Chirurgie plastică

Operațiunea Six Pack în Turcia

Operatiunea Six Pack in Turcia

Ce este operațiunea Six Pack?

Mulți bărbați nu reușesc să obțină abdomenul pe care și-l doresc, în ciuda exercițiilor fizice intense și a dietei. Este posibil ca acest obiectiv să nu fie atins deoarece nu sunt disponibile genele necesare, viața de zi cu zi nu lasă suficient timp pentru exerciții fizice sau timpul este limitat. Din acest motiv, chirurgia estetică a mușchilor abdominali (six pack) este una dintre metodele luate în considerare ca soluție.

Chirurgia estetică a mușchilor abdominali (six pack) sau chirurgia de grațiere abdominală este operația de îndepărtare a grăsimii din abdomen prin metoda Vaser sau Liposucție cu laser pentru un abdomen în formă și sănătos. Liposucția abdominală tradițională nu este suficientă pentru o estetică tipică six pack. Liposucția Vaser este o metodă de liposucție bazată pe tehnologia cu ultrasunete care absoarbe grăsimea în puncte precis definite pentru a fi folosită ulterior ca material de umplere subcutanată în mușchi. Liposucția Vaser este considerată a fi cea mai potrivită metodă, deoarece se stabilește exact unde și cât de multă grăsime trebuie îndepărtată.

Înainte de operația Six Pack

Există câteva proceduri pe care cei care vor să se opereze la mușchii abdominali ar trebui să le facă mai întâi. Aceste procese sunt adesea trecute cu vederea de majoritatea oamenilor, dar sunt destul de importante. Prin urmare, dacă nu ați reușit să câștigați mușchi abdominali făcând sport sau dacă nu puteți face sport pentru că nu aveți timp, deci dacă doriți să vă operați pentru a câștiga mușchi abdominali, vă recomandăm să citiți cu atenție secțiunea de estetică musculară pre-abdominală pe care v-am pregătit-o. În acest fel, veți înțelege cu ce vă veți confrunta înainte de operație și, după aceea, veți afla ce trebuie să faceți în timpul pregătirii pentru operație. Iată câteva dintre situațiile cu care se confruntă cei care vor să își facă estetică musculară abdominală înainte de operație sunt enumerate de medicii specialiști după cum urmează.
Pregătirea pentru operație

Pregătirea pentru operație este un proces foarte important. În timpul acestui proces, pacientul trebuie să se pregătească psihologic și fizic înainte de operație. Deoarece acest proces este un proces care va afecta și perioada postoperatorie, trebuie acordată o mare atenție. În caz contrar, pot apărea probleme în starea pacientului după operație.

Retragerea medicamentelor pentru subțierea sângelui

Consumul în exces de anticoagulante ar putea face ca operația să fie extrem de dificilă. Aceste dificultăți sunt după cum urmează. Dacă persoana folosește anticoagulante înainte de operație, sângele va fi într-o stare foarte fluidă timpul operației. Prin urmare, în tăieturile deschise apar sângerări mari. În cazul în care aceste sângerări sunt excesive, pacientul poate suferi pierderi de sânge. Prin urmare, anticoagulantele trebuie întrerupte imediat înainte de operație.

Fumatul și consumul de alcool

Fumatul și consumul de alcool se numără printre utilizările extrem de riscante pentru chirurgia plastică a mușchilor abdominali. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea acestor medicamente în timp ce se participă la sport nu este niciodată recomandată... Oamenii nu pot face niciodată sport cu utilizarea de țigări și alcool. În timp ce alcoolul ucide complet ficatul și rinichii, fumatul deteriorează și plămânii.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Nutriție și dietă

Nutriția și dieta este unul dintre cele mai importante aspecte înainte de intervenția chirurgicală pentru mușchii abdominali. Pentru că dacă nutriția nu este efectuată corect, dacă nu se respectă lista de dietă dată de medic, procedura asupra persoanei dispare după o perioadă scurtă de timp. Acest lucru arată că operația a fost făcută în zadar.

Examene

În timpul procesului de pregătire pentru operație, după ce persoana renunță la anticoagulante dacă le folosește, le elimină dacă are probleme cu alimentația și dieta și, în final, renunță dacă există consum de alcool și țigări, înseamnă că au fost depășite obstacolele majore pentru operație. După acest punct, chirurgii plasticieni trec prin procedurile standard de examinare necesare pentru ca persoana să facă o operație plastică a mușchilor abdominali. Deoarece operația care urmează să fie efectuată este o procedură de chirurgie estetică, nu există riscuri de viață și multe alte situații similare supărătoare. În plus, deoarece pacientului nu i se va administra anestezie generală, ci doar anestezie locală, procedurile care urmează să fie efectuate sunt mult mai ușoare. De aici, procedurile de examinare sunt efectuate atunci când mergeți la spital, chiar și pentru multe probleme de sănătate. După aceste proceduri foarte simple, medicii vor prezenta raportul chirurgului care va efectua intervenția chirurgicală și se vor uita la medicamentele care vor fi administrate în timpul operației și la valorile dumneavoastră. Apoi, medicul dumneavoastră aprobă acest lucru și încep pregătirile pentru operație.

Examinarea fizică

Examinarea fizică este o metodă frecvent utilizată de medici în toate bolile. În cazul oricărei suferințe fizice, medicii doresc mai întâi să poată simți, vedea și atinge zona problematică cu ajutorul mâinilor. Numeroase probleme și dificultăți sunt expuse în acest mod, fără a fi nevoie de numeroase evaluări. Examinarea fizică este de mare importanță deoarece zona de operație care urmează să fie efectuată în cadrul operației mușchilor abdominali este abdomenul, iar această zonă este pe deplin vizibilă. Medicii încearcă mai întâi să înțeleagă ei înșiși țesutul adipos prin examinarea regiunii abdominale cu ajutorul mâinilor lor.

Radiografie

Datorită acestui dispozitiv, orice afecțiune care apare de obicei la nivelul oaselor oamenilor poate fi detectată cu ușurință. Este folosit mai ales pentru fixarea oaselor în cazuri precum fracturi sau fisuri. Cu toate acestea, radiografia este, de asemenea, cunoscută ca fiind una dintre cele mai importante examinări care ar trebui făcute înainte ca o persoană să se supună unei operații plastice a mușchilor abdominali. Motivul pentru aceasta este că razele X pot arăta, de asemenea, țesutul adipos din regiunea abdominală într-un mod foarte important. Deoarece dispozitivele cu infraroșu sunt trimise persoanei la o anumită rată, se urmărește depășirea cărnii și a țesutului adipos. Cu cât este necesară o cantitate mai mare de radiații infraroșii, cu atât mai mult ulei există în această zonă. Cu cât rata este mai mare, cu atât mai multe raze infraroșii sunt trimise, lucrătorii cu raze X le prelucrează în rapoarte și le trimit medicului, care este chirurgul plastician. După ce le examinează, medicul vă poate trimite la un aparat RMN, cunoscut sub numele de tomografie cu calculatoare, dacă consideră că este necesar.

Analiza sângelui

n cazul în care vă prezentați la spital cu plângerea unei afecțiuni, medicii vă vor conduce la asistente și le vor cere să vă recolteze una sau mai multe probe de sânge pentru analize de laborator. Cu toate acestea, atunci când trebuie să faceți o analiză de sânge pentru o intervenție chirurgicală, procedurile pot fi ușor diferite. Motivul este aplicarea unor proceduri foarte diferite în cadrul analizei de sânge care urmează să fie efectuată pentru operație. În primul rând, vi se prelevează aproximativ zece tuburi de sânge. Fiecare dintre aceste probe de sânge este livrat la un laborator diferit pentru a fi supus unui test diferit. Împărtășirea medicamentelor utilizate cu medicul Este necesar ca medicamentele utilizate înainte de operație să fie împărtășite cu medicul. Deoarece oricare dintre medicamentele pe care le utilizați poate cauza probleme în valorile sângelui sau în valorile de lucru ale organelor în timpul operației. Din acest motiv, ca înainte de fiecare intervenție chirurgicală, trebuie să îi spuneți medicului dumneavoastră despre medicamentele pe care le utilizați înainte de intervenția chirurgicală plastică a mușchilor abdominali. Multe medicamente utilizate în mod regulat pot fi întrerupte pentru o perioadă scurtă de timp. Dar, în general, medicamentele pentru inimă se numără printre medicamentele la care trebuie să se renunțe foarte rar. Dacă nu suferiți de boli de inimă, puteți obține permisiunea de a vă lăsa medicamentele rămase pentru o perioadă scurtă de timp, prezentându-i medicului dumneavoastră de chirurgie plastică a mușchilor abdominali. Revizuirea tratamentelor primite Dacă aveți operații anterioare, trebuie să vă informați medicul înainte de operație. Înainte de operație, medicul dumneavoastră vă va pune întrebări pentru a vă informa despre tratamentele și operațiile pe care le-ați primit anterior. Este important ca dumneavoastră să răspundeți corect la aceste întrebări. În caz contrar, dacă nu răspundeți corect și apare o problemă în timpul operației din aceste motive, responsabilitatea nu aparține în niciun fel medicului.

După operație Six Pack

Există o schimbare vizibilă imediat după operație, dar poate fi necesar să se aștepte 3-4 săptămâni pentru rezultatul final și recuperarea completă. După estetica mușchilor abdominali, rezultatele apar într-un timp scurt. Bărbații care nu pot scăpa de grăsimea încăpățânată din cauza problemei de lubrifiere regională obțin rapid aspectul pe care îl doresc. Cu toate acestea, pot apărea umflături și edeme în zonă pentru o perioadă de timp după operație. Din acest motiv, este necesar să se aștepte aproximativ 7-10 zile pentru ca rezultatele definitive să apară. Deși estetica Six Pack poate fi preferată de bărbați, pot fi efectuate și operații care fac ca mușchii abdominali ai femeilor să fie mai proeminenți. Faptul că atât femeile, cât și bărbații își doresc să aibă mușchi abdominali crește frecvența preferințelor pentru această estetică de modelare corporală.

Deși este o operație lipsită de riscuri, pacientul rămâne de obicei internat în spital pentru o zi, în caz de complicații. După ce pacientul este externat, acesta trebuie să aibă grijă de el însuși și să se odihnească. Este posibil să se întoarcă la activitățile de rutină zilnică după câteva zile și la muncă după 1 săptămână. Cu toate acestea, în primele 2 săptămâni, trebuie evitate mișcările constrângătoare și trebuie făcute doar exerciții ușoare. Trebuie să așteptați 1 lună pentru activități sportive grele și de fitness. Procesul de recuperare după estetica mușchilor abdominali variază, de asemenea, de la persoană la persoană.

Dacă pacientul are obiceiul de a fuma sau de a consuma alcool, acestea trebuie evitate în prima lună pentru a scurta perioada de recuperare. Trebuie consumate alimente cu valoare nutritivă ridicată recomandate de medic. Conform recomandării medicului, în primele săptămâni trebuie purtat un corset, prevenind astfel formarea edemului și crescând succesul operației.
Datorită acestei intervenții chirurgicale, este posibil să ne asigurăm că pacienții noștri au mușchii proeminenți la care visează. Cu toate acestea, pacienții noștri trebuie, de asemenea, să fie atenți pentru a păstra rezultatele operației. A avea o dietă echilibrată și a face sport este de mare importanță pentru protecția mușchilor abdominali.

Procesul de operare Six Pack

Anestezie

General

Durata tratamentului

4-5 Ore

Sejur în Istanbul

6 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul operațiunii Six Pack în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este întotdeauna recomandat să fiți în Istanbul cu câteva zile înainte de operație. Trebuie să vă organizați procedura cu toate examinările și testele și să vă pregătiți mental pentru operație.

Recuperarea după operația Six Pack durează, în general, 3 zile după operație. Deci, planificați o vacanță de cel puțin 5-6 zile pentru a experimenta pentru un nou aspect. Nu uitați să vedeți și părțile frumoase din Istanbul!

Gravura abdominală, deseori denumită liposculptură, este un tratament chirurgical în care grăsimea nedorită din abdomen este liposucționată în mod deliberat de pe corp în încercarea de a contura și evidenția mușchii abdominali, producând un 6-pack practic imediat.

 • Start făcând exerciții fizice.
 • Getting indicele de masă corporală până la un punct în care mușchii abdominali pot fi văzuți este primul pas dacă aveți exces de grăsime și vă doriți un six-pack.
 • Strengthen mușchii din zona centrală.
 • Try ridicând greutăți.
 • Do exerciții cardiace în fiecare zi.
 • Consume apă.

O operație de chirurgie plastică numită "ab sculpting" modelează trăsăturile abdominale pentru a semăna cu un pachet de șase. Specialiștii creează ondulații în abdomen pentru a evidenția mușchii abdominali prin îndepărtarea meticuloasă a grăsimii din anumite locații cu ajutorul liposculpturii.

Pacienții nu resimt nicio durere, deoarece în timpul tratamentului se utilizează anestezicul general. Este posibil să suferiți unele dureri, vânătăi și umflături după operație, dar aceste efecte secundare sunt comune și vor dispărea pe măsură ce vă recuperați.

n timp ce o abdominoplastie strânge mușchii abdominali, procedura în sine nu este menită să vă dea iluzia de a avea un pachet de șase. Cu toate acestea, odată ce procesul de recuperare este finalizat, pacientul poate, de obicei, să obțină acest aspect printr-un regim de antrenament.

Toate procedurile chirurgicale creează cicatrici, însă cicatricile ab etching sunt foarte bine ascunse. De obicei, se fac incizii suficient de mici pentru a fi ascunse la sau în apropierea buricului, între mușchii abdominali sau sub areolă.

Pentru a produce adâncituri care să semene cu un stomac washboard, se elimină grăsimea în plus din între mușchii abdominali. Stomacul dumneavoastră va arăta mai ferm și mai musculos după ab etching. În cele din urmă, pacienții își pot menține abdomenul de șase pachete chiar dacă iau în greutate.

O procedură suplimentară de liposucție pentru netezirea abdomenului este cea mai eficientă tehnică pentru a inversa gravarea abdominală. După intervenția chirurgicală, folosiți un articol de susținere decent timp de câteva săptămâni.

Numai metodele de liposucție de înaltă definiție - care prevăd utilizarea VASER, a canulelor power X și a plasmei de vindecare la rece pentru strângerea pielii - pot produce gravură abdominală.
Pentru a obține aceste rezultate, se fac mici incizii portuare la nivelul pubisului, al buricului și sub sân.

Gravura abdominală are o reputație mixtă și, dacă este efectuată incorect, poate oferi rezultate care par artificiale. Din această cauză, pacienții trebuie să examineze lucrările înainte de a selecta un chirurg calificat care cunoaște cele mai recente operații și metode din domeniu.