Chirurgie bariatrică

Operație de pierdere în greutate în Turcia

Operație de pierdere în greutate în Turcia

Ce este chirurgia de pierdere în greutate în Turcia?

Chirurgia de slăbire este o intervenție chirurgicală efectuată pentru a schimba funcția și forma sistemului digestiv al pacientului. În acest fel, pacientul poate pierde în greutate, dar mai ales poate trata afecțiuni legate de obezitate, cum ar fi diabetul, hipertensiunea arterială, artrita, apneea obstructivă de somn sau refluxul acid. De asemenea, ajută la reducerea factorilor de risc, cum ar fi bolile de inimă, accidentul vascular cerebral și cancerul. Operațiile de pierdere în greutate sunt efectuate în mai multe tipuri diferite. Aceste intervenții chirurgicale durează de obicei trei ore. Această perioadă poate varia în funcție de anumite motive. Toate operațiile de slăbire sunt efectuate în diferite proceduri și în condiții diferite. Din acest motiv, operațiile de slăbire sunt separate unele de altele. Unele operații de slăbire sunt potrivite pentru persoanele obeze, în timp ce altele sunt potrivite doar pentru persoanele supraponderale care nu sunt obeze. Citiți mai departe pentru mai multe informații.

Tipuri de operații de slăbire în Turcia

Operațiile de slăbire sunt efectuate în mod obișnuit în trei moduri în Turcia. Acestea sunt; operațiile cu manșon gastric, balon gastric și bypass gastric.

Gastrectomia cu manșon (Sleeve gastric)

Gastric sleeve este o operație de pierdere în greutate. Sleeve gastrectomia este de obicei efectuată prin metoda laparoscopică sau ca o operație închisă, așa cum este cunoscută în mod obișnuit în comunitate. În cadrul acestei intervenții chirurgicale, aproximativ 80% din stomac este îndepărtat prin introducerea diferitelor instrumente prin câteva găuri mici practicate în abdomen. Prin gastrectomia în manșon, dimensiunea stomacului este redusă. Acest lucru limitează cantitatea de alimente care poate fi consumată. În plus, odată cu scăderea dimensiunii stomacului, apar modificări hormonale care ajută la scăderea în greutate. Aceste schimbări contribuie la faptul că pacientul scade la greutatea ideală sau rămâne la greutatea ideală după operație.

Balon gastric

Balonul intragastric endoscopic sau, pe scurt, balonul gastric este o metodă valabilă aplicată în întreaga lume. Se aplică și ca tratament nechirurgical al obezității. Acest procedeu oferă pacientului o senzație de sațietate cu ajutorul unui balon care ocupă spațiu în stomac. Ideea de a controla obezitatea a fost dezvoltată pentru prima dată în 1982. Se aplică doar pentru eliminarea greutății care nu poate fi eliminată prin dietă și exerciții fizice și nu se află la limita intervenției chirurgicale. Datorită acestei proceduri, pot fi vindecate cazurile bariatrice necomplicate

Bypass gastric

În cadrul operațiilor de bypass gastric, o mare parte a stomacului este ocolită și o secțiune de stomac de volum mic (aproximativ 30-50 cc) este pregătită și suturată la intestinul subțire. În această operație, ca și în alte operații de chirurgie bariatrică, se urmărește reducerea volumului stomacului și scoaterea din funcțiune a unei părți a intestinelor și aruncarea unei părți din alimentele consumate fără a fi absorbite. Astfel, pacienții sunt atât saturați cu mai puțină mâncare, cât și o parte din alimentele primite sunt absorbite.

Înainte de intervenția chirurgicală pentru pierderea în greutate

Dacă se poate face înainte de operație, trebuie făcută o dietă și trebuie să se piardă o parte din greutate. Această procedură reduce atât riscurile asociate cu intervenția chirurgicală, cât și poate facilita procedura chirurgicală atunci când reduce dimensiunea ficatului. Pentru pregătirea operației, se efectuează toate testele chirurgicale de rutină. Sunt evaluate funcțiile respiratorii. În plus, stomacul este evaluat prin endoscopie preoperatorie pentru o eventuală patologie stomacală. În afară de examinările relevante, pentru consimțământul pentru operație se ia avizul cardiologului, endocrinologului, toracelui, psihiatrului și anestezistului. Pacientul este înfometat cu o noapte înainte. Medicul îi spune pacientului ce trebuie să facă pentru formarea cheagurilor vasculare. După aceea, se încep diluanți de sânge.

În afară de acestea, medicul vă va informa cu privire la regimul alimentar. Dacă aveți o boală cronică sau medicamente pe care le folosiți în mod continuu, trebuie să vă informați medicul despre acest lucru.

După intervenția chirurgicală pentru pierderea în greutate

În prima zi după operație, în funcție de starea pacientului, se începe alimentația lichidă sub controlul unui dietetician și al medicului. Operațiile se efectuează cu o metodă închisă, adică laparoscopic. Aceasta se face prin pătrunderea în abdomen cu ajutorul unui telescop prin 5-6 incizii minuscule în pacient. Pacienții încep să fie executați la a 4-a oră după operație. În funcție de intervenția chirurgicală efectuată, pacienții sunt externați în 3-5 zile...

După externare, se recomandă să se bea cel puțin 1-1,5 litri (8 căni) de apă în fiecare zi și să se mănânce alimente suculente stabilite de dietetician în primele 2 săptămâni. Vă recomandăm să luați suplimente de proteine în fiecare zi. După ce au trecut 2 săptămâni, se trece treptat la alimente moi și se explică importanța de a lua îmbucăturile în porții mici și de a le înghiți după ce se mestecă bine. Evitați exercițiile fizice grele și ridicarea de greutăți timp de o lună după operație.
În cazul angajaților, aceștia se pot întoarce la serviciu după 10-15 zile, cu condiția să nu facă muncă grea. Este important ca femeile care vor să aibă copii după operație să fie protejate timp de un an și să rămână însărcinate după ce trec controlul dietetic.

Procesul chirurgical de pierdere în greutate

Anestezie

General

Durata tratamentului

30-60 Proces-verbal

Sejur în Istanbul

6 Zile

Social acceptabil

5 Ziua

Costul operației de pierdere în greutate în Turcia

All inclusive package
  • Consultație gratuită
  • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Testarea pre/post-operatorie
  • Costul pentru laborator
  • Medicamente și echipamente
  • Transfer VIP complet
  • Suport 7/24
  • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Trebuie să veniți în Turcia cu o zi înainte de operație. În această perioadă, pregătirile necesare pentru operație se fac mai confortabil. Cu toate acestea, în funcție de situație, ora de sosire în Turcia poate varia. Unii pacienți vin în dimineața operației. Puteți lua o decizie în acest sens discutând cu medicul dumneavoastră.

De fapt, nu există un răspuns specific la această întrebare. Dumneavoastră și medicul dumneavoastră veți decide ce procedură este cea mai bună pentru dumneavoastră. Pacienții au de obicei aplicarea balonului gastric atunci când nu există o limită chirurgicală. Cu toate acestea, în cazurile în care este necesară o intervenție chirurgicală, operația de manșon gastric este adesea preferată. În cazul în care medicul dumneavoastră consideră că este oportună, se poate efectua și operația de bypass gastric. După cum spuneam, acest lucru depinde în totalitate de decizia pe care o luați împreună cu medicul dumneavoastră.

Pentru această operație, indicele de masă corporală trebuie să fie peste 40 kg/m². Pentru cei care se află sub această valoare, se aplică de obicei alte metode de slăbire. Cum ar fi exercițiile fizice și dieta.

Există trei tipuri de chirurgie a obezității efectuate în mod obișnuit în Turcia. Acestea sunt operațiile de manșon gastric, balon gastric și bypass gastric.

Operațiile de slăbire efectuate de un medic cu experiență într-un spital de calitate sunt destul de sigure. Cu toate acestea, ca orice operație majoră, această operație implică anumite riscuri. Aceste riscuri sunt minimizate în mâinile sigure ale unui medic calificat.

Costul unei operații de slăbire în Turcia este mult mai accesibil decât în alte țări europene. Cu toate acestea, prețurile variază în funcție de centrul în care va fi efectuată procedura și de experiența medicului dumneavoastră. În ciuda acestui fapt, nu veți întâlni niciodată prețuri mai scumpe decât în țările europene.

Dacă aveți o boală precum boli cardiace active, cancer și insuficiență pulmonară avansată, nu sunteți eligibil pentru această intervenție chirurgicală. Același lucru este valabil pentru oricine are o astfel de boală cronică severă.

Turcia. Motivul este că în Turcia există mulți chirurgi bariatrici experimentați și de succes. În plus, timp de mulți ani, Turcia a înregistrat un mare succes în domeniul chirurgiei bariatrice. Motivul este calitatea spitalelor cu drepturi depline de aici, care deservesc la standarde internaționale și prezența unor chirurgi foarte calificați și experimentați aici.

O intervenție chirurgicală reușită împotriva obezității, efectuată de un medic cu experiență, va depăși excesul de greutate. Este chiar cel mai eficient tratament pentru aceasta.

Indicele de masă corporală trebuie să fie de 40 kg/m² pentru această operație. Operația de obezitate nu este, în general, recomandată pentru cei care se află sub această valoare.

După aceste operații, durata de viață a omului nu se scurtează. Se schimbă doar obiceiurile alimentare. Vă veți continua viața într-un mod mai sănătos.

Efectele secundare frecvente observate în chirurgia bariatrică sunt: Refluxul acid, riscurile legate de anestezie, greața și vărsăturile cronice, dilatarea esofagului, incapacitatea de a mânca anumite alimente, creșterea în greutate sau imposibilitatea de a pierde în greutate.