Chirurgie Plastică

Reducerea sânilor în Turcia

Reducerea Sanilor in Turcia

Ce este reducerea sânilor?

Factori cum ar fi predispoziția familială, creșterea în greutate, schimbările hormonale, nașterea și alăptarea pot cauza creșterea excesivă a sânilor. Femeile care au sânii căzuți și o sarcină în zona pieptului pot avea dureri de spate, de umeri și de gât, precum și transpirație și erupții cutanate. , probleme de respirație, probleme osoase, o restricție în activitatea fizică și probleme de îmbrăcare. Depresiunea umerilor, roșeața și cicatricile pot fi provocate de cârligele sutienului... Problemele menționate mai sus sunt menite să fie rezolvate prin operația de reducere a sânilor, care este denumită în terminologia medicală "mamoplastie de reducere". Prin această procedură, pielea, grăsimea și țesuturile suplimentare ale sânilor și ale glandei mamare sunt îndepărtate, rezultând sâni mai mici, mai ușori, corect formați, simetrici, mai fermi și mai drepți. Este posibilă reducerea mameloanelor cu această intervenție chirurgicală. Operația de reducere a sânilor este de obicei efectuată nu numai pentru preocupări estetice, ci și pentru a obține o ușurare fizică.

Înainte de operația de reducere a sânilor

Este posibil să fi luat decizia de a face o operație de reducere a sânilor. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră va dori, de asemenea, să stabilească dacă sunteți candidatul potrivit pentru operație. Istoricul familial al pacientei, istoricul propriu al pacientei și vârsta se numără printre factorii importanți. Dacă aveți antecedente familiale de cancer de sân, este posibil ca medicul dumneavoastră să dorească să vă vadă mamografia (radiografia sânului cu doză mică de radiații). Dacă aveți așteptări sau gânduri de a avea un copil mai târziu, ar trebui să-i spuneți medicului său despre acestea. Medicul dumneavoastră evaluează aceste date și stabilește cât de potrivită sunteți pentru operație. Operația se va face în funcție de măsurile corpului dumneavoastră. De exemplu, planificarea pentru o pacientă tânără care dorește să aibă un copil și o pacientă mai în vârstă care nu are posibilitatea de a avea un copil poate fi diferită. În timpul operației, o parte din țesutul mamar, grăsimea și pielea sunt îndepărtate. Deoarece o parte din glandele mamare vor fi îndepărtate în acest moment, pot fi necesare tehnici chirurgicale diferite pentru o pacientă care dorește să aibă un copil și care va trebui să alăpteze. Dacă treceți cu succes de procesul de pregătire prealabilă, intervenția chirurgicală și postoperatorie va decurge mai ușor.After Breast Reduction Operation

1-3 zile după operația de reducere a sânilor

Deoarece veți primi anestezie generală după operația de reducere a sânilor, vă puteți aștepta să vă simțiți obosită și somnoroasă când vă veți trezi. Când veți fi externată după operația de reducere a sânilor, veți purta pansamente sterile și un sutien sport pentru a vă proteja inciziile și cusăturile. Unii specialiști folosesc în mod obișnuit drenaje după operația de reducere a sânilor. Este o metodă eficientă pentru a reduce edemul (umflarea) după operația de reducere a sânilor. Când drenajul este îndepărtat la sfârșitul celor 48 de ore, puteți face un duș.
Asigurați-vă că sunteți atent la instrucțiunile postoperatorii în această perioadă. Veți primi medicamente prescrise pentru durere, antibiotice și instrucțiuni despre cum să aveți grijă de pansamente. Mișcarea va fi dificilă, așa că puteți apela la ajutorul unui prieten sau al unui membru al familiei pentru a vă ajuta și a face baie în aceste prime zile.

După operația de reducere a sânilor 1-2. Săptămâna

Timp de 5-14 zile după operație, permiteți-vă să vă odihniți după cum este necesar. Organismul dumneavoastră în curs de vindecare va avea nevoie de multă energie. Dar puteți continua să mergeți frecvent pe distanțe mici. Chiar dacă vânătăile rămân timp de o săptămână, veți observa că edemul începe să scadă.
În general, specialiștii folosesc cusături dizolvabile în operația de reducere a sânilor. La sfârșitul celei de-a 2-a săptămâni după operația de reducere a sânilor, specialistul taie doar capetele (punctele de început și de sfârșit) ale acestor suturi. La sfârșitul celei de-a 2-a săptămâni după operația de reducere a sânilor, începem tratamentele cu înveliș de silicon sau gel pentru a ajuta cicatricile să se vindece cât mai bine. Fiți atentă la mișcările dumneavoastră după operația de reducere a sânilor și evitați să ridicați obiecte grele.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

După operația de reducere a sânilor 2-4. Săptămâna

În termen de două până la patru săptămâni după Operația de reducere a sânilor, veți putea reveni la activitățile obișnuite, deși unele mișcări pot provoca un ușor disconfort. Este normal să aveți mâncărimi pe măsură ce inciziile se vindecă. Într-o săptămână, umflătura este vizibil redusă. Trebuie să purtați în continuare un sutien sport moale fără fire.
În această perioadă, veți putea continua majoritatea activităților zilnice normale. Continuați să evitați sporturile obositoare, în special în zona pieptului.

După operația de reducere a sânilor 4-6. Săptămâna

La sfârșitul unei luni întregi, energia dvs. va fi complet refăcută și vă veți simți relaxată în timp ce veți continua toate activitățile zilnice tipice. Cusăturile fuzibile vor fi probabil dispărute până acum.

În această perioadă, medicul dumneavoastră vă va permite să continuați să faceți exerciții fizice sau să faceți baie. Este în regulă să vă întoarceți la sutienul cu sârmă pentru o săptămână. În această perioadă, vă veți simți confortabil în timp ce dormiți pe față sau pe o parte.

Durerea după operația de reducere a sânilor

Durerea la locurile de incizie este normală, imediat după operația de reducere a sânilor. Majoritatea pacientelor cu greutate redusă la nivelul pieptului, care au suferit anterior de dureri de spate sau de gât, vor simți imediat o ușurare pe măsură ce greutatea este redusă.

Este normal să aveți unele grețuri în primele câteva zile, pe măsură ce vă recuperați după operația de reducere a sânilor. Preveniți durerea luând analgezicele atunci când începe durerea, nu atunci când aceasta crește. După intervenția chirurgicală de reducere a sânilor, puteți reduce sau întrerupe medicația pentru durere între 3-7 zile.

Există vreo cicatrice după operația de reducere a sânilor?

La fel ca în toate intervențiile chirurgicale, o cicatrice (cicatrice de sutură) va apărea după operația de reducere a sânilor; cu toate acestea, chirurgii plasticieni folosesc o tehnică meticuloasă pentru a minimiza vizibilitatea și aspectul cicatricilor postoperatorii. Majoritatea cicatricilor vor fi fine și vor avea o vizibilitate minimă în timp. Unii factori de risc pentru cicatrici, cum ar fi genetica, vârsta sau culoarea pielii dumneavoastră, sunt personali și imprevizibili. Dacă aveți cicatrici de la alte intervenții chirurgicale sau accidente, vă puteți face o idee despre modul în care corpul dumneavoastră creează de obicei cicatrici.
Cu toate acestea, există câteva linii directoare pe care le puteți urma pentru a reduce aspectul cicatricilor după o operație de reducere a sânilor:

 • Eat o dietă sănătoasă, bogată în proteine, pentru a oferi blocurile de construcție corporală necesare pentru ca cicatricile să se vindece după operația de reducere a sânilor.
 • Avoid activități care vă întind și vă lărgesc cusăturile.
 • Use gel sau cremă de silicon.

Reducerea sânilor și cancerul

În mod obișnuit, mamografia și ecografia sunt necesare înainte de operația de reducere a sânilor. Aceste examinări au rolul de a pre-detecta dacă există o leziune riscantă la nivelul sânului în situația actuală. Celulele care ar putea provoca ulterior complicații au fost eventual eliminate din țesuturile eliminate după operația de reducere a sânilor. Aceste țesuturi, care sunt scoase din arteră, pot fi examinate patologic și verificate pentru a se depista celulele periculoase. Din aceste motive, se poate susține că această operație reduce riscul de cancer de sân sau la

crește cel puțin probabilitatea de detectare. În plus, acum va fi mai simplu să se efectueze examene de rutină asupra țesutului mamar, care a devenit mai ușor și mai subțire din cauza procedurii.

Procesul de reducere a sânilor

Anestezie

General

Durata tratamentului

3-4 Ore

Sejur în Istanbul

6 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul de reducere a sânilor în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Deoarece examinarea dumneavoastră poate fi în cele mai scurte și mai sigure proceduri, puteți fi în Istanbul cu câteva zile înainte de operație.

Pentru întregul proces, șapte zile vă vor fi suficiente pentru operație și pentru prima săptămână de recuperare.

Între 450 și 600 de grame de țesut mamar sunt de obicei îndepărtate după majoritatea operațiilor de reducere. Ați putea pierde până la 1 kilogram de greutate din corpul dumneavoastră dacă ați avut sâni mai mari sau ați dorit să vă fie îndepărtat țesut suplimentar.

Este posibil să existe o durere dureroasă în primele câteva zile. Nu uitați să folosiți medicamentele atunci când începe durerea, nu în momentul în care aceasta crește.

Este deosebit de frecventă între 50-60 de ani, la femeile mature. După vârsta de 18 ani, dacă există o problemă de sănătate, este recomandată de către specialiști.

Țesutul sau grăsimea sunt îndepărtate definitiv în cadrul unei operații de reducere a sânilor. Așadar, nu va mai exista o creștere la loc.

Deoarece este un proces util pentru sănătate, în condițiile potrivite merită să faci o operație de reducere a sânilor.

Pe măsură ce țesutul și grăsimea sunt îndepărtate, veți arăta mai în formă și mai tânără.

În general, durează în jur de 4-5 ore.

Diferă în funcție de proporțiile pacientei. Există posibilitatea ca burta să pară mai mare.

 • There pot fi unele alergii cauzate de operație (, produse din sânge, bandă adezivă, preparate topice materiale de sutură și adezivi sau agenți injectabili.
 • The risc de anestezie
 • Hematoma
 • Asymetries a sânilor
 • Blood cârpe
 • Contour sau neregularități de formă ale sânilor.

În general, operația de reducere include o ridicare pentru aspectul estetic și natural.