Transplant de păr

Transplant de păr în Turcia

Transplant de păr în Turcia

Ce este un transplant de păr în Turcia?

Transplantul de păr este un tratament aplicat pentru persoanele care se confruntă cu pierderea părului. În cadrul procedurii, propriul păr sănătos al individului este transplantat dintr-o zonă în care nu există cădere de păr în zona în care acesta a căzut. Acest tratament poate fi aplicat, de asemenea, pentru a face ca zonele în care părul este subțiat să fie stufoase pe lângă căderea părului. Ca urmare a aplicării transplantului de păr, s-a observat că în multe cazuri părul crește din nou în zona respectivă. În prezent, aproximativ 50% dintre bărbații cu vârsta de peste 50 de ani au probleme de cădere a părului. Din acest motiv, transplantul de păr este aplicat ca unul dintre cele mai frecvente tipuri de intervenție estetică pentru bărbați. Cu toate acestea, căderea părului nu este doar o afecțiune specifică bărbaților. Căderea părului este, de asemenea, destul de frecventă în rândul femeilor. Prin urmare, această procedură se aplică atât femeilor, cât și bărbaților.

Tipuri de transplant de păr în Turcia

În prezent, cele mai frecvent aplicate tehnici de transplant de păr sunt transplantul de păr DHI și FUE. Ambele răspund nevoilor pacienților. Veți decide împreună cu medicul dumneavoastră care dintre ele este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Transplantul de păr DHI

Transplantul de păr DHI (Direct Hair Implantation) este o tehnică de transplant de păr minim invazivă. Această tehnică este o tehnică modernă de transplant de păr care aparține subgrupului FUE dezvoltat la zece. Ea oferă rezultate aproape 100% naturale. Cu toate acestea, utilizează cele mai avansate instrumente de extracție (recepție) și implantare (însămânțare) cu un diametru de 1 mm pentru o vindecare mai rapidă. Este o tehnică de transplant de păr care provoacă cele mai puține daune foliculilor de păr și asigură un proces de vindecare rapidă. Datorită implantului DHI, acesta este plasat în funcție de o direcție, un unghi și o adâncime specifice, oferind rezultate 100% naturale și o aplicabilitate maximă. Foliculii de păr implantați continuă să crească pe tot parcursul vieții unei persoane și nu cad din nou.

Transplantul de păr FUE

Transplantul de păr FUE (Follicular Unit Extraction) este cea mai populară tehnică utilizată pentru transplantul de păr. În timpul procedurii, foliculii de păr sunt mutați dintr-o zonă a scalpului în alta. Anterior, se credea că firele de păr cresc separat. Dar foliculii de păr cresc în grupuri numite unități foliculare. O unitate foliculară conține între unul și patru foliculi de păr. Fiecare unitate foliculară, care conține foliculii de păr, conține, de asemenea, o mică rezervă de mușchi, rezerve de sânge și nervi. Toate acestea sunt un grup de proteine numite colagen. În timpul extracție, grefa foliculară este în mod logic recoltată sub formă de unități foliculare pentru a asigura supraviețuirea și creșterea.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Lista de verificare pentru obținerea unui transplant de păr în Turcia

Dacă veniți în Turcia pentru un transplant de păr, vă veți întreba care este procesul care vă așteaptă. În această secțiune a articolului nostru, vă puteți face o idee despre ceea ce veți experimenta în Turcia. Am enumerat mai jos elementele la care trebuie să acordați atenție înainte de a veni în Turcia și ceea ce veți întâlni aici:

 • First înainte de toate, trebuie să aflați în detaliu conținutul pachetelor care vă sunt oferite înainte de a veni la proces. Dacă faceți acest lucru, veți avea informații despre ceea ce veți experimenta în cadrul procesului și vă veți simți mai confortabil.
 • Be asigurați-vă că aduceți cu dumneavoastră un prieten sau un membru al familiei atunci când veniți la proces. Pentru că aici este posibil să aveți unele dificultăți în a vă desfășura activitatea zilnică cu efectul anesteziei după procedură. Cu toate acestea, dacă nu aveți o astfel de posibilitate, adică dacă nu va veni cineva cu dumneavoastră, asigurați-vă că există personal medical aici pentru a vă ajuta.
 • We vă recomandă să aveți bani lichizi la dumneavoastră atunci când ajungeți. Pentru că în Turcia, este posibil ca uneori să întâmpinați dificultăți în efectuarea plăților cu cardul.
 • Make asigurați-vă că clinica de transplant de păr la care mergeți va fi alături de dvs. oricând aveți nevoie, din momentul în care ajungeți la aeroport și până la ora de întoarcere.
 • Don nu uitați să luați cu dvs. toate lucrurile de care aveți nevoie. Ar putea avea chiar și un aparat de fotografiat în el. Pentru că, dacă vă faceți transplant de păr în Turcia, să știți că nu sunteți aici doar pentru această procedură. Veți avea ocazia să faceți și o excursie turistică. Indiferent de orașul în care vă aflați în această țară unică, vă va aștepta o minunată călătorie de descoperire.

La ce să vă așteptați?

Procesul începe de îndată ce aterizați la aeroport. Veți fi transferat la hotelul de cinci stele într-o mașină de lux pregătită pentru dumneavoastră. În prima zi, după ce vă lăsați lucrurile la hotel, vă puteți plimba prin oraș după bunul plac. Tranzacția dvs. va avea loc a doua zi. Dar poate fi și în prima zi în care ajungeți, în funcție de planificarea dumneavoastră. Această situație variază. În ziua operației, medicul dumneavoastră vă examinează în spital. Vi se fac analize de sânge și medicul dumneavoastră evaluează rezultatele acestor analize.

Apoi, medicul vă face analiza părului. Împreună decideți care este cea mai potrivită coafură pentru forma feței dumneavoastră. Acest proces este de mare importanță, deoarece aici se stabilește unde va începe linia părului și cu ce intensitate trebuie făcut transplantul de păr. Restaurarea părului este o procedură care durează 6-8 ore. Medicul dumneavoastră vă va administra un anestezic local înainte de a efectua această procedură. După ce procedura este finalizată, acesta oferă informații despre poziția de dormit, care este cel mai important detaliu pentru prima noapte.

După transplantul de păr, primul proces de spălare se face în a 3-a zi. În aceste trei zile, puteți vizita orașul așa cum doriți. După procesul de transplant de păr, revenirea la viața normală este destul de rapidă. Prin urmare, nu veți avea dificultăți în explorarea orașului.

Medicul dumneavoastră va evalua rezultatele transplantului de păr în ultima zi. Dacă nu există probleme, vă veți putea întoarce acasă.
În tot acest proces, echipa de experți în sănătate vă va ajuta ori de câte ori veți avea nevoie.
Întrebări frecvente

Procesul de transplant de păr în Turcia

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplantului de păr în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

După transplantul de păr, primul proces de spălare trebuie făcut în spital. Din acest motiv, trebuie să rămâneți în Turcia până la primul proces de spălare. Pentru aceasta veți avea nevoie de 3 zile după procedură. După trei zile, se efectuează prima spălare a părului. Apoi, vă puteți întoarce în țara dumneavoastră și așteptați să obțineți rezultatele.

De obicei, îi invităm pe pacienții noștri internaționali în Turcia cu cel puțin o zi înainte de procedură. Pentru că trebuie făcute unele pregătiri pentru acest proces. Este important să fiți aici cu o zi înainte de procedură, astfel încât aceste pregătiri să poată fi făcute cu ușurință.

Costul transplantului de păr în Turcia variază în funcție de diferite motive. Cu toate acestea, este interzis de către Ministerul Sănătății să se precizeze costurile despre procedurile medicale pe internet. Din acest motiv, nu putem dezvălui prețul. Puteți contacta clinicile prin telefon sau e-mail pentru a afla prețurile clinicilor.

Sunt necesare în medie 3000-6000 de grefe pentru transplantul de păr pe cap întreg. Cu toate acestea, acest număr variază în funcție de mărimea zonei necesare.

Datorită costurilor de tratament accesibile din ambele țări, atât India, cât și Turcia se numără printre țările preferate de pacienți pentru transplantul de păr. Cu toate acestea, Turcia are mult mai mulți medici experimentați și echipamente medicale de ultimă generație decât India. Din acest motiv, pacienții preferă adesea să facă transplantul de păr aici.

Într-o grefă sunt aproximativ 2-3 fire de păr. De exemplu, 2500 de grefe costă între 4500 - 5500 fire de păr, în funcție de tipul de păr al persoanei. Medicul dumneavoastră stabilește de câte grefe aveți nevoie făcând un calcul al grefelor înainte de transplantul de păr.

Datorită mobilității cursului de schimb din întreaga lume, costurile transplantului de păr din Turcia sunt foarte accesibile, în special pentru cei care locuiesc în Europa. Cu toate acestea, prețurile mici nu sunt singurul secret al succesului Turciei, deoarece, în același timp, cu nivelul său de expertiză și facilitățile tehnologice, țara noastră se află într-o poziție avantajoasă în transplantul de păr.

Dacă transplantul de păr este realizat de un medic cu experiență, este o procedură foarte sigură. Cu toate acestea, nu putem spune același lucru despre un transplant de păr care nu este efectuat într-un mediu spitalicesc și de către un medic cu experiență. Deoarece este o procedură microchirurgicală, aveți nevoie de un mediu steril. În același timp, medicul dumneavoastră trebuie să fie foarte specializat în această activitate. În plus, procedura trebuie să fie efectuată într-o clinică de transplant de păr certificată sau într-un mediu spitalicesc. Orice operațiune în care sunt îndeplinite aceste condiții este sigură.

Prețurile pentru transplantul de păr variază în funcție de experiența medicului dumneavoastră și de calitatea clinicii. Cu toate acestea, în orice caz, prețurile de transplant de păr în Turcia sunt mai accesibile decât în țările europene. Din cauza unei noi restricții impuse de Ministerul Sănătății, nu putem scrie prețurile procedurilor medicale pe internet. Prin urmare, trebuie să contactați clinica la care doriți să mergeți pentru informații despre prețuri.

Nu vă recomandăm să purtați un tricou timp de cel puțin două săptămâni după procedură. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de procesare, alegeți să purtați haine largi și confortabile în loc de haine strâmte sau incomode.

După transplantul de păr, nu există o altă pierdere de păr fără cădere de șoc. Atunci când se face îngrijirea corectă după procedură, este foarte ușor să obțineți o eficiență de sută la sută din procesul de transplant de păr.

Este foarte probabil ca procedurile de transplant de păr efectuate în centre care nu sunt autorizate pentru transplantul de păr să eșueze. Cu toate acestea, nu există o astfel de posibilitate dacă acest proces este realizat bine.