Transplant de păr

Transplant de Par Pret în Turcia

Transplant de Par Pret în Turcia

Ce este transplantul de păr?

Transplantul de păr este o metodă aplicată în tratamentul căderii părului. Acest proces, care dă rezultate permanente, se realizează sub forma plantării de noi foliculi de păr în zona de chelie. Părul este transplantat de către un medic specialist în domeniu. La câteva luni după procedură, veți începe să vedeți rezultatele. Dar pentru un rezultat complet aveți nevoie de un an. La aproximativ un an de la procedură, noul păr va crește complet.

Două tehnici diferite sunt folosite pentru aplicațiile de transplant de păr în Turcia. Acestea sunt tehnicile de transplant de păr FUE și de transplant de păr DHI. Ambele tehnici sunt utilizate pe scară largă. Ambele vă oferă avantaje diferite. Veți decide împreună cu medicul dumneavoastră ce metodă va fi potrivită pentru dumneavoastră.

Avantajele transplantului de păr în Turcia

Există multe avantaje pe care transplantul de păr vi le va oferi în Turcia. Acestea sunt, în general, după cum urmează:

 • Hair transplantul este aplicat foarte des în Turcia. De aceea, medicii de aici sunt foarte experimentați.
 • Especially echipele de transplant de păr care deservesc în Istanbul sunt foarte experimentate și profesioniste.
 • Hair costul transplantului în Turcia sunt centre de calitate care oferă servicii A+.
 • The hotelul în care veți sta pentru transplantul de păr în Istanbul este foarte luxos și confortabil.
 • Turkey este mult mai accesibil decât alte țări europene în ceea ce privește prețul transplantului de păr.
 • The echipa care vă va întâmpina vă va răspunde la toate întrebările și vă va satisface nevoile.
 • Your transferurile de la aeroport și de la clinică sunt acoperite de serviciul auto VIP.
 • While făcând transplant de păr aici, veți avea, de asemenea, ocazia să vedeți frumusețile istorice ale orașului.

Costul transplantului de păr în Turcia

Costul transplantului de păr Turcia este foarte accesibil în comparație cu alte țări europene. Turcia este singura țară care face ca serviciile de cea mai înaltă calitate din lume să fie cele mai ieftine. Din acest motiv, majoritatea persoanelor care locuiesc în afara țării preferă acest loc pentru transplantul de păr. În același timp, pachetele care vă vor fi oferite sunt, de asemenea, foarte atractive se iau măsuri de precauție pentru a se asigura că nu veți avea probleme în timpul șederii dumneavoastră aici, iar pachetele oferite sunt pregătite în acest cadru.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Există câțiva factori care determină prețurile transplantului de păr în Turcia. La începutul acestora se află experiența medicului dumneavoastră. Procesul de transplant de păr care va fi efectuat de un medic foarte experimentat va fi puțin mai scump decât altele. Cu toate acestea, acest preț nu va fi niciodată mai mare decât prețurile pe care le veți întâlni în țara dumneavoastră de origine. Calitatea centrului de transplant de păr este, de asemenea, factorul determinant în ceea ce privește prețurile. Cu ajutorul tehnicilor folosite și a tehnologiei deținute, centrele de transplant de păr determină un preț adecvat pentru această procedură.

Costul transplantului de păr în Istanbul

Prețul transplantului de păr în Istanbul variază în funcție de clinica în care veți face procedura. Experiența medicului care lucrează aici joacă, de asemenea, un rol decisiv în stabilirea prețului. Dacă întâlniți un preț sub standarde, vă sfătuim să vă gândiți puțin la asta. Pentru că centrele care oferă servicii de calitate nu fac tranzacții foarte ieftine. Prin urmare, asigurați-vă de calitatea centrului la care veți merge și de experiența medicului, pentru a nu avea probleme mai târziu.

Nu putem scrie pe blogul nostru un interval de prețuri pentru că ne este interzis să informăm despre prețuri pe internet. Cu toate acestea, ne puteți contacta pentru informații detaliate în acest sens.

Procesul de transplant de păr în Turcia

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplantului de păr DHI în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Vă recomandăm să rămâneți în Turcia pentru cel puțin 3 zile după transplantul de păr. Pentru că medicul dumneavoastră vă va face prima spălare la 3 zile după procedură. Prin urmare, este mai bine să nu vă întoarceți imediat în țara dumneavoastră.

Vă recomandăm să veniți în Turcia cu o zi înainte de operație pentru un proces fără probleme. Trebuie să vă faceți pregătirile și să decideți împreună cu medicul dumneavoastră dacă sunteți potrivit pentru procedură. Pentru aceasta, este mai indicat să fiți aici cu o zi înainte de operație.

Această procedură este aplicată foarte des în Turcia. De aceea, medicii de aici sunt destul de experimentați. În același timp, tranzacțiile sunt foarte accesibile. Rata de succes a transplantului de păr în Turcia este de 100%. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei țări în care puteți face transplant de păr în afara țării dumneavoastră, Turcia este una dintre cele mai ideale destinații pentru dumneavoastră.

Turcia este cel mai potrivit loc pentru transplantul de păr. Este posibil să faceți această operație în cel mai reușit mod posibil la un preț foarte accesibil. Turcia este o țară care are posibilitatea de a vă oferi această oportunitate. Aici, prețurile pentru transplantul de păr variază în funcție de calitatea clinicilor și de experiența medicului dumneavoastră. Dar, în orice caz, trebuie să știți că veți cheltui peste 1.000 de dolari.

În cazul operațiilor reușite, rezultatele sunt întotdeauna permanente. Pentru aceasta, medicul dumneavoastră trebuie să fie foarte experimentat.

Tratamentul care oferă cele mai multe rezultate permanente în tratarea căderii părului este transplantul de păr. Dar procesul trebuie să fie implementat fără erori. Pentru aceasta, vă recomandăm să examinați procedurile pe care medicul dumneavoastră le-a făcut înainte. În acest fel, puteți fi sigur de experiența medicului dumneavoastră.

Majoritatea specialiștilor în transplant de păr raportează că vârsta ideală pentru operația de transplant de păr este între 30 și 40 de ani. Atunci când se examinează rezultatele, se observă că persoanele din acest interval de vârstă obțin rezultate mai permanente.

Dacă se face un proces greșit, cu o tehnică proastă, rezultatele vor fi foarte proaste. Transplantul de păr este o procedură care trebuie făcută cu mare atenție. Doar un medic cu experiență în domeniu poate efectua cu succes această operație.

După operație, trebuie să dormiți ușor deasupra capului, pe spate. Vă puteți menține poziția dormind pe o pernă pentru gât.

Nu trebuie să folosiți țigări grele, cafea, alcool timp de cel puțin o săptămână după operație.

Deoarece medicul dumneavoastră va efectua această procedură sub sedare, nu veți simți durere în timpul operației. Este posibil să simțiți o durere foarte ușoară după operație. Medicul dumneavoastră vă va recomanda analgezice pentru acest lucru.

Efectele secundare sunt de obicei observate după operațiile de transplant de păr care nu sunt bine făcute. Infecția este cea mai importantă dintre acestea. Riscul de infecție este foarte mare după procedurile efectuate într-un mediu nesteril. În plus, pot apărea probleme precum edemul, mâncărimea etc. Dar mâncărimile și edemele sunt un efect secundar normal. Acesta trece în scurt timp.