Chirurgie plastică

Mărirea sânilor în Turcia

Mărirea sânilor în Turcia

Ce este augmentarea sânilor?

Pierderea formei în țesutul mamar se poate dezvolta din cauza creșterii și pierderii în greutate, a problemelor de după sarcină sau a problemelor congenitale ale sânilor mici. În timp, atunci când îmbătrânirea și factorul gravitațional se adaugă pe lângă toate acestea pe care le-am menționat, apare o cădere vizibilă a sânilor. Pentru a rezolva toate aceste posibile probleme, puteți face o operație de mărire a sânilor și să obțineți dimensiunea sânilor pe care o doriți. De cele mai multe ori se folosesc implanturi pentru mărirea sânilor sau se poate face o injecție de grăsime și se poate obține un aspect foarte natural. Cel mai important lucru la care trebuie să acordați atenție în timpul acestei operații este simetria sânilor și aspectul lor adecvat. Metoda cea mai potrivită vă va fi sfătuită de medic în funcție de situația dumneavoastră personală.

Metode de mărire a sânilor

Este posibil să folosiți implanturile mamare sau transferul de grăsime pentru a obține aspectul dorit pe care îl solicitați.

Implant mamar

Procedura de implant mamar, care este preferată ca o cerință după căderea postpartum, preocupări estetice și tratamentul cancerului de sân, se numără printre aplicațiile populare din ultima vreme. Implantul mamar, în forma sa cea mai simplă, Acesta poate fi definit ca fiind produse protetice realizate din silicon și utilizate în umplerea internă în operațiile de estetică mamară. Aplicațiile de implant mamar se realizează pentru a reforma aspectul sânului care prezintă deformări din diferite motive sau pentru a oferi persoanei un aspect mai estetic după tratamentul unor boli precum cancerul mamar. Unele femei pot prefera operațiile de estetică mamară deoarece consideră că mărimea sânilor lor este insuficientă, în timp ce altele pot prefera din cauza greutății sau a căderii postnatale. Indiferent de forma lor, trăsătura comună a protezelor folosite în operațiile estetice mamare este că straturile lor exterioare sunt realizate din silicon.

Transferul de grăsime

Datorită purificării grăsimii prelevate cu ajutorul unor dispozitive dezvoltate pentru transferul de grăsime și a injectării unor cantități corespunzătoare, în prezent se obțin rezultate mai bune la nivelul sânilor ca și în alte

ărți ale corpului. În acest fel, crește probabilitatea de supraviețuire a celulelor adipoase transferate și permanența procedurii.
Există mulți chirurgi plasticieni care folosesc această metodă. Grăsimea din alte părți ale corpului este, în general, utilizată și a luat rezultate foarte bune în zonele cu țesut adipos normal. Sânul este una dintre aceste regiuni. Persoanelor care nu doresc silicon, a căror structură a sânilor este potrivită pentru această procedură și care au suficientă grăsime în corpul lor li se poate aplica transferul de grăsime.

Mărirea sânilor cu compozit

În această metodă, chirurgul folosește ambele tehnici menționate anterior.

Tehnologia Crisalix

Crisalix este o tehnologie de modelare 3D care vă afișează imaginea postoperatorie în cel mai realist mod posibil. Înainte de operațiile de mărire a sânilor, pacientele își puteau face o idee despre perioada postoperatorie văzând fotografiile înainte și după și tipurile de silicon. Dar, datorită Crisalix, acestea pot acum să examineze schimbările de pe propriul corp din toate unghiurile cu ajutorul tehnicii de simulare 3D și să compare imaginile înainte și după. Acest lucru este de mare importanță pentru creșterea satisfacției postoperatorii și pentru a transmite mai clar medicului dorințele pacientului. Ca și în cazul operațiilor de mărire a sânilor, arată rezultatul cel mai apropiat de adevăr în cazul operațiilor de reducere și ridicare a sânilor.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația de mărire a sânilor

Lucrurile care trebuie făcute înainte de operația de estetică mamară pot fi enumerate ca fiind anumite lucruri care trebuie făcute pentru a obține un rezultat reușit al operației.

Examinarea fizică

Pentru a face o planificare cât mai eficientă înainte de estetica mamară, ar trebui să se efectueze mai întâi o examinare fizică a pacientei. În timpul efectuării examinării fizice, este posibil să se obțină cele mai eficiente rezultate prin aplicarea următoarelor ordine:

În primul rând, trebuie investigat și evaluat istoricul medical al pacientei; Astfel, examinarea fizică poate fi efectuată în modul cel mai eficient și de succes.

 • investigating istoricul medical al pacientei, se poate afla dacă în familie există un caz de cancer mamar sau ovarian. În plus, se poate afla dacă pacientul are boli vasculare și se poate efectua examinarea pielii, a unghiilor și a articulațiilor pentru depistarea neuropatiilor compresive. Simptomele constatate pot fi controlate după acest examen fizic de bază.
 • Especially lungimea pieptului și a corpului, precum și lățimea lor în aceeași direcție trebuie să fie verificate de către medic. În consecință, trebuie evaluate relațiile dintre înălțime și greutate..
 • The calitatea pielii și grosimea grăsimii subcutanate sunt importante în alegerea locației implantului ce urmează a fi aplicat la sân.
 • Breast simetria trebuie evaluată cu atenție. Modificările postoperatorii ale simetriei sânilor trebuie determinate cu ajutorul fotografiilor și al rezultatelor detaliate și arătate pacientei..
 • By măsurarea nivelurilor mameloanelor, trebuie notate diferențele constatate între nivelurile mameloanelor.
 • Nipple dimensiunea și sensibilitatea trebuie să fie luate în considerare cu deosebită atenție, în afară de nivelul mamelonului.
 • Along odată cu nivelul pliului inframamariei, trebuie evaluată fermitatea sânilor.
 • By evaluând dimensiunea și grosimea mușchilor pectorali majori, se pot aplica diferite metode de tratament la pacientele foarte active și musculoase.
 • Examination ar trebui să fie efectuată pentru a determina dacă există sau nu un volum în sâni. Tocmai această etapă constituie cel mai important punct din timpul examinării fizice. Este necesar să se determine dacă există o formare de masă în zona sânilor persoanei și să se evalueze în consecință.

Informarea pacientului

Pacienta trebuie să fie informată cu privire la complicațiile care pot apărea în urma operației de estetică mamară care urmează să fie efectuată. Operațiile de estetică mamară, în special operațiile de mărire a sânilor, pot provoca diverse complicații, în ciuda rezultatelor lor eficiente și de succes. În acest sens, pacienta ar trebui să fie informată cu privire la complicațiile care pot apărea după intervenția chirurgicală. Toate complicațiile posibile trebuie evaluate și enumerate și prezentate pacientei. În plus, pacientele care alăptează ar trebui să fie informate că nu va exista nicio modificare a calităților și abilităților lor de alăptare după intervenția chirurgicală care urmează să fie efectuată.

Planificarea înainte de operația de estetică mamară

După ce lucrurile care trebuie făcute înainte de estetica mamară sunt aplicate în ordine și cu meticulozitate, datele obținute trebuie evaluate cu meticulozitate și trebuie stabilită aplicația care urmează să fie efectuată în timpul operației mamare în conformitate cu un anumit plan.

Decideți asupra volumului sânilor

Conceptul pe care pacienta l-a stabilit sau îl are în minte cu privire la dimensiunea ideală a sânilor influențează foarte mult decizia finală privind volumul sânilor care urmează să fie aplicat. O decizie comună ar trebui să fie luată luând în considerare gândul și așteptările pacientei cu privire la mărimea sânilor pe care o are, împreună cu evaluările făcute de medic.

Efectuarea selecției implanturilor

În selecția implantului, un loc important îl au umplutura, textura suprafeței și forma implantului, precum și dimensiunea acestuia.
Umplutura implantului; constituie un element care trebuie stabilit în etapa de planificare a operației ce urmează a fi implementată. Implanturile cu gel au ingrediente naturale, care se găsesc în multe substanțe din lume. Din acest punct de vedere, implanturile din gel nu au calitatea de a ridica un semn de întrebare în minte.
Noua generație de implanturi umplute cu gel adeziv are proprietăți avantajoase care oferă o senzație tactilă mai naturală. În comparație cu implanturile mamare tradiționale umplute cu gel și cu soluție salină, noua generație de implanturi umplute cu gel adeziv are o fluctuație mai mică datorită structurii lor semisolide.

Textura suprafeței și forma implantului care urmează să fie aplicat; din nou, este, în principiu, un element care este decis de către chirurg. Chirurgul trebuie să determine ce este cel mai potrivit pentru pacientă dintre implanturile aspre sau netede, rotunde sau cu formă anatomică. Fiecare textură a suprafeței implantului creează efecte diferite în funcție de structura și caracteristicile pielii pacientului. De exemplu, implanturile cu pereți netezi pot fi aplicate la pacienții cu pielea foarte subțire pentru a reduce proeminența. Implanturile cu o structură aspră sunt preferate la pacientele cu piele groasă sau la persoanele cu o cantitate moderată de țesut mamar, deoarece creează o toleranță mai mare. Deși implanturile rotunde dau, în general, rezultate bune, implanturile de formă anatomică sunt preferate de medici.

Dimensiunea implantului este unul dintre aspectele sensibile care trebuie planificate pentru a obține rezultate de succes în estetica sânilor. În general, implanturile mamare cu un volum mai mic de 400 cc sunt preferate de medici, deoarece implanturile cu diametru mai mare tind să provoace complicații mai mar.

După operația de mărire a sânilor

Este posibil ca pacienta care a suferit o intervenție chirurgicală să fie externată din spital într-o singură zi. Deși durerea este normală, aceasta este susținută de analgezicele administrate. După operație, pacienta trebuie să folosească sutienul medical special, care îi este dat pacientei, timp de o lună. Țesuturile folosite în operația mamară sunt prelevate de sub sân sau de sub coccis. În aceste zone apar cicatrici temporare. Aceste urme dispar în timp. Nu este necesară îndepărtarea firelor de sutură în intervenția chirurgicală realizată cu tehnica suturii ascunse din interior. Deși pacientul simte durere în timp ce își mișcă brațele pentru prima dată, această durere dispare complet în timp.
Desigur, există aspecte pe care ar trebui să le cunoașteți despre perioada postoperatorie înainte de a vă decide asupra intervenției chirurgicale.

Prima dintre acestea este cât de repede vă veți întoarce la viața de zi cu zi în perioada postoperatorie timpurie. Deși variază de la persoană la persoană, vă veți recăpăta treptat activitatea fizică la 3-4 săptămâni după operație. Cei care fac sport pot face sporturi de intensitate scăzută (cum ar fi mersul pe jos, mersul pe bicicletă) în termen de 2-3 săptămâni și sporturi mai active (cum ar fi înotul, jocul de tenis) în termen de 4-6 săptămâni. În medie, puteți începe să conduceți vehicule în decurs de o săptămână. Una dintre cele mai frecvente întrebări puse de pacienți este când pot sta culcați pe o parte sau cu fața în jos. Nu există nicio problemă în a dormi pe o parte, este posibil să dormiți pe o parte la câteva zile după operație, când începeți să vă simțiți mai confortabil. Este nevoie de ceva mai mult timp pentru a sta cu fața în jos. Este posibil să existe durere atunci când vă culcați, de obicei în primele câteva luni. De aceea, medicii recomandă pacienților să aștepte 5-6 luni. Dar dacă nu simțiți durere, puteți sta întins cu fața în jos în perioada anterioară.
Un alt punct important de care trebuie să țineți cont după o operație de protezare este să informați specialistul care efectuează procedura că ați suferit o intervenție chirurgicală în timpul examinărilor de rutină la mamografie. Examinarea se efectuează într-o poziție specială pentru sânii protetici. În acest fel, se afișează mai mult țesut mamar, iar umbrirea cauzată de proteză este eliminată.
Dacă vă confruntați cu dureri, rigiditate și deformări ale pieptului pe termen lung, se recomandă să vă consultați medicul. Cel mai probabil este vorba de ceea ce se numește contractura capsulară. Din motive necunoscute, țesutul capsular format în mod natural în jurul protezei a început să se întărească și să se deformeze. Este cea mai frecventă afecțiune nedorită care este observată pe termen lung la pacienții cu proteze. Dacă această situație vă deranjează, este posibil să trebuiască să vă operați din nou. Acest țesut capsular, care este fixat în timpul operației, este îndepărtat. Poate că proteza poate fi, de asemenea, înlocuită sau repoziționată. Medicul dumneavoastră vă va oferi informații detaliate pe această temă.

Există și pacienți care se întreabă ce se va întâmpla dacă proteza lor se va sparge. Este greu de înțeles că noua generație de proteze a explodat. Acesta este un lucru de care, probabil, nu veți fi deloc conștient. Cu toate acestea, vă este transmis de către medic în timpul imagisticii mamare de rutină. Dacă proteza dvs. este mai veche de 10 ani, este posibil să observați asimetrie și deformare la nivelul sânului. Ganglionii dvs. limfatici ar putea fi umflați. La protezele de nouă generație, întâlnim mai puține cazuri precum ruperea și spargerea. Indiferent de motiv, dacă se constată că proteza dvs. este ruptă, cea mai sănătoasă metodă este să o înlocuiți cu o proteză nouă.

Procesul de augmentare a sânilor

Anestezie

General

Durata tratamentului

3-4 Ore

Sejur în Istanbul

6 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul de augmentare a sânilor în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Câteva zile ar trebui să vă fie suficiente pentru a veni la Istanbul înainte de operație. Puteți face toate examinările în ziua operației sau cu o zi înainte de operație.

Fă-ți un plan de vacanță de cel puțin 7 zile. După ce v-ați recuperat, poate doriți să vedeți împrejurimile Istanbulului.

Există o durere după fiecare operație la anumite niveluri. Dar este important de știut că, cu ajutorul analgezicelor și al altor medicamente, durerea dispare ușor.

Mărirea sânilor este denumirea procedurii de mărire a sânilor. Dar implanturile sunt mecanismul care este folosit pentru a finaliza această procedură.

Este o operație pentru a asigura mărirea sânilor.

Căzutul se va dezvolta atunci când țesutul mamar îmbătrânește în timp. Rata de cădere va crește odată cu dimensiunea implantului. În timp ce căderea nu este adesea o problemă decât după zece sau mai mulți ani de la tratament, rezultatele operației de augmentare a sânilor vor menține sânii cu un aspect uimitor timp de mulți ani.

 • Abțineți-vă să dormiți pe burtă sau pe o parte.
 • Nu purtați un sutien cu sârmă.
 • Evitați să folosiți aspirină.
 • Dacă un medicament nu a fost prescris, evitați să-l luați.
 • Evitați să faceți duș, să mergeți la înot, să stați la soare și să vă implicați în activități obositoare.

Modificări ale formei, volumului sau senzației sânilor. Vânătăile, sângerările, cheagurile de sânge, necroza pielii, vindecarea mai lentă a rănilor, acumularea de țesut cicatricial (contractura capsulară) sunt efectele secundare generale ale măririi sânilor.

Specialiștii vă recomandă să vă întoarceți la muncă la două săptămâni după operație

Atunci când sistemul imunitar răspunde la un țesut străin, se numește respingere medicală. După un transplant de inimă sau de rinichi, de exemplu, poate exista o respingere. Din punct de vedere medical, potrivit medicilor, corpul dumneavoastră nu "respinge implanturile mamare".

Pentru a crea implanturile gummy bear, care sunt un tip de implant de silicon, se folosește un gel coeziv, cu formă stabilă. Dintre toate alternativele de implant mamar, umplutura lor distinctă și forma de lacrimă produc cele mai realiste rezultate și oferă un aspect natural.

După două săptămâni, puteți înceta să mai purtați sutienul chirurgical și puteți purta unul fără armătură. Ar trebui să îl purtați încă două săptămâni zi și noapte. La sfârșitul acestor patru săptămâni, puteți începe să dormiți fără sutien.