Clinica Erdem

Despre Noi

Clinica Erdem, care a fost înființată în 1988, este una dintre cele mai bine stabilite organizații de asistență medicală din Istanbul, Turcia.

Despre noi

Istoria noastră

Ca "cel mai modern spital din Turcia", spitalul nostru și-a început misiunile în 1988.A fost înființat pe o suprafață de aproximativ 20.000 m.Avem 150 de paturi pentru pacienți în spitalul nostru.

Am început să oferim servicii în domeniul sănătății în 1988, cu o mică clinică lângă podul Çakmak din Istanbul.

Apoi am extins această clinică în 1994. Am înființat Spitalul Çakmak Erdem cu 40 de angajați în 7 filiale și o capacitate de 22 de paturi.

Spitalul, care a fost construit în 2003 în aceeași locație, cu o infrastructură tehnologică avansată, continuă să ofere servicii de sănătate pe o suprafață închisă de 10.000 m², cu sute de angajați în toate ramurile și o capacitate de 124 de paturi.

DESPRE NOI

Istoria noastră

Am înființat Centrul de dializă Erdem în Istanbul Çakmak. Cu un serviciu de transport VIP gratuit, susținem pe deplin pacienții noștri în procesul de dializă.

Am înființat Centrul de sănătate orală și dentară Erdem, unde toate tratamentele stomatologice sunt efectuate într-un mod profesionist.

În 2014, am înființat Centrul Medical Erdem. De atunci, ne punem în slujba pacienților cu ajutorul personalului nostru medical experimentat și al infrastructurii tehnologice.

Înființată în 2020, Clinica Erdem deservește din acel an pacienți interni și internaționali cu infrastructura sa tehnologică avansată.