Chirurgie plastica

Brahioplastia in Turkey

Brahioplastia în Turcia

Ce este brahioplastia?

Chirurgia estetică se ocupă de fiecare parte a corpului. Este într-o abordare care are ca scop corectarea problemelor congenitale, a celor care se dezvoltă mai târziu și a celor legate de timp. Partea superioară a brațelor noastre atrage de asemenea atenția ca zone care se doresc a fi corectate cu operații de ridicare a brațelor și/sau de subțiere a brațelor cu o strângere din ce în ce mai mare.

Din când în când, problema lăsării brațelor poate apărea din motive precum factorul vârstă sau creșterea în greutate. Slăbirea poate fi eliminată prin intervenția chirurgicală asupra pielii brațelor, unde se observă căderea din diferite motive. În funcție de nivelul de lăsare, se poate găsi o soluție prin sport și exerciții. Cu toate acestea, în cazul unei lăsări avansate, este absolut necesară o operație de întindere a brațului. Mai ales dacă există un exces de piele, o altă intervenție în afară de operație nu va fi suficientă.

Metode de brahioplastie

Operațiile de ridicare a brațelor au fost foarte solicitate în ultimii ani de către persoanele care țin la aspectul estetic. Rata de succes a operațiilor se poate număra și ea printre motivele care cresc cererea. Lucrul cu o echipă experimentată este, de asemenea, unul dintre factorii care afectează succesul.
Există două abordări diferite pentru rezolvarea problemelor de îngroșare a regiunii brațului superior, în funcție de gradul problemei.

  • Upper operație de întindere a brațelor, care permite atât subțierea brațelor, cât și eliminarea problemei de slăbire a brațelor
  • Liposuction operație chirurgicală cu rezultate fără cicatrici, care va permite subțierea brațelor

Chirurgie estetică de ridicare a brațelor.

În funcție de rata de slăbire a pielii din pockectele brațului și de grosimea țesutului adipos subcutanat, se decide asupra operației estetice de lifting al brațului și a metodei. Operațiile de lifting al brațelor se efectuează sub anestezie generală-locală, în funcție de starea pacientului. Cei care sunt operați sub anestezie locală pot fi externați în aceeași zi sub controlul unui medic, în timp ce cei care sunt operați de lifting de brațe sub anestezie generală pot

Să fie externat a doua zi. Durata operației de ridicare a brațului este de 1,5-2 ore. La două zile după operația plastică de ridicare a brațelor, pacientul poate face baie. Pacientul poate începe activitățile sportive după 1-1,5 luni.

Metoda de liposucție

Trei tehnici diferite sunt utilizate frecvent în aplicarea liposucției folosite pentru întinderea brațelor.

Liposucția tumescentă

Această tehnică este una dintre cele mai frecvent utilizate proceduri de liposucție. În această metodă, cunoscută și sub numele de liposculptură, se injectează o cantitate mare de lidocaină diluată (anestezic local) și epinefrină (constrictor capilar) în țesutul adipos din zona cu probleme, ceea ce face ca țesutul vizat să fie umflat și dur. Prin efectuarea unor incizii foarte mici, țesuturile adipoase în exces sunt îndepărtate cu ajutorul unor microcănule.
În timpul acestor proceduri nu se produce nicio deteriorare a țesuturilor înconjurătoare. Această grăsime este apoi plasată chiar sub suprafața pielii.
Astfel, brațul devine mult mai viu și mai plin. Tehnica de liposucție tumescentă se realizează sub anestezie locală.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Liposucție cu laser

În această tehnică, în care energia laser este folosită pentru a lichefia țesutul adipos acumulat, țesutul adipos topit este aruncat în afara corpului cu ajutorul unor microcanule. Ca și în cazul liposucției tumescente, aceasta produce rezultate de succes fără a provoca prea multe daune țesuturilor înconjurătoare.
În plus, se folosește o soluție salină sterilă pentru o recuperare mult mai rapidă. Astfel, strângerea pielii după operație este mai rapidă și mai eficientă. În special laserul ajută la topirea celulelor de grăsime care sunt greu de atins prin țesutul fibros și la strângerea pielii de pe braț, ceea ce este foarte benefic pentru liposucția aplicată pe braț.

Liposucția Vaser

Utilizează căldura produsă de energia ultrasonică pentru a sparge țesutul adipos și pentru a emulsiona celulele adipoase. Țesutul adipos lichefiat este îndepărtat cu ușurință din corp printr-o canulă subțire. La fel ca și liposucția cu laser, această tehnică folosește o tehnologie avansată pentru a oferi o îndepărtare maximă a grăsimii cu un efect minim, fără a afecta țesutul înconjurător. Astfel, se obține o operație foarte naturală și de succes.
rezultă un rezultat.
Metoda de liposucție vaser aplicată pe braț este un proces revoluționar de îndepărtare a grăsimii care oferă o soluție instantanee și rezultate rapide.
Indiferent de tehnica de liposucție utilizată, dacă există un exces de piele, acesta trebuie îndepărtat chirurgical după aceste proceduri. Uneori, abundența de piele este limitată la axilă, iar alteori se continuă până la cot. În primul caz, excesul de piele poate fi recuperat lăsând o cicatrice limitată, care poate fi ascunsă doar sub axilă. În cel de-al doilea caz, procesul de întindere a brațului este finalizat prin lăsarea unei cicatrici pe partea interioară a brațului. Cu toate acestea, această cicatrice nu este evidentă atunci când este privită din față sau din spate.

Înainte de operația de brahioplastie

Înainte de operația de ridicare a brațelor, pacienții trebuie să urmeze recomandările medicului. Înainte de operația de întindere a brațelor, pacientul trebuie să respecte câteva reguli, la fel ca și în cazul altor operații. Cel mai important motiv pentru aceasta este de a se asigura că operația este confortabilă.
Pacienții care vor fi supuși unei intervenții chirurgicale trebuie să fie atenți la medicamentele pe care le vor folosi în cele 4 sau 5 zile înainte de operație. În special, medicamentele care diluează sângele, cum ar fi aspirina, trebuie evitate în această perioadă.
În timpul acestei examinări și evaluări, medicul dumneavoastră află istoricul medical detaliat și așteptările dumneavoastră cu privire la această operație. Medicul dumneavoastră vrea să se asigure că înțelegeți cicatricea așteptată după operație, deoarece estomparea cicatricilor de pe corp nu este ca pe față. Durează mai mult timp și necesită mai mult efort. În cazul în care cantitatea de piele lăsată și țesut flasc nu este prea mare, această procedură poate fi planificată și ca o combinație de liposucție sau o operație de cicatrice scurtă. În timpul evaluării, trebuie mai întâi să fiți potrivit pentru o operație cu cicatrice scurtă. Medicul dumneavoastră vă poate îndruma către această operație dacă pielea dumneavoastră este relativ elastică și dacă cantitatea de țesut care trebuie îndepărtată este de dimensiuni medii, dacă nu aveți pielea vătămată de soare în mod evident și dacă nu aveți pielea foarte lăsată.

După operația de brahioplastie

Trebuie evitate mișcările bruște și excesive ale brațului. Linia de sutură este urmărită cu pansament închis timp de până la 1 săptămână. Marea și piscina; munca grea, folosirea brațelor este interzisă timp de 3 săptămâni. Pacientul își poate desfășura cu ușurință activitățile zilnice începând cu ziua următoare.
După operația de ridicare a brațelor, nu este indicat să se facă sport activ, în special în zona brațelor, timp de 3-4 săptămâni în medie.

Edemul poate apărea la mâini și antebrațe în perioada timpurie, adică în primele 2 săptămâni după operație, mai ales dacă se face și liposucție. Acesta este normal. Chiar și acest edem poate fi legat de corsetul pentru brațe. Este foarte bine ca pacientul să scoată din când în când corsetul și să se odihnească timp de o jumătate de oră, stând întins într-o poziție cu brațele în sus. Edemul de tip limfedem nu se observă în perioada târzie.

Procesul de brahioplastie

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-3 Ore

Sejur în Istanbul

5 Zile

Social acceptabil

7-8 Zile

Costul brachioplastiei în Turcia

All inclusive package
  • Consultație gratuită
  • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Testarea pre/post-operatorie
  • Costul pentru laborator
  • Medicamente și echipamente
  • Transfer VIP complet
  • Suport 7/24
  • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este bine să fiți la Istanbul cu câteva zile înainte de operație. Va trebui să vă faceți examinările, analizele de sânge sau alte detalii cu o zi înainte de operație.

Conform procedurii standard, veți petrece noaptea la spital în ziua operației, pentru a vă urmări situația. După aceea, prima recuperare va dura 7-10 zile și, dacă doriți să vedeți câteva obiective turistice bune din Istanbul, planificați-vă vacanța în consecință.

După 2-3 săptămâni veți vedea că recuperarea dvs. este pe cale să se încheie.

O brachioplastie, adesea cunoscută sub numele de lifting de brațe, este o operație chirurgicală care reduce pielea excesivă, care coboară în jos. Strânge și netezește țesutul de susținere de sub piele care dă forma brațului. De asemenea, reduce pungile specifice de grăsime din zona brațului superior.

Brachioplastia este o operație în general sigură. Dar pericolele fac parte din orice intervenție chirurgicală. Riscurile dumneavoastră se schimbă în funcție de vârstă, de cât de mult ați slăbit și de orice afecțiuni pe care le aveți. De asemenea, ele depind de tehnica chirurgicală folosită de medicul dumneavoastră.

În mod obișnuit, o brahioplastie va elimina între 600 și 1800 de grame, sau între 1,5 și 4 lire sterline, de grăsime și exces de piele din partea superioară a brațului. Trebuie să fiți conștient că aceasta nu este o procedură de scădere în greutate.

Este tipic să suferiți vânătăi, umflături, amorțeală, durere, senzație de tensiune, arsură și drenaj de la incizii. Este posibil ca umflarea să dureze între una și șase luni, iar amorțeala se va ameliora pe măsură ce procesul de vindecare avansează.

Adulții cu o laxitate severă a pielii din partea superioară a brațului sunt, de obicei, candidați pentru liftingul brațelor. Adulții de orice vârstă care nu sunt semnificativ supraponderali și a căror greutate este mai degrabă constantă. Persoane sănătoase, fără boli care le-ar împiedica capacitatea de vindecare sau care i-ar expune la un risc mai mare de intervenție chirurgicală.

O brachioplastie, care implică o cicatrice de lungă durată și este considerată o intervenție chirurgicală importantă, strânge pielea de pe brațul superior.

Un mini lifting de brațe este o procedură de remodelare corporală care creează un braț mai elegant. Procedura restilizează țesutul brațului și elimină pielea flască sau lăsată, întărind pielea brațului. Mini liftingul brațelor, sau mini brachioplastia, este una dintre cele mai frecvente proceduri pe care le solicită pacienții noștri din New York.

Despărțirile plăgilor mici, dehiscența, seromul, limfocelul/limfedemul, incapacitatea de a închide brațul, cicatrizarea slabă , infecția, hemoragia, compresia nervoasă/sindromul de compartiment, neuroamele și pierderea senzorială sunt complicații care pot apărea în urma brachioplastiei.

După operație, cel mai probabil va trebui să purtați o îmbrăcăminte de compresie timp de trei până la patru săptămâni. După operație, este esențial să vă abțineți de la ridicarea de greutăți și de la exerciții fizice intense timp de aproximativ o lună. De asemenea, ar trebui să renunțați la utilizarea deodorantului timp de două săptămâni.