Chirurgie Bariatrica

Balon gastric în Turcia

Balon gastric în Turcia

Ce este balonul gastric?

Balonul gastric este o metodă valabilă și nechirurgicală de tratament al obezității aplicată în întreaga lume. Ideea acestei aplicații, care oferă o senzație de sațietate persoanei cu ajutorul unui balon care ocupă spațiu în stomac, a fost dezvoltată pentru prima dată în 1982. Operația, care a fost dezvoltată pentru a umple golul dintre dieta și exercițiile fizice singure și metodele chirurgicale bariatrice mai complicate, a fost utilizată pe scară largă în ultimii ani la persoanele supraponderale și obeze care nu se află la limita intervenției chirurgicale.

Această procedură se aplică, de asemenea, ca o pregătire pentru chirurgia obezității. Astfel, ea are ca scop pierderea rapidă a excesului de greutate. Este posibil să se ia măsuri de precauție cu ajutorul acestei aplicații și a unei diete adecvate de exerciții fizice înainte ca excesul de greutate să progreseze spre obezitate morbidă.

Tipuri de balon gastric

De obicei, baloanele gastrice au același mecanism de acțiune. Cu toate acestea, ele se găsesc în moduri diferite în funcție de caracteristici cum ar fi durata de ședere în stomac, dacă este reglabil sau nu.

Baloane cu volum fix

Baloanele cu volum fix sunt umflate cu 400-600 ml la prima intrare. Volumul său nu se modifică odată cu trecerea timpului. Acestea rămân în stomac timp de maximum 6 luni. La sfârșitul acestei perioade, se îndepărtează din nou. Nu este nevoie de nicio endoscopie pentru balonul gastric înghițibil (balon eliptic). La sfârșitul a 4 luni, capacul balonului se deschide singur. După aceea, balonul se stinge și este expulzat din intestin de unul singur. Ca și în cazul altor proceduri, nu este necesară o re-endoscopie pentru a îndepărta balonul.

Balon gastric reglabil

Balonul gastric reglabil este diferit de balonul gastric cu volum fix. Această diferență constă în faptul că, atunci când balonul se află în stomac, volumul său poate fi ajustat în funcție de necesități. După ce baloanele de acest tip sunt plasate în stomac, se umflă 400-500 ml. În procesul următor, cantitatea de lichid din balon poate fi crescută sau scăzută în funcție de starea de pierdere în greutate a pacientului.
Introducerea baloanelor gastrice în stomac în afara balonului gastric Allurion ingestible Ellipse se realizează sub sedare. Sedarea vă permite să dormiți. Dar nu este ca și cum anestezie generală. Nu aveți nevoie de niciun echipament care să vă ajute să respirați. Prin urmare, nu trebuie să o confundați cu anestezia generală. Riscul este mult mai mic în această operație.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de balonul gastric

Înainte de aplicarea balonului gastric aplicat tuturor pacienților din Istanbul, este important ca pacientul să aibă un istoric de operație la stomac în trecut, un disconfort stomacal grav, obiceiul de a consuma alcool și droguri sau să nu folosească anticoagulante. Dacă fumați și beți alcool, ar trebui să vă opriți temporar înainte de operație. În plus, dacă luați anticoagulante, trebuie să întrerupeți administrarea acestor medicamente cu cel puțin zece zile înainte de operație. Informați-vă medicul dumneavoastră despre acest lucru și urmați recomandările acestuia.
Se decide dacă sunteți potrivit pentru procedură cu ajutorul testelor care vor fi efectuate înainte de operație. Dacă totul decurge bine, se stabilește ziua pentru operație.

După balonul gastric

Balonul gastric variază de la o persoană la alta, dar rămâne în stomac timp de maximum 6 luni. În această perioadă, există aspecte la care persoanele care au baloane gastrice ar trebui să acorde atenție. După introducerea balonului gastric, la persoane pot apărea grețuri, vărsături etc. timp de 72 de ore. Stomacul are o perioadă de 3 zile pentru a se obișnui cu balonul. După 72 de ore, stomacul se obișnuiește cu balonul, iar greața, vărsăturile etc. dispar. În această perioadă de 3 zile, pacienții sunt hrăniți doar cu lichide. În zilele următoare, se începe treptat alimentația normală.

 • Physical activitățile nu trebuie făcute în primele 24 de ore de la introducerea balonului gastric.
 • Cold băuturile trebuie să înceapă cu o linguriță și să crească treptat cantitatea, dar trebuie băute în cantități mici.
 • If lichidele sunt băute în cantități mari, este mai probabil să apară vărsături și greață.
 • After o dietă lichidă care durează 3 zile, se trece la alimente solide, dar alimentele semisolide trebuie consumate înaintea alimentelor solide.
 • Liquids nu trebuie să fie luate niciodată în timpul meselor. Lichidul poate fi luat la cel puțin o jumătate de oră după ce s-a mâncat.
 • Since capacitatea stomacului este redusă, este necesar să se mănânce puțin, dar des. Dacă se consumă prea multă mâncare, se poate resimți greață, balonare, vărsături.
 • It este necesar să se mănânce 6 mese pe zi, 3 principale și 3 intermitente. Mesele trebuie aplicate regulat, fără a sări niciodată.
 • Protein ar trebui să se prefere alimentele pe bază de alimente și să se treacă la o dietă fără carbohidrați, fără zahăr și fără grăsimi.
 • It este necesar să se consume alimente pe bază de proteine la mesele principale. Fructele ar trebui consumate în gustări.
 • Food ar trebui să fie mâncate destul de încet, iar alimentele trebuie mestecate de 20-30 de ori.
 • Caffeine aportul trebuie să fie destul de minim. Mai mult de 2 cești de cafea pe zi pot provoca ulcere. Pot fi preferate cafelele decofeinizate.
 • Exercises ar trebui să fie practicată cu regularitate. Este necesar să se facă exerciții fizice 3-4 zile pe săptămână, dar trebuie preferate exercițiile ușoare. Mersul pe jos, înotul, mersul pe bicicletă sunt exerciții potrivite pentru persoanele care poartă baloane gastrice. Exercițiile fizice sunt foarte importante pentru aceste persoane.

Procesul balon gastric

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-3 Ore

Sejur în Istanbul

2 Zile

Social acceptabil

5 Ziua

Balon Gastric Costuri în Turcia

Pachet All Inclusive
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Trebuie să rămâneți în Turcia cel puțin o săptămână pentru balonul gastric. Această perioadă poate fi mai lungă, în funcție de starea dumneavoastră generală. Cu toate acestea, deoarece veți rămâne în spital cel puțin cinci zile după operație, șederea dumneavoastră în Turcia este de minimum o săptămână.

Trebuie să veniți în Turcia cu o zi înainte de balonul gastric. În această perioadă, pregătirile necesare pentru operație se fac mai confortabil. Cu toate acestea, în funcție de situație, ora de sosire în Turcia poate varia. Unii pacienți vin în dimineața operației. Puteți lua o decizie în acest sens discutând cu medicul dumneavoastră.

Baloanele gastrice rămân în stomac timp de maximum șase luni. După șase luni, acesta se stinge și se îndepărtează prin endoscopie.

Pentru cazurile de obezitate care nu necesită operații majore, operația cu balon gastric este cea mai ideală metodă de tratament. Este o intervenție chirurgicală foarte frecvent aplicată, deoarece este ușor de aplicat, iar procesul de după operație este confortabil.

Aceasta este o procedură endoscopică. Nu este o intervenție chirurgicală. Procedura se efectuează sub anestezie locală. Prin urmare, dacă nu simțiți durere în timpul procedurii. Nu veți avea dureri după procedură.

Cel mai probabil risc care apare în urma acestui proces este dezumflarea balonului. Dacă balonul se dezumflă, acesta s-ar putea deplasa prin sistemul dumneavoastră digestiv. Aceasta este o procedură suplimentară pentru îndepărtarea dispozitivului. Prin urmare, poate provoca un blocaj care poate necesita o intervenție chirurgicală.

Pacienții care au un balon gastric întreabă adesea dacă este posibil să călătorească cu avionul. Este posibil să aveți balonări sau crampe temporare în timpul zborului. Dar balonul gastric tolerează în siguranță schimbările de altitudine atunci când călătoriți cu avionul.

Pastila balon conține o parte din costul unei operații de bypass gastric. Asta înseamnă aproximativ 3.000-4.000 de dolari. În același timp, această procedură este mult mai puțin invazivă.

Sindromul de dumping; se referă la un grup de probleme și simptome ale sistemului digestiv care se dezvoltă din cauza trecerii necontrolate și rapide a conținutului alimentar care ajunge din stomac în intestinul subțire.

Balonul gastric. Pentru că această procedură este o procedură endoscopică. Este mult mai puțin riscantă decât alte operații.

Orice operație de obezitate efectuată de un chirurg cu experiență va avea succes. Pentru aceasta, trebuie să alegeți, împreună cu medicul dumneavoastră, cel mai potrivit tip de

operație pentru dumneavoastră.

Gastroplastia endoscopică cu manșon este o operație de slăbire mai recentă. Medicul dumneavoastră va plasa un dispozitiv de sutură în gât și în stomac în timpul acestei operații. Apoi, el vă plasează copci în stomac pentru a-l reduce și încheie procesul.