Implantarea lentilelor

Multifocal Lenses in Turkey

Lentile Multifocale în Turcia

Ce sunt lentilele multifocale?

Lentilele multifocale sunt implantate printr-o mică incizie la marginea corneei. În acest fel, vă permite să vedeți clar de departe și de aproape. Aceste lentile au mai multe puncte focale. Acest lucru înseamnă, în mod firesc, că toate activitățile zilnice după înlocuirea lentilelor refractive pot fi efectuate fără ochelari, deoarece sunt acoperite mai multe spectre. Ar trebui să fie clar de la ce distanță este vizată vederea fără ochelari. Cu toate acestea, trebuie discutat mai întâi ce activități se desfășoară. În consecință, ar trebui să se decidă dacă lentila multifocală este suficientă sau nu.

Filtrul UV previne deteriorarea ochiului. Cu toate acestea, acesta oferă protecție suplimentară împotriva efectelor dăunătoare pentru retină. Dar, mai presus de toate, oferă o senzație de contrast mai bună în unele cazuri.

Ce pacienți aleg această lentilă?

Lentilele multifocale sunt lentile produse pentru a corecta mai mult de o tulburare de vedere. Ele sunt utilizate pentru a corecta probleme precum hipermetropia, adică miopia, adică miopia, adică miopia, și presbiopia legată de vârstă. Presbiopia se numește tulburări de vedere de aproape. Ea nu este un defect vizual, ci apare din cauza întăririi treptate a cristalinului ochiului odată cu vârsta. De obicei, începe să apară după vârsta de 40 de ani, devine permanentă la vârsta de 60 de ani și nu există progresie.

Presbiopia este foarte ușor de observat. Pe măsură ce trece timpul, este dificil să vezi de aproape, pe scurt, presbiopia este o problemă oculară care afectează pe oricine care ajunge la vârsta de 40-45 de ani. În acest moment, obiectele din apropiere încep să apară neclare. Este posibil să fie nevoie să întindeți brațele dincolo de ochi pentru a vedea clar cartea pe care o citiți. Bineînțeles, există o limită la extinderea brațelor.

Avantaje

Lentilele multifocale oferă multe avantaje. Acestea includ, de obicei, următoarele avantaje:

 • Better acuitatea vizibilității la diferite distanțe, de la distanță la aproape,
 • tranziția între grade este mai puțin ascuțită,
 • capacitatea de a vedea în multe condiții fără a fi nevoie de ochelari suplimentari poate fi contabilizată.

Dezavantaje
Unele dezavantaje ale acestor lentile includ:

 • It pot fi dificil de obișnuit din cauza experienței diferite de vedere.
 • During faza de aclimatizare, poate exista o problemă de strălucire nocturnă și de vedere încețoșată sau umbrită.
 • They sunt mai scumpe din cauza complexității în proiectarea lor

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operarea lentilelor multifocale

După ce ați decis să efectuați această procedură, vă recomandăm să nu consumați alcool sau țigări până în ziua operației. Cu toate acestea, dacă luați anticoagulante, trebuie să întrerupeți utilizarea acestor medicamente. Ar trebui să vă informați medicul dumneavoastră cu privire la medicamente. Femeile nu trebuie să poarte machiaj pentru ochi atunci când vin la operație. În dimineața operației, puteți lua un mic dejun care să nu vă deranjeze sistemul digestiv. Nu trebuie să vă înfometați, deoarece operația nu se efectuează sub anestezie generală.
După operația cu lentile multifocale
După operația cu lentile multifocale, pacienții sunt externați în cursul zilei. Cu toate acestea, există câteva elemente care trebuie luate în considerare după instalarea unei lentile inteligente. Le putem enumera după cum urmează:

 • When vă întoarceți acasă după operație, trebuie să vă întindeți pe spate timp de 1-2 ore.
  It este utilă purtarea continuă a capacelor de protecție a ochilor în primele două zile după montarea lentilelor. Când ieșiți în zilele de după primele 2 zile, puteți folosi ochelari de soare ca protecție.
 • You nu trebuie să vă aplecați înainte și să ridicați greutăți decât dacă este necesar.
 • If aveți dureri, puteți folosi medicamente pentru durere, altele decât aspirina.
 • It este foarte normal să aveți o senzație de înțepături și disconfort după operație. În astfel de cazuri, nu trebuie să vă frecați ochii.
 • The primele zile puteți vedea încețoșat. Trebuie să continuați să folosiți picăturile prescrise de medic.

Procesul lentilelor multifocale în Turcia

Anestezie

Local

Durata tratamentului

15 Proces-verbal

Sejur în Istanbul

4 Zile

Social acceptabil

1 Ziua

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Vă puteți întoarce în țara dumneavoastră după operația cu lentile multifocale. Dar ar fi mai bine să rămâneți aici două sau trei zile pentru riscul de a dezvolta o complicație. După o zi, dacă totul este în ordine, vă puteți întoarce în țara dumneavoastră.

Trebuie să fiți aici în ziua operației. Nu trebuie să ajungeți cu câteva zile înainte de operație. Dar, dacă ați planificat un tur aici, puteți ajunge mai devreme.

LIO multifocale reduce nevoia de ochelari de citit după operația de cataractă. Aceste lentile implantate vă extind raza vizuală. Astfel, puteți vedea clar în locuri apropiate și îndepărtate fără ochelari suplimentari.

Lentilele de contact bifocale sunt proiectate cu o linie specifică între gradul de vedere de aproape și gradul de vedere de la distanță. Vă puteți deplasa înainte și înapoi între zone, la fel cum faceți cu ochelarii bifocali. În cazul lentilelor multifocale există o tranziție treptată între departe și aproape.

Lentilele multifocale mai noi sunt mai bune decât vechile lentile de difracție în ceea ce privește vederea de aproape, calitatea vederii și riscul de halouri. Totuși, aceste lentile au rezultate semnificativ mai bune din punct de vedere statistic decât lentilele refractive.

Unele dezavantaje ale acestor lentile includ:
Poate fi dificil să te obișnuiești cu ele din cauza experienței diferite de vedere, în timpul fazei de aclimatizare, poate exista o problemă de strălucire nocturnă și de vedere încețoșată sau umbrită, și sunt mai scumpe din cauza complexității designului lor.

Dacă cineva are o comorbiditate oculară la ochiul său, acesta nu este potrivit pentru o IOL multifocală. În general, acest lucru înseamnă că 50% dintre pacienți nu sunt eligibili.

Nu există un răspuns clar la această întrebare. Deoarece prețurile variază în funcție de anumite motive. Acestea sunt, de obicei, marca lentilelor utilizate, experiența medicului dumneavoastră și calitatea clinicii.

În cele mai multe cazuri, aceste lentile sunt utilizate pentru a trata cataracta. Cu toate acestea, lentilele multifocale pot fi utilizate și în afara operației de cataractă. Dacă aveți peste 45 de ani și doriți să vă corectați miopia, hipermetropia sau presbiopia, acest tratament este un tratament permanent și definitiv pentru dumneavoastră.

Spre deosebire de lentilele de contact multifocale, acestea nu au nevoie de întreținere sau înlocuire regulată. Cu aceasta, ele durează pentru totdeauna! Mulți pacienți cu lentile multifocale Iense nu au nevoie să poarte ochelari după operația de cataractă. Dar este posibil ca aceștia să aibă nevoie doar de ochelari de citit pentru tipărirea fină.

Atunci când se implantează o IOL multifocală, trebuie asigurată o viziune suficientă de aproape. Dacă acest lucru nu se realizează sau cauzează halouri și alte probleme de vedere, aceasta poate fi îndepărtată. În schimb, aceasta poate fi înlocuită cu o altă LIO sau cu o LIO tradițională cu o singură vedere.

Tipul de implant de cristalin artificial utilizat nu este luat în considerare. Din acest motiv, trebuie să vă așteptați întotdeauna ca vederea în ochiul operat să fie temporar încețoșată în prima săptămână după operație. Cei mai mulți pacienți așteaptă aproximativ o lună pentru a obține noi ochelari de prescripție după operația de cataractă.