Transplant de păr
în Turcia

De la subțiere la înflorire: transplant de păr, îmbrățișează schimbarea!

CLINICA ERDEM DIN ISTANBUL

Clinica Erdem este una dintre cele mai stabilite și de încredere clinici de sănătate din Istanbul și are 6 spitale cu drepturi depline. Acesta servește eficient în domenii precum chirurgia plastică, tratamentele dentare, chirurgia bariatrică, transplantul de păr și alte domenii medicale de mai bine de 30 de ani. Cu cea mai recentă tehnologie medicală, medici calificați și cele mai moderne aplicații, s-a asigurat că 99% dintre pacienți sunt mulțumiți.

Tratamentul de transplant de păr la Clinica Erdem este efectuat de medici cu experiență și experți și echipe medicale profesioniste care servesc în sector de mulți ani. Acești specialiști au atât certificate internaționale, cât și acreditări și au efectuat de mulți ani mii de tratamente de succes în domeniul transplantului de păr. Folosind cele mai noi echipamente medicale tehnologice în tratamentele lor, acestea oferă rezultate sigure și eficiente pacienților lor. meticulozitatea lor în procesul de transplant de păr asigură pacienților rezultate naturale și estetice.

Transplant de păr
în Turcia

Transplantul de păr este procesul de retransplantare a părului prin diverse metode din cauza căderii părului sau a problemelor de păr rare. Acest proces se realizează prin transferul foliculilor de păr ai persoanei în alte zone. Grefele colectate din zona donatoare sunt transplantate în zona chelie sau subțire și se aplică diverse metode.
Turcia, care oferă opțiuni și oportunități potrivite pentru tratamentele de transplant de păr și formează specialiști de succes în transplant de păr. Datorită pachetelor lor avantajoase all-inclusive, comunicării unu-la-unu cu pacienții și celor mai noi dispozitive medicale tehnologice pe care le folosesc, ei au devenit o țară care este din ce în ce mai solicitată pe zi ce trece.

  • Anestezie locala
  • Durata 6-7 ore
  • 2 Nopti Cazare
  • Întoarce-te direct la muncă

Standarde de servicii

7/24 LINIE DE SUPORT

Posibilitatea de a ne contacta oricând!

TRANSFER VIP ȘI CAZARE

Oferim un serviciu de transfer VIP de la aeroport la hotel și clinică pentru pacienții noștri

SERVICIU DE HOTEL DE 5 STELE

Pe lângă tratamentele de ultimă generație, oferim confort pacienților noștri

CLINICI DE URGENȚĂ

Datorită echipamentelor noastre medicale de ultimă generație, oferim o soluție completă.

MEDICI CU EXPERIENȚĂ

Medicii noștri experimentați sunt pregătiți pentru tine.

ASISTENȚĂ DE SERVICIU ÎN TOATE LIMBILE

Servim pacienții noștri din întreaga lume în propria lor limbă.

Transplant de păr
Cost în Turcia

Pachet All Inclusive

  • Un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Transfer VIP complet
  • Asistenții personali vorbesc limba română
  • Costurile de laborator, medicamente și echipamente
  • Consultație gratuită

Reduceri de până la 30% la operațiunile combinate
Contactați-ne pentru detalii

Această onoare ne aparține tuturor!

Comunitatea LTB Club, din care fac parte oameni de afaceri, directori executivi, directori financiari, antreprenori și cei mai buni experți internaționali în domeniu, a făcut mândru atât spitalul nostru, cât și țara noastră, prin acordarea Premiului Internațional pentru Satisfacția Pacienților către Erdem Health Group în cadrul International Business Awards 2024, organizat în Dubai. Membrul consiliului de administrație și coordonatorul administrativ al Erdem Health Group, Aybüke Külünk Canlı, a primit premiul.
Clubul LTB, care organizează acest eveniment internațional reunind sub același acoperiș liderii din acest sector, viziunea și inovațiile lor, a declarat despre Erdem Health Group: "Acest premiu este o dovadă a conducerii dumneavoastră, a angajamentului față de excelență și a îngrijirii pline de compasiune pe care o oferiți pacienților din întreaga lume. Erdem Health Group a făcut cu adevărat o diferență în viețile atâtor oameni, iar acest premiu este o recunoaștere binemeritată a contribuției dumneavoastră excepționale."

Înainte după

Întreabă doctorul

Consultație gratuită
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară