Stomatologie

All on 6 in Turcia

All on 6 Turcia

Ce este All on 6?

Tratamentul all-on-6 este conceput pentru a fi utilizat în regim de urgență. Această procedură este utilizată pentru a înlocui întregul set de dinți superiori sau inferiori. Procedura all-on-six utilizează șase implanturi dentare pentru a produce o proteză permanentă care servește drept punte sau ancoră pentru o proteză suplimentară. Mulți pacienți au beneficiat de dinți restaurați cu tratamentul All-on-6, fiind o proteză mult mai puternică și mai sănătoasă în rândul protezelor.

Aceasta arată că procedura All on Six este o metodă de tratament cu o rată mare de succes în urma controalelor pe termen lung. Pacienții care participă la controale regulate după tratament își folosesc dinții fără probleme ani de zile. Implanturile inserate în bărbie se integrează în timp cu osul maxilarului, imitând rădăcinile naturale și rezultând un zâmbet mai organic.

Înainte de operația All on 6

Înainte de implanturile All on 6, pacienții sunt verificați dacă sunt potriviți pentru procedură și sunt informați cu privire la tratament. Este deosebit de important ca densitatea osoasă să fie suficientă. În acest tip de tratament, este important ca bolile să fie sub control, mai ales la persoanele cu diabet. În acest proces, este necesar, de asemenea, să se oprească administrarea de medicamente cu medicamente pentru subțierea sângelui.

În mod obișnuit, o grefă osoasă nu este necesară pentru operația All-on-6. Ea poate fi necesară în funcție de densitatea osoasă a pacientului. Înainte de a începe procedura, medicul stomatolog este cel care va evalua și controla gura și vă va sfătui în consecință.

Procedura poate fi efectuată sub sedare intravenoasă sau sub anestezie locală. În mod normal, fiecare maxilar durează aproximativ două ore. Dacă trebuie să faceți injecții, acestea pot fi făcute în același timp, iar zonele din jurul injecțiilor sunt curățate temeinic. Maxilarul va fi implantat cu implanturi dentare. Va fi plasată o arcadă dentară temporară, care este mai ușoară decât o restaurare permanentă și care va da timp gurii dumneavoastră să se vindece.

3.După operația All on 6

Durerea minimă și edemul pot apărea rareori după tratamentele cu tehnicile All on 6. Este important să aplicați comprese reci în primele 24 de ore după tratament pentru a preveni apariția acestei afecțiuni și pentru a asigura o recuperare rapidă în cazul în care aceasta apare. Procesul de vindecare în zonă poate fi realizat confortabil prin utilizarea medicamentelor pe care le medicul dentist va prescrie în conformitate cu recomandările. În perioada care urmează aplicării, trebuie avut grijă să se mențină sarcina pe proteză cât mai mică posibil în timpul utilizării protezelor dentare temporare. Se recomandă evitarea consumului de alimente tari și lipicioase pentru a evita supraîncărcarea protezelor temporare. În acest proces, este important să se consume alimente moi pentru a asigura o conexiune ideală între os și implant. După aplicarea protezelor dentare permanente, este posibil să se revină la dieta normală.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Punctele importante pentru procedura de implant post-All on 6 sunt următoarele:

- Medicii noștri le dau pacienților câteva medicamente care trebuie folosite după procedură. Aceste medicamente trebuie să fie luate în mod regulat în perioadele desemnate.

- În timp ce proteza temporară este plasată pentru primele trei luni, este important să acordați atenție alimentației dumneavoastră. Pe tot parcursul acestui proces, medicii noștri prescriu o dietă. Conform acestei diete, unele elemente, în special mesele tari, nu trebuie consumate.

- Igiena orală trebuie să continue neîntrerupt după utilizarea procedurii de implant All on 6.

- În cazul în care există o fractură a protezei în perioada în care se utilizează proteza temporară; medicii noștri trebuie consultați. Acest tratament trebuie să fie finalizat rapid pentru a minimiza pierderea implantului.

În timpul fazei de hrănire după procedura de implant All on 6; Este posibil ca pacienții noștri să înceapă să mănânce direct. Totuși, trebuie să aibă grijă la ceea ce consumă. Protezele temporare sunt folosite timp de 3 luni după procedură și, în această perioadă, trebuie să evite să consume alimente care sunt tari și care pot cauza pierderea implanturilor. După fuziunea oaselor cu implanturile; Este posibil să se consume alimentele dorite. Dieta nu este obligatorie.

Având în vedere durata de viață a implantului All on 6; Se pare că este eficient pentru o perioadă foarte lungă de timp. În timp ce își menține efectul timp de până la 10 ani pentru maxilarul inferior, succesul poate fi obținut timp de până la 5 ani pentru maxilarul superior. Ca urmare a cercetărilor recente și a observației pe termen lung a pacienților care au avut această aplicație; Se obține o rată ridicată de succes cu tehnica implantului All on 6. Este o tehnică de tratament care are rezultate definitive.

Toate pe 6 în Turcia Proces

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

All on 6 Costuri în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este ideal să fiți în Istanbul cu câteva zile înainte de toate tratamentele dentare.

Tratamentul dvs. va dura 1-2 zile, așa că planificați-vă corespunzător.

All on six este preferabil față de All on four, deoarece implanturile suplimentare oferă maxilarului dumneavoastră o rezistență și o stabilitate mai mare. Protezele dentare realizate toate odată pot rezista până la 20 de ani.

Între implanturile dentare all-on-4 și all-on-6, numărul de implanturi introduse în gură este cea mai evidentă distincție. Unii stomatologi consideră că tehnica dentară all-on-6 oferă arcadei dentare protetice o fundație mai puternică, mai robustă, ceea ce duce la un zâmbet mai durabil și mai confortabil.

Pacientul este făcut să se simtă confortabil cu anestezie locală sau generală înainte de inserarea implantului, astfel încât procedura în sine este destul de nedureroasă. Odată ce efectul anestezicului dispare în urma intervenției chirurgicale, este posibil să existe o oarecare durere și umflătură.

 • Use o periuță de dinți cu peri moi cel puțin de două ori pe zi pentru a vă spăla dinții.
 • Use ață dentară fără ceară sau ață dentară concepută pentru implanturi pentru a folosi ața dentară în fiecare zi.
 • To curățați zonele restrânse, folosiți o periuță acoperită cu nylon.
 • Use pastă de dinți fără substanțe abrazive

În cadrul operației de implant dentar pe șase implanturi dentare se utilizează pentru a construi o proteză permanentă. Aceasta servește ca ancorare pentru o proteză supradentară sau o punte. Pentru a fixa ferm dinții artificiali, șase implanturi sunt plasate în maxilarul inferior sau superior.

Întreaga procedură durează o zi; în funcție de pacient, durează frecvent între 2 și 4 ore. Cu un zâmbet orbitor, pacienții se pot întoarce la serviciu a doua zi, datorită acestei intervenții chirurgicale în aceeași zi.

Spre deosebire de dinții dvs. naturali, implanturile dentare sunt durabile... Microorganismele care cauzează cariile dentare nu le pot atinge, deoarece sunt construite din metal și porțelan.

Pacienții cu o sănătate dentară precară în trecut și cu probleme subiacente care ar face ca recuperarea după o intervenție chirurgicală de implant să fie dificilă sau anormal de lentă nu sunt candidați excelenți pentru All on 6.

Patru categorii de persoane nu ar trebui să primească implanturi dentare.

 • Kids și adolescenții. Unul dintre puținele elemente incontrolabile care afectează candidatura la implanturi dentare este vârsta.

 • Chewers și fumătorii.

 • Those care nu reușesc să își mențină igiena dentară.
 • Elderly persoanele (cu câteva e)

Implanturile dentare au o rată de succes ridicată, totuși, unii oameni încă mai au eșecuri ale implanturilor. Se estimează că între 5 și 10 la sută dintre implanturile dentare vor eșua, fie imediat după o procedură, fie luni sau ani mai târziu.