Bypass gastric
in Turcia

Deschide o pagină nou-nouță în viața ta cu Bypass gastric!

CLINICA ERDEM DIN ISTANBUL

Clinica Erdem este una dintre cele mai stabilite și de încredere clinici de sănătate din Istanbul și are 6 spitale cu drepturi depline. Acesta servește eficient în domenii precum chirurgia plastică, tratamentele dentare, chirurgia bariatrică, transplantul de păr și alte domenii medicale de mai bine de 30 de ani. Cu cea mai recentă tehnologie medicală, medici calificați și cele mai moderne aplicații, s-a asigurat că 99% dintre pacienți sunt mulțumiți.

Profesorii și medicii noștri specialiști, care lucrează în acest domeniu de mulți ani, oferă cele mai eficiente tratamente pacienților noștri cu o gamă largă de cunoștințe. Medicii noștri, specializați în fiecare metodă de tratare a obezității, oferă servicii de consultanță gratuite pacienților noștri și conduc cea mai potrivită metodă de tratament. Datorită respectului și îngrijirii pentru sănătatea pacienților, sprijinim lupta împotriva obezității cu metode de tratament personalizate. Suntem alături de tine pentru o viață sănătoasă și fericită.

Bypass gastric
in Turcia

Chirurgia bypass gastric este una dintre metodele folosite pentru chirurgia bariatrica. Această intervenție chirurgicală se realizează prin micșorarea stomacului și modificarea conexiunii acestuia cu intestinul subțire, iar în acest fel, pacienții pot ajunge la o senzație de sațietate mâncând porții mai mici. În acest fel, pacientul poate slăbi cu ușurință.

Turcia, cu infrastructura sa avansată de asistență medicală, chirurgi cu experiență, costuri accesibile, timpi scurti de așteptare, servicii medicale la standarde internaționale și o rată ridicată de succes, s-a clasat întotdeauna pe primul loc pentru pacienții din alte țări, iar această rată crește pe zi ce trece.

  • Anestezie generala
  • Durata 1-2 ore
  • 7 Nopti Cazare
  • 1-3 săptămâni revenirea la muncă

Standarde de servicii

7/24 LINIE DE SUPORT

Posibilitatea de a ne contacta oricând!

TRANSFER VIP ȘI CAZARE

Oferim un serviciu de transfer VIP de la aeroport la hotel și clinică pentru pacienții noștri

SERVICIU DE HOTEL DE 5 STELE

Pe lângă tratamentele de ultimă generație, oferim confort pacienților noștri

CLINICI DE URGENȚĂ

Datorită echipamentelor noastre medicale de ultimă generație, oferim o soluție completă.

MEDICI CU EXPERIENȚĂ

Medicii noștri experimentați sunt pregătiți pentru tine.

ASISTENȚĂ DE SERVICIU ÎN TOATE LIMBILE

Servim pacienții noștri din întreaga lume în propria lor limbă.

Bypass gastric
Cost în Turcia

Specialist in chirurgie bariatrica

3.500€

Profesor Chirurgie Bariatrică

3.700€

Pachet All Inclusive

  • Un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Transfer VIP complet
  • Asistenții personali vorbesc limba română
  • Costurile de laborator, medicamente și echipamente
  • Consultație gratuită

Reduceri de până la 30% la operațiunile combinate
Contactați-ne pentru detalii

Această onoare ne aparține tuturor!

Comunitatea LTB Club, din care fac parte oameni de afaceri, directori executivi, directori financiari, antreprenori și cei mai buni experți internaționali în domeniu, a făcut mândru atât spitalul nostru, cât și țara noastră, prin acordarea Premiului Internațional pentru Satisfacția Pacienților către Erdem Health Group în cadrul International Business Awards 2024, organizat în Dubai. Membrul consiliului de administrație și coordonatorul administrativ al Erdem Health Group, Aybüke Külünk Canlı, a primit premiul.
Clubul LTB, care organizează acest eveniment internațional reunind sub același acoperiș liderii din acest sector, viziunea și inovațiile lor, a declarat despre Erdem Health Group: "Acest premiu este o dovadă a conducerii dumneavoastră, a angajamentului față de excelență și a îngrijirii pline de compasiune pe care o oferiți pacienților din întreaga lume. Erdem Health Group a făcut cu adevărat o diferență în viețile atâtor oameni, iar acest premiu este o recunoaștere binemeritată a contribuției dumneavoastră excepționale."

Înainte după

Întreabă doctorul

Consultație gratuită
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară

Clinica Erdem în presă