Chirurgie Bariatrica

Gastric Sleeve în Turcia

Gastric Sleeve în Turcia

Ce este Gastric Sleeve?

Gastric sleeve este reducerea dimensiunii unei părți a stomacului prin tăierea acestuia prin metoda laparoscopică (închisă). În acest fel, pacienții pierd ușor în greutate după operație. Această operație este adesea preferată pentru tratamentul obezității, mai ales în ultimii ani. Există o serie de motive pentru acest lucru. Cele mai importante motive sunt faptul că operația este ușor de efectuat, riscul de complicații este scăzut și este o metodă sigură de pierdere în greutate. Obezitatea trebuie tratată într-un stadiu incipient, deoarece aduce cu ea multe boli. Dacă pacienții nu revin la greutatea ideală, aceștia pot dezvolta în timp multe boli cronice, cum ar fi diabetul, tensiunea arterială și bolile de inimă. Pentru a elimina acest risc și pentru a duce o viață mai sănătoasă, pacienții care nu pot pierde în greutate în mod natural (cum ar fi dieta și exercițiile fizice) ar trebui cu siguranță să facă o operație de obezitate.

Înainte de Gastric Sleeve

Deși diferite echipe au practici diferite în procesul de pregătire pentru chirurgia gastrică, asociațiile internaționale și naționale de chirurgie a obezității au anumite standarde stabilite în acest sens. Examinările detaliate și examinările efectuate asupra pacienților înainte de operație trebuie să
respecte criteriile determinate. Aceste criterii includ, în general, următoarele:

 • Smoking ar trebui să fie chestionat la un pacient care este planificat să fie supus unei operații de gastric sleeve. Fumatul afectează în mod negativ vindecarea țesuturilor după operație. În același timp, riscul de complicații crește, iar după anestezia generală, pacientul va avea mai multă durere și tuse în gât decât de obicei. Dacă este posibil, pacientul ar trebui să renunțe la fumat înainte de operație.
 • Body indicele de masă și raportul de grăsime al pacientului ar trebui să fie determinate prin efectuarea unei analize corporale înainte de operația la stomac. Dacă este necesar, dieta trebuie schimbată înainte de gastrectomia în manșon.
 • Diet înainte de gastrectomia în manșon; Aceasta ar trebui să fie bogată în proteine, săracă în carbohidrați și grăsimi și completată cu legume proaspete. Având în vedere starea psihologică a pacientului, nu trebuie aplicată o dietă excesiv de solicitantă. Dieta nu ar trebui să fie dată fiecărui pacient ca o listă standard, ci ar trebui planificată individual, luând în considerare obiceiurile nutriționale și analizele corporale ale pacienților.
 • Before gastrectomia în manșon, starea psihologică a pacientului trebuie evaluată de un psihiatru. Determinarea stării emoționale a pacientului, a consumului de substanțe, a dependenței și a bolilor psihiatrice, dacă există, trebuie făcută înainte de operație. În astfel de cazuri, intervenția chirurgicală trebuie planificată ținând cont de evaluarea psihiatrului.

După Gastric Sleeve

În cazul operațiilor laparoscopice, nu există dureri serioase după operație, deoarece mușchii și membranele abdominale nu sunt tăiate. După operație, pacientului i se administrează analgezice. Cei cu manșoane gastrice încep să meargă în orele serii din ziua în care au fost operați. De obicei, în a doua zi nu mai au dureri mari. Pacientul poate avea o senzație de tensiune, de presiune în prima zi, care se ameliorează cu analgezice.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Există câteva aspecte la care trebuie să fiți atenți după operația de gastric sleeve. Acestea sunt după cum urmează:

 • trebuie să consumați alimente moi și lichide.
 • ar trebui să vă asigurați că primiți suficiente proteine.
 • f alimentele nu sunt suficient de mestecate, acestea pot bloca ieșirea din stomac, provocând durere, disconfort și vărsături.
 • 2 farfuriile de mâncare ar trebui să fie consumate în 20 de minute. Mulți pacienți mențin timpul mediu la 45 de minute.
 • Sexual actul sexual nu trebuie să fie efectuat timp de 2 săptămâni după operație.
 • You nu ar trebui să conducă vehicule timp de o lună după operație.
 • Alcohol nu ar trebui să fie luate timp de 2 luni după operație, iar pentru perioada următoare; trebuie obținută aprobarea medicului.
 • Heavy și activitățile fizice dificile trebuie evitate timp de 2 luni după operație.
 • It este necesar să se utilizeze un supliment multi-vitaminic care se dizolvă sau lichid în gură. Vă puteți consulta medicul pentru informații detaliate despre suplimentele vitaminice.

Procesul Gastric Sleeve

Anestezie

General

Durata tratamentului

30-60 Proces verbal

Sejur în Istanbul

6 Zile

Social acceptabil

5 Zi

Costul gastric Sleeve în Turcia

Pachet All Inclusive
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Trebuie să rămâneți în Turcia cel puțin o săptămână pentru operația bariatrică. Această perioadă poate fi mai lungă, în funcție de starea dumneavoastră generală. Cu toate acestea, întrucât veți rămâne în spital cel puțin cinci zile după operație, șederea dumneavoastră în Turcia este de minimum o săptămână.

Trebuie să veniți în Turcia cu o zi înainte de operație. În această perioadă, pregătirile necesare pentru operație se fac mai confortabil. Cu toate acestea, în funcție de situație, ora de sosire în Turcia poate varia. Unii pacienți vin în dimineața operației. Puteți lua o decizie în acest sens discutând cu medicul dumneavoastră.

După procedură, care durează aproximativ 45 de minute, se îndepărtează aproximativ 75-80% din stomac. Operația de gastrectomie sleeve ajută la pierderea în greutate prin 3 mecanisme. În cadrul acestei intervenții chirurgicale, apetitul postoperator al pacientului scade, deoarece partea din fundul stomacului care secretă hormonul apetitului (hormonul Ghrelin) este complet îndepărtată.

La fel ca toate operațiile majore, operația gastric sleeve este o operație serioasă și riscantă. Cu toate acestea, în operațiile efectuate cu succes de un medic cu experiență, pacienții pierd în greutate într-un mod sănătos. Riscurile sunt, de asemenea, reduse la minimum.

Nu veți simți durere, deoarece operația se efectuează sub anestezie generală. Este posibil să aveți unele dureri în prima zi după operație. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră vă va da analgezice. După a doua zi, nu vă veți mai plânge de durere.

Cei cu boli cronice, cu abuz de alcool și substanțe și cei cu boli psihologice nu sunt candidați potriviți pentru această operație. Înainte de operație, pacienților li se efectuează unele teste clinice și se decide dacă sunt potriviți pentru operație. Medicul vă va explica această decizie împreună cu rezultatele pe care le va obține. Dacă nu există nicio problemă, se stabilește o zi pentru operație.

După această operație, veți pierde în greutate foarte ușor. Cu toate acestea, dacă pe viitor obiceiurile dumneavoastră alimentare sunt bogate în carbohidrați, adică dacă nu aveți o dietă sănătoasă, veți lua din nou în greutate.

Dimpotrivă, veți fi mai sănătos, deoarece veți scăpa de excesul de greutate după această operație. Scăpând de problemele de sănătate pe care le va crea obezitatea vă permite să aveți o viață mai lungă.

Obezitatea este o problemă gravă de sănătate din întreaga lume, care afectează negativ sănătatea persoanei și poate avea consecințe fatale. Pe lângă daunele fizice ale obezității, aceasta poate provoca, de asemenea, probleme psihologice ale persoanei. Înainte de operație se efectuează o examinare psihiatrică pentru a determina dacă există aceste probleme.

Dacă lucrați la birou, vă puteți întoarce la muncă la 7 zile după intervenția chirurgicală. Dacă aveți un loc de muncă greu și activ, va fi o alegere bună să așteptați o lună pentru a vă întoarce la muncă după intervenția de gastrectomie sleeve.

Toate intervențiile chirurgicale pentru obezitate efectuate de un medic cu experiență sunt sigure. Din acest motiv, trebuie să vă asigurați de experiența medicului care vă va efectua operația și de calitatea spitalului.

Relațiile sexuale nu trebuie să fie efectuate timp de 2 săptămâni după operație. Nu trebuie să conduceți vehicule timp de o lună după operație. Nu trebuie consumat alcool timp de 2 luni după operație, iar pentru perioada de după; trebuie obținută aprobarea medicului. Activitățile fizice grele și solicitante trebuie evitate timp de 2 luni după operație.