Stomatologie

Hollywood Smile în Turcia

Hollywood Smile în Turcia

Ce este Hollywood Smile

Dinții trebuie să fie în echilibru între ei și cu fața pentru un zâmbet atractiv. Există mulți parametri pentru acest lucru:

 • The spațierea între dinți fiind dimensionată în conformitate cu un anumit raport de aur
 • There nu ar fi nici un decalaj între dinți.
 • Symmetrical gingiile care înconjoară dinții.
 • Gums vizibile la o anumită distanță de sub buze în poziția de zâmbet.
 • The numărul de dinți vizibili în poziția de zâmbet este la un nivel optim.
 • Symmetrical dispunerea dinților în funcție de linia mediană.
 • Healthy gingii. Fiecare literă care sună atunci când vorbește, lovind dinții, sună corect și fonarea trebuie să fie corectă.

Culoarea și forma dinților, poziția buzelor și culoarea pielii sunt importante în realizarea acestui desen care va fi diferit pentru fiecare persoană. Pentru a ajunge la el, se fac măsurătorile necesare, se fac fotografii, înregistrări video și, de asemenea, radiografii.

Metode de zâmbet de la Hollywood

Există câteva proceduri diferite pentru a ajunge la zâmbetul estetic pe care pacienții și-l doresc. Acestea sunt:

 • Gingivectomy
 • Dinti Albire
 • Implant Tratament
 • Zirconium Coroană
 • Lumineers
 • Pink estetic

Gingivectomie

Gingivectomia poate fi rezumată ca fiind alungirea țesutului gingival printr-o intervenție chirurgicală. Acest proces este cunoscut în popor și sub denumirea de "alungirea dinților" sau "scurtarea gingiei". În cadrul acestei proceduri, care poate fi efectuată atât pentru a obține un aspect mai frumos din punct de vedere estetic al dinților și pentru a trata diferite boli gingivale, trebuie intervenit asupra țesutului gingival. Datorită procedeului bazat pe modelarea țesuturilor gingivale din jurul dintelui, este posibilă și obținerea unui zâmbet mai frumos din punct de vedere estetic. Trebuie precizat că intervenția în cauză trebuie realizată de către parodontologi care sunt experții în domeniul bolilor gingivale.

Uneori, chiar dacă dinții sunt spălați după alimentație, particulele de alimente pot rămâne între gingii. Acest lucru se poate datora structurii sau formei gingiilor. În astfel de cazuri, poate fi necesară gingivectomia pentru a preveni deteriorarea atât a dinților, cât și a gingiilor. Simplul fapt că gingiile sunt excesiv de vizibile în timp ce vorbesc sau râd poate fi suficient pentru ca acest proces să intre în joc.

În stomatologie, gingivectomia poate fi aplicată în diferite scopuri. Printre aceste scopuri, putem spune că 3 factori ies în evidență.

Estetică

Atunci când gingiile apar mai mult decât ar trebui atunci când râzi sau vorbești, se poate crea o imagine neplăcută din punct de vedere estetic. În astfel de cazuri, se realizează gingivectomia. Pentru ca un zâmbet să aibă un aspect estetic plăcut, gingiile ar trebui să apară aproximativ 2 mm. Dacă apare mai mult, pacienții se adresează medicului stomatolog din cauza preocupărilor estetice. Puteți beneficia și dumneavoastră de acest proces pentru ca gingiile să arate frumos și în cantitatea necesară. În acest scop, se intervine mai ales la nivelul gingiilor din zona dinților anteriori superiori.

Funcția

Pentru ca dintele să fie corectat din punct de vedere funcțional, uneori poate fi necesară extinderea lungimii acestuia până la nivelul gingiei. În astfel de cazuri, putem spune că se poate face operația menționată. Faptul că dintele este mult mai funcțional este unul dintre scopurile frecvente ale acestei proceduri.

Creștere la nivelul gingiilor

În cazul în care pacienții au un biotip fibrotic, gros, ar trebui să fie tolerată mărirea gingiilor. Putem spune că operația de gingivoplastie poate fi preferată împreună cu gingivectomia. Extinderea gingiilor nu este o problemă foarte frecventă.

Albirea dinților

Este dorința tuturor să aibă un zâmbet alb și frumos. Cel mai important detaliu necesar pentru un zâmbet frumos sunt dinții albi. Persoanele cu dinți albi ca perlele sunt însă rare. În plus, decolorarea dinților din diverse motive este un obstacol major în calea obținerii zâmbetului dorit. Chiar dacă dinții sunt spălați în mod regulat, decolorarea legată de structura dinților nu poate fi prevenită.
Faptul că culoarea dinților nu are albul dorit afectează negativ viața de zi cu zi a persoanei. Oamenii nu pot râde la maxim și trebuie să își ascundă gura în timp ce fac fotografii sau vorbesc. Aspectul dinților, tulburările de formă și culoare ale dinților provoacă pierderea încrederii în sine la majoritatea oamenilor și poate duce chiar la probleme psihologice.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Prin utilizarea tehnicii de albire pentru a scăpa de decolorarea dinților, puteți avea dinți mai albi. Puteți obține zâmbete mai estetice cu dinți albiți.

Una dintre cele mai populare opțiuni de tratament dentar estetic este procesul pe care îl folosește un dentist pentru a albi dinții. Dinții nu sunt afectați de tratamentul de albire a dinților. Este o tehnică rapidă, fiabilă și eficientă. Este mai economică, mai ușoară și fără efort decât alte metode de restaurare. Preparatele aplicate pe suprafețele dinților odată cu procesul de albire elimină din structura dinților factorii care provoacă întunecarea dinților.

În urma tratamentului împotriva tartrului, curățarea dinților este extrem de diferită de albirea dinților. Procesul de albire a dinților poate lumina culoarea naturală a dintelui cu 2 până la 3 tone. Procesul de albire a dinților poate fi aplicat ca "albire la cabinet", aplicată de medic în mediul de cabinet și albire la domiciliu, aplicată de pacient acasă, sub controlul medicului stomatolog.
În comparație cu fațetele din porțelan, albirea dinților este o procedură ușoară, fiabilă, economică și mai protectoare, deoarece nu corodează dinții.

Implanturi dentare

Dinții artificiali care seamănă cu dinții naturali se numesc implanturi dentare. Dinții noștri se termină la vârsta de 12-13 ani și nu se mai reînnoiesc. Dinții noștri, care sunt expuși la multe influențe externe pe parcursul vieții, pot fi pierduți din mai multe motive, cum ar fi carii, boli ale gingiilor etc. Dinții lipsă, deși adesea trecuți cu vederea, sunt de fapt pierderi de organe. Pierderea dinților a fost eliminată în trecut cu ajutorul punților și a protezelor detașabile. Datorită tratamentului cu implanturi, care a fost aplicat pe scară largă în ultimii 20 de ani, se pot efectua tratamente mult mai ușoare și mai sănătoase. Tratamentul cu punți are unele dezavantaje. În cadrul acestui tratament, dinții care vor fi puși sub punte sunt tăiați și reduși. Acest lucru poate provoca pe termen lung formarea de carii de la marginea tăiată a dinților. Un alt dezavantaj al punții este că sarcinile dinților lipsă sunt plasate pe dinții intacți. Aceste dezavantaje au fost eliminate datorită implantului. În tratamentul cu implant, rădăcina artificială a dintelui, care este realizată din titan imitând rădăcina dintelui, este plasată în osul maxilarului. Este nedureros și se face în timp ce se primește un anestezic local. Acest proces durează, de obicei, între 15-30 de minute. În cazul în care trebuie realizate mai multe implanturi într-o singură ședință, timpul poate fi mai lung.

După operația de implant, persoana poate părăsi clinica pe cont propriu și poate conduce. Efectul anesteziei durează aproximativ 2-3 ore. O ușoară durere poate fi resimțită seara și timp de câteva zile după aplicarea implanturilor, dar această durere este ameliorată cu analgezice simple. În foarte puține cazuri, se observă umflături și dureri severe după procedură. După câteva zile, persoana își poate continua viața zilnică normală. În cazul în care nu se va efectua o încărcare imediată, implanturile vor rămâne în maxilar timp de 2-3 luni și vor trebui să fuzioneze complet cu osul. În acest stadiu, dinții nu sunt încă făcuți. La sfârșitul perioadei de așteptare, dinții sunt plasați pe implanturi. Această etapă durează aproximativ 1 săptămână, iar persoana își recapătă dinții. În unele cazuri, protezele pot fi realizate imediat după plasarea implanturilor.

Coroana din zirconiu

Coroanele sunt cel mai frecvent tip de fațete dentare utilizate în prezent. Fațetele dentare cu suport metalic și cele fără suport metalic sunt separate în două categorii. Pentru pacienții care au nevoie de un zâmbet mai plăcut din punct de vedere estetic, stomatologii oferă și alte modalități de tratament estetic. Datorită acestor cerințe estetice, tratamentul cu substructură de zirconiu, o abordare mai estetică a stomatologiei, este utilizat pe scară mai largă. Zirconiul, un material alb folosit pentru a face dinții, este tratat în cuptoare specifice pentru a crea ceramica de zirconiu, mai degrabă decât în forma sa minerală originală. Coroanele dentare din zirconiu fac parte din categoria fațetelor fără metal și oferă un aspect mai realist decât fațetele susținute de metal.

Deoarece transmisia luminii coroanelor dentare din zirconiu este mai mare decât a coroanelor susținute de metal, nu veți întâmpina probleme precum viitoarea reflectare a culorii negre de pe marginea gingivală, lucru care este de conceput în cazul dinților din porțelan acoperit cu metal, deoarece nu produce o culoare închisă pe gingii. În plus, coroanele dentare din zirconiu oferă și un aspect mai sănătos, mai transparent și mai natural datorită faptului că zirconiul permite trecerea luminii, aspectul tern care poate apărea pe dinți dispare, iar dinții capătă un aspect cât mai apropiat de starea lor inițială. Stratul de zirconiu este esențial pentru sănătatea gingiilor, pe lângă faptul că vă oferă un aspect atractiv și natural. Deoarece coroanele din zirconiu sunt mai compatibile cu gingiile, iar bolile gingivale din jurul dinților cu coroane din zirconiu sunt mai puțin probabile decât coroanele cu suport metalic.

Pentru persoanele care sunt rezistente la căldură, și alergice la metal, coroanele din zirconiu sunt cel mai bun tip de îngrijire dentară. Aspectul mat al dintelui este eliminat datorită capacității zirconiului de a transmite lumina, oferind dinților un aspect mai atractiv și mai natural. Sensibilitatea la cald și la rece nu este prezentă la cei care au acoperirea dinților cu zirconiu. De asemenea, este mai rezistent decât dinții de metal și, datorită aspectului natural, este mai popular pentru dinții din față. Zirconiul reduce petele aduse de fumat sau de alți factori, nu creează respirație urât mirositoare, probleme la nivelul gingiilor sau alterarea gustului în gură.

Aplicație Lumineers

Folosind o tehnică numită lumineers, doar suprafețele frontale ale dinților sunt subțiate cu 0,3 până la 0,7 mm, cu cea mai mică pierdere posibilă de țesut dentar viabil. Pe această zonă subțiată se vor lipi apoi laminate dentare din porțelan. Se aplică pentru cazuri precum:

 • În cazul dinților foarte decolorați care nu pot fi obținuți prin albire dentară
 • În cazul dinților care nu sunt sănătoși din punct de vedere structural și care nu sunt bine conturați,
 • Îmbinarea dinților despărțiți (închiderea diastemei),

Dincolo de aceasta, poate fi folosită ca opțiune cosmetică pentru îndreptarea dinților strâmbi și nealiniați, pentru repararea dinților deteriorați sau uzați, pentru a repara obturațiile existente a căror culoare și structură s-au deteriorat și pentru a reface dinții rupți sau uzați (ca alternativă la tratamentul ortodontic).

Avantajele aplicațiilor Lumineers sunt:

 • O abraziune minoră de 0,3 până la 0,7 mm este suficientă pentru a produce efectul dorit. Sunt necesare în medie 7 până la 10 zile pentru prelucrare.
 • Sunt realizate din materiale de lungă durată, cu o culoare rezistentă.
 • A avea caracteristicile estetice (culoare, formă etc.) pe care le doriți fără a strica structura naturală a dinților se poate obține cu lumineers. Fie nu se face nicio modificare la nivelul dintelui, fie se fac ajustări foarte mici. Dintelui i se poate îndepărta doar 0,3 până la 0,7 mm de material.
 • Dinții dvs. nesatisfăcători sunt copiați, iar apoi se modelează un model pe ei. Cu alte cuvinte, modificarea care urmează să fie făcută pe dinți ar putea fi demonstrată la începutul procedurii, înainte de intervenția pe dinți.
 • Deoarece suprafețele de porțelan sunt netede, petele cauzate de fumat și de alte cauze sunt mai puțin susceptibile să apară.
 • Acesta nu își schimbă culoarea atunci când este expus la influențe exterioare precum cafeaua, ceaiul sau țigările.
 • Are o rezistență ridicată la abraziune.

Estetica roz

Estetica gingivală (estetica roz) este o metodă de tratament care are ca scop corectarea deformărilor gingivale și aducerea gingiilor în poziția și standardele în care ar trebui să fie, la fel ca și a dinților. Tratamentul afecțiunilor gingivale, care ne afectează în mod negativ atât viața socială, cât și cea profesională în viața noastră de zi cu zi, a câștigat popularitate în ultimele zile.
Nu există o limită de vârstă în estetica gingivală. Se poate aplica oricui care este potrivit pentru structura dentară și tratamentul gingival cu liniște. Estetica gingivală poate fi aplicată celor care au gingii nesănătoase, celor care au gingii excesive atunci când zâmbesc și celor care au probleme de recesiune gingivală.

Dacă gingiile sunt prea vizibile atunci când zâmbesc, culoarea gingiilor nu este mulțumitoare, gingiile sunt pătate, dacă nivelurile gingivale au dimensiuni diferite față de dinți, se poate aplica operația estetică.

Înainte de a se forma gingia, se curăță reziduurile, și tartrul de pe dinți. Dinții sunt anesteziați cu anestezie locală. După ce gingia pacientului este amorțită cu anestezie locală, părțile în exces ale gingiei sunt tăiate cu echipamente auxiliare și un dispozitiv laser, iar gingia este remodelată.

Înainte de operațiunea Hollywood Smile

Aplicația Hollywood smile are un număr variabil de ședințe pentru fiecare pacient. Prima ședință este și o examinare și există proceduri precum;

 • se obțin dimensiunile digitale ale dinților cu ajutorul unui scanner intraoral 3D,
  se realizează Photos,
 • se stabilește designul adecvat pacientului,
 • se realizează designul digital al zâmbetului cu ajutorul scanerului intraoral 3Shape,
 • când designul convenit este finalizat, aspectul acestuia este arătat pacientului.

Când vine data celei de-a doua programări a pacientului, se efectuează operații la nivelul gingiilor și al dinților. Se folosesc dinți temporari prin efectuarea de măsurători digitale ale dinților cu ajutorul unui scaner intraoral 3D. Când vine ultima programare, se încearcă stratul de acoperire conceput special pentru pacient, iar tratamentul este finalizat dacă pacientul îl acceptă. Deoarece tratamentul este personal, se pot face aranjamentele necesare dacă pacientul nu își dă acordul. Faza de încercare este folosită pentru acest lucru. Dacă aranjamentul este minor, acesta poate fi aplicat în aceeași ședință. Cu toate acestea, dacă există schimbări majore, este necesară o nouă sesiune.

După operația Hollywood Smile

După aplicațiile estetice ale zâmbetului, nu trebuie folosite paste de dinți cu proprietăți abrazive și trebuie schimbate obiceiurile greșite de periaj dentar. În caz contrar, pot apărea zgârieturi pe suprafața dinților. Din acest motiv, dinții trebuie spălați de 2 sau 3 ori pe zi cu paste de dinți neabrazive cu fluorură. Ața dentară trebuie folosită în mod regulat pentru a se asigura că procedurile efectuate pe dinți sunt de lungă durată, pentru a curăța placa rămasă pe dinți și pentru a preveni apariția cariilor dentare. Este foarte important să asigurați igiena orală cu ape de gură nealcoolice. Trebuie evitat consumul de alimente bogate în zahăr și trebuie evitate mușcarea și mestecarea obiectelor dure.

Hollywood Smile în Turcia Proces

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Hollywood Smile Cost în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 8 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este posibil să aveți nevoie de câteva ședințe cu dentistul dumneavoastră pentru operație. Așadar, este ideal să ajungeți în Istanbul cu câteva zile înainte de operație.

Este posibil să aveți nevoie de 7-10 zile, în funcție de procedura pe care o veți efectua. Planificarea în consecință va fi o alegere bună.

Hollywood Smile, cunoscută adesea sub numele de reconstrucție protetică completă a ambelor maxilare, care utilizează capace, fațete și, frecvent, implanturi, este o transformare completă a zâmbetului dumneavoastră. Hollywood Smile presupune instalarea de coroane dentare pe toți dinții sau cel puțin pe toți dinții care sunt vizibili în ambele maxilare, ceea ce include premolarii.

Hollywood smile ajută la închiderea spațiilor dintre dinți, încurajând zâmbete mai albe, mai strălucitoare și făcând alte schimbări care atrag atenția.

Din moment ce sunteți amorțit, durerea nu ar trebui să fie o problemă. Majoritatea pacienților care primesc două până la patru fațete raportează dureri minime sau deloc în urma operației. Pacienții care au opt sau mai multe fațete pot avea dureri la nivelul gingiilor și poate al maxilarului. De obicei doar un ușor disconfort, acesta poate fi tratat cu medicamente fără prescripție medicală.

Dar niciunul dintre cele menționate mai sus, dacă nu chiar toate, din "zâmbetul de la Hollywood", nu au fost realizate fără fațete. Dinții naturali nu sunt albi ca decolorații și nu au frecvent dimensiuni perfecte ca la carte. În esență, un furnir este o porțiune de coroană care acoperă doar partea din față a dintelui.

Zâmbetul Hollywood presupune instalarea de coroane dentare pe toți dinții, sau cel puțin pe toți dinții care sunt vizibili în ambele maxilare, ceea ce include premolarii.

Pe arcada superioară, aproximativ șase până la opt dinți sunt de obicei acoperiți de fațete pentru dinții din față. Unele persoane aleg să aibă fațete din porțelan atașate pe cei opt dinți frontali superiori și inferiori. Forma dinților, simetria, proporțiile buco-faciale și consistența sunt susceptibile de a influența deciziile.

Deși această procedură este, în general, sigură, dentistul este cel mai important factor în orice procedură dentară. Dificultățile post-tratament sunt cauzate, de obicei, de faptul că pacientul nu a fost un candidat bun pentru tratament.

Imaginați-vă că este ca o haină albă care, dacă vreți, poate rămâne albă pentru totdeauna. Este sigură? Da, 100%! Deoarece lumina laser elimină bacteriile care cauzează bolile gingivale, anii de proceduri de albire a dinților efectuate în întreaga lume au demonstrat că sunt benefice pentru gingii.

În anumite circumstanțe, produsele de albire a dinților pot să vă lumineze dinții cu nouă sau mai multe nuanțe. Cu toate acestea, rezultatele finale sunt, de obicei, de trei până la șapte nuanțe mai luminoase. Nu uitați că albirea dinților este temporară, așa că, în cele din urmă, va trebui să o completați după ani de zile de alte pete cauzate de stilul dvs. de viațăa.

Nuanțele A1 și A2 sunt ambele în gama de culori galbene, A2 fiind o cantitate de culoare mai intensă decât A1. Niciuna dintre ele nu este "albă", deoarece dinții nu sunt albi în mod natural. Pentru a ajunge la alb trebuie să începi să vorbești despre nuanțe de albire.