Chirurgie plastică

Otoplastie în Turcia

Otoplastie in Turcia

Ce este otoplastia?

Otoplastia este proeminența urechilor mai mult decât în mod normal. Se numește deformare proeminentă a urechilor atunci când se vede clar și atrage atenția atunci când este privită din față sau din spate.

Deși nu cauzează probleme de sănătate, poate duce la o pierdere a încrederii psihologice în sine și la anxietate socială. Cu ajutorul procedurii cosmetice, otoplastia, pacienții își pot recăpăta încrederea în sine.

Chirurgia estetică a urechii proeminente, care se aplică persoanelor cu plângeri semnificative ale urechii, constă în remodelarea pavilionului urechii și aducerea acestuia într-o formă mai estetică. Există multe tehnici și metode pentru chirurgia estetică a urechii.
Otoplastia, care se aplică frecvent la toate grupele de vârstă și are o permanență ridicată, este o operație nedureroasă care nu necesită spitalizare după operație.

Metode de otoplastie

Există trei proceduri diferite pentru operația de otoplastie.

Otoplastia fără incizie

Otoplastia fără incizie este una dintre procedurile de otoplastie folosite pentru a corecta urechile proeminente. Deși există diverse proceduri chirurgicale care pot fi utilizate pentru a aborda boala, otoplastia fără incizie este o procedură minim invazivă, cu o recuperare mai rapidă și un risc scăzut de complicații.

Otoplastia urechilor lopate

Deformarea urechii constricte, cunoscută și sub numele de deformarea urechii lop, este o afecțiune medicală în care secțiunea superioară a urechii se pliază în față. Otoplastia urechii Lop este o procedură chirurgicală utilizată pentru a corecta această afecțiune. Această diformitate poate varia în severitate de la minoră la severă. Plierea părții superioare a urechii poate ascunde detaliile normale ale urechii, poate da impresia că urechile sunt neobișnuit de mici și poate face ca urechile să "iasă în evidență" mai mult decât de obicei.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Otoplastia unei urechi

Pacienților li se va opera o singură ureche prin tehnica otoplastiei. Scopul principal al acestei metode este de a corecta o anomalie sau de a spori atractivitatea, așa cum este tipic pentru alte proceduri de otoplastie. Pavilionul urechii, sau urechea externă, este pur și simplu remodelat de către chirurgi pentru a realiza acest lucru. Prin urmare, ar trebui să optați pentru otoplastia unei urechi dacă vă gândiți să vă schimbați înfățișarea prin efectuarea unei singure proceduri de corecție a urechii.

Înainte de operația de otoplastie

Pacientul, care este candidat la operația de estetică a urechilor, este informat cu privire la detaliile de dinaintea procedurii. Se fac animații despre posibilele rezultate ale intervenției planificate în fața oglinzii. Acesta este cel mai important factor care elimină coeficientul de stres al pacientului și îngrijorările legate de posibilul rezultat. Așa cum se recomandă în toate tipurile de proceduri chirurgicale, pacienților li se cere să reducă fumatul sau chiar să ia o pauză pentru o perioadă de timp, să nu mai ia anticoagulante, dacă este cazul, și să facă o pauză de la unele vitamine sau medicamente pe bază de plante timp de câteva zile înainte de procedură.

După operația de otoplastie

Cea mai importantă regulă în timpul efectuării acestui proces este de a păstra intact aspectul natural al urechii. Este posibil să mergeți acasă imediat după operație. Urechea rămâne bandajată timp de 2-3 zile. Puteți face un duș după ce ați îndepărtat bandajul. Este posibil să existe edem (umflătură) și vânătăi la nivelul urechii după operație, care revin la normal în 1-2 săptămâni. Se poate folosi un bandaj moale asemănător cu o bandă sportivă pe cap, seara, timp de 2-3 săptămâni. Copiii se pot întoarce la școală după o săptămână, dacă sunt atenți în timp ce se joacă. Majoritatea adulților se pot întoarce la serviciu după 3-4 zile. Cu operațiile estetice la nivelul urechii, nu se obțin doar deformări ale urechii, ci și o îmbunătățire izbitoare a stării psihologice a persoanei. Nu va mai trebui să vă acoperiți urechile cu părul.

Procesul de otoplastie

Anestezie

General

Durata tratamentului

1-2 Ore

Sejur în Istanbul

4 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul otoplastiei în Turcia

All inclusive package
  • Consultație gratuită
  • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Testarea pre/post-operatorie
  • Costul pentru laborator
  • Medicamente și echipamente
  • Transfer VIP complet
  • Suport 7/24
  • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Trebuie să vă faceți câteva teste și examinări. Așadar, este mai bine să fiți la Istanbul cu câteva zile înainte de operație.

Procedura de otoplastie durează în general 1,5 ore. Pregătirea, operația și recuperarea durează în general o săptămână. Așadar, putem spune că veți petrece aproximativ 5 zile în Istanbul. Vă puteți prelungi șederea pentru a vedea frumosul Bosfor și locurile istorice din Istanbul.

Deși pragul durerii este schimbător pentru toate persoanele, se poate spune că procedura de otoplastie doare mai puțin. Durerea pe care ați simți-o va fi atenuată de personalul nostru profesionist.

Procedura are rezultate permanente.

Dezvoltarea urechii are loc în jurul vârstei de 5 ani. Specialiștii recomandă că va exista o recuperare rapidă și un risc mai mic, dacă operația este aplicată în perioada copilăriei

Nu este un rezultat așteptat, urechile să se întoarcă după Otoplastie. Dacă se întâmplă, trebuie să urmați cu atenție procedurile de otoplastie.

Fiind o operație estetică, Otoplastia nu este o procedură complexă. Procesul de recuperare este, de asemenea, ușor de adaptat.

În jurul urechilor și gâtului, ca urmare a injecției, vor fi amorțite. Este posibil să existe un suport sedativ pentru a vă face să vă simțiți liniștit. Dar veți fi treaz în timpul procedurii.

Riscurile Otoplastiei sunt sângerarea, infecția și reacția la anestezie, ca în orice operație. De asemenea, va exista o cicatrice care va fi ascunsă în spatele urechii.

Acest tip de complicație nu este aproape niciodată întâlnit în operația de Otoplastie.

Nu va exista nicio schimbare generală asupra feței dumneavoastră, cu excepția aspectului urechii.

Este o procedură complet sigură, mai ales în Turcia, datorită specialiștilor cu experiență.