Chirurgie plastică

Lifting facial în Turcia

Lifting facial în Turcia

Ce este liftingul facial?

Această intervenție chirurgicală, cunoscută sub numele de lifting facial complet, lifting facial sau operație de ridicare a feței, este o operație estetică efectuată pentru a elimina căderea în zona obrajilor și a feselor și pentru a da feței un aspect mai tânăr. În cadrul acestei operații, care se efectuează sub anestezie generală și de către specialiști în Chirurgie Plastică Estetică și Reconstructivă, pot fi efectuate proceduri estetice suplimentare pentru semnele de îmbătrânire din alte părți ale feței.
Cu această operație, se elimină căderea și slăbirea în pomeții, obrajii, marginile bărbiei și părțile gâtului feței. Operația de lifting facial complet nu este o operație standard, multe tehnici chirurgicale diferite sunt aplicate sub titulatura de lifting facial. Operația de lifting facial poate fi aplicată singură sau combinată cu intervenții estetice pe alte părți ale feței, cum ar fi pungile de sub ochi.

Metode de lifting facial

Cu o incizie care se întinde din fața urechii până la perciuni, pliurile urechii, în jurul lobilor urechii, în spatele urechii și până la scalp, se ajunge sub piele în zona feței, iar laxitatea pielii din zona feței, gâtului și bărbiei este îndepărtată prin întindere și apoi îndepărtarea excesului de piele. Se corectează poziția țesutului adipos de sub piele sau se preia excesul.

Sub (standard) lifting facial:

Este o metodă care este planificată pentru a corecta laxitatea și căderea în zona gâtului și a bărbiei cu o incizie în liftingul facial tradițional. Este vizată 1/3 inferioară a feței.

Ridicarea endoscopică a feței (Endoscopic Face Lift):

Se bazează pe principiul observării țesuturilor și al efectuării intervenției chirurgicale cu instrumente lungi și subțiri și o cameră de luat vederi - se folosesc incizii mai mici. Avantajul său este că nu are cicatrici sau sunt mai mici. Cu toate acestea, această metodă nu poate elimina singură excesul de piele. Este utilizată în general pentru procedurile de ridicare a părții superioare a feței și a frunții. Este, de asemenea, utilizată pentru un lifting la mijlocul feței.

Ridicarea feței mijlocii:

Se aplică pentru a corecta zonele de sub ochi și obrajii. Are ca scop înlocuirea țesutului adipos căzut și a altor țesuturi din această zonă până la zonele sale tinereștiLifting facial subperiostal:

Prin corectarea poziției țesuturilor profunde pe oasele faciale, se restabilește relația dintre os și țesuturile moi. Este o tehnică de lifting facial în care țesuturile faciale sunt separate de țesutul osos împreună cu membrana numită periost pe țesutul osos. Unii chirurgi consideră că oferă rezultate mai reușite și permanente pe termen lung și că riscul de complicații este mai mic. Este vizată zona mediană a feței.

Lifting facial în plan profund:

Are ca scop corectarea deformărilor de la mijlocul feței, pomeți și pleoapele inferioare. Este o metodă care necesită mai mult timp pentru vindecare și are un risc mai mare de complicații.

Lifting facial compozit:

Pielea, țesuturile subcutanate, musculare și adipoase sunt planificate pentru a fi întinse ca o singură structură. Slăbirea plăcuței de grăsime de pe pomeți și canelura adâncită de pe marginea nasului, care nu pot fi corectate cu metodele standard, pot fi corectate cu această metodă. Zona mediană a feței este eficientă în ceea ce privește îmbătrânirea. Timpul de recuperare este mai lung.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Lifting facial SMAS (sistem musculoaponevrotic superficial):

Compoziția membrană-mușchi care acoperă structurile profunde ale feței sub piele se bazează pe principiul de strângere a unui țesut. Este o tehnică de succes la pacienții cu o linie profundă care se extinde de la marginea nasului până la colțul buzei. Nu este eficientă în zona mediană a feței.

Ridicarea completă a feței:

Este o operație de întinerire a frunții, a pleoapelor superioare și inferioare, a părții centrale a feței, a părții inferioare a feței, a buzelor și a zonei gâtului.

Prin atingerea țesutului subcutanat cu incizii mici, se realizează doar o întindere a țesutului cutanat. Timpul de recuperare este scurt. Nu are niciun efect asupra sprâncenelor. Nu va avea succes în cazul căderii severe a feței.

Lifting facial MACS (Minimal Access Cranial Suspension):

Este o metodă prin care se ajunge la țesuturile subcutanate cu incizii mai scurte în comparație cu metoda clasică, iar liftingul facial cu curele și țesuturile subcutanate sunt înlocuite.

S-LIFT:

Este o operație de lifting facial efectuată cu o incizie mai scurtă în formă de S în fața urechii. După disecția pielii și a țesutului subcutanat, se realizează suspendarea țesutului SMAS. Este o intervenție chirurgicală pentru deformarea care există mai ales în zona inferioară a feței.

Lift rapid:

Modificare S lift. Nu are succes în cazul deformărilor severe.

Operații de întinerire a feței

 • Ridicarea frunții - ridicarea sprâncenelor
 • Ridicarea obrajilor (mijlocul feței)
 • Întinderea gâtului
 • Liposucție
 • Estetica pleoapelor (blefaroplastie)
 • Estetica nasului
 • Proceduri corective suplimentare (îndepărtarea leziunilor cutanate, dermabraziune etc.)

Încercări de estetică facială de resurfacing

 • Obturații
 • Buze, obraji și contururi faciale: injecție de grăsime
 • Injectarea de materiale de umplutură sintetice: Pentru buze, riduri și anomalii minore
 • Procedee de peeling (Peeling- Peeling chimic-Peeling mecanic=dermoabraziune- Peeling cu laser
 • Botox: pentru ridurile pielii
 • Aplicații ale produselor cosmetice - Peeling cu cremă la domiciliu, iluminarea pielii, activarea regenerării pielii

Înainte de operația de lifting facial

Recomandările de îngrijire pre și postoperatorie pot fi diferite în funcție de medicul care efectuează procedura. Aceste recomandări nu sunt dogmatice și nu înseamnă că alte alegeri sunt mai puțin eficiente. Interviurile cu medicul înainte de operație trebuie să fie suficient de lungi și detaliate pentru a transmite toate așteptările, preocupările și întrebările. Medicul va împărtăși cele mai potrivite și eficiente metode pentru pacient, măsura în care aceste metode pot satisface așteptările, rezultatele pe termen scurt-lung și riscurile posibile. Trebuie făcută o evaluare separată între medicul anestezist și pacient pentru greața și durerea care pot apărea după operație, în funcție de tipul de anestezie care va fi selectat. Se fac fotografii de referință înainte și în timpul operației.

După operația de lifting facial

După trei sau patru săptămâni, efectul operației de lifting facial ca pentru a avea o piele mai tânără și mai proaspătă va fi evident.

Până la îndepărtarea cusăturilor,

 • The utilizarea machiajului nu trebuie permisă niciodată.
 • The cel mai important lucru care trebuie făcut este să nu ieșiți la lumina soarelui. (Chiar dacă este necesar, trebuie folosite protecții de precauție cu factor ridicat).
 • Aspirin, medicamentele cu vitamine asemănătoare și ceaiurile din plante, care pot crește sângerarea, nu ar trebui să fie băute înainte de operație.
 • Smoking nu ar trebui să fie folosit, deoarece întârzie vindecarea cicatricilor. Trebuie să vă opriți din fumat cu 3 săptămâni înainte de operație.
 • Since părul nu poate fi vopsit timp de 1 lună după operație, el poate fi vopsit cu 1 săptămână înainte. Păstrarea părului lung ajută la ascunderea pansamentelor folosite după operație.

Operația va dura aproximativ 4 ore. Veți avea umflături și vânătăi în primele zile din cauza întinderii necesare a acelor și a operației. Este posibil să fie nevoie să folosiți o orteză pentru gât pentru ca aceasta să nu crească prea mult. În prima săptămână, umflătura va crește până la nivelul maxim și apoi va scădea. Puteți face un duș atunci când vă sunt îndepărtate bandajele. În a doua săptămână, veți putea reveni la activitățile dumneavoastră care nu sunt prea grele.

După câteva săptămâni, veți putea să faceți sport și exerciții. Veți scăpa de umflături și de vânătăi. Chiar dacă amorțeala de pe față nu se termină complet, aceasta va scădea. Va fi nevoie de câteva luni pentru ca amorțeala să dispară complet. Cel mai important, nu trebuie să uitați că trebuie să vă protejați de soare în timpul procesului de vindecare. Chiar dacă ieșiți la soare, trebuie să folosiți neapărat creme de protecție solară cu factor ridicat. În plus față de acestea, am dori să menționăm că; Din păcate, liftingul facial nu are niciun beneficiu pentru ridurile buzelor. Efectul aplicațiilor pentru fiecare zonă de pe față va fi diferit unul de celălalt. Pentru ridurile buzelor, puteți obține ajutor de la experții dvs. cu proceduri cu laser, mai degrabă decât estetice.

Procesul de lifting facial

Anestezie

General

Durata tratamentului

4-6 Ore

Sejur în Istanbul

8 Zile

Social acceptabil

2-3 Săptămâni

Costul liftingului facial în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 7 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Deoarece examinările și testele pot fi făcute în ziua operației, este mai bine să veniți cu câteva zile înainte de operație pentru a vă întâlni cu atmosfera frumoasă din Istanbul.

La sfârșitul primei săptămâni, veți începe să vă simțiți recuperat. După ce vă simțiți bine, puteți merge prin Istanbul pentru a fi martor la structura sa.

Se așteaptă să dureze aproximativ 10 ani.

Un lifting facial este recomandat atunci când începe să apară îmbătrânirea. În special la vârstele de 40, 50 și 60 de ani.

De fapt, nu există o limită maximă pentru acest tip de operație. Dar specialiștii raportează că este de 3-4 ori sunt numerele de succes la revizie.

Complicațiile sau eșecurile pentru această operație sunt în general cauzate de lipsa de experiență sau de educație a specialistului. De aceea, alegerea medicului potrivit este o necesitate.

Un lifting facial include cele două treimi ale feței, inclusiv gâtul.

Totul ține de intervenția corectă a unui medic cu experiență. Dacă da, va avea un aspect natural.

Durerea este în general cauzată de umflături. Pacienților li se recomandă să ia analgezice în primele două zile.

Trebuie să purtați cureaua pentru bărbie în primele două săptămâni. Cu excepția momentelor în care faceți duș, mâncați sau când vă curățați fața.

Vânătăile și umflăturile sunt complicațiile cel mai des întâlnite după operație. Aceste complicații pot dura 2-3 săptămâni după aplicare.

2-3 săptămâni sunt timpii exacți. Trebuie să dormiți înălțat după un lifting facial pentru această perioadă pentru a vă finaliza recuperarea.