Chirurgie Plastica

Ginecomastia în Turcia

Ginecomastia in Turcia

Ce este Ginecomastia?

Creșterea în zona pieptului la bărbați, ca și la femei, se numește ginecomastie. Acest disconfort, care apare în perioada de creștere, poate duce la probleme psihologice împreună cu tulburări estetice dacă este permanent. Această afecțiune, care este de obicei de origine hormonală, poate fi tratată prin diverse metode. Motivul pentru care apare în timpul pubertății este reprezentat de modificările hormonale anormale din acest proces. Operația de ginecomastie este definită ca o operație chirurgicală efectuată în cazul măririi excesive a sânilor la bărbați. Bărbații cu formare de sâni de tip feminin, obțin o structură mamară de mărime ideală cu ajutorul operației de ginecomastie. Există mulți factori diferiți în apariția ginecomastiei. Multe motive, de la medicamente până la echilibre hormonale, pot provoca creșterea excesivă a sânilor la bărbați. În plus, factorii structurali și genetici se numără printre motivele proeminente pentru apariția ginecomastiei.

Gynecomastia Metode

În trecut, tratamentul clasic al ginecomastiei era reprezentat de îndepărtarea întregului țesut mamar prin intrarea în mamelon. Cutia toracică se deformează și se prăbușește însă ca urmare a acestei tehnici. . Astăzi, ea nu este aproape niciodată folosită, cu excepția unor cazuri foarte speciale. Liposucția clasică va fi suficientă pentru intervenția de mărire a sânilor cauzată de țesutul adipos. Metodele de liposucție cu ultrasunete sau cu laser vor spori succesul în cazurile în care glanda mamară a crescut și ea. În oricare dintre aceste metode, nu există cicatrice (cu excepția cazului în care persoana are o tulburare legată de vindecarea rănilor, cum ar fi cicatrice hipertrofică/formarea de cheloide). În cazurile în care glanda mamară este mai avansată și glanda mamară este fibrotică (întărită), este posibil să se îndepărteze acest țesut dur (metoda pull-through) cu incizii scurte (cu această metodă, nu va exista nicio cicatrice vizibilă în câteva luni). În cazurile în care glanda mamară se mărește și mamelonul este foarte căzut, trebuie făcută o planificare astfel încât mamelonul să fie ridicat. Bărbații care au suferit o intervenție chirurgicală bariatrică și au sânii sever căzuți după pierderea în greutate pot avea nevoie să mute mamelonul în acest mod. Cazurile de ginecomastie unilaterală, pe de altă parte, sunt cazuri care ar trebui să fie subliniate și examinate separat și în mod specific. Deoarece grăsimea mamară unilaterală se poate datora cancerului de sân la bărbați, în aceste cazuri, în caz de îndoială, întregul țesut mamar poate fi îndepărtat sau diagnosticul poate fi confirmat în prealabil cu ajutorul diferitelor proceduri de biopsie. Operațiile de ginecomastie durează 1-2 ore și sunt cu siguranță efectuate sub anestezie. După procedură, se poartă un corset specializat. Se recomandă să rămâneți în spital pentru cel puțin 1 noapte. Dacă există un drenaj, acesta este îndepărtat a doua zi și pacientul este externat. Este necesar să se folosească corsetul timp de 3-4 săptămâni.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația de ginecomastie

Operația include proceduri chirurgicale pentru țesuturi și organe. Fiecare nevoie de intervenție chirurgicală înseamnă că oamenii trebuie să se confrunte cu multe întrebări în mintea lor. După obținerea de informații despre cum este operația, a doua întrebare este ce trebuie luat în considerare înainte de operație. Operațiile de ginecomastie, care pot afecta viața socială din punct de vedere estetic, sunt cel puțin la fel de importante ca și alte etape chirurgicale. De fapt, această problemă devine chiar mai importantă atunci când persoana are propriul aspect exterior, adică aspectul său estetic. Lucrurile care trebuie luate în considerare înainte de o intervenție chirurgicală de ginecomastie sunt similare cu alte operații chirurgicale. Le putem detalia după cum urmează:

 • The utilizarea de anticoagulante, cum ar fi Aspirina - Coraspin, trebuie întreruptă cu cel puțin 10 zile înainte de operație.
 • Before operația, este necesar să se efectueze testele și examinările solicitate de medic.
 • The medicul trebuie să fie informat cu privire la aspecte importante, cum ar fi vârsta pacientului, înălțimea, greutatea, istoricul genetic și istoricul bolii.
 • Before operația de ginecomastie, trebuie oprite obiceiurile dăunătoare, cum ar fi alcoolul și fumatul, cu condiția ca aceasta să înceapă cel puțin zece zile. Consumul de țigări poate întârzia vindecarea țesuturilor și poate declanșa apariția diverselor complicații.
 • On în ziua operației, nu trebuie să se mănânce și să se bea, pe scurt, trebuie să fie foame.

După operația de ginecomastie

După operația de ginecomastie efectuată cu liposucție, pacientului i se aplică un pansament strâns pentru a preveni sângerarea în interior. Acest pansament strâns rămâne timp de 2 zile și apoi este deschis, pacientul se simte ușurat atunci când acest pansament este deschis. În general, se folosesc puncte de sutură care se dizolvă, nu este nevoie să se ia copci, dacă este necesar, se iau 1-2 copci după 1 săptămână. Odată cu liposucția aplicată, în tehnica operației de ginecomastie nu se folosește nici un drenaj, astfel că confortul pacientului crește considerabil, iar acesta își poate continua viața de zi cu zi. După operația de ginecomastie, nu există aproape nicio durere, ci doar o senzație de apăsare. La 1 săptămână după operație, chiar și cea mai umflată stare creează un rezultat admirabil. După 1 lună, atunci când vă scoateți hainele, nu va fi evident că ați suferit o intervenție chirurgicală. În această perioadă, la atingere va apărea o duritate pe care numai dumneavoastră o puteți simți. Această duritate poate dura într-un proces descrescător timp de 3 luni. După 6 luni, veți avea cel mai bun aspect ca și cum nu ați fi suferit niciodată operația. După ginecomastie, pacienții se pot întoarce la viața lor normală a doua zi.

Procesul de ginecomastie

Anestezie

General

Durata tratamentului

3-4 Ore

Sejur în Istanbul

6 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul ginecomastiei în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Experții recomandă că câteva zile vor fi suficiente pentru ca toate pregătirile necesare să fie făcute.

În termen de 7 zile este de așteptat să aveți suficient timp pentru a vă recupera și a reveni la viața de zi cu zi. Apoi, puteți vedea frumosul Istanbul așa cum ați dorit.

Procedura, care durează între două și trei ore, poate include excizia pentru a îndepărta țesutul glandular fibros sau pielea în plus, precum și liposucția pentru a îndepărta țesutul gras. Veți beneficia de anestezie generală din partea unui anestezist certificat pe toată durata procedurii.

Va exista o perioadă de recuperare în urma procedurii, așa cum se întâmplă cu orice procedură cosmetică semnificativă. Va trebui să purtați o îmbrăcăminte de compresie specializată în prima săptămână pentru a vă ajuta în procesul de vindecare, dar majoritatea pacienților pot reveni la viața normală în decurs de 3 zile până la 2 săptămâni.

Nu este nevoie să petreceți noaptea în spital, deoarece este o procedură de zi. În termen de două-trei zile, vă puteți relua, de obicei, activitățile zilnice și locul de muncă. Așteptați două săptămâni înainte de a vă angaja în exerciții mai intense pentru piept, cum ar fi ridicarea greutăților la sala de sport.

Atunci când sunteți sub anestezie generală, veți fi "adormit" pe toată durata procedurii. Chiar dacă sunteți treaz, anestezicul local face ca zona să fie amorțită, astfel încât nu veți simți nicio durere. Anestezia generală este, de obicei, singura alegere care este sigură

În a doua zi după operație, puteți face un duș. După duș, tamponați inciziile pentru a le usca, ușor, fără a le freca. Timp de cel puțin trei săptămâni după operație, aveți grijă la scăldat sau înot.

Se recomandă să luați o masă echilibrată cu multe fructe, legume și proteine ori de câte ori vă simțiți pregătit să începeți să mâncați din nou alimente solide.
În următoarele câteva săptămâni, trebuie să vă abțineți de la fumat și de la consumul de alcool, deoarece aceste activități vă pot îngreuna recuperarea.

Vânătăile, sângerările, colecțiile de lichid, contururile inegale, pierderea pielii mameloanelor, cicatricile evidente, amorțeala mameloanelor, mameloanele inversate, pielea sânilor lăsată și asimetria sunt exemple de consecințe frecvente. De aceea, este important să alegeți un specialist cu experiență.

În funcție de starea de sănătate a pacientului, operația de ginecomastie poate fi majoră sau ușoară.

 • Dormiți mult.
 • După operație, luați-o ușor timp de câteva săptămâni pentru a permite corpului dumneavoastră să se vindece.
 • Mâncați bine și beți multă apă.
 • Fiți cu ochii pe inciziile dumneavoastră.
 • Apreciați exercițiile fizice moderate, de intensitate scăzută.

Inițial, există frecvent o oarecare amorțeală și o pierdere de senzație, dar aceasta este aproape întotdeauna doar temporară. Sensibilitatea sfârcurilor dumneavoastră ar trebui să semene cu cea de dinainte de operație după un an. Informații generice suplimentare sunt disponibile la Societatea Americană de Chirurgie Plastică.