Implant dentar
în Turcia

Zâmbete care strălucesc, implanturile durează pentru totdeauna!

CLINICA ERDEM DIN ISTANBUL

Clinica Erdem este una dintre cele mai stabilite și de încredere clinici de sănătate din Istanbul și are 6 spitale cu drepturi depline. Acesta servește eficient în domenii precum chirurgia plastică, tratamentele dentare, chirurgia bariatrică, transplantul de păr și alte domenii medicale de mai bine de 30 de ani. Cu cea mai recentă tehnologie medicală, medici calificați și cele mai moderne aplicații, s-a asigurat că 99% dintre pacienți sunt mulțumiți.

Policlinica de sănătate bucală și dentară Erdem oferă servicii de pionierat în domeniul său cu cinci stomatologi și tehnicieni dentari care sunt experți în domeniul lor. Datorită profesioniștilor noștri din domeniul sănătății cu o experiență de peste 10 ani, toate tratamentele stomatologice sunt efectuate profesional cu echipamente medicale de ultimă generație, acordând prioritate standardelor de sănătate și siguranței pacientului.

Implant dentar
în Turcia

Un implant dentar este o soluție permanentă care este plasată în locul unei rădăcini dentare naturale pentru persoanele care au suferit pierderea dinților. Osul maxilar este fixat cu un șurub de titan. După procesul de vindecare, dintele protetic este atașat de implant. Această procedură elimină problemele dentare ale pacienților, oferind un tratament stomatologic de încredere și estetic.

Turcia oferă o opțiune avantajoasă pentru tratamentul cu implant dentar. Medicii stomatologi specialiști oferă servicii de înaltă calitate cu tehnologie medicală modernă și costuri accesibile. În plus, oportunitățile turistice ale Turciei oferă opțiuni atractive pacienților.

  • Anestezie locala
  • 2 Durata sesiunii
  • 4 Nopti Cazare
  • 6 zile întoarcere la muncă

Standarde de servicii

7/24 LINIE DE SUPORT

Posibilitatea de a ne contacta oricând!

TRANSFER VIP ȘI CAZARE

Oferim un serviciu de transfer VIP de la aeroport la hotel și clinică pentru pacienții noștri

SERVICIU DE HOTEL DE 5 STELE

Pe lângă tratamentele de ultimă generație, oferim confort pacienților noștri

CLINICI DE URGENȚĂ

Datorită echipamentelor noastre medicale de ultimă generație, oferim o soluție completă.

MEDICI CU EXPERIENȚĂ

Medicii noștri experimentați sunt pregătiți pentru tine.

ASISTENȚĂ DE SERVICIU ÎN TOATE LIMBILE

Servim pacienții noștri din întreaga lume în propria lor limbă.

Implant dentar
Cost în Turcia

Osstem/coreeană

380€
Pe dinți

Jd Evolation / Italian

450€
Pe dinți

Nobel/Elveția

650€
Pe dinți

Pachet All Inclusive

  • Un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Transfer VIP complet
  • Asistenții personali vorbesc limba română
  • Costurile de laborator, medicamente și echipamente
  • Consultație gratuită

Această onoare ne aparține tuturor!

Comunitatea LTB Club, din care fac parte oameni de afaceri, directori executivi, directori financiari, antreprenori și cei mai buni experți internaționali în domeniu, a făcut mândru atât spitalul nostru, cât și țara noastră, prin acordarea Premiului Internațional pentru Satisfacția Pacienților către Erdem Health Group în cadrul International Business Awards 2024, organizat în Dubai. Membrul consiliului de administrație și coordonatorul administrativ al Erdem Health Group, Aybüke Külünk Canlı, a primit premiul.
Clubul LTB, care organizează acest eveniment internațional reunind sub același acoperiș liderii din acest sector, viziunea și inovațiile lor, a declarat despre Erdem Health Group: "Acest premiu este o dovadă a conducerii dumneavoastră, a angajamentului față de excelență și a îngrijirii pline de compasiune pe care o oferiți pacienților din întreaga lume. Erdem Health Group a făcut cu adevărat o diferență în viețile atâtor oameni, iar acest premiu este o recunoaștere binemeritată a contribuției dumneavoastră excepționale."

Întreabă doctorul

Consultație gratuită
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară