Stomatologie

Implant dentar în Turcia

Implant Dentar in Turcia

Ce este implant dentar?

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale de dinți pregătite din titan sau compuși de titan - foarte rezistente și compatibile biologic cu corpul uman - care urmează să fie plasate în osul maxilarului pentru a corecta lipsa dinților. Principalul scop al tratamentului cu implanturi este că face posibilă existența unor proteze dentare sănătoase pentru a înlocui dinții pierduți.

Tratamentul cu implanturi, care este de foarte lungă durată și confortabil; poate fi aplicat unei game largi de profiluri de pacienți, începând de la un singur dinte lipsă până la pacienți fără niciun dinte. Pentru ca tratamentul cu implanturi dentare să poată fi efectuat, în primul rând, osul maxilar al pacientului trebuie să fie în cantitate și densitate suficientă, iar în cavitatea dentară să nu existe nicio afecțiune infecțioasă. În cazurile în care osul maxilar este insuficient; mai întâi se planifică un tratament pentru a corecta deficiența din osul maxilar. În cazurile infecțioase; Tratamentul cu implanturi poate fi început după ce este creat planul de tratament pentru eliminarea infecției.

Înainte de operația de implant dentar

Punctele la care pacientul trebuie să acorde atenție după tratamentul cu implanturi sunt următoarele:

 • Smoking și produsele din tutun nu trebuie folosite în primele săptămâni după procedură. În timp ce aceste produse cresc riscul de infecție, ele întârzie, de asemenea, vindecarea.
 • lcohol nu ar trebui să fie utilizat în primele săptămâni după operație.
 • Prescribed antibioticele trebuie utilizate în mod regulat.
 • Hard trebuie evitate alimentele greu de mestecat și crocante și trebuie preferată o dietă pe bază de lichide. Cu toate acestea, este important să nu se consume băuturi foarte calde și foarte reci în primele 24 de ore.
 • Oral și ar trebui să se acorde îngrijire dentară generală. Acest lucru este esențial în orice moment, atât pentru perioada post-procedură, cât și pentru a prelungi durata de viață a implantului. Cu toate acestea, nu trebuie să vă spălați pe dinți în prima zi după operație.
 • For în timpul primelor 2 nopți, trebuie să dormiți cu capul într-o poziție ridicată.
 • If medicul a recomandat o compresă rece, se poate aplica o aplicație rece pe dinte în prima zi.
  În afară de aceasta, după operație se pot observa ușoare sângerări și umflături în zona tratată. Acest lucru este normal și va dispărea de la sine în câteva zile, cu excepția cazului în care există o problemă gravă. De asemenea, este puțin probabil ca implanturile dentare realizate din titan și zirconiu să fie respinse de organism.
  Este nevoie de aproximativ 3 până la 6 luni pentru ca implantul să fuzioneze complet cu osul maxilarului și să ajungă la funcția dentară inițială.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Pe lângă utilizarea cu succes și sănătoasă a implanturilor dentare timp de peste 30 de ani, unele mărci de implanturi dentare oferă, de asemenea, garanții de utilizare pe viață. Este esențial să se acorde atenție igienei orale și sănătății pacientului și să se acționeze meticulos în această privință cu garanții de utilizare pe viață. Implanturile se află într-o relație directă cu gingiile și oasele dumneavoastră, la fel ca și dinții naturali. Din acest motiv, gingivita și diverse boli ale gingiilor pot apărea dacă nu se realizează o bună îngrijire orală. Astfel de situații pot cauza probleme până la pierderea implanturilor. Îngrijirea orală adecvată pentru pacienții care folosesc implanturi și controalele de rutină o dată pe an le permit acestora să își folosească implanturile într-un mod sănătos pentru o perioadă lungă de timp.

Implant dentar în Turcia Proces

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul implant dentar în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Examinarea se poate face în ziua operației. Pentru o procedură de implant dentar, vă puteți aranja ziua sosirii în funcție de preferințele dumneavoastră.

Vă rugăm să aveți în vedere că implanturile dentare pot implica una sau mai multe operații chirurgicale și pot dura câteva luni pentru a fi finalizate. Ca urmare, probabil că va trebui să vă vizitați medicul dentist din Istanbul de cel puțin două ori. Două zile în Istanbul sunt de obicei suficiente pentru prima vizită, dar ar trebui să vă bugetați șase zile pentru a doua. Ar putea fi nevoie de mai multe vizite în circumstanțe mai complicate. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru în timp ce vă planificați călătoria și bugetul pentru tratament.

Un implant dentar simplu are un nivel de durere între doi și trei în primele 24 până la 48 de ore, ceea ce înseamnă că analgezicele fără prescripție medicală, cum ar fi Tylenol sau Advil, vor avea grijă de orice disconfort pe care îl resimte pacientul. Acest lucru este valabil pentru un pacient cu oase bune, care nu necesită o intervenție chirurgicală mare la nivelul țesuturilor moi.

Implanturile dentare zigomatice, subperiostale și endosteale sunt cele trei metode cele mai populare. subperiostale este a doua cea mai frecventă și cea mai sigură, în timp ce zigomatice este a treia și cea mai dificilă. . Este rareori preferată.

Implanturile dentare vin cu o serie de pericole și probleme potențiale, inclusiv infecții, afectarea dinților vecini, vindecarea lentă a osului, leziuni nervoase, sângerări prelungite, fracturi ale maxilarului și multe altele. Implanturile dentare ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs. dacă sunteți pregătit să vă asumați aceste riscuri.

Implanturile dentare vă pot dura mult mai mult decât un tratament de canal și o coroană, dacă longevitatea este o preocupare pentru dumneavoastră. Cu o întreținere adecvată, acestea au o rată de eșec scăzută și pot rezista zeci de ani. După cinci până la cincisprezece ani, o procedură de tratament de canal poate duce în continuare la cedarea dintelui dumneavoastră sau la necesitatea înlocuirii coroanei.

Pentru a preveni durerea în timpul acestui tratament intruziv, pacienții sunt frecvent sedați în timpul operației de implant dentar. Majoritatea pacienților beneficiază de sedare conștientă, în timp ce se administrează anestezic local în zona orală pe care trebuie să fie tratat.

Dacă aveți nevoie de implanturi dentare pentru a înlocui un dinte lipsă, timpul și banii investiți, vor merita. Dinții permanenți sau detașabili pot fi susținuți de implanturi, care pot fi personalizate pentru a semăna cu dinții dvs. naturali.

Chirurgul dumneavoastră stomatolog face o tăietură pentru a vă deschide gingia și a expune osul în timpul procedurii de introducere a implantului dentar. În locul în care va fi introdus stâlpul metalic pentru implantul dentar, se fac găuri în os. Stâlpul este plasat adânc în os, deoarece va acționa ca rădăcină a dintelui.

Se întâmplă adesea la două-trei luni după o extracție. Perioada de așteptare permite vindecarea gingiilor dumneavoastră. Dacă aveți o infecție orală, trebuie să scăpați de ea înainte de a vă pune implanturi.

Bacteriile sunt sursa infecțiilor implanturilor, care pot apărea imediat după implantare sau după câteva luni sau chiar ani. În plus, dacă dentistul dvs. folosește un material de implant de calitate inferioară în locul implanturilor din titan, o infecție s-ar putea răspândi.

Implanturile dentare, cunoscute și sub numele de implanturi endosse, fac parte dintr-o procedură care presupune instalarea unei replici a dintelui care seamănă cu dintele original și înlocuirea rădăcinii dintelui cuposturi metalice.