Chirurgie plastică

Lifting Gat in Turcia

Lifting Gat in Turcia

Ce este liftingul gâtului?

Deși majoritatea oamenilor nu se preocupă de aspectul gâtului lor, gâtul este una dintre primele zone ale corpului care prezintă semne de îmbătrânire. Pe măsură ce vă apropiați de jumătatea vârstei de 40 de ani, gâtul începe să își piardă aspectul tineresc.
În plus, factori precum expunerea la soare, gravitația, stresul și o pierdere mare în greutate fac ca gâtul unei persoane să arate lax, bătrân sau căzut. Cei mai mulți oameni iau diverse măsuri pentru a-și face fața să arate mai bine. Cu toate acestea, deoarece atât fața, cât și gâtul afectează aspectul general al feței, protejarea gâtului este la fel de importantă ca și cea a feței.
Ridicarea gâtului este o procedură care întinerește contururile gâtului, oferind rezultate foarte vizibile și, în cele din urmă, înfrumusețând aspectul general. Rezultatele sunt de lungă durată și vă întineresc aspectul cu 5-10 ani imediat.

Metode de ridicare a gâtului

Ridicarea gâtului este o serie de intervenții chirurgicale pentru a vă face gâtul să arate mai bine. Termenii medicali comuni sunt ritidectomia inferioară sau lipectomia submentală. Rezultatele pe care le doriți depind de tehnica individuală sau de combinația de proceduri pe care o utilizați. Dacă ești mulțumit de felul în care arată deja fața ta, remodelarea gâtului poate fi făcută de una singură. Ridicările faciale includ frecvent conturarea gâtului. Procedurile pentru liftingul gâtului includ:

 • Removing prea multă piele (cervicoplastie)
 • Modifying sau îndepărtarea mușchilor gâtului (platysmaplastie)
 • Liposuction pentru a elimina excesul de grăsime
 • Botox injecții pentru a trata problemele de plinătate sau de "benzi"
 • Kybella injecții pentru a scăpa de grăsimea în plus din bărbie
 • Lasers, ultrasunetele, radiofrecvența, lumina puternică pulsată și substanțele de umplere sunt alte metode de ridicare a gâtului.

 Înainte de operația de ridicare a gâtului

Înainte de operația de ridicare a gâtului, se solicită persoanei anumite analize de sânge, radiografie toracică și fișă cardiacă. Anestezistul analizează aceste rezultate pentru a determina dacă există obstacole în calea procedurii. Procedura pentru un lifting de gât este comparabilă cu un lifting facial tradițional. Se aleg ziua și ora cele mai bune pentru operație, dacă nu există obstacole. Se face o incizie care se întinde din fața urechii până la lobul urechii și apoi se rotește în spatele urechii. În acest fel, pielea feței și a gâtului este eliberată, iar țesutul moale al feței, care indică mușchii mimici, atârnă în sus datorită cusăturilor. Pielea în exces din această secțiune este îndepărtată și suturată la incizia din fața și din spatele urechii. Zona redundantă de sub bărbie se numește jilț. În timpul intervenției, se preia și această zonă, iar benzile sunt plasate perpendicular pe zona gâtului și se aderă o incizie orizontală de aproximativ 3-4 cm din zona bărbiei. Intervenția chirurgicală se realizează sub anestezie generală. Intervenția chirurgicală este o operație foarte cuprinzătoare. Deoarece se intervine și asupra altor părți ale feței, aceasta se poate realiza în intervalul de 5-7 ore. Înainte de operație, trebuie evitate medicamentele care vor provoca sau vor crește sângerarea. Dacă sunteți fumător, trebuie să evitați fumatul cu aproximativ 3-4 săptămâni înainte de operație. Părul poate fi vopsit cu cel puțin o săptămână înainte de intervenție, deoarece nu poate fi vopsit timp de o lună după intervenție. Având părul lung va fi potrivit pentru a ascunde pansamentele.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

După operația de ridicare a gâtului

Deși operația de ridicare a gâtului pare a fi o procedură foarte ușoară, există situații care trebuie luate în considerare după operație. Dacă aceste condiții nu sunt luate în considerare, pot apărea unele probleme. După operație, medicul va da câteva recomandări. Aplicând aceste sugestii, acesta va accelera atât procesul de vindecare, cât și va beneficia de un proces mai puțin dureros.

 • Pacientul va fi externat la 2 zile după operație. Este util să folosiți ochelari de soare după externare.
 • Timp de șase luni, trebuie să folosiți protecție solară și o pălărie.
 • După operație, ar trebui să începeți să folosiți produse de îngrijire a pielii aproximativ două săptămâni
 • Dacă zona gâtului nu este mișcată prea mult, senzația de durere va fi mai mică.
 • La o zi după operație, se îndepărtează drenajele plasate pentru a preveni colectarea de lichide în spatele urechii.
 • Procesul de vindecare poate fi accelerat prin realizarea unei comprese reci după operație.
 • Cusăturile de pe față sunt îndepărtate în săptămâna de după operație. În a 10-a zi, se îndepărtează suturile metalice din păr.
 • Puteți face baie la 2 zile după operație.
 • La două zile după operație, puteți face baie.
 • Atunci când vă pieptănați și vă aplicați machiajul, trebuie să fiți mai blândă.
 • După operație, alcoolul trebuie evitat timp de o lună.
 • Timp de aproximativ două luni, ar trebui să vă abțineți de la utilizarea saunei și a camerei de aburi.
 • La o lună după operație, este necesară o verificare.
 • Pentru a preveni acumularea de sânge pe pielea din zona gâtului, drenajele introduse în timpul operației sunt îndepărtate 2 zile mai târziu și externate.

Procesul de ridicare a gâtului

Anestezie

General

Durata tratamentului

5-6 Ore

Sejur în Istanbul

7 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul de ridicare a gâtului în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 6 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Examinarea generală pentru operație se poate face în ziua operației. Așadar, câteva zile înainte de operație ar fi suficiente pentru a vă pregăti pentru operație.

În mod normal, este nevoie de 4-7 zile pentru a vă întoarce la viața normală doar în cazul liposucției, de 7 până la 10 zile în cazul platysmaplastiei (înăsprirea mușchilor gâtului), de 10 până la 14 zile în cazul unui lifting clasic al gâtului, de 14 până la 21 de zile în cazul unui lifting clasic al gâtului și al feței cu includerea unui transplant de grăsime.

Laxitatea gâtului se dezvoltă pe măsură ce îmbătrânim din cauza pierderii țesutului conjunctiv și a suportului muscular. Ca urmare, dezvoltăm ceea ce se numește "waddle" sau "gât de curcan", adică piele lăsată sub bărbie. Toată lumea poate fi afectată de aspectul de piele lăsată pe gât.

După două săptămâni de top, veți putea să vă întoarceți la viața de zi cu zi. Când vine vorba de procesul de vindecare completă, acesta se va fi încheiat în 4-6 săptămâni.

Cicatricile care este cauzată de operație sunt ascunse sub bărbie și în spatele urechilor.

Platysmaplastia este o opțiune bună pentru remodelarea gulerelor.

Metodele de lungă durată pentru a obține o piele fermă a gâtului includ cervicoplastia și liftingul gâtului, ambele proceduri chirurgicale cosmetice.

Un substitut nechirurgical al liftingului facial este ultherapy. Acesta este utilizat pentru a combate simptomele îmbătrânirii, cum ar fi pielea lăsată, ridurile de pe față, gât și piept, precum și căderea sprâncenelor. Tehnologia aprobată de FDA încurajează formarea de colagen, ceea ce ar trebui să ducă la un aspect mai tineresc în general.

Cele mai bune proceduri sunt neck Lift, liposucția, o operație la bărbie., botox. proceduri simple de strângere a pielii.

Unul dintre principalele obiective ale operației de ridicare a gâtului este de a arăta natural și estetic.

Este de așteptat ca efectul unei operații de ridicare a gâtului să dureze aproximativ 10-15 ani.

Procedura se aplică sub anestezie. Se poate spune că nu există durere în timpul operației. După aceea, personalul medical vă va furniza sedative pentru a atenua durerea.