Implantarea lentilelor

Lentile trifocale în Turcia

Lentile trifocale în Turcia

Ce sunt lentilele trifocale?

Acest tip de lentile este cel mai frecvent dintre cele trei lentile utilizate în practică. Aceste lentile trifocale torice sunt implantate printr-o mică incizie (minim invazivă) la marginea corneei. Aceste lentile vă permit să vedeți clar, de departe, de aproape și la distanță medie. Lentila trifocală are o caracteristică unică în comparație cu alte lentile intraoculare. Această caracteristică este că are trei puncte focale. Cu toate acestea, ele asigură o vizibilitate optimă la distanță de aproape și de departe, precum și la distanță medie. În general, este acceptat faptul că această distanță medie pentru ochii noștri este cuprinsă între 60 și 80 cm. Este, de asemenea, legată de lucrul la calculator, citirea etichetelor de preț sau contactul vizual în situații de conversație.

Filtrul UV asigură o protecție suplimentară împotriva efectelor nocive asupra retinei și previne deteriorarea ochiului. Dar, mai presus de toate, se pare că oferă o mai bună percepție a contrastului, de exemplu atunci când conduceți.

Ce pacienți aleg această lentilă?

Lentilele trifocale sunt utilizate la pacienții cu cataractă și, uneori, la pacienții cu număr mare de ochelari fără cataractă. Tratamentul se face prin îndepărtarea cristalinului din ochi și înlocuirea acestuia cu o lentilă artificială. Această lentilă artificială, plasată în ochi, este permanentă. Ea poate rămâne în ochi toată viața. În plus, este preferat la pacienții cu vârsta de peste 40 de ani care nu doresc să poarte din nou ochelari.

Avantaje

Lentilele trifocale oferă multe avantaje pacientului. Aceste beneficii sunt, în general, următoarele:

  • No indiferent de distanța la care este defectul de vedere, nu veți avea nevoie de ochelari după această operație.
  • este mult mai rentabilă decât pacienții care trebuie să folosească ochelari.
  • vă permite să vedeți clar, indiferent de boala dumneavoastră oculară.

Înainte de operația cu lentile trifocale

În cadrul operației de cataractă, cristalinul natural al ochiului este îndepărtat și o lentilă trifocală este plasată în locul său. Aceste lentile sunt pe viață. Tehnica chirurgicală aplicată în timpul purtării acestor lentile este chirurgia cataractei realizată prin metoda facoemulsificării, care are cea mai mare rată de succes din lume. Se realizează cu picături și se aplică sedative ușoare la pacienții care doresc. Pacienții

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

sunt externați după operație.

Medicul vă va efectua analizele medicale înainte de operație. Dacă luați anticoagulante, spuneți-i medicului dumneavoastră și luați acest medicament sub supravegherea unui medic. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră vă poate cere să întrerupeți administrarea medicamentului cu o săptămână înainte de operație. Nu uitați să nu vă informați medicul despre bolile dumneavoastră cronice.

După operația cu lentile trifocale

Nu se recomandă înlocuirea din nou a lentilelor intraoculare decât în cazul în care există o boală medicală. Din acest motiv, decizia de a plasa ce lentilă se pune înainte de operația de cataractă este o decizie importantă și unică. Aplicarea lentilelor trifocale nu este potrivită pentru fiecare pacient. Prin urmare, alegerea lentilei potrivite pentru pacient este foarte importantă.

Pacienții cu lentile inteligente ar trebui să fie evaluați în detaliu înainte de operație, iar atât starea generală, cât și structura ochiului pacientului ar trebui să fie tratate foarte atent. Atunci când pacientul potrivit este adaptat de către chirurgi cu experiență, rata de succes postoperator și de satisfacție a pacientului este foarte mare.

Procesul lentilelor trifocale în Turcia

Anestezie

Local

Durata tratamentului

15 Minute

Sejur în Istanbul

4 Zile

Social acceptabil

1 Ziua

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Vă puteți întoarce în țara dumneavoastră după operația cu lentile trifocale. Dar ar fi mai bine să rămâneți aici două sau trei zile pentru riscul de a dezvolta o complicație. După o zi, dacă totul este în ordine, vă puteți întoarce în țara dumneavoastră.

Trebuie să fiți aici în ziua operației. Nu trebuie să ajungeți cu câteva zile înainte de operație. Dar dacă ați planificat un tur aici, puteți ajunge mai devreme.

Partea superioară a lentilei corectează vederea de la distanță. Cu toate acestea, partea din mijloc a lentilei corectează vederea intermediară. Partea inferioară a lentilei corectează vederea de aproape. Există, de asemenea, diferite tipuri de lentile în lentile. Acestea pot corecta vederea pentru trei distanțe fără linii diferite.

Este nevoie de câteva zile pentru a vă adapta la purtarea acestei lentile. Este normal să aveți un timp de adaptare pentru acest lucru. Trebuie să purtați ochelarii cât mai des posibil pentru a accelera timpul de adaptare.

Da. Unele dintre inele focalizează lumina de departe, altele se concentrează pe distanța medie, iar altele pe distanța apropiată. Cu alte cuvinte, lentilele trifocale descompun lumina care intră în bucăți și permit să vedeți la distanțe îndepărtate-mediane-apropiate. Din acest motiv, persoana poate simți uneori o scădere a calității vederii la distanță.

Lentilele progresive au mai mult de o putere în lentila însăși. Prin urmare, este similar cu lentilele bifocale și trifocale. Există o linie fizică care se schimbă în funcție de locul în care priviți lentila. Nu există o astfel de linie la lentilele progresive.

Conform unui studiu din 2017 de meta-analiză a literaturii de specialitate care a comparat performanța clinică a celor două tipuri de lentile, s-a constatat că lentilele trifocale oferă o vedere intermediară mai bună decât cele multifocale cu două puncte focale.

Nu ar fi corect să dăm un anumit preț pentru lentilele inteligente. Deoarece aceste prețuri variază în funcție de marca lentilelor, de experiența medicului dumneavoastră și de calitatea centrului de sănătate.

Un număr din ce în ce mai mare de oameni aleg lentilele progresive în locul celor trifocale. Dar lentilele trifocale tind să ofere un câmp vizual periferic mai bun decât cele progresive, în special pentru citire sau pentru lucrul la calculator.

Lentilele monofocale asigură focalizarea pentru o singură distanță. Dar lentilele multifocale permit vederea la diferite distanțe. Acestea pot corecta atât distanța de aproape, cât și distanța medie și lungă. Este, de asemenea, o opțiune mai populară pentru cei care doresc să elimine dependența de ochelari.

Cele mai noi lentile pentru cataractă sunt lentilele trifocale, numite lentile inteligente. Aceste lentile sunt un tip de lentilă care este înlocuită de propriul cristalin defectuos al pacientului în cadrul operației efectuate la pacienții care au cataractă la vârste înaintate (50 de ani și peste), adică al căror cristalin propriu al ochiului este deteriorat.

Planificați să vă luați între una și trei zile libere de la serviciu pentru a vă asigura că aveți suficient timp pentru a vă odihni. Cu toate acestea, vă puteți întoarce la majoritatea activităților normale în câteva zile. Vă puteți continua activitățile de lectură, vizionare la televizor, scris și mers pe jos imediat după operație.