Chirurgie Plastica

Labioplastie în Turcia

Labioplastie in Turcia

Ce este Labioplastia?

Labiaplastia înseamnă literal labium = buză plasty = modelare. Este vorba de operații estetice aplicate labiilor mari și mici, care se numesc labiile mari și labiile mici la exterior, la intrarea vaginului în zona genitală externă.

Când spunem labioplastie, înțelegem de cele mai multe ori eliminarea imperfecțiunilor de la nivelul buzelor interioare. Scopul principal este de a îndepărta țesutul în exces și de a restabili simetria din cauza buzelor interioare care sunt mai mari decât în mod normal, asimetrice sau lăsate din diverse motive. Cu toate acestea, uneori, deformările buzelor interioare pot deveni o problemă de sănătate.

Buzele mici, lăsate și mai mari decât în mod normal se pot lipi de tampon în timpul perioadelor menstruale și pot sângera, pot duce la infecții și la deteriorarea calității actului sexual.

Metode de Labioplastie

În literatura medicală au fost descrise tehnici destul de diferite de labioplastie. Acestea sunt:

 • Curvilinear Excizia (raderea labială, rezecția parțială),
 • Wedge Rezecție (îndepărtarea în cunei, plastie în V),
 • Extended Rezecția centrală în cunei (îndepărtarea cunei),
 • Bilateral Deepitelizare (Delaminare),
 • Zig Tehnica Zag,
 • Modified Rezecția dublă în cunei (labioplastie în stea),
 • Laser Labioplastie.
 • Curvilinear Excizie (îndepărtare parțială, tăiere)

Excizia curbilinie

Tehnica de excizie curbilinie este cunoscută și sub denumirea de îndepărtare parțială a țesutului buzei interne sau de tăiere. Este vorba de îndepărtarea marginilor buzei interne sub forma unei ușoare elipse. Este una dintre cele mai preferate tehnici din prezent. Mai este cunoscută și sub denumiri precum "amputare curbilinie", "tunderea labială", "tăierea marginilor" și "rezecție parțială". În tehnica de radere curbilinie, structura și culoarea marginilor originale nu sunt păstrate. Indiferent de localizarea vaselor și a nervilor, se efectuează tăierea. Teoretic, există îngrijorări că sensibilitatea datorată formării cicatricilor după incizia de-a lungul liniei longitudinale poate fi afectată negativ, dar astfel de probleme nu sunt întâlnite în practică. Această tehnică este utilizată destul de frecvent, în special în cazurile de "hipertrofie avansată", în care țesutul cutanat al buzelor genitale interne este destul de ridicat, deoarece permite îndepărtarea excesului de țesut.

Rezecția Wedge (îndepărtarea Wedge, plastia în V)

Rezecția Wedge este o metodă cunoscută și sub numele de "Wedge removal" sau "V plasty". Este vorba de îndepărtarea țesutului sub forma unei "litere V". Buzele interioare sunt reduse prin îndepărtarea țesutului sub formă de pană, adică aproape o "literă în V", din acea zonă. Extracția în cunei se poate face din partea superioară, mijlocie sau inferioară a buzelor genitale interne.

Rezecția în cunei centrală extinsă

În această tehnică, după ce țesutul în exces este îndepărtat cu tehnica clasică de wedge, incizia este extinsă înainte și în lateral, ca un "băț de hochei", iar îndepărtarea pliurilor de piele de deasupra clitorisului este inclusă în operație.
dacă rezecțiile în cunei sunt bine realizate, vindecarea se observă rapid, iar confortul postoperator în ceea ce privește durerea este, de asemenea, destul de ridicat. Cu toate acestea, dacă nu se aplică tehnica corectă, pot fi observate complicații precum deschiderea suturilor, formarea de cicatrici din cauza necrozei tisulare și a ferestrelor. Aceste condiții sunt în general legate de tehnica chirurgicală. Trebuie să se aibă grijă pentru a nu perturba circulația sanguină a țesutului și pentru a preveni deschiderea punctelor de sutură.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Deepitalizare bilaterală

Este un fel de peeling epitelial (deepitalizare) prin efectuarea de incizii în zonele cu cel mai mare exces de țesut, atât în partea internă, cât și în cea externă a labiilor. Se mai numește și "delaminare".
În această tehnică, spre deosebire de celelalte, toate marginile labiale originale sunt păstrate. Deoarece nu se face nicio incizie, toate vasele și nervii sunt, de asemenea, păstrate. Dezavantajul este riscul de formare a cicatricilor. În plus, buzele interioare sunt scurtate doar pe verticală. Prin urmare, nu este o metodă potrivită pentru buzele interne mari. Pe de altă parte, poate apărea umflătura pe talpă, iar apariția marginilor de țesut în exces poate cauza probleme psihologice la pacient.
Deepitelizarea este o tehnică alternativă de labioplastie pentru pacientele a căror buză interioară nu este prea largă, a căror grosime este subțire și care sunt mulțumite de marginile lor originale și doresc să fie păstrate.

Tehnica Zig Zag

Marginile sunt îndepărtate complet cu o incizie în zig-zag continuă aplicată pe marginile interioare ale buzelor. Scopul este de a forma marginile buzelor într-o formă rotunjită. Cu toate acestea, poate exista o pierdere de pigmentare de-a lungul marginilor buzelor.

Rezecția dublă modificată a cuneiformei duble (labioplastie în stea)

Labioplastia în stea este o tehnică cunoscută și sub numele de "tehnica cu pană dublă". În această tehnică de wedge modificată, se face o incizie în formă de stea în buza interioară și se îndepărtează excesul de țesut.

Labioplastia cu laser

În labioplastia cu laser, tăierea buzei genitale interioare se face cu ajutorul luminii laser de înaltă energie. Cele mai des folosite lasere în operațiile estetice genitale;

 • Fractionated laserele CO2 (dioxid de carbon),
 • Potassium laserele cu fosfat de titanil (KTP),
 • Erbium lasere Yag,
 • Nd lasere Yag.
 • Cutting în labioplastia cu laser CO2 se face cu energie de 15-20-Watt.

Metoda Vaginului Barbie

'Vaginul păpușii Barbie', care a fost folosit pentru prima dată pentru operațiile de labioplastie de către societatea Los Angeles din SUA, este denumirea aspectului obținut prin scurtarea cât mai mult posibil a buzelor interioare.

În conceptul "Vaginul Barbie", se îndepărtează maximum de țesut de pe buzele interne, iar pielea de pe clitoris este redusă cât mai mult posibil cu ajutorul plastiei în Y inversat. Dacă este necesar, se obține un aspect mai sexy prin injectarea de ulei în buzele mari. Astfel, buzele mari vor acoperi complet buzele interioare, iar între ele va apărea o despicătură ca o "despicătură Venus".

Hoodoplastia clitoridiană

Termenul "hudul clitoridian" se referă la țesutul cutanat care acoperă clitorisul. Hoodoplastia clitoridiană, îndepărtarea pliurilor de piele de pe clitoris; Astfel, este o operație care are ca scop eliminarea ridurilor din zona superioară a clitorisului și pentru a da acestei zone un aspect mai estetic. Este, de asemenea, cunoscută în rândul oamenilor sub numele de "estetica clitorisului".
Hoodoplastia clitoridiană se efectuează de obicei în timpul 'labiaplastiei', adică a operațiilor de estetică a buzelor interioare. Uneori, poate fi solicitată ca o a doua operație, mai târziu, la pacientele care au suferit doar operații la nivelul buzelor interioare (labioplastie) și nu au o satisfacție estetică suficientă.

Pliurile și ridurile pielii de pe clitoris persistă de obicei după ce buzele interioare sunt micșorate și li se conferă un aspect plăcut în timpul labioplastiei, astfel că umflăturile din această regiune prezintă un aspect de "micropenis". Din acest motiv, aproape toate pacientele cu estetică a buzelor interioare, în special sub forma vaginului Barbie, ar trebui să aibă, de asemenea, estetică și operație în regiunea clitorisului. În caz contrar, pot apărea nemulțumiri la pacienții care sunt nemulțumiți de aspectul după operație.

Atunci când este făcută corect, nu are niciodată un impact negativ asupra plăcerii sexuale. În timpul operației, nu se face niciun rău organului clitorisului. Este îndepărtat doar țesutul cutanat în exces de pe clitoris, astfel încât nu are un efect negativ asupra plăcerii sexuale și orgasmului.

De fapt, odată cu creșterea încrederii în sine la pacienți după o operație estetică genitală, plăcerea din sexualitate crește și atingerea orgasmului poate deveni mai ușoară. Există, totuși, un lucru esențial de reținut. Atât ginecologii, cât și chirurgii plasticieni pot face astăzi proceduri de labioplastie. . Cu toate acestea, din cauza caracteristicilor anatomice ale regiunii, numărul chirurgilor care au experiență în estetica regiunii clitorisului este mult mai mic. Datorită localizării anatomice și funcționale a regiunii, este important să se abordeze sensibil țesutul în timpul operației.

Înainte de operația de labioplastie

Pacienții doresc operația de labioplastie în diferite scopuri. Motivele pentru labioplastie variază de la persoană la persoană. Cele mai frecvente cauze ale operației de labioplastie sunt:

 • Disconfort cauzat de umflătura aparentă atunci când se poartă bikini și colanți. Aspectul exterior al acestei regiuni poate avea un impact negativ asupra vieții sociale.
 • Din cauza menținerii umidității zonei genitale, sunt frecvente infecțiile cu drojdie și infecțiile vaginale.
 • Faptul de a fi jenat sau îngrozit de cealaltă persoană în timp ce faceți sex sau de a nu vă putea concentra.
 • Probleme de igienă, cum ar fi producerea de mirosuri și o acumulare de secreții în regiunea vaginală.
 • Buzele interne mari și căzute sunt incomode prin frecare în timp ce se poartă lenjerie intimă, blugi și colanți.
 • Senzație de durere din cauza întinderii în timpul actului sexual, atunci când penisul este introdus în vagin.
 • Dificultate la urinare, nevoia de a face efort.
 • Unul dintre cele mai frecvente motive este că urina se duce în direcții diferite în toaletă și udă picioarele.

În concluzie, labioplastia a avut beneficii fizice, sexuale, igienice și medicale.
Înainte de operație, evaluarea care trebuie făcută este extrem de importantă pentru succesul operației.
Noi împărțim pacientele noastre care se gândesc la labioplastie în trei grupe, în funcție de personalitatea lor și de așteptările legate de operație: Grupurile clasificate în funcție de vârste. Această abordare, care este oarecum plină de umor, ne ghidează în planificarea operației ce urmează a fi efectuată și în satisfacerea deplină a așteptărilor.

Operațiile de labioplastie pot fi efectuate în funcție de preferințele pacientelor. Atunci când trebuie să clasificăm pacientele în acest sens, le putem împărți în 3 categorii diferite.
Primul grup, care au în general peste 40 de ani, preferă să rămână cât mai puțin intervenții minime. Aceștia se abțin să își asume prea multe riscuri cu proceduri radicale, scopul lor fiind acela de a se simți confortabil din punct de vedere funcțional și nu estetic.Reducerile simple, datorită naturii lor "naturaliste", vor satisface așteptările acestora.
Este în regulă ca buzele interioare să iasă în afară de buzele exterioare după operație. De cele mai multe ori, acestea nu au nevoie de hoodoplastie clitoridiană sau le este teamă de operațiile din această regiune. tehnica de labioplastie care se va aplica pentru ele poate fi sub forma unei plastii în V. Astfel, se va realiza atât reducerea buzelor interioare, cât și păstrarea marginilor naturale ale buzelor. De asemenea, se poate face și o tunsoare superficială (tunderea marginilor).

Obiectivul principal al celui de-al doilea grup, care se află în general în grupa de 30 de ani și peste, este de a se simți confortabil atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Pentru cel de-al doilea grup, este suficient ca buzele genitale interioare să rămână la același nivel cu buzele exterioare. Un bărbierit ușor va satisface adesea nevoile lor. Astfel, buzele interioare vor fi scurtate, iar marginile keratinizate, întunecate și ridate vor fi îndepărtate.

Ultimii sunt pacienții care sunt cei care caută "look-ul Barbie", cel mai des dorit în societățile occidentale. În special, industria pornografică a idealizat aspectul mai degrabă scurt și roz al buzelor genitale interioare. Pacientele care își doresc un aspect de vagin Barbie sunt în general mai tinere, dar pot fi din toate grupele de vârstă.

După operația de labioplastie

Durerea severă nu este de obicei resimțită după această operație, nu este necesară o îngrijire specială pentru operație, este suficient să se păstreze organele genitale curate și uscate. Operația de labioplastie nu este o operație riscantă, rata complicațiilor este extrem de scăzută. Rata de satisfacție este destul de mare, cu o soluție permanentă și definitivă. După operația de labioplastie, încrederea în sine a femeii, fericirea sexuală și calitatea vieții cresc. Este extrem de important să urmați recomandările medicului după labiaplastie.

 • It este destul de firesc să existe unele sângerări sub formă de scurgeri după operație.
 • In în primele zile după operație, vulva poate fi edematoasă, umflată, roșie și sensibilă. Aplicarea de gheață la intervale de 1-2 zile asigură ameliorarea edemului.
 • Since buzele interne sunt o regiune bogată în mușchi, vindecarea plăgii este rapidă.
 • The punctele de sutură folosite sunt puncte subțiri și, de obicei, cad singure în 1-2 săptămâni.
 • Although se schimbă de la pacient la pacient, pacientul se poate întoarce la muncă în 3-4 zile.
 • Complete recuperarea durează 4-6 săptămâni atunci când nu apar complicații.
 • For la 6 săptămâni după procedură, trebuie evitate activitățile care provoacă tensiune, cum ar fi yoga și pilates, și sporturile care vor crea presiune, cum ar fi călăria și ciclismul.
 • Toilet curățarea trebuie să se facă întotdeauna din față spre spate.
 • In pentru a preveni riscul de infecție, nu ar trebui să intrați în piscină, baie, mare, jacuzzi timp de 4-6 săptămâni, iar în loc să faceți baie umplând cada, ar trebui preferat dușul în picioare.
 • Sexual trebuie evitate relațiile sexuale până la recuperarea completă (4-6 săptămâni).
 • Again, epilarea și epilarea cu ceară trebuie evitate până la recuperarea completă.

Procesul de labioplastie

Anestezie

Local

Durata tratamentului

2-3 Ore

Sejur în Istanbul

5 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul labioplastiei în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este întotdeauna ideal ca pacienții să fie în Istanbul cu câteva zile înainte de operație. Astfel, se pot face aranjamentele necesare.

Este posibil să rămâneți o noapte la spital, iar timpul de recuperare este de aproximativ 3-4 zile. Așa că este mai bine să vă planificați o săptămână de vacanță pentru a face operația de labioplastie.

Labioplastia are atât avantaje practice, cât și estetice. Majoritatea femeilor se operează pentru a reduce labiile în plus, care se răsucesc și se răsucesc, irită și dor. Altele își doresc să își recapete aspectul tânăr în urma maternității sau a vârstei.

Operația de labioplastie este una ambulatorie. Durata medie a unei labioplastii este de sub două ore.

Deși nașterile vaginale și sarcina pot modifica într-o oarecare măsură efectele labiaplastiei, rezultatele sunt permanente.

Pacientele noastre ne spun că adesea au doar un disconfort minor și tolerabil timp de o săptămână și că se simt aproape complet recuperate în câteva săptămâni după tratament. Multe femei sunt uimite de faptul că simt foarte puțină durere.

În decurs de două săptămâni, când umflătura scade și inciziile se vindecă, veți începe să vedeți noua formă a labiilor dumneavoastră. Va dura aproximativ 3 săptămâni până când veți putea relua exercițiile fizice, sexul și băile. Până la 6 luni de la operație, unele femei continuă să se umfle.

După operație, vă va durea puțin să urinați timp de câteva zile. În timp ce urinați, treceți un jet de apă caldă peste zona afectată pentru a ajuta la ameliorarea unei părți din agonie.

În timpul procedurii de labioplastie, chirurgii plasticieni folosesc frecvent puncte de sutură dizolvabile în această locație, care dispar de obicei în 3-4 săptămâni. Adesea, cicatricea se integrează foarte bine în țesutul labiilor mici, care are în mod natural multiple riduri și pliuri.

Vulva trebuie curățată ușor, tamponată și uscată și pansată în fiecare zi cu pansamente curate. Se recomandă, de asemenea, clătiri cu apă caldă. Clătirea ar trebui să se facă după fiecare vizită la baie. Se recomandă reaplicarea de pansamente uscate și curate în mod regulat, timp de cel puțin cinci zile sau până când rana este uscată.

Din cauza mărimii labiilor, o femeie ar putea fi ocazional în imposibilitatea de a purta hainele pe care și le dorește. Toate acestea sunt considerate justificări medicale pentru labioplastie. În plus, după naștere, labiile ar putea suferi traumatisme care au ca rezultat ruperea, încordarea, cicatrizarea sau lacune.

În urma labioplastiei, vor exista scurgeri purpurii sau cu tentă de sânge timp de cel puțin 1-2 săptămâni. Timp de 14 zile, trebuie administrat un unguent antibiotic de două ori pe zi la nivelul inciziilor.