Chirurgie plastica

Brazilian Butt Lift în Turcia

Brazilian Butt Lift în Turcia

Ce este ridicarea braziliană a fundului?

Brazilian Butt Lift, cu alte cuvinte, BBL este o procedură chirurgicală pentru ridicarea fundului și modelarea șoldurilor. permite pacienților să aibă șolduri mai drepte, mai ridicate și cu o formă ideală. BBL, numit și ridicare a fundului, poate fi aplicat prin utilizarea diferitelor tehnici, cum ar fi injectarea de grăsime, protezarea fundului cu silicon și umplerea. În operațiile BBL, se urmărește să nu se abată de la aspectul natural. Unul dintre scopurile operațiilor de ridicare a feselor este de a se asigura că fesele sunt mai voluminoase și mai ridicate, precum și linii netede care să sublinieze feminitatea.
Operația braziliană de ridicare a feselor se aplică pentru a ajuta femeile să obțină o poziție cu aspect natural, mai voluminoasă și mai tinerească. se urmărește clarificarea pliurilor dintre talie și șolduri prin strângerea feselor, Cu toate acestea, în operațiile de estetică a feselor, scopul nu este doar de a injecta grăsime și de a mări șoldul, ci și de a lua în considerare corpul ca întreg și de a planifica în consecință.

Metode de ridicare a lifting brazilian

Există două tehnici diferite, și anume transferul de grăsime și tehnica de umplere cu silicon. Pentru a decide asupra tehnicii care va fi utilizată în timpul operației, este necesar să se evalueze împreună cerințele persoanei și structura anatomică actuală. Persoanele pot avea așteptări diferite pentru zona șoldurilor. Principalele probleme sunt aspectul jos, slăbit al fundului și lipsa de linii. Diferite tehnici chirurgicale speciale au fost dezvoltate pentru toate aceste probleme în Chirurgia Estetică și Plastică.

Transferul de grăsime

Metoda de transfer de grăsime este ideală dacă persoana are suficient țesut adipos pentru ca imaginea dorită să fie obținută la finalul intervenției chirurgicale. În timpul operației efectuate cu transfer de grăsime, excesul de grăsime din burtă, circumferința taliei și regiunea șoldurilor este îndepărtat din corp prin metoda liposucției. Aceste grăsimi sunt plasate sub piele pentru a modela fundul cu ajutorul unei tehnici speciale.
Prin această metodă, în timp ce partea superioară a picioarelor este redusă și îngustată, se poate obține un aspect curbat la nivelul fundului. Nu se folosește nicio altă substanță decât grăsimea proprie a persoanei.

Umplerea cu silicon

O altă tehnică este chirurgia feselor cu proteze de silicon. Protezele de silicon pot fi folosite în cazurile în care se dorește crearea unui aspect mult mai drept și mai încordat la nivelul fundului. În plus față de procesul de umplere, se pot aplica operații numite "butt lift" pentru a reduce fundul și a elimina căderea.
În această aplicație, se fac incizii din partea superioară a șoldului și a abdomenului, se trage pielea și se ridică în sus zona șoldului. Prin acest procedeu, se urmărește eliminarea prăbușirii și a încrețiturii din fund. Aplicațiile de îndepărtare a grăsimii pot fi, de asemenea, efectuate pentru reducerea șoldurilor.
3.Înainte de funcționarea BBL

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația BBL

ar trebui să îi împărtășiți medicului dumneavoastră plângerile și dorințele dumneavoastră. În acest proces, medicul dumneavoastră va decide în ce scop și cu ce metodă va fi efectuată operația. După examinarea fizică, vor fi solicitate unele teste pentru a vă verifica starea generală de sănătate și dacă sunteți apt pentru anestezie. Împărtășirea așteptărilor dumneavoastră cu medicul dumneavoastră în timpul procesului de examinare vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate. Înainte de operație, trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră despre istoricul medical și despre medicamentele pe care le utilizați în mod regulat. Pentru a se supune unei intervenții chirurgicale BBL, ca în cazul tuturor celorlalte operații estetice, persoana trebuie să aibă peste 18 ani. Există câteva puncte la care ar trebui să acordați atenție înainte de operație; Trebuie să renunțați la alcool și fumat cu cel puțin 3 săptămâni înainte de brazilian butt lift, Dacă utilizați medicamente antidepresive sau pentru pierderea în greutate, ar trebui să încetați cu cel puțin 3 săptămâni înainte de operație, Trebuie să evitați medicamentele precum analgezicele, suplimentele pe bază de plante, vitaminele și aspirina care cresc sângerarea cu 1 săptămână înainte de operație. De asemenea, ar trebui să faceți o pauză de la diete înainte de operație. Dacă aveți boli cronice, cum ar fi diabetul și tensiunea arterială, ar trebui să le comunicați medicului dumneavoastră și să vă asigurați că disconfortul este sub control înainte de operație. Urmând recomandările medicului dumneavoastră, puteți trece cu ușurință prin procesul de operație și puteți crește viteza de recuperare.

După operația BBL

După procedura de injectare a grăsimii, pacientul este externat în aceeași zi, în timp ce în cazul metodei cu proteze de silicon, este necesară 1 noapte în spital. În perioada postoperatorie, nu trebuie să faceți duș timp de 3 zile și să stați în apă pentru o perioadă lungă de timp. Din nou, nu trebuie să se facă muncă grea și nu trebuie să se ridice greutăți timp de 3 zile pentru a preveni durerea. Igiena corporală trebuie menținută la un nivel ridicat pentru a preveni infecțiile după operația de protezare cu silicon. Procesul de vindecare în metoda de injectare a grăsimii este mai rapid decât cel al protezei de silicon

metoda. În timp ce în cazul protezei cu silicon nu este posibilă revenirea la muncă și la viața socială timp de 5 zile, în cazul operației de injecție de grăsime este posibilă revenirea la muncă și la viața de zi cu zi după 3 zile. Deși variază în funcție de tehnica aplicată, recuperarea are loc în 2-10 zile. Cu toate acestea, este nevoie de 3-6 luni pentru ca edemul și umflătura să treacă și să ia forma finală a fundului. Există câteva puncte la care trebuie să acordați atenție după BBL;

 • You puteți face un duș în a 3-a zi după procedură, dar nu trebuie să stați prea mult timp în apă timp de 4-6 săptămâni
 • A corsetul medical trebuie purtat timp de cel puțin 2 săptămâni pentru a accelera recuperarea,
 • Heavy sportul trebuie evitat timp de 1-1,5 luni,
 • It este necesar să se protejeze zona operației de efectele fizice,
 • The medicamentele administrate de medic trebuie folosite cu regularitate pentru perioada recomandată, dacă este cazul,
 • Smoking și alcoolul nu trebuie folosite în perioada recomandată de medic după operație,
 • Hygiene ar trebui să fie luată în considerare pentru a proteja locurile de incizie de infecția protezei de silicon,
 • In în primele zile ale procesului de vindecare după proteza de silicon, nu trebuie să se stea într-un mod care să exercite o presiune prea mare asupra zonei fesiere, să se stea ușor în lateral sau să se așeze pe o pernă medicală,
 • You nu trebuie să stați pe spate timp de 3 zile după operație,
 • In metoda de injectare a grăsimii, permanența ar trebui să fie crescută prin efectuarea unei operații de rezervă după pierderea de grăsime.
 • By urmând sfaturile medicului dumneavoastră după BBL, puteți accelera procesul de vindecare și puteți obține aspectul la care ați visat.

Procesul BBL

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-3 Ore

Sejur în Istanbul

5 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul BBL în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Specialiștii noștri v-au sfătuit că este mai bine să vă faceți examinările complet înainte de ziua operației. Deoarece este posibil să aveți nevoie să vă pregătiți din punct de vedere psihologic, este ideal să veniți în Turcia cu 2-3 zile înainte de operația de ridicare braziliană a feselor.

Procesul de recuperare ar dura 7-14 zile. Dar la sfârșitul primei săptămâni după operația BBL veți putea să vă faceți rutinele zilnice. Nu uitați să vedeți frumoasele obiective turistice din Istanbul !

O operație de ridicare braziliană a feselor (BBL) vă mărește și vă modelează fesele prin utilizarea grăsimii corporale din propriul corp. Propria grăsime din corpul dumneavoastră servește drept "umplutură" într-un BBL, astfel încât rezultatele pot dura ani de zile. Un BBL poate dura până la șase luni pentru a-și produce efectul complet.

După operație, pacienții vor pierde ceva volum. Nu toată grăsimea care este injectată va rezista în timp, ca în cazul tuturor tratamentelor de grefare de grăsime.
Potrivit specialistului, în timp ce se află în faza de vindecare, organismul va absorbi undeva între 20 și 40% din grăsimea care a fost injectată.

Fesele tale vor fi probabil la fel de vioaie și curbate și la zece ani după BBL, așa cum erau imediat înainte de procedură.
Deoarece BBL nu este destinat să trateze pielea flască, este posibil să doriți să faceți o procedură de urmărire dacă aveți probleme de laxitate a pielii.

După un BBL, nu trebuie să stați jos imediat pentru a evita deteriorarea celulelor adipoase transferate.
Circulația sângelui, care este importantă pentru ca celulele adipoase să se dezvolte, ar putea fi afectată dacă stați pe fese.
Prea curând după operație, șederea prelungită ar putea restricționa circulația și poate ucide celulele adipoase.

Vă rugăm să aveți răbdare; procesul de vindecare poate dura până la șase luni înainte de a vă vedea rezultatele complete. Doar aproximativ 70% din celulele adipoase transferate vor supraviețui după un BBL, prin urmare este de așteptat o ușoară reducere a dimensiunii feselor dumneavoastră.

Evitați să folosiți produse din tutun, să fumați sau să vapați. Deoarece tutunul încetinește vindecarea și reduce alimentarea cu oxigen a sângelui, utilizarea acestuia ar putea împiedica formarea celulelor adipoase transferate. Odihniți-vă și evitați activitățile riguroase, cum ar fi șofatul sau exercițiile fizice.

Dar țineți cont de faptul că BBL este un proces în doi pași. La locul liposucției, pacienții pot avea una sau mai multe cicatrici, dar acestea sunt de obicei extrem de mici și se dizolvă frecvent aproape complet.

Rezultatele BBL pot dura mai mulți ani atunci când sunt efectuate de un practician calificat și competent. Pacienții trebuie să fie conștienți de faptul că această procedură de modelare corporală nu inversează efectele îmbătrânirii. Ca urmare a alimentației, a exercițiilor fizice și a pierderii în greutate, fundul dumneavoastră s-ar putea aplatiza în timp sau s-ar putea schimba.

Puteți observa lichidul pătat de sânge care se toarnă din inciziile în care a fost îndepărtată grăsimea după o operație BBL.
Este perfect normal ca aceste locuri să producă mai mult lichid decât de obicei, așa că nu ar trebui să fiți alarmat de scurgerea... În urma procedurii, acesta încetează adesea în 24 de ore.

După o liposucție și un BBL, masajele sunt atât de importante deoarece compresia ajută organismul să scape de lichid și reduce inflamația excesivă, care poate provoca fibroză.
Specialiștii recomandă începerea masajelor a doua zi după un BBL sau o liposucție.