Ochi cu laser

iLasik în Turcia

Ilasik in Turcia

Ce este iLasik?

În lume, 80% din oamenii medii au erori de refracție. Chirurgia refractivă se aplică din 1980, iar metoda laser este cea care oferă cele mai fiabile rezultate în tratamentul viciilor de refracție. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, erorile de refracție precum miopia (dificultate în vederea de departe), hipermetropia (dificultate în vederea de aproape), astigmatismul (neclaritatea imaginii) pot fi tratate cu laser. Scopul tratamentului cu laser este de a crește calitatea vieții oamenilor și de a avea o viață mai confortabilă. În prezent, cea mai utilizată metodă de tratament din lume pentru tratarea viciilor de refracție este metoda iLasik (Laser Assisted insitu Keratomilluesis). Această metodă este specifică persoanei și se realizează în funcție de structura oculară a pacientului în urma unor examinări și analize detaliate.

Tipuri de iLasik

iLASIK se mai numește și Femto-Wavefront-LASIK! Wavefront se referă la combinația controlată de LASIK și Femto-LASIK. Analiza frontului de undă (Aberrometrie)

Aberrometrul este un dispozitiv medical cunoscut sub numele de analiză Wavefront. Acesta are rolul de a determina cu precizie deviațiile obiective și cantitative ale ochiului uman. Disciplina de lucru a aberrometrului este următoarea: mai întâi, lumina este trimisă către ochi. După aceea, aceasta este colectată cu precizie în retină.

Fata de undă măsoară lumina reflectată de peste 200 de puncte din ochi. Pentru aceasta, folosește senzori optici mici. Eroarea de funcționare a luminii este înregistrată. După aceea, aceasta este introdusă în harta frontului de undă. În cazurile în care nu există defecte în ochi, lumina este reflectată în același mod ca și în cazul fațadei de undă, dar în cazurile în care există un defect în ochi, lumina reflectată produce o fațadă de undă neregulată. Aceste neregularități pot fi cauzate de o eroare de putere de refracție și de alte efecte care interferează cu calitatea imaginii, numite abateri de grad înalt.

Cornee tăiată cu laserul Femtosecond

Femto LASIK funcționează sub controlul unui computer. Laserul femtosecund fără contact a înlocuit în mod tradițional Microkeratome-ul mecanic portabil de la LASIK. Laserul Femtosecond corectează curburile corneene mari (astigmatism Keratotomie) prin implantarea de segmente inelare intracorneene și transplant cornean. Laserul cu femtosecundă garantează o vindecare îmbunătățită a rănilor. Tăierea cu laser nu provoacă aproape nicio deviație. De aceea, Femto LASIK oferă rezultate mai bune. Previne complicațiile legate de reglare. Prin urmare, crește siguranța operației.

Eximerlaser-Corecția frontului de undă

Sistemul cu laser excimer se combină cu recunoașterea complet automată a irisului, scanarea variabilă a punctelor și frecvența variabilă a impulsurilor laser. În acest fel asigură un tratament individual. Laserul excimer a fost dezvoltat la sfârșitul anilor 1970. Acesta produce radiații în domeniul lungimilor de undă ultraviolete. Impulsurile de lumină sunt transmise într-o descărcare de înaltă tensiune de 25.000 de volți într-o stare stimulată energetic. Aceasta are loc într-un amestec de gaze de înaltă presiune. O optică specială, controlată de calculator, generează impulsuri laser. Acestea sunt distribuite pe cornee. În acest fel, sunt eliminate probleme precum miopia și hipermetropia, curbura corneei și se obține modelarea dorită.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operarea iLasik

Înainte de tratament, starea generală de sănătate a pacientului este verificată de către oftalmolog. Înainte de operație, pacientului i se efectuează o examinare specială pentru a determina dacă este potrivit pentru operație.

Pacientul este informat cu privire la procesul operației și la posibilele riscuri, iar operația este decisă prin obținerea aprobării pacientului. în ziua operației, pacientul nu trebuie să aplice niciun fel de machiaj în jurul ochilor.

În ziua operației, oftalmologul decide dacă se vor folosi diluanți de sânge sau în ce măsură. Pacienții care poartă lentile de contact ar trebui să întrerupă utilizarea lentilelor de contact cu câteva zile înainte. în cazul în care există alte aspecte la care pacientul ar trebui să acorde atenție înainte de operație, aceste aspecte vor fi raportate pacientului de către oftalmolog.

După operația iLasik

În urma operației, se va face primul control și se vor pune ochelari de protecție pe ochi. Puteți folosi picături pentru ochi prin îndepărtarea ochelarilor și puteți dormi cu acești ochelari pe timp de noapte. Dar trebuie să încercați să nu stați cu fața în jos. în primele 5 ore după operație, în ochi se observă lăcrimare, sensibilitate și senzație de corp străin.

În aceeași zi se recomandă să nu vă atingeți ochii și să vă odihniți. Puteți închide ochii și vă puteți relaxa într-un mediu întunecat. Dacă senzația de arsură este mare, puteți folosi tablete analgezice. Puteți șterge apa care vă curge din ochi de pe obraji fără a atinge pleoapele. Scurgerea lacrimilor poate provoca, de asemenea, lacrimi din nas și curgerea nasului și este de așteptat după operație.
Dacă se recomandă utilizarea medicamentelor, trebuie să veniți la examenul de control la o zi după ce le-ați folosit. în prima zi, le recomand pacienților mei să folosească picături de antibiotic, steroizi și lacrimi artificiale la fiecare oră din momentul în care merg acasă și se culcă. Trebuie să se lase cel puțin 5 minute între fiecare picătură pentru ca picăturile să atingă nivelul complet de efect. Este suficient să aduceți o singură picătură la ochi. înainte de a merge la culcare, este recomandat să folosiți pastila de inducere a somnului care vi s-a administrat.

A doua zi a operației și după

În dimineața operației, scoateți ochelarii de protecție, picurați picăturile pentru ochi și veniți la control la ora la care vi se spune, fără să vă spălați pe față. Mai ales după operații precum ilasik, se poate observa sânge în partea albă a ochiului. Nu este necesar niciun tratament suplimentar pentru aceste pete de sânge, care vor scădea spontan în câteva săptămâni.

Procesul iLasik în Turcia

Anestezie

Local

Durata tratamentului

15 Proces-verbal

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Vă puteți întoarce în țara dumneavoastră după operația iLasik. Dar ar fi mai bine să rămâneți aici o zi pentru riscul de a dezvolta o complicație. După o zi, dacă totul este în ordine, vă puteți întoarce în țara dumneavoastră.

Trebuie să fiți aici în ziua operației. Nu trebuie să ajungeți cu câteva zile înainte de operație. Dar, dacă ați planificat un tur aici, puteți ajunge mai devreme.

Cei care sunt potriviți pentru această operație sunt cei care au mai mult de 18 ani. În plus, trebuie să aveți o vedere stabilă în anul anterior operației și să fi purtat ochelari/lentile de contact adecvate și stabile timp de cel puțin doi ani. Procedura nu este potrivită pentru cei care sunt însărcinați sau care alăptează.

Cele mai frecvente complicații întâlnite în cadrul acestei operații sunt, în general, următoarele: Ochi uscați, orbire, halouri și vedere dublă, subcorecții, supracorecții și astigmatism. Cu toate acestea, probabilitatea de a dezvolta aceste complicații în cadrul operațiilor care urmează să fie efectuate de un medic cu experiență în domeniu este destul de scăzută.

Pacienții cu boli autoimune nu sunt candidați potriviți pentru această operație. Deoarece aceste persoane sunt mai predispuse la sindromul de ochi uscat. Este posibil ca ochiul uscat să nu se vindece bine. În plus, riscul de infecție postoperatorie este mai mare. Persoanele cu alte boli, cum ar fi diabetul, artrita reumatoidă, lupusul, glaucomul sau cataracta, de asemenea, nu sunt potrivite pentru această operație.

După această operație, pacienții observă o îmbunătățire instantanee a vederii lor. Dar, uneori, această îmbunătățire continuă până a doua zi. Este nevoie de aproximativ trei până la șase luni pentru ca ochiul să se vindece complet.

Înainte de această procedură, medicul dumneavoastră va aplica picături de amorțire pe ochi. Prin urmare, nu veți simți durere în timpul operației.

Majoritatea pacienților văd clar în termen de 24 de ore de la operația de corecție a vederii. Cu toate acestea, uneori recuperarea durează între două și cinci zile. Aceștia pot avea vederea încețoșată în vedere timp de câteva săptămâni după operație.

După această operație, trebuie să așteptați cel puțin 24 de ore pentru a vă spăla pe față. În plus, trebuie să evitați să vă duceți apă și săpun la ochi cel puțin câteva zile.

Veți stabili împreună cu medicul dumneavoastră cea mai bună zi pentru această operație. De obicei, ziua operației este stabilită în funcție de nevoile dumneavoastră după ce se încheie pregătirea preliminară.

Această operație nu dăunează ochiului. Cu toate acestea, chiar dacă are un risc scăzut, uneori pacienții pot avea probleme permanente de ochi uscat. Acest risc este foarte mic în cazul operațiilor care vor fi efectuate de un medic cu experiență în domeniu.

Această operație nu protejează împotriva afecțiunilor oculare legate de vârstă sau nu elimină unele erori de fractură cauzate de grosimea corneei. Prin urmare, este posibil să aveți nevoie de ochelari chiar și după o operație reușită.