Chirurgie plastică

Mommy Makeover în Turcia

Mommy Makeover in Turcia

Ce este Mommy Makeover?

În timpul sarcinii, regiunea abdominală se extinde, crește țesutul gras subcutanat, crește greutatea, volumul sânilor crește semnificativ. Greutatea câștigată odată cu nașterea începe să fie pierdută. Pielea se micșorează și se strânge. Țesutul mamar se micșorează și se lasă cu alăptarea. Cu operația de transformare a mamei, țesutul gras crește, se elimină lăsarea și deformările de la nivelul sânilor, abdomenului și corpului. Prin efectuarea liposucției pe corp, se reduce țesutul adipos subcutanat. Slăbirea din abdomen este îndepărtată cu o mini abdominoplastie sau o abdominoplastie completă. Dacă există asimetrie și insuficiență la nivelul feselor, liniile rotunde sunt evidențiate prin injectarea de grăsime. Mărirea sânilor, reducerea și ridicarea sânilor se realizează în funcție de nevoile pacientei. În acest fel, sunt corectate toate deformările corporale cauzate de sarcină.

Metode de transformare a mamei?

Estetica postpartum constă în proceduri care pot fi modelate în funcție de nevoile persoanei. În funcție de cerințele persoanei, modificările estetice care apar în corp în timpul sarcinii și după naștere sunt tratate în mod holistic. În acest moment, cerințele persoanei sunt în mare măsură decisive. De exemplu, persoanele care au nevoie de estetică vaginală și de reducerea sânilor după naștere nu pot avea liposucție ca parte a pachetului de transformare a mamei. Unele dintre operațiile estetice care pot fi efectuate în cadrul operației de transformare a mamei pot fi enumerate după cum urmează:

Operații de ridicare, mărire sau reducere a sânilor:

Sânii cresc în această perioadă ca parte naturală a procesului de sarcină. După naștere și perioada de alăptare, sânii au tendința de a se micșora, de a-și pierde din volum și de a se lăsa. Cu ajutorul diferitelor tehnici, țesutul mamar poate fi adus la starea de dinainte de sarcină sau la forma și dimensiunea imaginate. După operația la sân, se obține un aspect mai neted și mai sănătos din punct de vedere cosmeti Chirurgia de strângere a vaginului:

Vaginul care se dilată și se relaxează după naștere poate fi îngustat printr-o procedură cunoscută și sub numele de vaginoplastie. Cu chirurgia de strângere vaginală după naștere, vaginul are un aspect mai îngust și mai strâns.

Estetica vaginală:

Cu estetica vaginală, care în medicină este definită ca labiaplastie, buzele interioare (labiile mici) și cele exterioare (labiile mari) ale vaginului, care se slăbesc și se lungesc în perioada postpartum, sunt readuse la forma lor anterioară. Țesutul afectat în acest moment este mai ales buzele interioare ale vaginului. Labiile interioare se pot extinde dincolo de cele exterioare. Datorită esteticii vaginale efectuate în acest context, buzelor vaginului li se conferă un aspect estetic.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Liposucție:

Liposucția, care este o parte importantă a esteticii postpartum, este practic procesul de îndepărtare a grăsimii din zona respectivă prin intermediul unor tuburi și canule. Grăsimile în exces din părțile corpului, cum ar fi șoldurile, brațele, spatele și abdomenul, sunt îndepărtate rapid din corp. După liposucția de abdomen, în cadrul operației de transformare a mamei se poate efectua și operația de abdominoplastie. Zona în care se efectuează liposucția capătă un aspect estetic plăcut.

Abdominoplastia:

Procedura de abdominoplastie efectuată în cadrul mommy makeover poate fi explicată ca fiind îndepărtarea excesului de țesut adipos și de piele din abdomen. Cu ajutorul inciziei aplicate în zona de bikini, se îndepărtează excesul de piele flască din partea superioară. Mușchiul și țesutul din zonă sunt strânse prin întindere. Astfel, este eliminată căderea în regiunea abdominală după naștere; Abdomenul devine plat și ferm.

Tratamentul vergeturilor:

Tratamentul estetic pentru vergeturile postnatale poate include mai multe proceduri diferite. Tratamentele cu laser, dermoterapia, radiofrecvența fracționată cu micro ace sunt câteva dintre ele.

Înainte de operațiunea de transformare a mamei

Înainte de operația de transformare a mamei, în primul rând, ar trebui să se stabilească ce probleme au femeile în corpul lor. Abdominoplastia se realizează pentru cele care au căderi și crăpături la nivelul abdomenului. În plus, liposucția regională se realizează pentru cele care au exces de grăsime. Operațiile de reducere a sânilor sunt efectuate pentru cele care au sânii măriți din diverse motive, liftingul mamar pentru cele care au sânii lăsați și căzuți și, în același timp, mărirea sânilor, și întinderea brațelor pentru cele care au brațele căzute. În acest moment, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră în timp ce decideți ce parte a corpului dumneavoastră are o problemă și să acționați acordând atenție recomandărilor acestuia. Cu alte cuvinte, operația de transformare a mamei se decide după examinările necesare.

Mommy makeover; pentru unele femei, este necesar în aproape fiecare parte a corpului lor. Mai ales după naștere, din cauza dezvoltării rapide a procesului de creștere și pierdere în greutate, în corp apare o cădere foarte gravă. Prin urmare, femeile care au probleme din cauza nașterii ar trebui să beneficieze de mommy makeover.

Mommy makeover; așa cum am menționat mai sus, constă în mai multe operații diferite. Se aplică sub anestezie generală. Ca și în cazul altor operații estetice, în mommy makeover trebuie respectate anumite reguli preoperatorii.

Cu două săptămâni înainte de operație, atât alcoolul cât și fumatul trebuie oprite. Pentru că procesul de vindecare al pacientelor care fumează va fi prelungit.
Ca și în cazul altor operații estetice, este esențial să se întrerupă utilizarea de diluanți de sânge cu cel puțin două săptămâni înainte în mommy makeover.

Pacientul; înainte de operație, ar trebui să-și informeze medicul despre medicamentele pe care le folosește în mod regulat. Utilizarea unor medicamente poate interfera cu operația estetică.
Multe mame folosesc pastile de slăbit, pastile de vitamine sau ceaiuri din plante pentru a pierde greutatea pe care a luat-o la naștere. Cu toate acestea, este esențial să nu le mai folosească cu cel puțin două săptămâni înainte de operație.

Ca o cerință a anesteziei generale, este necesar să nu mai mâncați și să beți cu cel puțin șase ore înainte de operație

După operațiunea de transformare a mamei

În toate intervențiile chirurgicale, există anumiți factori care trebuie luați în considerare pentru a accelera procesul de vindecare și pentru a proteja zona în care s-a efectuat operația.

 • Umflarea și formarea durerii sunt normale în perioada de două săptămâni după operație. În acest proces, este importantă odihna și atenția acordată dietei.
 • Medicamentele date de medic pentru reducerea durerii trebuie folosite la timp.
 • Ridicarea oricărei greutăți și exercitarea de presiune asupra taliei și abdomenului trebuie evitate timp de cel puțin 6 luni.
 • Cremele date de specialist ar trebui folosite pentru a reduce claritatea cicatricilor care apar la locul operației din cauza cusăturilor.
 • Trebuie preferate produsele date în funcție de tipul operației estetice. De exemplu, Sutienul dat pentru liftingul mamar trebuie folosit timp de 6 săptămâni, zona sânilor trebuie protejată la maximum de eventualele lovituri sau presiuni.
 • Pentru a obține o eficiență ridicată de la operație, ar trebui să se pună accent pe programe precum alimentația, exercițiile fizice și protecția sănătății corpului. Chiar dacă operația de transformare a mamei se face în scopuri precum ordonarea corpului și crearea unui aspect potrivit în fața oglinzii, factorul principal în evoluția pozitivă a acestei situații este persoana însăși.
  A fi însărcinată după mommy makeover nu reprezintă nicio problemă. Cu toate acestea, în cazul unei sarcini planificate, ar fi benefic să se efectueze operația mai târziu. Cererile pentru mommy makeover nu conțin un factor de risc care să prevină sarcina. A fi însărcinată după operații poate avea un efect negativ asupra permanenței rezultatelor obținute. Cu toate acestea, în conformitate cu așteptările și dorințele personale, operațiile pot fi repetate dacă nu există nicio situație care să împiedice mama să facă din nou operația.

Procesul Mommy Makeover

Anestezie

General

Durata tratamentului

6-7 Ore

Sejur în Istanbul

7 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul Mommy Makeover în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 6 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este necesar să fiți la Istanbul cu câteva zile înainte de operație pentru consultație și teste.

Trebuie să vă planificați cel puțin 8-9 zile de vacanță pentru operația de Mommy Makeover.

Perioada de recuperare care urmează unei operații de transformare a mamei va fi diferită în funcție de procedurile pe care decideți să le faceți, deoarece este o operație atât de personalizată. Totuși, majoritatea femeilor intenționează să își ia două săptămâni de concediu de la serviciu pentru a se recupera la domiciliu.

Pacienții sunt evaluați înainte de proceduri în unitățile de chirurgie estetică, iar medicamentele sunt administrate pentru a preveni complicațiile. În funcție de acest lucru, Turcia este o locație de renume pentru chirurgia plastică.

După intervenția chirurgicală, ar trebui să anticipați vânătăi timp de 1-3 săptămâni, umflături timp de 2-8 săptămâni și durere/durere timp de câteva săptămâni.
Deși problemele sunt neobișnuite, infecția la locurile de incizie este cea mai frecventă în urma unei operații estetice.

După efectuarea unei operații de transformare a mamei, pacientele pot anticipa adesea o pierdere în greutate de 10 până la 20 de kilograme datorită îndepărtării pielii și a grăsimii.
Îmbunătățirea fizică a pacientei, mai degrabă decât numărul de kilograme pierdute, este frecvent mai convingătoare.

Cu 2-4 săptămâni înainte de operație, nu mai luați suplimente pe bază de plante sau medicamente prescrise care subțiază sângele. Nerespectarea acestei reguli ar putea duce la mai multe sângerări în timpul procesului de Mommy Makeover.
Aspirina și Gingko Bilboa sunt exemple de medicamente și suplimente pe bază de plante care subțiază sângele.

 • Plan Timpul tău de odihnă. Angajați ajutor pentru treburile casnice.
 • Take medicația dumneavoastră exact așa cum vi s-a indicat.
 • Get materialele dumneavoastră pregătite.
 • While vă recuperați, dormiți într-o poziție confortabilă, neutră și evitați fumatul.

Da, este posibil să se facă atât o ridicare a sânilor, cât și o abdominoplastie în același timp. Fiind în continuare în siguranță, medicul poate efectua în continuare o "lucrare detaliată".

Acele umflături pot fi reduse cu un Mommy Makeover. Vergeturile sunt un semn de deteriorare semnificativă a pielii cauzată de creșterea rapidă în greutate.
Deși există mai multe produse pe piață care pretind că rezolvă acest lucru, îndepărtarea chirurgicală a cicatricilor din partea inferioară a abdomenului poate fi cea mai eficientă tehnică pentru a elimina definitiv vergeturile.

O abdominoplastie se concentrează asupra stomacului. Femeile care doresc să elimine pielea și țesutul în plus de pe stomac pot considera că aceasta este cea mai bună opțiune. În funcție de operațiile efectuate, o operație de transformare a mamei ar putea repara diferite părți ale corpului.

Mommy makeovers și alte proceduri cosmetice sunt adesea efectuate la IMC-uri de 30 sau mai mici. Întrebați-vă cu medicul dumneavoastră despre alternativele pe care le aveți în cazul în care IMC-ul dumneavoastră este mai mare de 30.
Ar trebui să vă aflați între 10 și 20 de kilograme față de greutatea dumneavoastră ideală în ceea ce privește greutatea întregului corp, care ar trebui să fie apropiată de această greutate.