Chirurgie plastică

Liposucție în Turcia

Liposucție in Turcia

Ce este liposucția?

Liposucția poate fi definită ca fiind eliminarea grăsimii regionale a persoanelor care doresc să aibă un corp în formă. Se aplică pentru a elimina grăsimea regională încăpățânată în zone precum talia, abdomenul, șoldurile, genunchii, unde multe femei au probleme. Datorită inciziilor create pe țesuturile adipoase, grăsimea din zonă este eliminată. Trei metode sunt în general preferate în timpul operației de liposucție. Cu metoda de liposucție prin tehnica umedă, celulele de grăsime nedorite din organism sunt absorbite. Cu toate acestea, înainte de procesul de absorbție, celulele de grăsime sunt umplute cu lichid. În metoda de liposucție cu ultrasunete, grăsimea regională este atinsă prin mici deschideri. Prin aplicarea vibrațiilor ultrasonice în zona respectivă, se obține cea mai bună eficiență a procesului. În metoda de liposucție cu laser, se folosesc, așa cum este de așteptat, raze laser.

Metode de liposucție

Metoda de liposucție este cunoscută și sub numele de operație de îndepărtare a grăsimii sau operație de aspirare a grăsimii. Există diferite tehnici și metode atunci când se efectuează operația de liposucție. Metoda care urmează să fie aplicată este decisă în funcție de structura corporală proprie a fiecărei persoane și de lubrifierea regională. Există 3 metode diferite.

 • Liposucție prin tehnica wet
 • Ultrasonic liposucție
 • Laser liposucție

Liposucția prin tehnica umedă

Liposucția prin tehnica umedă înseamnă tehnica tumescentă. Celulele adipoase în care există grăsime regională sunt umplute cu lichid și aceste celule sunt umflate. Ulterior, se fac incizii pe piele și se ajunge la celulele adipoase respective.
Corpul este deplasat prin intermediul unor dispozitive de vid și sunt absorbite și celulele de grăsime nedorite din corp. În această metodă, lichidul este umplut în celulele de grăsime vizate înainte de procesul de aspirare.

Liposucție cu ultrasunete

În metoda de liposucție cu ultrasunete se folosesc spații mici. Cu ajutorul unor bile mici, se ajunge la zona vizată de grăsime regională, iar în această zonă se aplică vibrații ultrasonice. Apoi, se fac aplicațiile clasice, iar procesul de liposucție este finalizat.
Liposucția cu laser

În metoda de liposucție cu laser, se folosesc raze laser. Prin deschiderea fracțiunilor, procesul de absorbție se realizează sub piele.
În urma procedurii, nu există probleme legate de cicatrici.

Liposucția Vaser

Liposucția Vaser, care transformă țesutul adipos care urmează să fie îndepărtat în celule adipoase mai mici și intacte cu ajutorul undelor sonore ultrasonice, este preferată de chirurgii noștri plasticieni specialiști datorită avantajelor sale atât în zona de aplicare, cât și în procesul de vindecare. Liposucția Vaser, care are multe avantaje, separă țesutul adipos care urmează să fie prelevat. Liposucția Vaser, care nu afectează grăsimea și nervii, nu lezează vasele limfatice, astfel încât nu apar edeme. Deoarece nu există nicio deteriorare a capilarelor după operația de Liposucție Vaser, vânătăile sunt, de asemenea, minime. În cazul Liposucției Vaser, nu există un aspect ridat după operație, deoarece grăsimile sunt eliminate complet dintr-o singură zonă, nu regional. Prin urmare, procesul de vindecare este și mai rapid

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația de liposucție

Toți pacienții care vor fi operați prin metoda liposucției trebuie să anunțe chirurgul specialist fără a omite niciun aspect legat de starea lor de sănătate. Vă rugăm să împărtășiți toate informațiile despre istoricul și starea dumneavoastră de sănătate, în special bolile genetice și ereditare, bolile temporare sau permanente după naștere, intervențiile chirurgicale și medicamentele utilizate. Dacă există medicamente derivate din aspirină sau suplimente nutritive, fructe și legume care sunt prescrise pentru subțierea sângelui, trebuie să încetați să le consumați cu cel puțin zece zile înainte de operație. În caz contrar, atât în timpul, cât și după operația de liposucție, riscurile de sângerare ating valori maxime și pot apărea riscuri importante atât pentru medic, cât și pentru pacient.
Dacă aveți obiceiuri nocive, cum ar fi fumatul și alcoolul, trebuie să eliminați complet aceste consumuri cu cel puțin zece zile înainte. Aceste obiceiuri trebuie continuate cu aceeași grijă până când are loc recuperarea după operație. În caz contrar, ar trebui să vă amintiți că

procesul de vindecare va fi prelungit și pot apărea riscuri. Ar trebui să stați departe de toate alimentele zaharoase, ciocolata și produsele de patiserie. Ar trebui să știți că puteți trece mai ușor peste acest proces dacă vă reduceți la minimum obiceiurile alimentare sărate și uleioase. Nu este nimic rău în a lua alimente precum carnea, puiul, peștele, dar nu trebuie să uitați de consumul de legume și fructe și trebuie să stați cât mai departe de zahăr și sare.

După operația de liposucție

Deși rezultatul oferă motivație, procesul de după operație îngrijorează pacientul. Iată care sunt factorii acestui proces:

Alimentația

Pacientul nu mănâncă și nu bea nimic timp de 6 ore după operație. Apoi începe cu alimente lichide și moi. Suplimentarea cu lichide în primele 24 de ore este ajustată în funcție de cantitatea de ulei aspirată de medic. Între timp, se monitorizează și urinarea.
După ce pacientul, se recomandă să bea 2500 cc de apă cu mediul înconjurător. Dacă se administrează prea mult lichid, se produce edem la nivelul picioarelor și al plămânilor; când se consumă mai puțin lichid, se poate produce hipotensiune arterială.
Se recomandă ca pacientul să consume alimente cu calorii normale la domiciliu, dar bogate în vitamine, proteine și minerale. Dacă pacientul este hrănit cu alimente conține fibre, astfel încât să nu existe o plângere de constipație.

Plimbare

Imediat după operație, pacientul se așează mai întâi după administrarea orală a alimentelor și apoi merge cel puțin 10 pași. Dacă sunt prezente anemia și hipotensiunea arterială, mersul poate fi întârziat. Plimbările nu trebuie făcute singur.

Embolie

Poate provoca leziuni permanente odată cu migrarea cheagului din venele piciorului către plămâni sau creier. Contrar a ceea ce se știe, este vorba de un cheag de sânge, nu de un cheag de grăsime.
Aspirarea excesului de grăsime în timpul operației, durata lungă a operației, fumatul, prezența obezității, utilizarea de pilule contraceptive, bolile cardiovasculare existente și imobilitatea după operație cresc posibilitatea emboliei. Se iau măsuri de precauție în prezența acestora. Riscul de embolie este redus prin utilizarea ciorapilor, utilizarea de anticoagulante și mobilizarea precoce.7

Anemie

Cu liposucția VASER, cantitatea de sângerare este mai mică. Cu toate acestea, valorile sanguine sunt verificate în cazul unor cantități mari de grăsime aspirată. În cazul în care cantitatea de sânge este sub 8 mg/dl, se ia în considerare transfuzia de sânge.

Utilizarea corsetelor

Este necesar pentru modelarea corpului după operație. Este, de asemenea, important în ceea ce privește controlul edemului și limitarea sângerărilor. Corsetul trebuie să fie suficient de strâns. Ar trebui chiar să fie dificil de purtat. Corseturile ieftine afectează grav procesul prin faptul că provoacă transpirație și mâncărimi.
După ce edemul a trecut, corsetul trebuie înlocuit cu unul de mărime mai mică. Corsetele trebuie purtate continuu timp de 3-4 săptămâni, apoi intermitent în timpul zilei.

Echimoză (vânătaie)

Există foarte puține echimoze în cazul lipo vaser. În cea mai mare parte, corsetul este la nivelul pliului, iar echimozele dispar în 7-10 zile.

Utilizarea medicamentelor

Pacienții folosesc analgezice timp de 7 zile și antibiotice timp de 5 zile la domiciliu.

Masaj

Este indicat să se facă masaje de drenaj limfatic după 10 zile. Acesta accelerează vindecarea și eliminarea edemului. În afară de drenajul limfatic, exercițiile de mers pe jos sunt folosite ca masaj.

Curent

Uneori poate exista o scurgere asemănătoare cu sângele apos. Acest curent este de fapt de dorit. El poate continua timp de 3 zile.
Deși există atât de mulți factori, pacientul este depășit cu cooperarea medicului.

Procesul de liposucție

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-4 Ore

Sejur în Istanbul

5 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul liposucției în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Va fi bine să fiți la Istanbul cu câteva zile înainte pentru toate examinările și testele, de asemenea pentru a vă pregăti mental

Cel puțin 4 zile vor fi suficiente pentru a finaliza procedura și pentru primul sfert din procesul de vindecare.

Dacă vă modificați obiceiurile alimentare, poate dura pentru totdeauna. Din cauza probabilității că puteți avea câștig în viitor, nu există un răspuns exact pentru asta.

Veți simți durerea după procedură. Dar terapia medicamentoasă de susținere prescrisă de medicul dumneavoastră, veți face față cu ușurință acestui proces.

Pentru a aspira fizic grăsimea încăpățânată, toate tratamentele de liposucție folosesc o canulă (un tub puțin adânc) și un aspirator (un instrument de aspirare). Este esențial să înțelegeți că liposucția elimină definitiv celulele adipoase din organism.

Liposucția nu este o operație pentru obezitate, ci, ca urmare a îndepărtării grăsimii din regiunile în care aveți exces de grăsime, veți arăta mai în formă decât înainte.

După liposucția stomacului, probabil că veți observa o talie mai mică dacă aveți o grăsime viscerală scăzută și aveți nevoie doar de îndepărtarea grăsimii subcutanate. Ați putea chiar să vă reduceți dimensiunea taliei cu unu până la trei centimetri.

Liposucția implică pericole precum sângerarea și reacția anestezică, la fel ca orice intervenție chirurgicală majoră Posibilele efecte secundare specifice liposucției includ:

imperfecțiuni ale conturului.

Pielea dvs. poate părea accidentată, ondulată sau ofilită ca urmare a îndepărtării inegale a grăsimii, a pierderii supleței pielii și a vindecării anormale.

Gravitația va exercita presiune asupra inciziilor dacă dormiți pe o parte. În primele trei săptămâni după tratament, vă sfătuim să dormiți pe spate. Dormitul pe o parte va fi în regulă dacă vi s-a îndepărtat grăsimea de pe spate, fese și abdomen.

Rezultatele finale vor fi vizibile după 1-3 luni, în funcție de cât de multă grăsime este îndepărtată.

Liposucția nu provoacă piele lăsată ca efect secundar. Liposucția reduce volumul de sub piele prin eliminarea țesutului adipos suplimentar. Când se face acest lucru, totuși, pielea cu elasticitate scăzută nu se retrage și nu se reface așa cum s-ar putea anticipa.

Pentru majoritatea pacienților, blugii pot fi purtați confortabil și în siguranță timp de două-trei luni după operație.