Stomatologie

Coroane Dentare în Turcia

Coroana Dentara in Turcia

Ce este coroana dentară?

O coroană se aplică, de obicei, atunci când cea mai mare parte a structurii dentare a fost pierdută, devenind prea slabă pentru a susține forțele de mestecat și/sau de mușcat. Structura dentară poate fi pierdută din cauza unei fracturi a dintelui sau a unei carii dentare netratate care s-a răspândit pe scară largă în dinte. O altă indicație pentru refacerea unui dinte cu o coroană este un dinte tratat prin tratament de canal. Dinții tratați prin tratament de canal devin mai fragili în timp, astfel încât este mai probabil să se rupă și să ajungă la extracție. Restaurarea dinților tratați prin canalul radicular cu o coroană îi va proteja de rupere în timp. Persoanele care suferă de uzură severă a dinților pot beneficia, de asemenea, de coroane pentru a-și restaura dinții și pentru a-și proteja dinții de deteriorări ulterioare. Coroanele sunt, de asemenea, folosite pentru a restaura implanturile dentare. Atunci când un implant dentar este plasat pentru a înlocui un dinte pierdut, noi plasăm o coroană de porțelan peste implant pentru a-l face să arate ca un dinte.

Metode de realizare a coroanelor dentare

Coroanele dentare sunt, de obicei, tipurile care își iau numele de la materialele folosite în structura lor. Numărul de dinți care trebuie coroanați variază de la o persoană la alta. Dacă numărul de coroane dentare este mai mare de doi, coroana trebuie să fie mai durabilă. Alegerea pacienților care vor avea mai mult de 2 coroane este preferată de medic ca fiind coroana dentară cu infrastructură de zirconiu sau metalică. Coroanele dentare sunt;

Coroana dentară din porțelan cu infrastructură metalică

Infrastructura metalică necesară se realizează după ce se măsoară structura dentară. Tehnicienii dentari folosesc perii specializate pentru a modela dinții, iar restaurările metalice folosite în gura pacientului trebuie să fie compatibile, acestea sunt lustruite și gata de utilizare.

Coroana integrală din ceramică Empress

Este o metodă aplicată de cei care vor realiza o singură coroană dentară. Este o tehnică aplicată la un singur dinte anterior, diferită de coroana cu infrastructură metalică. Este o tehnică mai durabilă decât alte coroane. Dar în cazul unor lovituri puternice, probabilitatea de rupere este foarte mare.
Unul dintre motivele pentru care tehnica de fațetare a coroanei împărătești este frecvent preferată în Turcia și în întreaga lume sunt avantajele pe care le oferă. Printre aceste avantaje, putem enumera lucrurile pe care ar trebui să le cunoașteți după cum urmează:

 • Offers un aspect natural al dintelui
 • It răspunde așteptărilor estetice datorită transmiterii ridicate a luminii.
 • Metoda de coroane dentare
 • This are o fluorescență naturală și, datorită acestei caracteristici, structura suprafeței poate fi controlată.
 • Compared față de alte tipuri de coroane, caracteristica de retenție este mai mare.
 • Less acumularea de placă pe suprafață
 • Resistant la abraziune
 • Fluid absorbția este scăzută
 • It se aplică complet nedureros.
 • It poate fi aplicată și atunci când se schimbă nuanța de culoare a dinților.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Coroana de zirconiu

Este o tehnică de coroană dentară care se realizează în general pentru a oferi un aspect estetic și are multe avantaje. Este cunoscută ca fiind cea mai apropiată de dintele natural. Zirconiul este preferat de către pacienți datorită numeroaselor sale avantaje. aceste avantaje sunt;

 • Iau forma cu ușurință și pot fi ușor transformate în culoare albă.
 • Sunt dinți artificiali care, datorită aspectului lor natural, imită cel mai bine dinții reali.
 • Nu includ niciun metal. Menținerea pe termen lung în gură este sigură.
 • Nu sunt sensibili; Rezistenți la alimente și băuturi calde și reci.

Înainte de operația de coroană dentară

În procesul de realizare a coroanelor dentare; Pot fi folosite materiale precum zirconiu, aur, argint, porțelan și ceramică. În funcție de operația care urmează să fie efectuată sub controlul medicului, poate fi preferată una dintre aceste opțiuni. Cei care doresc să obțină un rezultat diferit, departe de aspectul natural, pot alege materiale metalice precum aurul și argintul. Cei care sunt sensibili la aspectul natural ar trebui să aleagă una dintre opțiunile de zirconiu, porțelan și ceramică. Prețurile pentru coroana dentară pot varia în funcție de materialul care urmează să fie ales. Acordarea atenției acestui criteriu în timpul alegerii va ajuta la realizarea bugetului. Zirconiul poate fi considerat cel mai util material atât în ceea ce privește naturalețea, cât și funcționalitatea. Zirconul este cea mai potrivită modalitate de a obține originalitate în ceea ce privește aspectul dinților. Din acest motiv, cei care doresc să aibă coroane la o vârstă fragedă pot prefera și zirconiul. Atunci când este aplicată de către un medic expert în domeniul coroanei de zirconiu, aceasta permite ca dintele să fie folosit pentru perioade lungi de timp fără probleme.

Dinții sunt pregătiți pentru coroană prin efectuarea unei examinări înainte de operație. Înainte de acoperire, dinții sunt curățați prin efectuarea unor tratamente adecvate. Se asigură toate condițiile necesare pentru acoperire. Etapele tratamentului dentar cu coroană sunt;

Se măsoară

 • Teeth și se plasează matrițe temporare pe dinți până la pregătirea coroanelor.
 • If o problemă apare în timpul cât timp mulajele sunt pe dinți, se intervine imediat și orice problemă care poate apărea atunci când dinții de coroană sunt pregătiți în mediu computerizat cu sisteme 3D. Dinții pregătiți sunt aplicați în ziua programării.

Procesul de tratament cu coroane dentare se încheie în aproximativ 3 ședințe dacă nu există nicio problemă. Trebuie reținut că tratamentul trebuie făcut la intervale de 2-3 zile. După terminarea tratamentului cu coroane dentare, este important ca pacientul să acorde atenție îngrijirii orale și dentare și să vină la controale regulate. Tratamentele dentare efectuate de medicii specialiști pot fi folosite sănătos timp de mulți ani, dacă sunt îndeplinite condițiile necesare.

După operația de coroană dentară

Este recomandat să urmați instrucțiunile date de medicul dentist pentru a avea un proces de vindecare confortabil după operația de coroană dentară. În funcție de tipul de tratament cu coroană, există proceduri care trebuie făcute în concordanță cu fiecare tratament în parte. tratamentele cu coroane dentare se aplică prin utilizarea diferitelor metode pentru a regla tulburările din structura dentară și pentru a obține dinți mai sănătoși. În funcție de tratamentele efectuate, punctele de care trebuie să se țină cont după operație sunt;

 • Trebuie să considerați coroanele ca pe dinții normali și să le spălați de cel puțin 2 ori pe zi.
 • Reziduurile de alimente pot rămâne sub coroane, pentru aceasta este necesar să folosiți super ața dentară.
 • Este necesar să mergeți la un control periodic o dată la 6 luni.
 • Este tipic să simțiți furnicături la început... acestea vor trece în timp. Dacă nu trece, puteți folosi analgezicul recomandat de medicul dumneavoastră, dacă problemele continuă, puteți face o programare la medic.
 • Medicul dumneavoastră poate lipi temporar dinții. În acest caz, coroanele se pot desprinde mai ușor. Nu există un dinte lipit temporar care va cădea tot timpul. Dacă nu există nicio problemă după o utilizare de probă, acesta va fi atașat permanent.
 • Utilizarea aței dentare trebuie continuată. Chiar și frecvența de utilizare ar putea fi nevoie să fie crescută
 • Aveți grijă cu alimentele extrem de tari, cum ar fi nucile etc. Cojile alimentelor nu trebuie să fie sparte de dinți
 • Pot exista imediat reziduuri adezive permanente sau temporare. Așadar, când vă spălați pe dinți, nu vă temeți.
 • Puteți programa o vizită la medicul dumneavoastră pentru a discuta toate problemele.
 • Poate dura ceva timp să vă obișnuiți, deoarece există o substanță străină în gură.
 • Coroanele pot părea prea mari pentru limba, buzele, în interiorul gurii. Motivul pentru aceasta este că nu există dinți în acea zonă de mult timp. Vă veți obișnui cu ele în cel mult 15 zile.

Coroane dentare în Turcia Proces

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul coroanelor dentare în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Examinările pot fi făcute în ziua operației. Așa că planificați-vă în consecință.

Prin urmare, trebuie să știți că va trebui să stați câteva zile în Istanbul dacă achiziționați coroane dentare aici. Între timp, cabinetul stomatologic vă va oferi o coroană temporară. Coroanele dumneavoastră personalizate se potrivesc și sunt create, de obicei, în 4 până la 7 zile. Acest lucru indică faptul că va trebui să petreceți o săptămână sau cam așa ceva în Istanbul.

O coroană dentară medie ar dura 15 ani, cu precauții speciale. Cu toate acestea, ele rezistă frecvent până la 25-30 de ani atunci când acordați timp și importanță suplimentară pentru sănătatea dumneavoastră dentară.

O coroană dentară este o opțiune de tratament fantastică care poate oferi o ameliorare eficientă și de lungă durată pentru numeroase probleme dentare. ln scopul de a susține un dinte în urma unui tratament de canal, pentru a trata un dinte fracturat sau crăpat, pentru a consolida și proteja un dinte deteriorat sau pentru a fortifica un dinte , coroanele dentare sunt recomandate.

Un dinte normal sub o coroană este atașat de aceasta. Din acest motiv, marginile unei coroane pot dezvolta deteriorări. O coroană cu carii în jurul marginilor poate fi reparată definitiv doar prin îndepărtarea coroanei vechi, tratarea cariei și crearea unei noi coroane.

Un tratament de canal nu este neapărat vital pentru a obține o coroană și viceversa. Dar, ocazional, s-ar putea să aveți nevoie de ambele tratamente. Dentistul dvs. vă poate recomanda extracția dacă dintele dvs. este imposibil de salvat. Ulterior, puteți înlocui dinții lipsă cu proteze, punți dentare sau implanturi.

Coroanele complet ceramice sunt o opțiune bună pentru dinții din față... Coroanele dentare realizate din ceramică presată au un miez interior rezistent. Coroanele dentare realizate din ceramică presată iau locul căptușelilor metalice utilizate în producția de coroane complet ceramice. Deoarece porțelanul oferă cea mai apropiată potrivire de culoare naturală, acesta este utilizat pentru a acoperi coroanele din ceramică presată.

După ce ați primit o coroană, nu ar trebui să vă simțiți mai rău. Dinții, gingiile și țesuturile înconjurătoare vor fi amorțite local de către dentistul dumneavoastră, dar probabil că se va administra și un anestezic, așa că s-ar putea să simțiți o mică ciupitură.

Indiferent de numărul de dinți care necesită îngrijire, medicul dentist vă poate ajuta.

Chiar dacă sunt grav sparți, numeroși dinți pot fi acoperiți cu coroane. Programează imediat o consultație pentru a porni pe drumul spre obținerea unui zâmbet uimitor.

În plus, ați putea observa că alimentele se adună în jurul bazei coroanei. Acest lucru ar putea fi un indiciu că coroana nu este bine fixată pe dinte și că, în schimb, lasă un spațiu în care se pot aduna resturile alimentare și placa bacteriană. Bolile gingivale și cariile dentare pot rezulta din această situație.

Dacă există o linie neagră în jurul dintelui, este posibil ca acesta să fi început deja să se deterioreze. Deteriorarea este încă posibilă chiar și cu o coroană, în special de-a lungul marginilor dintelui.

Pentru a peria complet dinții, folosiți o periuță de dinți moale. La rutina de curățare, puteți include, de asemenea, o clătire cu fluor și o pastă sau un gel de dinți cu fluor. Evitați să rupeți fațetele și punțile prin folosirea ușoară a aței dentare. Finalizați prin clătirea cu apă de gură pentru a scăpa de bacteriile care cauzează cariile dentare.