Stomatologie

Punte dentară în Turcia

Punte dentară în Turcia

Ce este puntea dentară?

O punte dentară este o metodă de tratament dentar care umple golul care se formează din cauza pierderii dinților sau a dinților lipsă. Dinții lipsă, în special pe maxilar, sunt eliminați cu ajutorul unei punți dentare. În consecință, puntea dentară, după cum sugerează și numele, este formată prin menținerea a două sau mai multe coroane. Se știe că puntea dentară este formată din 4 elemente diferite. Aceste elemente diferite sunt; aur, ceramică, porțelan și aliaj. Datorită punții dentare realizate în cadrul acestor diferite elemente, calitatea vieții oamenilor va crește considerabil. Puntea dentară, pe care noi o numim dinte artificial, cel mai important, vă permite să mâncați mai confortabil. Prin urmare, atunci când aveți o punte dentară, trebuie să acordați atenție igienei orale. Aceste punți pot dura între 5 și 15 ani, în funcție de îngrijirea dumneavoastră orală

Metode de realizare a punților dentare

În general, există 4 tipuri de punți dentare. Acestea sunt;

 • Traditional punte dentară,
 • Cantilever punte,
 • Implant punți susținute,
 • Maryland poduri ancorate.

Dintre aceste 4 tipuri de bază de punți dentare, puntea tradițională este cea mai preferată din motive de durabilitate.

Puntea dentară tradițională

Puntea dentară tradițională este cea mai populară și cea mai preferată punte dentară. Acest tratament se aplică atunci când există un dinte lipsă printre cei 31 de dinți din gură. Cu toate acestea, dinții de pe părțile laterale ale locației dintelui lipsă trebuie să fie dinți naturali. În cazul în care nu există dinți naturali în părțile laterale, tratamentul tradițional cu punte dentară nu poate fi aplicat.

Consolă punte dentară

O punte dentară cantilever este, de asemenea, oarecum similară cu o punte dentară convențională. Punțile dentare în acest stil sunt folosite în cazul în care există mai mulți dinți lipsă. Cu toate acestea, pentru a realiza aplicarea punții dentare cantilever, trebuie să existe un dinte natural lângă dintele lipsă. O punte dentară cantilever, utilizată în cazul în care există un singur dinte natural, este atașată la un dinte adiacent.

Puntea dentară Maryland

Puntea dentară Maryland necesită doi dinți adiacenți de o parte și de alta a cavității dentare pentru a fi aplicată intraoral. O punte dentară Maryland nu poate fi atașată prin intermediul coroanelor dentare. În acest sens, este necesară o ramă metalică sau de porțelan. În consecință, cu ajutorul metalului sau porțelanului, se aplică o punte dentară Maryland.

Punte dentară susținută de implanturi

Puntea dentară pe implanturi este o metodă de tratament foarte asemănătoare cu puntea dentară tradițională. Însă această metodă este susținută de un implant dentar. În cadrul tratamentului cu puntea dentară susținută de implant, implantul este mai întâi plasat în maxilar. În consecință, implantul este plasat deasupra liniei gingivale. Implantul, care previne pierderea osoasă, este cunoscut ca fiind destul de puternic și durabil.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de operația cu puntea dentară

Dacă există un medicament (de exemplu, antibiotice) recomandat de medicul dumneavoastră, trebuie să îl folosiți în mod regulat, respectând orele. Dacă aveți o boală sau o alergie și, de asemenea, aveți medicamente pe care le folosiți în mod regulat, trebuie neapărat să-i spuneți medicului dumneavoastră. Dacă folosiți medicamente de tip aspirină care întârzie coagularea înainte și după extracție, asigurați-vă că îl informați pe medicul dentist. Dacă este posibil, dinții trebuie să fie bine spălați și clătiți cu apă cu antiseptic. Astfel, se ajută la reducerea bacteriilor din gură și la reducerea riscului de infecție.

Tratamentul cu punți dentare este una dintre principalele metode care este frecvent preferată pentru completarea deficiențelor dentare. Înainte de tratamentul cu punți dentare, pacientul este supus unui examen general de către medicul stomatolog și i se face o radiografie dentară. În timpul examinării, medicul stomatolog începe tratamentul cu punți dentare prin verificarea structurii maxilare a pacientului și determinarea numărului de dinți lipsă și a locațiilor golurilor din gura pacientului.
În cadrul tratamentului cu punți dentare, dinții intacți aflați chiar lângă dinții goi (în dreapta și în stânga) sunt rașchetați și reduși pentru a servi drept fixare. Apoi, medicul stomatolog ia măsurătorile gurii și ale maxilarului pacientului și se asigură că se realizează cea mai potrivită proteză pentru pacient. Proteza de punte dentară este pregătită în funcție de structura și culoarea dinților pacientului. Medicul dentist plasează proteza pregătită în gură și se asigură că dintele este complet așezat și nu deranjează pacientul. Dacă există o problemă cu proteza de punte dentară pregătită sau dacă aceasta se scufundă în gingia sau în palatul pacientului, proteza este corectată pentru a se potrivi gurii pacientului.

După operația cu puntea dentară

Îngrijirea corectă a punții dentare nu este cu mult diferită de îngrijirea dinților naturali. Specialiștii recomandă periajul de rutină cu o periuță de dinți cu peri moi timp de două minute în fiecare zi. De asemenea, folosirea regulată a aței dentare va ajuta la prevenirea bolilor gingivale și a cariilor dentare. Atunci când folosiți ața dentară pentru puntea dentară, trebuie să folosiți ața dentară în jurul dinților naturali, precum și să mutați ața dentară între baza punții și țesutul gingival. Folosirea aței dentare o dată pe zi este cel mai eficient mod de a îndepărta placa și resturile de sub punte.
Cu o îngrijire adecvată, o punte dentară de calitate poate dura zeci de ani. Daunele inutile pot fi evitate prin renunțarea la guma de mestecat și la consumul de alimente tari, cum ar fi nucile, gheața și bomboanele tari. O igienă orală excelentă și vizitele regulate la dentist pot ajuta la menținerea investiției confortabile, curate și de lungă durată. Deși o punte dentară este permanentă, nu este considerată o soluție permanentă pentru dinții lipsă.
Pentru o soluție mai permanentă de înlocuire a dinților lipsă cu mai puține limitări, implanturile dentare pot fi o opțiune pe care doriți să o luați în considerare. Unul dintre cele mai importante avantaje ale implanturilor dentare este că acestea exercită mai puțin stres asupra dinților din jur, susținând în același timp structura osoasă și sănătatea gingiilor. În general, un implant dentar de înaltă calitate poate dura o viață întreagă.

Avantajele punții dentare sunt următoarele:

 • The cel mai important avantaj al punții dentare este că asigură integritatea orală și o alimentație confortabilă. Datorită punții dentare, veți putea mânca tot ce doriți.
 • It contribuie, de asemenea, la zâmbetul dvs. și la faptul că dinții dvs. vor arăta mai bine. Deoarece dinții joacă un rol important într-un zâmbet frumos, o punte dentară va fi, de asemenea, foarte avantajoasă.
 • Thanks la puntea aplicată pe dinți, frumusețea de pe fața dumneavoastră va fi restaurată. Mai mult, frumusețea ta va fi mereu păstrată.
 • Factors cum ar fi mestecatul, mâncatul și mai ales vorbitul vor fi, de asemenea, restaurate.
 • After tratament cu o punte dentară, se menține și poziția celorlalți dinți.
 • The puntea dentară vă va oferi și un avantaj în mușcarea fructelor, cum ar fi merele și gutuile.

Proces Punte dentară în Turcia

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul podului dentar în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 4 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Operațiile și examinările dumneavoastră pot fi făcute în aceeași zi. Așadar, data sosirii dumneavoastră va fi decizia dumneavoastră.

Medicul dumneavoastră va planifica pentru dumneavoastră ședințele de o săptămână pentru a măsura și finaliza tratamentul. Deci, cel puțin o săptămână veți petrece în Istanbul.

Punțile dentare pot dura cel puțin cinci până la șapte ani. Puntea ar putea rezista mai mult de zece ani cu o îngrijire orală adecvată și cu curățări regulate de specialitate.

Folosirea unui anestezic local în timpul pregătirii dinților și atunci când medicul dentist ia o amprentă face ca operația de punte să fie nedureroasă. După procedură, administrarea unui analgezic pentru gestionarea durerii este frecvent inutilă.

 • For punțile convenționale, dinții sănătoși trebuie să fie acoperiți cu coroane.

 • Maryland punțile sunt slabe și pot afecta dinții deja prezenți.

 • Bridges susținute de implanturi necesită timp și bani suplimentari.

 • Bridges nu pot inversa subțierea osului maxilar.

 • Implants rămân mult mai mult timp decât punțile.

Un implant dentar ar putea oferi protecție pe viață, deoarece este mai rezistent decât o punte. Cilindrul metalic din titan al implantului este puternic și remarcabil de rezistent la afecțiunile gingivale și la carii.

Vestea proastă este că dinții naturali de sub coroanele unei punți dentare sunt în continuare susceptibili la carii și la alte probleme de sănătate orală.
Caria dentară poate rezulta din particulele de alimente prinse între dinți sau sub o punte dentară prost montată.

Punțile dentare sunt restaurări rezistente care durează frecvent 10 ani sau mai mult înainte de a fi nevoie să fie înlocuite. Dar, ocazional, o punte va ceda înainte de vreme.

Cei doi dinți sănătoși de o parte și de alta a decalajului vor fi de obicei șlefuiți de către medicul dentist pentru a face loc unei punți dentare. Puntea va fi apoi creată cu ajutorul unui mulaj. Pentru a pregăti dinții sănătoși pentru puntea dentară, dentistul îi șlefuiește de obicei.

Alimentele pot rămâne prinse în spațiile lăsate de punți. În plus, nu doriți să fiți descoperit că ascundeți alimente în descompunere în spatele punții dentare! Din cauza microorganismelor, ar putea duce la o respirație proastă și boli ale gingiilor

O punte dentară este o modalitate sigură și fiabilă de a vă repara zâmbetul și de a opri alte probleme dentare. În plus, este o alegere mai practică decât un implant, care necesită o intervenție chirurgicală și o perioadă de recuperare prelungită.

Numărul de dinți care pot fi înlocuiți cu o punte dentară variază. În general, o punte dentară poate fi utilizată pentru a înlocui între unul și patru dinți. Sunt rare cazurile în care punțile dentare sunt folosite pentru a înlocui cinci sau mai mulți dinți.