Implantarea lentilelor

Lentile monofocale in Turcia

Lentile Monofocale in Turcia

Ce este lentila monofocală?

Lentilele monofocale sunt implantate printr-o mică incizie (minim invazivă) la marginea corneei. Lentilele postoperatorii vă permit să vedeți clar în depărtare. Cu toate acestea, aceste lentile corectează doar problema hipermetropiei. Ele pot fi ajustate astfel încât o anumită distanță să poată fi văzută clar fără ochelari după înlocuirea lentilelor refractive.

Filtrul UV previne deteriorarea ochiului. Cu toate acestea, el are ca scop să ofere protecție suplimentară împotriva efectelor dăunătoare pentru retină. Dar, mai presus de toate, pare să ofere o mai bună percepție a contrastului, de exemplu, atunci când conduceți. Lentilele inteligente monofocale vă permit, de asemenea, să vedeți clar la o anumită distanță fără ochelari, deoarece corectează ametropia (miopia). Lentilele monofocale pot fi, de asemenea, preferate de pacienții cu vârsta de peste 40-45 de ani cu deficiențe de vedere și de pacienții cu cataractă.

Ce pacienți aleg această lentilă?

Acest tip de lentilă este utilizat doar pentru pacienții cu probleme de vedere la distanță. Cu toate acestea, lentilele monofocale sunt, de asemenea, preferate în cazul pacienților cu vârsta de peste 40/45 de ani, care nu pot face față schimbărilor de vedere și care nu au făcut încă pasul general către lentilele trifocale. Este rar folosită pentru tratamentul cataractei.

Avantaje
Spre deosebire de noua generație de lentile inteligente, lentilele monofocale nu elimină complet necesitatea ca pacienții să poarte ochelari. Deoarece sunt monofocale, ele permit de obicei pacientului să scape doar de defectele de vedere la distanță mare.

Dezavantaje
Lentilele monofocale sunt sferice. Prin urmare, din punct de vedere subiectiv, pot cauza o vedere mai slabă și un contrast scăzut pe timp de noapte. În același timp, lentilele monofocale nu sunt potrivite pentru corectarea astigmatismului și a defectelor vizuale legate de vârstă. După înlocuirea lentilei refractive cu lentile monofocale, ochiul nu se poate adapta la ambele condiții de vedere (distanță/proximitate). Din acest motiv, după operație sunt, de obicei, necesari ochelari de citit.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația cu lentile monofocale

Operațiile oftalmologice nu se efectuează, de obicei, sub anestezie generală. Prin urmare, nu trebuie să rămâneți flămând înainte de procedură, ca în cazul altor operații. Dar puteți consuma alimente ușoare care nu vă vor deranja sistemul digestiv. Cu toate acestea, înainte de operație, medicul dumneavoastră vă va face câteva teste. În urma acestor teste, se decide dacă sunteți potrivit pentru procedură. Dacă aveți o boală cronică sau un medicament pe care îl folosiți tot timpul, trebuie să vă informați medicul despre aceasta. Recomandăm ca pacienții de sex feminin să nu
După operația cu lentile monofocale.
Ceea ce trebuie avut în vedere după operația cu lentile monofocale este cel puțin la fel de important ca și operația. Nu numai pentru lentilele inteligente sau pentru operația la ochi, există aspecte care trebuie luate în considerare după toate operațiile medicale, iar acestea sunt cel puțin la fel de importante ca și operația în sine.

  • Especially timp de câteva zile după operație, nu trebuie să ridicați obiecte grele și să vă aplecați în față decât dacă este necesar.
  • If simțiți dureri după operație, puteți folosi analgezicele recomandate de medic.
  • nu trebuie să vă frecați ochii. Trebuie acordată o atenție deosebită acestui aspect în procesul de vindecare.
  • Turbidity poate apărea o perioadă de timp după operație. În acest caz nu trebuie să vă faceți griji, este posibil să trebuiască să așteptați până la 2 săptămâni pentru a obține o vedere țintită.
  • trebuie să mergeți la controalele medicului dumneavoastră la timp și complet. Acest lucru este foarte important pentru a putea detecta complicațiile care pot apărea și pentru a interveni în timp util.
  • este important să folosiți medicamentele prescrise de medic pentru perioada postoperatorie la nivelul care vi se spune și la timpul specificat.
  • în caz de întrerupere în utilizarea medicamentelor, informați medicul. este important să nu vă atingeți ochii cu apă în prima săptămână.
  • from a 2-a săptămână puteți începe contactul cu apa.
  • trebuie să încercați să evitați pe cât posibil tusea și strănutul puternic.

Lentile monofocale în Turcia Proces

Anestezie

Local

Durata tratamentului

15 Proces-verbal

Sejur în Istanbul

4 Zile

Social acceptabil

1 Ziua

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Vă puteți întoarce în țara dumneavoastră după operația cu lentile monofocale. Dar ar fi mai bine să rămâneți aici două sau trei zile pentru riscul de a dezvolta o complicație. După o zi, dacă totul este în ordine, vă puteți întoarce în țara dumneavoastră.

Trebuie să fiți aici în ziua operației. Nu trebuie să ajungeți cu câteva zile înainte de operație. Dar, dacă ați planificat un tur aici, puteți ajunge mai devreme.

Lentilele monofocale asigură focalizarea la o singură distanță. Dar lentilele multifocale permit vederea la diferite distanțe. Acestea pot corecta atât distanța de aproape, cât și cea medie și cea lungă. Lentilele multifocale sunt cea mai potrivită opțiune pentru cei care doresc să elimine dependența de ochelari.

Adesea, lentilele monofocale asigură o acuitate vizuală utilă fără a cădea la distanțe mai mari de 1 metru. Credem că lentilele monofocale sunt eficiente pentru pacienții care doresc să poarte ochelari pentru vederea de aproape.

Lentilele monofocale pot corecta vederea de la distanță. Astfel, pacienții pot vedea clar după operație. La rândul său, o lentilă multifocală corectează defectul vizual la diferite distanțe. Cu o lentilă monofocală standard, este un tratament eficient, deoarece vederea va fi clară la distanțe apropiate sau îndepărtate.

Spre deosebire de noua generație de lentile inteligente, lentilele monofocale nu elimină complet necesitatea ca pacienții să poarte ochelari. Deoarece sunt monofocale, ele permit de obicei pacientului să scape doar de defectele de vedere la distanță mare.

Acest lucru variază în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă doriți să purtați ochelari după operația de cataractă, o lentilă monofocală poate fi alegerea potrivită. Dacă evitați să purtați ochelari la distanță după operația de cataractă, o lentilă multifocală poate fi potrivită.

Operația de cataractă asistată cu laser este cea mai avansată metodă de tratament al bolii cataractei. Cu toate acestea, mulți oftalmologi preferă operația de cataractă cu laser în locul operației tradiționale de cataractă pentru a "înmuia" cataracta.

Fiecare persoană se vindecă diferit. Dar mulți pacienți raportează o vedere semnificativ mai bună în primele 24 de ore de la intervenție. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a vă odihni. Așadar, planificați să vă luați între una și trei zile libere. După operație, vă puteți relua activitatea normală în câteva zile.

Lentilele monofocale pot corecta vederea de la distanță. Prin urmare, pacienții pot vedea clar. În schimb, o lentilă multifocală permite vederea la diferite distanțe de vizualizare. Cu o lentilă monofocală standard, vederea se întâmplă la distanțe apropiate sau îndepărtate.

Pentru a asigura o vindecare și rezultate optime, medicii se așteaptă, de obicei, să lucreze în al doilea ochi. Acest ochi trebuie să se vindece înainte de a efectua o altă operație la primul ochi. Vrem să acordăm suficient timp vederii pentru a se stabiliza. Această operație este o metodă simplă de a asigura o vedere bună și sănătatea ochilor.

Da. Această lentilă asigură o vizibilitate excelentă doar la distanță. Acestea sunt primele lentile utilizate în tratamentul cataractei.