Chirurgie plastică

Lifting Coapse în Turcia

Lifting Coapse in Turcia

Ce este liftingul coapselor?

Datorită operației estetice de ridicare a coapselor, oamenii pot elimina disproporțiile din propriul corp și pot avea unul proporțional. Este posibilă îndreptarea șoldului cu ajutorul unor proteze, injecții de grăsime și diverse umpluturi.
În cazul în care șoldurile sunt prea plate, au un aspect flasc, au un aspect plat din cauza unor probleme genetice, este un indiciu că oamenii ar trebui să beneficieze de operația estetică de ridicare a coapselor. Injectarea de grăsime este cea mai preferată și sigură procedură. Protezele și plombele nu sunt preferate, deoarece nu se potrivesc tuturor. Injectarea grăsimii luate din talie sau din abdomen în șold ajută corpul să aibă un aspect complet pozitiv. Ridicarea coapselor oferă efecte pozitive asupra corpului persoanei. Este posibil să se corecteze coapsa excesiv de plată sau căzută cu ajutorul acestei proceduri.

Metode de lifting coapse

Thigh Lift is a plastic surgery operation that women with drooping, small or flat thigh demand more often. In the thigh image, especially women emphasize that the back of the trousers is low. There may even be people who prefer special silicone underwear to make their thigh look upturned. In the preliminary evaluation of patients who come with thigh complaints, it is determined whether the patient's thigh is deformed or sagging, and treatments are applied accordingly. Thigh area operations are an operation that men prefer less than women. The thigh is lifted by using different methods. People who have a flat buttocks appearance that is deformed due to genetic factors, weight gain or loss, or due to sagging that cannot resist gravity due to aging, can get rid of these problems with surgery in the modern times. Buttocks aesthetic surgery can be performed with three different methods. These operations that can be provided with fat injection, prosthesis, and fillers; It helps the person to achieve the aesthetic appearance they want and to have self-confidence.

Injecție de grăsime

Dintre aceste metode, cea mai preferată și mai sigură metodă este cunoscută sub numele de injecție de grăsime. În cazul injecției de grăsime, mai ales că grăsimea prelevată din abdomen și talie este injectată în coapsă, persoana are șansa de a scăpa de grăsimea nedorită în același timp, iar pe de altă parte, obține un aspect curbat și proporțional, liniile corpului devenind mai pronunțate. Deoarece se poate observa că o anumită cantitate de grăsime se topește până la 1,5 - 2 ani după această operație, se recomandă de obicei o a doua operație pentru a prelungi timpul și a o face mai permanentă. Durata operației poate varia în funcție de cantitatea de grăsime care urmează să fie colectată și de metoda de liposucție care urmează să fie aplicată. Operația, care durează în medie 2-3 ore, se realizează sub anestezie generală, iar apoi pacientul trebuie să rămână în spital timp de 1 noapte. Deoarece grăsimile sunt colectate din corp prin metoda de liposucție, pacientul trebuie să folosească un corset pentru o perioadă medie de 4 săptămâni. Pot exista dureri ușoare care pot fi ameliorate cu analgezice după operație. Pacienții se pot întoarce la viața lor normală în 3-5 zile. Este metoda de injectare a celulelor adipoase prelevate din țesuturile proprii ale pacientului în șoldul acestuia. Pentru aceasta se poate utiliza grăsime din talia sau din abdomenul pacientului . Odată cu aplicarea liposucției la nivelul șoldului, se elimină excesul de grăsime. În acest fel, picioarele vor părea mai lungi, în timp ce coapsa va avea un aspect mai voluminos și mai elegant. Injectarea de grăsime fesieră nu este o metodă 100% permanentă. În funcție de chimia corpului pacientului, între 40% și 60% din grăsimea injectată devine permanentă în 1 sau 2 ani. Dacă este necesar, se poate face o a doua sesiune de injectare de grăsime după 1-2 ani. După această a doua sesiune, se obține o permanență mai mare.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Estetica fesieră cu proteze de silicon

Este metoda prin care se folosesc implanturi sterile de silicon pentru a modela coapsa. Atâta timp cât proteza nu este îndepărtată la pacienții cu proteze de silicon, coapsa este permanentă, așa cum se dorește. Operațiile de protezare a feselor se fac sub anestezie generală și durează aproximativ 2 ore. Pacientul se poate întoarce la viața profesională după 1 săptămână. Se creează un buzunar în interiorul mușchiului coapsei cu o incizie chirurgicală făcută din zona în care se întâlnesc cele două jumătăți de coapsă. Apoi, protezele sunt plasate în aceste pungi create. Operația de protezare a feselor este o operație fără urmă, adică urma este în zona ascunsă. Este o cicatrice camuflată care nu se vede nici măcar cu un chiloțel. Silicoanele folosite la proteza fesieră sunt mai dure decât cele folosite la proteza mamară. După intervenția chirurgicală de protezare a coapsei, pacientul poate avea probleme în primele luni în a sta jos și în picioare. Igiena este foarte importantă după operația de proteză de coapsă din cauza zonei chirurgicale. Inciziile chirurgicale prezintă, de asemenea, un risc ridicat de inflamație. În plus, ca în toate operațiile de protezare, capsula post-proteză și țesuturile corpului protezei sunt limitate după această operație.

Operația de Lifting Coapse

Uneori, pacientul are fesele lăsate sau chiar slăbite. Acești pacienți sunt, de obicei, cei care au pierdut excesul de greutate. Tehnicile de ridicare a coapselor sunt folosite la astfel de pacienți. Cu această tehnică, coapsa este ridicată. Cele mai multe cicatrici sunt în această operație. Va exista o cicatrice de incizie în zona taliei, care va rămâne în lenjeria intimă. Se recomandă utilizarea unui corset timp de aproximativ 4 săptămâni după toate aceste operații.

Corpul femeii este format din structuri curbate într-o anumită măsură, în timp ce zona taliei este curbată spre interior, coapsa ar trebui să iasă în afară (la fel și sânii). Este absolut necesar să se elimine excesul de grăsime regională din zona interioară a coapsei prin liposucție. 80%-90% dintre pacienții care doresc să modeleze fesele au în general gropițe pe părțile laterale ale feselor și o insuficiență de proiecție (imagine curbată) în părțile laterale superioare ale spatelui. În acest scop, este necesară injectarea de ulei în aceste zone. La persoanele cu grăsime corporală insuficientă, proteza coapsei este combinată cu aceeași procedură. Există mai multe tehnici de plasare a protezei fesiere (deși este rar folosită sub membrană, metoda cea mai frecvent utilizată este cea intramusculară). În acest scop, este folosită în acest scop în umpluturi sintetice, cum ar fi Aquafilling.

Înainte de operația de Lifting Coapse

Estetica coapselor, care este o operație nedureroasă și fără cicatrici, va fi mult mai eficientă atunci când sunt aplicate condițiile prealabile. Printre acestea se numără și faptul că pacientul trebuie să renunțe la fumat înainte de operații.

În același timp, va fi benefic să nu mai folosească anticoagulante, soluții pe bază de plante și medicamente cu efect de slăbire și să acționeze urmând sfatul medicului. Analgezicele, cum ar fi aspirina, vermidona și apranaxul; antidepresivele sunt o necesitate. Estetica coapselor este una dintre metodele în care utilizarea anesteziei poate varia în funcție de procedura efectuată.
În timpul procedurii de protezare a feselor, se folosește metoda anesteziei generale, deoarece proteza va fi atașată la partea de șold a pacientului. Prin această metodă, o proteză va fi adăugată la anumite părți ale mușchilor șoldului pacientului, șoldul va fi îndreptat, iar proteza va fi plasată în jurul șoldului într-un mod sănătos.

După operația de Lifting Coapse

Veți fi ținut în camera de recuperare până când anesteziștii decid că puteți fi dus în camera dumneavoastră. Cât timp vă aflați în această cameră este posibil să fie nevoie să vi se administreze oxigen, inima va fi monitorizată, iar accesul vascular va fi menținut deschis. Aici vom începe să luăm primele măsuri pentru a vă ține durerea sub control. Vizitele în camera de recuperare sunt interzise pentru a proteja intimitatea celorlalți pacienți și pentru a reduce riscul de infecție. Dispozitivul care vă menține deschis accesul vascular după operație va rămâne în brațul dumneavoastră timp de aproximativ 48 de ore. Această configurație este foarte importantă. Ne va permite să vă administrăm lichide, antibiotice și alte medicamente, precum și să vă alimentăm cu sânge în organism, dacă este necesar. În urma intervenției chirurgicale, întreaga dumneavoastră extremitate inferioară (coapsă și gambă) va fi acoperită cu un bandaj elastic. Vi se va introduce un mic tub în zona chirurgicală. Un drenaj este unit cu acest tub. Scopul său este de a opri acumularea de sânge în jurul șoldului. Tubul va fi îndepărtat la 24 de ore după operație, iar bandajul la 48 de ore mai târziu. Efectuarea unor exerciții ușoare pentru a vă crește mobilitatea imediat după operație va ajuta la prevenirea problemelor de circulație și la întărirea mușchilor. Pentru a vă asigura că căile respiratorii sunt lipsite de mucus (flegmă) după operație, este esențial să vă parcurgeți plămânii. Atunci când bocești sau oftezi (aproape la fiecare oră), tragi adesea respirații lungi, adesea fără să știi. Cu toate acestea, atunci când aveți dureri, sunteți somnolent din cauza anesteziei sau a medicamentelor pe care le luați din cauza durerii, este posibil ca tiparul normal de respirație să se fi schimbat și să începeți să respirați superficial. În această situație, un spirometru coercitiv va fi folosit de asistentele de serviciu pentru a vă asista în fiecare zi

Controlul durerii

Controlul durerii va începe de la dumneavoastră. Deoarece nu există un test obiectiv pentru a măsura cum vă simțiți, ar trebui să ajutați echipa prin informarea despre cum arată durerea, unde este localizată și cum se schimbă când se schimbă. Uneori, durerea este constantă, alteori este intermitentă. Poate fi ascuțită, arzătoare, dureroasă sau pulsatilă. De asemenea, ar trebui să descrieți intensitatea durerii.

Anagelsia;

Analgezia controlată de pacient este un sistem care trimite analgezice în corpul dumneavoastră atunci când aveți nevoie.

Este o pompă alimentată electric, acționată de un microprocesor. Această pompă este conectată la cateterul sau la tubul epidural din venă și este reglată de către anestezist pentru a furniza un flux continuu de analgezice. Sistemul vă permite, de asemenea, să controlați acest flux. Dacă simțiți că aveți nevoie de mai multe medicamente, puteți apăsa imediat butonul de pe telecomandă. Nu trebuie să vă faceți griji că luați prea multe medicamente. Pompa este programată să respingă cererea dumneavoastră de mai multe medicamente atunci când atingeți o limită prestabilită. Dacă simțiți în continuare durere în ciuda atingerii acestei limite, informați asistenta medicală. Anesteziologia va fi contactată cât mai curând posibil.

Abordarea 2: Terapia orală;

După 24-48 de ore de la intervenția chirurgicală, durerea dumneavoastră ar trebui să înceapă să scadă. În această perioadă, activitatea dumneavoastră va crește și ea. În această perioadă, analgezicele orale vă vor ajuta să vă relaxați și mai mult.

Abordarea 3: Terapia prin frig;

Terapia prin frig vă va fi administrată sub forma unui pachet de gheață pentru a reduce durerea și umflarea. Aceste pungi de gheață vor fi furnizate de către asistente.

Procesul Stand-up

Tubul plasat în zona chirurgicală va fi îndepărtat la 24 de ore după operație. După aceasta, asistenții se vor așeza pe marginea patului și vor schimba poziția. Amețeala sau greața și vărsăturile care pot apărea în această perioadă nu trebuie să vă îngrijoreze. Veți fi apoi ridicat în picioare cu ajutorul unui umblător sau al unor cârje. Primul mers poate fi dificil. Nu uitați că zona șoldului poate fi dureroasă și se poate umfla. Cu toate acestea, veți simți că mergeți mai confortabil cu fiecare zi care trece. Cu excepția cazului în care vi se spune altfel, ar trebui să mergeți cu picioarele atingând pământul. Nu este posibil să dați toată greutatea corpului pe acel șold deoarece folosiți un sprijin.
Îngrijirea locului intervenției chirurgicale

 • Check locul plăgii zilnic pentru semne de inflamație a plăgii. Dacă roșeața plăgii crește și există secreții, vă rugăm să vă contactați medicul dumneavoastră cât mai curând posibil.
 • Stitches va fi îndepărtată în a 21-a zi postoperatorie. Încercați să nu faceți duș înainte de acest moment și păstrați întotdeauna incizia uscată. Nu purtați haine strâmte peste incizie.
 • puteți face un duș după ce cusăturile sunt îndepărtate, dar nu vă puteți spăla în cadă.
 • asigurați-vă că vă uscați complet și delicat locul operației.
 • aplicând pungi de gheață pe zona inciziei timp de 20 de minute, de mai multe ori pe zi.
 • trebuie să vă luați analgezicele conform recomandărilor medicului dumneavoastră.
 • ar trebui să luați analgezicul înainte ca durerea să devină prea mare; acest lucru vă va ajuta ca durerea să scadă mai repede.
 • simțiți disconfort în timpul sau imediat după efectuarea exercițiilor, luați analgezicul cu cel puțin 45 de minute înainte de exerciții. Acest lucru va asigura că analgezicul are suficient timp pentru a-și face efectul înainte de a începe exercițiile.

Umflarea

Cei mai mulți pacienți au umflături la nivelul piciorului operat după înlocuirea șoldului. Deși cantitatea de umflături variază de la pacient la pacient, aceasta este de obicei normală. În primele 4 săptămâni după operație, trebuie să reduceți la minimum timpul petrecut în poziție șezândă. Deoarece această situație crește umflarea. Perioadele de mers pe jos și perioadele de ridicare a piciorului operat ar trebui să se succedă. Încheietura mâinii trebuie să fie deasupra nivelului inimii atunci când piciorul este ridicat.

Evenimente sportive

După recuperarea completă, vă puteți angaja în activități sportive ușoare. Mersul pe jos, ciclismul, înotul, golful sunt cele mai potrivite activități sportive. Sporturile care implică sarcini și impacturi grele, cum ar fi alergatul, săriturile, schiatul, nu sunt potrivite.

Urcarea pe scări

În timpul recuperării dumneavoastră, sarcinile banale de până acum vor necesita o atenție specială. Purtarea ciorapilor, care este cea mai dificilă, necesită în mod normal să vă aplecați mai mult de 90°. Aceasta nu este o poziție foarte dezirabilă. Pentru pacienții de sex masculin, se recomandă șosete până la genunchi. Pentru femei, ciorapii de damă sunt mai ușor de purtat. De fapt, două benzi lungi care să fie cusute pe marginea ciorapului vor fi mai convenabile pentru dumneavoastră.

Sfaturi pentru treburile casnice

 • Folosiți un șorț cu multe buzunare.
 • Aveți grijă să transportați lichidele fierbinți în recipiente cu capac.
 • Glisați obiectele de pe masa de lucru în loc să le mutați!
 • Așezați-vă pe un taburet înalt în timp ce lucrați pe bancă.
 • Evitați să vă aplecați pentru a ridica obiecte.
 • Nu folosiți și nu colecționați covoare acasă pentru a preveni agățările.7

Relații sexuale

Marea majoritate a pacienților pot avea relații sexuale sigure după înlocuirea șoldului. Pacienții cu o funcție sexuală afectată din cauza durerii și a rigidității șoldurilor înainte de operație constată, de obicei, că durerea de șold a dispărut după operație și că se pot mișca mai bine. În general, este sigur să aveți relații sexuale la aproximativ 6 săptămâni după operație. Acest timp permite ca incizia și mușchii din jurul șoldului să se vindece. Precauțiile pentru înlocuirea totală a șoldului (ce trebuie făcut și ce nu trebuie făcut) trebuie luate în considerare în relațiile sexuale, precum și în toate activitățile zilnice.

Procesul de Lifting Coapse

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-4 Ore

Sejur în Istanbul

6 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul de Lifting in Coapse în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Se recomandă să fiți în Istanbul cu cel puțin două zile înainte de operație. Puteți să vă relaxați în zilele de sosire și să efectuați toate examinările cu o zi înainte de operație.

Operația și procesul de vindecare vor dura aproximativ 7-8 zile. Istanbul este un loc incredibil, cu locuri de vizitat frumoase. Așadar, este posibil să doriți să vedeți împrejurimile. Ar trebui să vă planificați vacanța în consecință.

Un lifting de fese/coapse, denumit în mod obișnuit coapsaplastie, strânge și ridică pielea flască din regiunea coapselor și a feselor pentru a îmbunătăți conturul.

În timp ce unele efecte pot deveni vizibile imediat, majoritatea pacienților experimentează o îmbunătățire perceptibilă până la șase săptămâni. După un lifting de coapse, rezultatele pot continua să devină mai bune timp de până la un an.

Este tipic să simțiți o oarecare durere la nivelul coapselor în prima săptămână după operație. În plus, veți observa vânătăi și umflături în apropierea locurilor de incizie. De cele mai multe ori, pentru tratarea durerii se pot folosi analgezice orale.

Deși se pot folosi exerciții țintite pentru a strânge mușchii, intervenția chirurgicală este singura modalitate de a elimina pielea în plus.
Liniile coapselor interioare și exterioare pot fi făcute mai subțiri prin îndepărtarea chirurgicală a pielii și a țesutului suplimentar în timpul unui lifting al coapselor.

Calitatea pielii este îmbunătățită atât din punct de vedere al aspectului, cât și al senzației după un lifting de coapse. Chiar dacă vor exista unele cicatrici vizibile, rezultatele generale sunt durabile, atât timp cât vă mențineți greutatea constantă și rămâneți sănătoasă din punct de vedere fizic. Este normal ca organismul dumneavoastră să piardă din fermitate pe măsură ce îmbătrâniți.

Cicatricea de la un lifting de coapsă interioară va semăna fie cu o linie dreaptă verticală care coboară drept în jos pe picior de la inghinali, fie cu forma unui T, cu linia superioară a T-ului ascunsă

în pliul de la intersecția coapsei cu inghinalul și linia rămasă care se întinde pe verticală pe partea interioară a coapsei.

Pacienților li se permite să se așeze și să folosească toaleta după operația de ridicare a coapselor.
Dacă disconfortul vă împiedică să vă îndoiți șoldurile pentru a vă așeza, puteți urina într-un recipient ținut pe piele pentru a preveni stropirea laterală.

Prin practicarea unei activități aerobice, o dietă echilibrată și prin condiționarea mușchilor cu activități de antrenament de forță, vă puteți transforma picioarele flasce în picioare subțiri și tonifiate. Dacă acestea nu vă ajută să aveți aspectul dorit, puteți face o operație de ridicare a coapselor.

După o operație de ridicare a coapselor, vi se va permite să stați jos, dar nu este recomandat să faceți acest lucru pentru perioade îndelungate de timp în prima săptămână de reabilitare.

De fapt, îi sfătuim pe pacienți să rămână în pat în prima săptămână după un lifting de coapse, deoarece mișcarea excesivă ar putea duce la ruperea inciziilor.

Este necesară o intervenție chirurgicală majoră pentru un lifting de coapse, care strânge pielea de pe partea superioară a coapselor.