Chirurgie plastică

Rinoplastia în Turcia

Rinoplastia in Turcia

Ce este rinoplastia?

Chirurgia estetică a nasului, care este una dintre cele mai efectuate operații în domeniul chirurgiei estetice; este o aplicație care îmbunătățește respirația pacientului și corectează forma nasului.
Scopul rinoplastiei este de a realiza un nas natural, care să se potrivească cu profilul feței.
Nasul este unul dintre cele mai importante organe situate în mijlocul feței și care asigură în mod funcțional trecerea aerului. În operațiile estetice de nas, este foarte important să se acorde atenție acestui element în timpul operației.

Dacă există structuri în nas care nu pot funcționa, acestea trebuie îmbunătățite, iar calitatea respirației pacientului trebuie să fie crescută. În plus, ratele de succes ale operației variază, de asemenea, în funcție de caracteristicile pielii pacientului.

Metode de Rinoplastie

Există șase tehnici diferite pentru operația de rinoplastie.

Microrhinoplastia în Turcia

Pacienții care au o mică deformare pe partea din spate a nasului și un os superior îngust al nasului pot beneficia de metoda microrhinoplastiei. În această tehnică, se ajunge la nivelul dorsalului nazal cu ajutorul unor incizii făcute prin nas, iar dorsalul nazal este modelat cu ajutorul unor sisteme speciale de rasare. Deoarece intervenția este foarte limitată, nu este nevoie de fracturi laterale ale osului nazal pentru a reda nasului forma rotundă naturală, iar intervenția asupra vârfului nasului este foarte limitată. Dincolo de aceasta, vindecarea se poate finaliza de obicei într-un timp foarte scurt, fără nici măcar vânătăi și umflături în jurul ochilor. Cea mai importantă condiție pentru a avea succes în tehnica microrhinoplastiei este selectarea pacientului potrivit, precum și prezentarea realistă a așteptărilor pacientului și medicului de la operație înainte de intervenție.

Tip Plasty în Turcia

Operațiile efectuate pentru a corecta deformările doar ale vârfului structurii cartilaginoase fără nicio intervenție asupra structurilor osoase ale nasului se numesc tipplastie. Cu ajutorul operației de tipplastie, se poate remedia căderea și asimetria vârfului nazal, vârfurile nazale complete pot fi reduse, punctul de vârf poate fi evidențiat în vederea profilului nazal și se pot remedia angulațiile cartilajului care limitează intrarea nazală. Umflarea și decolorarea din jurul ochilor nu sunt de obicei observate în urma intervenției chirurgicale, deoarece structurile osoase nu sunt afectate. După operația de tipplastie, pacienții își pot relua rapid rutina zilnică obișnuită, deoarece este suficientă aplicarea unui bandaj pe nas timp de o săptămână. Ceea ce trebuie avut în vedere în această privință este să nu ne concentrăm doar pe vârf, ci să evaluăm și structura generală a nasului. În cazul în care
relația dintre vârful nasului și dorsal nu este bine evaluată și nu se intervine în ambele regiuni, este posibil să nu se obțină rezultate adecvate.

Abordarea endonazală (rinoplastie închisă în Turcia)

În cazul în care problemele din nas nu sunt prea mari, este o procedură de rinoplastie realizată în întregime în interiorul nasului. Operațiile estetice ale nasului pot fi aplicate în diferite tehnici. Aceasta poate fi preferată în cazurile în care pielea și țesuturile moi sunt deteriorate foarte puțin, cum ar fi îndepărtarea punții nazale, ridicarea vârfului nazal și reducerea aripilor nazale cu metoda rinoplastiei endonasale.

Rinoplastia endonazală (rinoplastia închisă) este intervenția asupra nasului cu incizii subțiri făcute prin nas. După realizarea inciziilor, intervenția chirurgicală se finalizează cu cusături estetice. Pentru cusături, se folosește tehnica de răzuire în loc de rupere a nasului. Este o procedură care se face, de obicei, când pacientul este inconștient. Dacă se va face doar o simplă corecție în privința vârfului nasului, poate fi preferată anestezia locală. Operația durează 1-3 ore, în funcție de tehnica ce urmează a fi aplicată sub anestezie generală.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Are avantaje precum o perioadă de recuperare mai scurtă, lipsa cicatricilor, un aspect mai natural al nasului și o durată mai scurtă a operației în comparație cu rinoplastia deschisă. Din aceste motive, este mult mai preferată de pacienți. Durata operației este mai scurtă, dar este o operație dificilă și tehnică și necesită expertiză și experiență serioasă.

După operație, mai ales în prima săptămână, capul trebuie ținut ridicat. Acest lucru este necesar pentru ca umflătura să fie mai mică și să treacă mai repede. Punctele se dizolvă singure, deoarece cusăturile estetice sunt plasate în interiorul nasului.

Rinoplastie externă (rinoplastie deschisă în Turcia)

Spre deosebire de rinoplastia închisă, abordarea deschisă sau externă a rinoplastiei folosește o mică incizie de legătură numită incizie transcolumelară pentru a conecta inciziile nărilor dreaptă și stângă. În schimbul acestei secțiuni vizibile de 4-5 mm, pielea nasului poate fi pliată în sus (ca și cum s-ar deschide o capotă de mașină) și se poate obține o vizibilitate neobstrucționată a scheletului inferior al nasului. În plus față de vizibilitatea directă a aproape întregului schelet nazal, distorsiunea cartilajului nazal este redusă la minimum, iar componentele individuale pot fi evaluate în alinierea lor naturală, intactă. Prin urmare, semnul distinctiv al rinoplastiei deschise este accesul chirurgical mult îmbunătățit permis de incizia transcolumelară.

Deși multe aspecte ale unui nas neatractiv pot fi corectate folosind o abordare de rinoplastie închisă (evitându-se astfel o incizie transcolumelară), riscul modest al unei cicatrici columelare vizibile este bine compensat de precizia, versatilitatea și eficiența îmbunătățite.

În timp ce unii chirurgi de rinoplastie rămân adepți ai tehnicii închise, în special la pacienții cu anatomie nazală relativ simplă, apariția rinoplastiei deschise a revoluționat cu adevărat tratamentul deformărilor nazale complexe, cum ar fi rinoplastia cu buze despicate, nasurile de torsiune sau deformările severe post rinoplastie. De fapt, majoritatea specialiștilor în rinoplastie consideră că operația de rinoplastie deschisă este procedura de alegere pentru toate tipurile de anatomie nazală dificilă.

Rinoplastia e.Piezzo (Rinoplastia cu ultrasunete în Turcia)

Utilizarea undelor ultrasonice în rinoplastie a început mai întâi cu intervenții chirurgicale legate de sănătatea orală și dentară. Această abordare are ca scop tăierea oaselor cu ajutorul vibrațiilor de mare viteză create de undele sonore.
Odată cu utilizarea acestui dispozitiv în nas, a apărut conceptul de piezzo sau rinoplastie cu ultrasunete.

Acest dispozitiv este eficient doar asupra structurii osoase și este util în modelarea oaselor. Intervenția la alte structuri nazale, cum ar fi cartilajul și vârful, se realizează cu metode clasice.
Nu există nicio șansă de rană sau de sângerare, deoarece permite ca intervenția chirurgicală să se facă fără a afecta țesuturile delicate. Riscul de vânătăi și edem în urma rinoplastiei este minim, deoarece se evită lezarea țesuturilor moi. În acest fel, perioada de recuperare a pacientului este mult mai scurtă.

Septoplastia

Septoplastia este o procedură chirurgicală pentru a corecta curbura septului care afectează respirația. Problema curbării septului într-o parte sau a îngustării căilor respiratorii din cauza proeminențelor formate într-o anumită parte se numește deviație de sept. Acest lucru poate face dificilă respirația. În timpul procedurii de septoplastie, septul nazal este îndreptat și repoziționat.
De obicei, este normal ca septul să fie oarecum strâmb. Cu toate acestea, atunci când încovoierea este severă, poate bloca o parte a nasului și reduce fluxul de aer. Acest lucru cauzează dificultăți în respirația de pe una sau ambele părți ale nasului. Septoplastia îndreaptă septul nazal prin remodelarea sau repoziționarea cartilajului, a osului sau a ambelor.

Septoplastia poate fi, de asemenea, necesară în procesul de tratament al unor boli precum infecția sinusurilor sau tumora. În plus, septoplastia poate fi aplicată atunci când metodele de tratament nechirurgical nu reușesc să trateze cu succes apneea de somn sau problemele de sforăit.

Rinoplastia de revizuire în Turcia

Această operație chirurgicală aplicată celor care au suferit operații de rinoplastie înainte, dar care trebuie să facă din nou operații de rinoplastie din diferite motive, se numește "Revision Nose Aesthetics" sau "Revisional Rhinoplasty".

Există mulți factori care determină rinoplastia de revizuire. Acești factori pot apărea direct din cauza eșecului primei operații, precum și ca urmare a loviturilor la nivelul nasului după operație. În timp ce operațiile de rinoplastie de revizuire sunt uneori o alegere, uneori poate deveni o necesitate, deoarece poate exista o problemă în funcționarea nasului.

Domeniul de aplicare al operațiilor de revizuire poate varia de la o persoană la alta. Problema poate apărea în orice parte a nasului. Atunci când se planifică intervenția chirurgicală, se iau în considerare mulți factori, de la momentul în care pacientul a suferit prima operație de rinoplastie până la amploarea problemei.

Rinoplastia pentru bărbați

Deși rinoplastia este, în principiu, o operație similară la femei și bărbați, aceasta diferă în ceea ce privește conformitatea cu fața și designul nasului. Astfel de operații pot fi efectuate cu diverse beneficii. Obiectivele principale sunt de a avea un nas mai sănătos și mai frumos. Deoarece nasul se află în centrul feței și este într-o poziție care poate schimba serios aspectul. Prin urmare, chiar și cea mai mică modificare a nasului poate schimba în mod pozitiv postura feței dumneavoastră.
În acest proces:

 • A tipul de nas foarte răsfrânt nu ar trebui să fie preferat. În rinoplastia bărbaților, vârful nasului nu este ridicat prea mult.
 • A ar trebui să se obțină un aspect natural.
 • The dimensiunile ideale ale unui nas de bărbat sunt:
 • The Unghiul dintre nas și buză trebuie să fie de 90 de grade.
 • Narul este ușor fiind curbat sunt dimensiunile ideale așteptate de la un nas masculin.
 • Aceste măsuri ar trebui să fie tratate în funcție de proces.

Rinoplastia etnică

Rinoplastia etnică este arta de a realiza un nas natural și estetic care să aibă caracteristici legate de rasa (europeană, africană, din Orientul Mijlociu, latino-americană, asiatică și hispanică) din care fac parte persoanele. Prin tratarea bolilor din nas, chirurgul poate crea forma pe care o dorește pacientul. . De fapt, deoarece rinoplastia este o procedură personalizată, fiecare rinoplastie este planificată în funcție de trăsăturile faciale specifice ale persoanei și de structura generală a nasului. Cu toate acestea, mai multe forme distinctive de nas sunt evidențiate de structurile etnice variate ale comunității. . Luând în considerare structurile nasului la asiatici, se poate spune că structurile nasului lor sunt în general mai mici și fără arcadă. Prin urmare, diferitele structuri etnice ale oamenilor determină apariția diferitelor tipuri de structuri nazale caracteristice. Amploarea procedurii de rinoplastie se va schimba în funcție de această circumstanță.

Înainte de operația de rinoplastie

Nasul este un organ în care capilarele sunt foarte dense. De aceea, înainte de a începe operația la nas, facem medicamente și analgezice care să constrângă vasele. În acest fel, este posibil să se efectueze această operație fără sângerare. Cu toate acestea, sângerarea după rinoplastie este o condiție posibilă. Noi efectuăm o operație foarte controlată, astfel încât să nu existe sângerare. Următoarele elemente merită atenția dumneavoastră. Înainte de această intervenție chirurgicală, nu trebuie să folosiți medicamente cu diluanți de sânge (în special aspirină) și produse de susținere nutrițională. Nu folosiți aspirină, analgezice, medicamente hormonale și medicamente antigripale.

Cu o zi înainte de operație, faceți un duș și curățați-vă fața cu săpun antibacterian. Evitați să folosiți lac de unghii și machiaj atunci când vizitați chirurgul. Starea dumneavoastră mentală în ziua operației este crucială. Acei pacienți ai noștri care nu sunt supuși stresului parcurg acest proces cu ușurință. Atunci când un pacient doarme bine, se trezește și bine.

După operația de rinoplastie

Este firesc să apară o mică umflătură și vânătăi sub ochi și la rădăcina nasului după operația de estetică nazală (rinoplastie). Acum, datorită aplicării corecte a tehnicilor speciale de anestezie și a anestezicelor locale în timpul operației, ne confruntăm cu foarte puține umflături și vânătăi la ieșirea din operație.

Umflăturile și vânătăile din aceste zone tind să crească timp de 2-3 zile după operație și nu sunt foarte deranjante, acestea încep să scadă începând cu a 4-a zi și a 7-10-a zi.
Specialiștii recomandă ca:

 • Să nu stați într-un loc foarte cald.
 • Evitați activitățile care vă cresc tensiunea arterială. Nu înclinați capul înainte.
 • Puteți să vă atingeți nasul, dar nu vă loviți. În timp ce purtați atelajul, chiar și cele mai mici lovituri ar putea fi dureroase.
 • Încercați să vă mențineți poziția verticală.
 • După a doua zi, puteți ieși și vă puteți plimba, nu se va infecta.
 • Aceste silicoane vă pot face să vă simțiți rece și să declanșeze reflexul de strănut. Rămâneți calm și strănutați cu gura deschisă dacă este necesar. Strănutul trece în mod normal dacă vă apăsați limba pe palat.
 • La sfârșitul unei perioade de 2 săptămâni de ateliere, aplicați masajele pe care medicul dumneavoastră vi le va arăta de mai multe ori pe zi.
 • Petreceți o lună fără exerciții fizice intense.
 • Nu mergeți la mare timp de 1 lună și la piscină timp de 2 luni.
 • Timp de cel puțin trei luni, evitați să purtați ochelari.

Procesul de rinoplastie

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-3 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

5 Ziua

Costul rinoplastiei în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 7 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Înainte de rinoplastie, pacienții nu trebuie să facă pregătiri preliminare. Analizele de sânge solicitate înainte de operație sunt efectuate în spital în dimineața operației, împreună cu examenul de anestezie. În afară de aceasta, nu sunt necesare RMN sau tomografii sau radiografii înainte de rinoplastie.

Pentru procesul post-consultație, 7 zile vor fi suficiente pentru recuperare. Dacă vă simțiți confortabil după procesul de 24 de ore, vă puteți petrece timpul cu structura culturală și istorică a Istanbulului.

Pentru procesul post-consultație, 7 zile vor fi suficiente pentru recuperare. Dacă vă simțiți confortabil după procesul de 24 de ore, vă puteți petrece timpul cu structura culturală și istorică a Istanbulului.

O varietate de tratamente medicale diferite sunt denumite "operații la nas" în sens general. Cele două cele mai comune sunt rinoplastia, care se ocupă de aspectul exterior al nasului, și septoplastia, care se concentrează pe problemele din interior.

Procedura durează, în general, între 1,5 și 3 ore.

Durerea, umflarea, vânătăile, sângerarea, amorțeala, infecția sunt cele mai frecvente efecte secundare ale procedurilor de rinoplastie. Pe măsură ce vă recuperați, simptomele vor dispărea.

O operație deschisă presupune efectuarea unei incizii peste columelă, micuța fâșie de țesut care desparte nările, spre deosebire de o operație închisă, în care inciziile sunt ascunse în interiorul nasului.

Specialiștii spun că cea mai bună vârstă pentru rinoplastie este între 16 și 35 de ani. Înainte sau după această vârstă, ar exista mai multe complicații.

Trebuie să aveți grijă când vă spălați pe față, puteți curăța cu grijă zona din jurul benzii nazale. Dușul este permis la două zile după operație.

Ar exista o durere surdă în prima noapte. Dar, în general, pacienții raportează că există un disconfort mai degrabă decât durere.

Rata de succes a operației de rinoplastie este de aproximativ %91. În cazul în care nu s-a putut obține aspectul dorit, există opțiunea rinoplastiei de revizuire este posibilă.

În funcție de nevoile pacientului, rinoplastia poate modifica forma, dimensiunea, aspectul, proiecția sau o combinație a acestor factori. Cu excepția cazului în care aveți tratamente suplimentare, buzele, bărbia, obrajii și alte caracteristici faciale rămân nealterate.