Chirurgie Plastica

Blefaroplastie în Turcia

Blefaroplastie în Turcia

Ce este blefaroplastia?

De-a lungul timpului, pot apărea probleme de formă din cauza căderii și a excesului de mușchi în țesutul cutanat din jurul ochilor. Această situație, care apare de obicei din cauza vârstei înaintate, poate fi observată și la persoanele tinere, cu efectul factorilor genetici.
Ceea ce apare la nivelul pleoapei în timp este:

 • Wrinkle probleme
 • Color modificări
 • The problemă de abundență
 • Bagging

Conditions cum ar fi relaxarea poate fi eliminată prin estetica pleoapelor.
Principalul motiv pentru care este necesară estetica pleoapelor sau chirurgia pleoapelor este pierderea structurii elastice a pielii din cauza îmbătrânirii.
Cu toate acestea, stilul de viață precar și factorii genetici pot, de asemenea, să provoace apariția acestei afecțiuni sau să îi accelereze progresia. Efectuarea unei operații de blefaroplastie vă va ajuta să vă creșteți încrederea în sine.

Metode de blefaroplastie

Există două grupuri diferite de tehnici pentru blefaroplastie.

Tehnica operației de blefaroplastie superioară

Chirurgia pleoapei superioare este denumită din punct de vedere medical blefaroplastie superioară. Este procesul de tăiere și îndepărtare a țesutului flasc de pe pleoape. Locația inciziei în această operație este foarte importantă. Dacă nu se are grijă, aceasta poate rămâne ca o cicatrice serioasă pe pleoapa de deasupra ochiului. Excesul de țesut trebuie îndepărtat prin efectuarea unei incizii din zona pliată a ochiului cu pleoapa cu țesut flasc pe pleoapa superioară. Astfel, se oferă un avantaj suplimentar în ceea ce privește urmele. Odată cu vârsta, pleoapa poate cădea. acest lucru poate reduce sau chiar împiedica vederea. Intervenția necesară la mușchiul de pârghie al pleoapei se poate face, de asemenea, prin aceeași incizie.

Tehnica operației de blefaroplastie inferioară (estetica pungilor de sub ochi)

Există 2 metode pentru pleoapa inferioară.

a.Incizia pleoapei inferioare (subciliară) aplicată din exteriorul pleoapei inferioare

Denumirea acestei tehnici este în general cunoscută sub denumirea de subciliară. Cu o mică incizie făcută chiar sub structura genelor, pot fi îndepărtate părțile în exces ale pungilor de sub ochi. Dacă este necesar, se poate face și o întindere.

b.Transconjunctivală (fără incizie) aplicată pe suprafața internă a pleoapei

Grupa de pacienți la care este preferată această tehnică sunt cei mai tineri. Motivul este legat de faptul că țesutul în exces din partea pielii nu este întins și îndepărtat. Se fac desene pentru a determina tehnica ce urmează a fi efectuată înainte de operație. De asemenea, se iau măsuri de precauție pentru a preveni deteriorarea corneei ochiului în timpul operației. Dacă există laxitate sau pierdere de elasticitate la nivelul pleoapelor, sau dacă locurile pleoapelor nu sunt compatibile cu fața și nu arată natural, ochiul poate fi modelat prin schimbarea locului cantului. Acest lucru este, de asemenea, inclus în sfera esteticii ochiului migdalat, despre care s-a auzit foarte mult în ultima vreme.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația de blefaroplastie

Ochiul uscat, miopia severă, consumul de aspirină sau fumatul, hipertensiunea, diabetul și alte boli sistemice vor fi puse la îndoială. Celelalte întrebări care vor fi discutate:

"Este nevoie de un lifting al frunții, de o ridicare a sprâncenelor sau de o intervenție la mijlocul feței?".

"Este nevoie de Botox pentru conturul ochilor și picioarele de corb?".

"Există o cădere (ptoză) a pleoapelor superioare?".

"Este necesară umplerea cu o grefă de grăsime pentru șanțuri și îndoituri?"

Excesul din pleoapele inferioare și superioare, pungile de sub și de deasupra ochilor sunt determinate în cadrul acestei examinări. Amplasarea cicatricilor chirurgicale se face pe pliul pleoapei superioare. Chirurgia pleoapei inferioare poate fi efectuată din interiorul pleoapei sau va fi localizată chiar sub genele inferioare.

Pentru persoanele care sunt tinere, dar care au o cantitate mică de pleoape căzute sau lăsate, blefaroplastia "înghesuită" este o opțiune ușoară, rapidă și non-disruptivă.

Pleoapele sunt zonele acoperite cu cea mai subțire piele din întregul corp. Aceste regiuni sunt cele mai avantajoase regiuni în ceea ce privește urmele. Nu există o cicatrice vizibilă după operație.

Înainte de operație, dacă se utilizează, aspirina și anticoagulantele derivate trebuie întrerupte cu o săptămână înainte; Oprirea consumului de țigări, alcool și ceaiuri din plante cu o săptămână înainte de operație va accelera procesul de vindecare.

După operația de blefaroplastie

Este posibil să fie nevoie să rămâneți în spital timp de 1-2 zile pentru a fi sub observație pentru complicații după operația de pleoape. Dacă nu a apărut nicio problemă, veți fi externat din spital, iar medicul dumneavoastră vă va informa cu privire la ceea ce trebuie să aveți în vedere acasă. După operație, puteți observa temporar următoarele condiții:

- Vedere încețoșată provocată de picăturile oftalmice lubrifiante

 • Ochii care lăcrimează.
 • Sensibilitate la lumină
 • Vedere dublă
 • Pleoape umflate și amorțite
 • Umflături și vânătăi
 • Durere sau disconfort

În urma practicilor pe care le-am făcut în clinica noastră, facem următoarele sugestii pentru practica dumneavoastră. În noaptea de după operație, puneți pungi de gheață pe ochi timp de 10 minute în fiecare oră. A doua zi, aplicați pungi de gheață pe ochi de patru-cinci ori pe parcursul zilei. Curățați-vă ușor pleoapele și folosiți picături sau unguente pentru ochi cu prescripție medicală. Timp de o săptămână, evitați să vă încordați, să ridicați greutăți și să faceți efort, cum ar fi înotul și activitatea sexuală. Evitați fumatul și consumul de alcool. Nu vă frecați niciodată ochii. Dacă purtați lentile de contact, trebuie să evitați să le purtați timp de aproximativ două săptămâni după operație. Purtați ochelari de soare de culoare închisă pentru a vă proteja pielea pleoapelor de soare și de vânt. Dormiți cu capul ridicat deasupra pieptului timp de câteva zile. Aplicați comprese reci pentru a reduce umflarea. După câteva zile, mergeți la medic pentru a vă scoate copcile, dacă este necesar.

Procesul de blefaroplastie

Anestezie

General

Durata tratamentului

1-3 Ore

Sejur în Istanbul

4 Zile

Social acceptabil

4-5 Zile

Costul blefaroplastiei în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este una dintre cele mai puțin dureroase operații estetice. Veți simți doar un disconfort la nivelul pleoapelor.

Pentru examinarea obișnuită, este mai bine să veniți cu două zile înainte de operația de blefaroplastie.

Cu procedurile de recuperare, experiența dumneavoastră în Turcia va dura 6 zile. Puteți profita de timpul liber pentru a vedea frumusețile din Istanbul.

Operația dumneavoastră va dura aproximativ 1-2 ore.

Pentru operația de blefaroplastie, se folosește tehnica anesteziei locale. Aceasta înseamnă că veți avea sedative, dar veți rămâne treaz.

Complicațiile grave sunt rar întâlnite în acest tip de operații estetice. Experiența specialistului este importantă pentru a avea o operație sigură.

Puteți începe să conduceți din nou după ce nu mai aveți vederea încețoșată și nu mai folosiți medicamentele prescrise de medicul dumneavoastră.

Este o intervenție chirurgicală obișnuită, dar majoră. Așa că este important să alegeți specialistul potrivit.

La început, este recomandat să faceți plimbări scurte până când vă pierdeți complet vederea încețoșată.

3-4 săptămâni trebuie să evitați lucrurile care vă vor afecta pleoapa. Plânsul este, de asemenea, inclus.

Este un rezultat rar să devii orb după această operație. Cu medicii noștri experimentați, sunteți pe mâinile potrivite.

Este important să stați departe de cofeină timp de câteva zile după operație.