Chirurgie plastică

Abdominoplastie în Turcia

abdominoplastie in Turcia

Ce este Abdominoplastie?

Odată cu efectele fizice și hormonale care fac ca pielea abdominală să își piardă elasticitatea, cum ar fi creșterea și pierderea rapidă în greutate și sarcina, se observă relaxarea și lăsarea pielii abdominale. Aceste deformări sunt însoțite de o scădere a calității pielii abdominale și de crăpături.
Operația de abdominoplastie este de ani de zile o metodă frecvent utilizată pentru rezolvarea acestor probleme. Scopul nu este doar de a scăpa de bucata de piele, ci și de a da formă corpului. Liposucția este, de asemenea, un ajutor în această operație. Cu toate acestea, deoarece structurile vasculare și nervoase vor fi deteriorate în metoda clasică de liposucție, nu este posibil să se lucreze cu ușurință în fiecare regiune a corpului dacă aceasta va fi efectuată împreună cu operația de abdominoplastie. Prin urmare, s-a folosit o liposucție mai limitată, deoarece s-a temut că vor fi afectate vasele care alimentează pielea.

Metode de abdominoplastie

Există două metode diferite, mini abdominoplastia și abdominoplastia completă. Metoda cea mai potrivită este preferată în funcție de gradul și mărimea problemei din abdomen, de starea pielii și de pacient.

Abdominoplastie completă

În cazul în care problema actuală de slăbire este localizată în partea superioară a buricului și distanța dintre mușchi este mare, se preferă metoda abdominoplastiei complete. Procedura se realizează prin incizii verticale între buric și inghinali și, în unele cazuri, incizii orizontale. Problemele sunt eliminate prin îndepărtarea țesutului flasc, a crăpăturilor, a excesului de grăsime și de piele de deasupra și de sub buric și prin întinderea zonei. Mușchii abdominali sunt comprimați, iar țesutul abdominal superior este întins și suturat. În cadrul procedurii se aplică anestezie generală și durează 3-4 ore.

Mini Abdominoplastie

Dacă deteriorarea abdomenului se află sub buric, dacă lăsarea, slăbirea și crăpăturile sunt ușoare și dacă nu există relaxare și separare a mușchilor abdominali, problemele existente sunt eliminate prin metoda mini abdominoplastiei. Buricul nu este afectat de această procedură. Excesul de piele și grăsime care provoacă slăbirea, lăsarea și crăpăturile din partea inferioară a buricului sunt îndepărtate, iar mușchii abdominali, dacă există, sunt îndepărtați, restabilind astfel vechea fermitate a abdomenului. Anestezia generală este preferată în cadrul operației, iar aceasta durează aproximativ 1,5 ore.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația de abdominoplastie

Operația de abdominoplastie, care durează cel puțin 1, maximum 2 ore, comportă diverse riscuri, ca și în cazul altor etape chirurgicale. Pentru a nu crește sau chiar a reduce riscurile, este esențial ca pacientul să își facă partea lui de treabă. Dacă ne referim la punctele de care trebuie să se țină cont înainte de operație; după ce se decide operația chirurgicală, se face de obicei o programare trei săptămâni mai târziu. Din acest motiv, de îndată ce decizia este luată, trebuie să se pună capăt imediat utilizării medicamentelor care subțiază sângele, cum ar fi aspirina, ceaiurile din plante, suplimentele etc. Ar trebui să se pună capăt utilizării tuturor tipurilor de minerale, vitamine, multiminerale, medicamente multi-vitaminice și suplimente nutritive, inclusiv vitaminele C, D, E și K. Pacienții care decid să se supună unei intervenții chirurgicale consultă, de asemenea, analgezicele pe care le pot folosi la nevoie. Exemple de aceste medicamente sunt următoarele; Novalgin - Paracematol. Nu se recomandă utilizarea ceaiurilor din plante care conțin ceai verde, a tuturor tipurilor de alimente care conțin semințe de in, a tuturor lichidelor care conțin codițe de cireșe, Coenzima, Ginseng. Deși sunteți un candidat potrivit pentru operația de abdominoplastie, dacă sunteți supraponderal, este posibil să aveți nevoie să slăbiți încet înainte de operație. Cu trei zile înainte de ziua operației, ar trebui să întrerupeți toate tipurile de nutrienți care pot provoca constipație și ar trebui să preferați materiale alimentare mult mai ușor de digerat.

După operația de abdominoplastie

Ca în toate operațiile chirurgicale, după operația de abdominoplastie pot apărea unele complicații. Dintre aceste complicații, cele mai importante sunt sângerarea și infecția. Pentru a minimiza astfel de riscuri, trebuie să se fie foarte atent în timpul procesului de vindecare, medicamentele prescrise de medic trebuie folosite cu regularitate, pansamentele trebuie făcute fără întrerupere și trebuie evitate mișcările bruște.

După perioada de recuperare a operației de abdominoplastie, pacienții sunt de obicei externați după ce rămân în spital timp de 1-2 zile. Procesul de recuperare poate varia în funcție de amploarea operației și de caracteristicile personale. Pacienților li se cere să poarte un corset special timp de aproximativ 1 lună după operație. Astfel, se obține forma dorită a abdomenului, iar succesul operației este sporit. Cicatricea formată la locul inciziei făcute în timpul operației de abdominoplastie este planificată să rămână în interiorul lenjeriei de corp. Această cicatrice începe să dispară în 2 luni, cu un proces de vindecare sănătos. Ulterior, urma devine foarte indistinctă.

Pacienții se pot ridica în picioare la 3-4 ore după operație și pot începe să meargă cu ajutorul unei rude. Este posibil să meargă într-un ritm lent, fără niciun sprijin, a doua zi după operație. În timpul operației, se consideră normal să se simtă durere pentru o perioadă scurtă de timp din cauza procedurilor aplicate la nivelul abdomenului și a cusăturilor. În această etapă, utilizarea unor analgezice simple prescrise de medic poate fi soluția.

După operația de abdominoplastie, pacienții fac de obicei baie timp de 2-3 zile și devin capabili să își desfășoare singuri activitățile de rutină. În prima săptămână, pacientul se poate răni în timpul efortului, strănutului și tusei, deoarece cusăturile nu au fuzionat încă complet. Deoarece astfel de acțiuni sunt grave și pot provoca deteriorarea cusăturilor, trebuie să se aibă grijă cât mai mult posibil. De obicei, pacienții se pot întoarce la muncă la 7-10 zile după operație. Cu toate acestea, această perioadă poate varia în funcție de procesul de recuperare al persoanei și de condițiile de lucru. Procesul de recuperare în cazul operației de mini abdominoplastie este diferit, iar timpul de recuperare este, de obicei, mai scurt. Din acest motiv, pacienții se pot întoarce de obicei la muncă la 4 zile după operație.

Operația de abdominoplastie nu este o procedură chirurgicală care afectează sarcina unei persoane. Cu toate acestea, deoarece un nou proces de sarcină va provoca creșterea în greutate și unele schimbări în organism, se recomandă ca pacienta să fie supusă unei operații de abdominoplastie după sarcină. În acest fel, vor fi eliminate noile căderi și crăpături care pot fi cauzate de un nou proces de sarcină și naștere.

Procesul de abdominoplastie

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-4 Ore

Sejur în Istanbul

7 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul abdominoplastiei în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 6 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Se recomandă să ajungeți în Istanbul cu două zile înainte de operație. Astfel puteți face toate examinările, analizele de sânge și orice alte proceduri de care aveți nevoie și vă puteți pregăti mental pentru operație

O vacanță planificată de 7 zile va fi suficientă pentru toată procedura. De asemenea, nu uitați să vizitați câteva locuri frumoase de vizitat din Istanbul.

Deoarece specialistul elimină pielea și celulele adipoase în timpul procesului, beneficiile unei abdominoplastii sunt considerate a fi permanente. De asemenea, orice sutură internă pe care medicul o introduce pentru a repara mușchii din stomac este făcută să dureze permanent.

În timpul unei abdominoplastii, pielea și grăsimea în plus sunt îndepărtate de pe abdomen. Pielea este apoi redată peste trăsăturile nou realiniate pentru a da aspectul unui corp mai neted și mai tonifiat. O operație de abdominoplastie, denumită uneori abdominoplastie, este o operație chirurgicală cosmetică pentru a schimba aspectul și senzația abdomenului.

 • Persoanele supraponderale sau obeze care au indicele de masă corporală (IMC) peste 30.
 • Orice dificultăți chirurgicale anterioare sau probleme de coagulare.
 • În prezent, luați orice medicamente prescrise, anticoagulante sau suplimente alimentare potențial conflictuale.

Îndepărtarea timpurie a drenajului poate duce la acumularea de lichid, serom, necesitatea de aspirare a lichidului și/sau o altă intervenție chirurgicală.
În general, persoanele care au nevoie de drenaje pentru operația de abdominoplastie pot fi scoase după 1 până la 3 săptămâni.

 • O operație de abdominoplastie poate determina o scădere în greutate de trei-patru kilograme.
 • Așteptați-vă să scăpați de aproximativ trei kilograme de piele și grăsime în plus dacă alegeți o mini abdominoplastie.
 • Așteptați-vă să eliminați aproximativ cinci kilograme de piele și grăsime în plus dacă alegeți o abdominoplastie extinsă.

Această tehnică de chirurgie estetică plus size combină liposucția și are ca scop aplatizarea, strângerea și remodelarea stomacului, precum și a taliei. Se adresează celor cu IMC ridicat, care cântăresc între 150 și 200 de kilograme.

S-ar putea să vi se ceară să faceți analize de laborator sau o evaluare medicală pentru a vă face o operație de abdominoplastie.
• Schimbați doza medicamentelor actuale sau luați anumite rețete.
• Renunțați la fumat.
• Trebuie evitată utilizarea aspirinei, a medicamentelor antiinflamatoare și a suplimentelor pe bază de plante, deoarece acestea cresc sângerarea

Imediat după operație, este posibil să urcați scările

"Paniculul abdominal", termenul medical pentru stomacul care atârnă în față ca un șorț de grăsime, este o cauză frecventă a acestei incertitudini și a anxietății legate de faptul de a-ți dezveli burta pe plajă sau la piscină.
Această acumulare de țesut gras reprezintă o problemă de sănătate, pe lângă faptul că este dureroasă și urâtă.

Timp de șase până la opt săptămâni, stați departe de antrenamentele abdominale și de activitățile solicitante din punct de vedere fizic, cum ar fi joggingul, mersul cu bicicleta, ridicarea de greutăți și activitatea aerobică.
Evitați să ridicați orice lucru care v-ar putea supune la efort timp de șase săptămâni.