Chirurgie bariatrică

Bypass gastric în Turcia

Bypass gastric în Turcia

Bypass gastric în Turcia

Bypassul gastric este una dintre cele mai eficiente metode chirurgicale utilizate în tratamentul obezității. Este, de asemenea, utilizat pentru revizuirea operațiilor bariatrice. Prin acest procedeu, prin care se reduce volumul stomacului și se reduce absorbția grăsimilor, sunt prevenite tulburări precum diabetul indus de obezitate. Înainte de bypassul gastric, trebuie planificată în prealabil adecvarea pacientului pentru operație și trebuie să se gestioneze bine procesul.

Ce este bypassul gastric?

Operația de bypass gastric este una dintre cele mai frecvent efectuate operații de obezitate. Cu această operație se obțin rezultate foarte reușite în chirurgia obezității. În cadrul operației, se reduce volumul stomacului și scade absorbția de nutrienți. În cadrul operației de bypass gastric, structurile stomacului și ale intestinului subțire sunt modificate, iar pacientului i se permite să piardă în greutate. Această operație este atât o procedură restrictivă, cât și una de reducere a absorbției.
Volumul stomacului scade. Prin urmare, se reduce și consumul de alimente al pacientului. Partea de la începutul stomacului este separată de restul, astfel încât să rămână aproximativ 30-50 cc. O parte a intestinului subțire este ocolită. După aceea, este atașată la stomacul mic nou format. În acest fel, pacienții ajung imediat la o senzație de sațietate, consumând porții mult mai mici. În același timp, este împiedicată absorbția unei părți semnificative a nutrienților hipercalorici ingerați.

Înainte de bypassul gastric

Înainte de operație, pacienții primesc un program de dietă. Astfel, pacientului i se permite să piardă o parte din greutate. În acest fel, dimensiunea ficatului este redusă. Prin urmare, riscurile asociate cu intervenția chirurgicală sunt reduse la minimum. În cazul în care pacientul folosește alcool și țigări, acesta trebuie să oprească consumul acestora. Acest lucru este important pentru ca procesul de vindecare să fie mai rapid. Operațiile de bypass gastric sunt efectuate meticulos de către chirurgii noștri în domeniul obezității. În cadrul examinării preliminare gratuite, se stabilește cel mai corect tratament al obezității pentru dumneavoastră. Medicul dumneavoastră vă va informa cu privire la bypassul gastric. Veți beneficia de sprijinul nostru dietetic gratuit timp de 6 luni după operație.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

BMI Calculator
2-120
cm
kg
2-120
picioare
inch
lbs
Rezultat

După bypassul gastric

Trebuie să rămâneți în spital timp de trei sau cinci zile după operația de bypass gastric. Cât de lungă va fi această perioadă depinde de situația dumneavoastră generală. În timpul procesului de vindecare, toate îngrijirile și controalele medicale sunt efectuate de echipe de experți în sănătate. În acest proces, este important să acordați atenție recomandărilor nutriționale ale medicului dumneavoastră. Ar trebui să stați departe de băuturile carbogazoase și de alimentele gata preparate. Vi se va pregăti un program special de nutriție, pe care trebuie să îl aplicați timp de 3 luni. Trebuie să consumați alimentele stabilite de dieteticianul care vă va urmări.

Procesul de Bypass gastric

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-3 Ore

Sejur în Istanbul

2 Zile

Social acceptabil

5 Ziua

Costul bypassului gastric în Turcia

Pachet All Inclusive
  • Consultație gratuită
  • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Testarea pre/post-operatorie
  • Costul pentru laborator
  • Medicamente și echipamente
  • Transfer VIP complet
  • Suport 7/24
  • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Trebuie să rămâneți în Turcia cel puțin o săptămână pentru un bypass gastric. Această perioadă poate fi mai lungă, în funcție de starea dumneavoastră generală. Cu toate acestea, deoarece veți sta în spital cel puțin cinci zile după operație, șederea dumneavoastră în Turcia este de minimum o săptămână.

Trebuie să veniți în Turcia cu o zi înainte de bypassul gastric. În această perioadă, pregătirile necesare pentru operație se fac mai confortabil. Cu toate acestea, în funcție de situație, ora de sosire în Turcia poate varia. Unii pacienți vin în dimineața operației. Puteți lua o decizie în acest sens discutând cu medicul dumneavoastră.

Obezitatea afectează în mod negativ viața de zi cu zi a pacientului cu o sarcină supraponderală. Îi restricționează activitatea fizică. Cu toate acestea, există riscul de a dezvolta diferite boli cronice. Cu ajutorul operației de bypass gastric, pacientul este eliberat de toate aceste riscuri. La finalul acestui proces, pacientului îl așteaptă o calitate mult mai bună și o viață confortabilă.

Da. Bypassul gastric este o operație serioasă. Cu toate acestea, riscurile sunt minimizate în cadrul operației care urmează să fie efectuată de un chirurg cu experiență. Prin urmare, operația se desfășoară în siguranță.

Complicații care pot fi observate pe termen scurt: Risc de scurgere, risc de sângerare, infecție a tractului respirator, embolie, hernie la locul inciziei, infecție a plăgii. Complicații care pot fi observate pe termen lung: ulcer gastric, calculi biliari, hernie de incizie, obstrucție intestinală.

Operația se efectuează sub anestezie generală. Prin urmare, pacienții nu simt durere în timpul procedurii. În prima zi după operație, este posibil să simțiți unele dureri. Cu toate acestea, această situație nu continuă datorită medicamentelor pentru durere pe care vi le va aplica medicul dumneavoastră.

Vă recomandăm ca această operație să fie efectuată o singură dată. La a doua operație, crește riscul de infecție, de sângerare și de alte boli ale stomacului și ale intestinelor. Prin urmare, cele mai multe revizuiri se pot face după o operație de bypass gastric. Este destul de riscant să efectuați aceeași operație de mai multe ori.

Creșterea în greutate după o operație bariatrică este foarte descurajantă pentru pacienți. Pierderea timpurie tipică în greutate după o operație de bypass gastric variază între 47-80% din greutatea pe care o aveți. Cu toate acestea, creșterea tipică în greutate este de obicei de 15-25%.

Afecțiuni precum bolile de inimă, refluxul, colesterolul ridicat, apneea de somn, hipertensiunea arterială, diabetul sau infertilitatea pot împiedica operația de bypass gastric.

În ambele operații, greutatea se pierde în același ritm. Important este să urmați recomandările dieteticianului și ale medicului dumneavoastră. Obiceiurile dumneavoastră alimentare trebuie să continue așa cum vă recomandă dieteticianul.

Nu trebuie să beți alcool în primele 6 luni după operația de bypass gastric. Nu există niciun rău în acest proces, cu condiția ca acesta să fie rar.

Veți pierde foarte mult în greutate în termen de șase luni de la operație. Cei care au suferit o operație de bypass gastric pierd, de obicei, aproximativ 30%-40% din greutatea corporală în exces. Nu se face nimic special pentru a pierde în greutate rapid după operație. În schimb, trebuie doar să urmați sfaturile medicului și ale dieteticianului dumneavoastră.