Stomatologie

All on 4 Turcia

All On 4 in Turcia

Ce este All on 4?

În cazurile în care există deficiență osoasă în regiunile posterioare, este posibilă realizarea de proteze fixe fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale avansate, prin utilizarea de implanturi angulate cu tehnica All on 4. Avantajele sunt;

 • It este tehnica de realizare a protezelor dentare fixe în aceeași zi, printr-o singură intervenție chirurgicală, la pacienții edentați.
 • Sinus chirurgia de elevație nu include nicio procedură chirurgicală avansată, cum ar fi adăugarea de os.
 • It este planificată în funcție de persoană.
 • Cleaning și întreținerea este mai ușoară decât metodele convenționale.
 • It este potrivită pentru pacienții care nu pot folosi proteze detașabile și care au reflexe de greață.
 • Its designul este diferit în comparație cu protezele dentare complete.
 • The numărul de ședințe necesare este mai mic.

Before All on 4 Operation

2.Înainte de operația All on 4

Acest tratament poate fi aplicat tuturor pacienților edentați (fără dinți) care nu au nicio boală sistemică ce poate împiedica operația de implant dentar și care au un volum osos suficient. Proteza dentară temporară fixată pe implanturile dentare după procedură poate fi folosită imediat. Cu toate acestea, în perioada de 3 luni, care reprezintă procesul de fuziune a implanturilor dentare și a osului, pacienții trebuie să fie hrăniți cu o dietă recomandată. După încheierea acestui proces, este posibil să se revină la dieta normală cu proteza permanentă care urmează să fie realizată.
Înainte de tratament, planificarea chirurgicală se face cu ajutorul radiografiilor panoramice și al tomografiei volumetrice dentare. Implanturile sunt plasate cu o intervenție chirurgicală simplă. În aceeași zi, proteza dentară temporară este fixată pe implanturile dentare. În timpul perioadei de vindecare de trei luni, este necesar să se evite alimentele foarte calde, reci, solide, tari și lipicioase. După trei luni, când procesul de fuziune a osului este finalizat, se introduc protezele dentare permanente. Puteți trece la o dietă normală

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

3.After All on 4 Operațiune

Una dintre întrebările frecvente este cine poate beneficia de tratamentul aplicat cu tehnica All on 4. În primul rând, să precizăm că pacienții care și-au pierdut toți dinții pot beneficia de acest tratament. Cu toate acestea, dinții protetici pot fi aplicați cu această tehnică atunci când dinții rămași care și-au pierdut cea mai mare parte a dinților trebuie să fie extrași.
Cu toate acestea, desigur, este necesară extragerea dinților rămași înainte de tratament. Să transmitem, de asemenea, informația că acest tratament este recomandat în special pacienților cu pierderi osoase mari în partea din spate a maxilarului inferior și superior. Este foarte important ca pacienții să înceapă să folosească proteza dentară în aceeași zi. În acest fel, pot fi prevenite problemele de vorbire și de hrănire, iar pacienții cu pierdere osoasă pot beneficia, de asemenea, de aplicarea protezei dentare în liniște.
În cazul în care în timpul examinării pretratamentului sunt depistate diverse probleme, cum ar fi tulburările gingivale, în primul rând se aplică un tratament pentru a elimina aceste probleme.

All on 4 în Turcia Proces

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Al on 4 Costuri în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Câteva zile ar fi suficiente pentru toată pregătirea dumneavoastră înainte de procedura All on 4.

Timpul de recuperare poate varia între 5-10 zile. Ar trebui să vă planificați vacanța în consecință.

O proteză fixă cu 10 până la 14 dinți este susținută de cei patru implanturi și este pusă în loc imediat, de obicei la 24 de ore după operație.

Din cauza lipsei terminațiilor nervoase în arcada implantului dentar All-on-4, pacienții pot dezvolta probleme de mușcătură. Absența terminațiilor nervoase afectează, de asemenea, masticația. Prin urmare, până când își stabilesc obiceiuri sigure de mestecat cu noii dinți, pacienții trebuie să fie instruiți cum să mestece corect și să consume încet.

Durabilitatea implanturilor All-in-4 a fost demonstrată de-a lungul timpului. De fapt, studiile indică faptul că, cu o întreținere adecvată, acestea pot supraviețui 20 de ani sau mai mult. Stâlpii implanturilor nu ar trebui să fie nevoie să fie schimbați vreodată; cu toate acestea, proteza dumneavoastră se va uza în timp.

 • Use Super Floss sub punte după fiecare masă.
 • Use un vârf de apă și 1/4 apă și apă de gură antibacteriană fără alcool.
 • To curățați mai temeinic, folosiți o periuță de dinți electrică.

Pacienții cu o sănătate dentară precară în trecut și cu probleme subiacente care ar face ca recuperarea după o operație de implant să fie dificilă sau anormal de lentă nu sunt candidați excelenți pentru All on 4.

Recuperarea după implanturile dentare All-on-4 poate dura până la șase luni. Calitatea vieții dvs. ar putea fi îmbunătățită, iar stima de sine poate crește ca urmare a primirii noilor dinți de înlocuire permanenți.

În cadrul operației de implant dentar all-on-four, o arcadă dentară (dinți și gingii protetice) care arată, se simte și funcționează în mod natural este plasată permanent la locul ei folosind doar patru implanturi dentare.

Acestea sunt fixate în gură cu patru sau mai multe implanturi puse de-a lungul maxilarului și sunt făcute să arate natural. Da, ocazional este posibil să se blocheze mâncarea sub ele, dar de obicei puteți rezolva această problemă cu puțină prevedere și cu o îngrijire adecvată.

Este necesar ca operația de implant dentar all on for să fie efectuată sub un fel de anestezie sau sedare, dar cât de mult depinde în întregime de dumneavoastră și de cât de confortabil doriți să vă simțiți.

All-on-4 îmbunătățește calitatea vieții pentru cei care au înlocuiri de dinți fixi și permanenți. Cu ajutorul protezelor, All-on-4 îmbunătățește sănătatea orală a pacienților în timp, prin reducerea

incidența afecțiunilor dentare, inclusiv a parodontitei. Rezistența osului maxilar pe termen lung este crescută de aceste implanturi.