Stomatologie

Lumineers în Turcia

Lumineers în Turcia

Ce este Lumineers?

Dacă nu vă simțiți confortabil cu aspectul dinților dvs. și acest lucru vă afectează în mod negative. fațeta Lumineers este o soluție. eficientă. S-a demonstrat că este una dintre cele mai bune măsuri de protecție. În ciuda faptului că au o construcție delicată, acestea nu sunt realizate din metal. Prin urmare, poate fi favorizată pentru calitatea sa estetică. Lumineers permit trecerea luminii. Din acest motiv, dinții nu au un aspect ireal. Vă va face zâmbetul să arate mai estetic și mai perfect. Dacă dinții dumneavoastră sunt uzați și decolorați, aceasta este soluția recomandată. Atunci când se efectuează această procedură, nu este nevoie de anestezie. Dinții sunt lipiți direct de suprafața dentară, fără tăiere. Luminerele pot fi realizate pe o perioadă de 3 săptămâni. Programarea inițială este pentru măsurarea dinților. După aceea, se pregătesc Luminerele. Durează între 15 și 20 de zile pentru a fie gata.

Înainte de operația Lumineers

Este posibil să aveți nevoie de cel puțin două întâlniri după prima întâlnire cu medicul dentist pentru un plan inițial aproximativ trasat. Se iau câteva informații importante despre persoana și sănătatea dumneavoastră și se fac radiografii, iar cazul este reevaluat pentru a se asigura că totul este bine evaluat pentru a începe proiectarea unui furnir. Prima întâlnire va fi mai scurtă, deoarece medicul dentist nu trebuie să taie sau să pregătească dinții. Aceasta este folosită doar pentru analize și măsurători generale. Dinții dvs. sunt modelați și trimiși la laborator. Iluminatoarele dentare personalizate vor fi disponibile în aproximativ 2-4 săptămâni. Spre deosebire de fațetele tradiționale, nu aveți nevoie de coroane temporare în timp ce așteptați Luminerele personalizate. Când acestea sunt gata, veți fi invitat la o a doua întâlnire cu medicul dentist și veți aplica aceasta pe dinți.
Orice medicament de subțiere a sângelui care în utilizare trebuie să fie abținut. Dacă aveți medicamente prescrise în mod regulat, vă rugăm să anunțați medicul dentist despre acest lucru. Lumineers reprezintă cea mai avansată tehnologie în stomatologia cosmetică. Coloranții sunt plasați în fața dinților pentru a ilumina permanent dinții pătați și decolorați, la fel de subțiri ca lentilele de contact. Acest lucru înseamnă că, spre deosebire de procedura de albire, dacă procedura Lumineers este de succes, nu va trebui să o faceți din nou. Sunt necesare două programări pentru a echipa Luminerele dentare la bord, una pentru a lua amprentele și una pentru a plasa Luminerele permanente. Unul dintre avantajele Lumineers este că nu este nevoie să se șlefuiască dinții.

După operațiunea Lumineers

Trebuie să vă spălați pe dinți de cel puțin două ori pe zi, așa cum vă indică medicul dumneavoastră și să acordați atenție utilizării aței dentare. În alegerea pastei de dinți, va fi benefic să folosiți paste care conțin fluor și care nu sunt abrazive.
În cazul porțelanului laminat, nu trebuie să permiteți acumularea plăcilor bacteriene în zonele dintelui apropiate de gingie. Acumularea plăcii bacteriene pe care o veți avea ca urmare poate cauza problema, gingivita sau recesiunea.
Ar trebui să vă protejați dinții de impacturile excesiv de dure. Nu ar trebui să vă roadeți unghiile. Ar trebui să purtați un apărător bucal dacă sunteți interesat de activități sportive care vă vor provoca o lovitură în gură. Avantajele pe care le veți simți după operație:

 • Dacă dinții sunt sănătoși și drepți, nu este necesar să îi șlefuiți
 • O abraziune ușoară poate fi folosită pentru a îndrepta dinții strâmbi.
 • În timpul operației, nu se folosesc ace.
 • No se simte durere.
 • The acoperiri pot fi îndepărtate cu ușurință atunci când pacientul dorește.

Lumineers în Turcia Proces

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul Lumineers în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Puteți să vă vizitați medicul dumneavoastră de câteva ori. De aceea, este mai bine să ajungeți la Istanbul cu câteva zile înainte de operație.

O perioadă de 3 trei săptămâni este necesară pentru aplicarea Lumineers. Așadar, este indicat să vă planificați vacanța în consecință.

În funcție de mai multe variabile, Lumineers poate dura până la 20 de ani.

Este extrem de neobișnuit ca fațetele din porțelan, indiferent de marcă, inclusiv Lumineers, să se desprindă. Miroase a incompetență ca acestea să cadă tot timpul.

Luminerele sunt indiscutabil reparații de lungă durată sau permanente. Cu excepția cazului în care ceva nu merge prost cu structura dentară care susține fațeta sau cu fațeta însăși, acestea nu trebuie scoase sau înlocuite. Dinții dumneavoastră nu sunt afectați de ele.

Luminatoarele dentare pot fi folosite pentru a trata dinții care sunt atât pătați, cât și cu forme ciudate. La atingere se simt alunecoase și netede. Fațetele din porțelan sunt mai puțin transparente decât lumineers. Din acest motiv, ele sunt o opțiune mai bună dacă aveți dinții foarte pătați.

Luminerele ar putea să arate mai puțin realist decât fațetele din porțelan și să nu funcționeze la fel de bine. Deși vor fi albe, nu vor avea transluciditatea crucială și vor fi în schimb de un alb opac.

Deoarece Lumineers sunt atât de subțiri, dentistul nu trebuie să vă pregătească dinții sau să îndepărteze smalțul de la suprafață. Aceștia sunt montați instantaneu peste dinții dvs. existenți, fără tratament prealabil.

Aceste acoperiri subțiri ca hârtia, asemănătoare unei cochilii, sunt aplicate pe dinți pentru a ascunde instantaneu problemele estetice, cum ar fi petele, ciobiturile sau lacunele. Pentru a da aspectul unui zâmbet frumos, fiecare este atașat individual pe suprafața frontală a unui dinte.

Luminerele pot să vă lungească dinții dacă aveți dinți prea scurți, poate pentru că nu ajung la dinții de sus sau de jos.
Luminerele, care sunt create pentru a fi ceva mai late decât marginile dentare naturale, pot fi folosite pentru a face ca dinții subțiri sau înguste să pară mai largi.

Chiar și coroanele sau punțile existente pot fi acoperite cu lumineers fără a fi nevoie să fie înlocuite. Luminerele sunt implantate peste dinții existenți fără a îndepărta structura dentară incomodă, deoarece sunt la fel de subțiri ca lentilele de contact (spre deosebire de fațetele tradiționale.)

Spălați și folosiți ața dentară: La fel ca și în cazul dinților naturali, o bună igienă orală este esențială pentru a menține aspectul și confortul lumineers sau fațetelor dumneavoastră. Acest lucru implică faptul că ar trebui să folosiți ața dentară între dinți, pe lângă periajul frecvent al dinților.