Ochi cu laser

Relex Smile in Turcia

Relex Smile in Turcia

Ce este Relex Smile?

Cu Relex Smile, cea mai modernă și mai nouă tehnologie oftalmologică cu laser pe care o oferim la Spitalul Erdem, eroarea de refracție este corectată printr-o tehnică minim invazivă. Acest proces inovator de nivel înalt oferă posibilitatea unei operații oculare cu laser de succes. Relex Smile este o procedură oftalmologică laser brevetată, blândă, sigură și fără lambouri. Sunt tratate cu succes erorile de refracție pentru miopie până la 10 dpt și astigmatism până la 5 dpt. Această metodă a înlocuit metoda tradițională și dovedită LASIK. De asemenea, oferă o procedură "All-Femto-LASIK". Prin urmare, doar laserul femtosecund extrem de sensibil este utilizat în acest proces.

Corneea nu se deschide. În acest fel, se pregătește o lentilă (felie de cornee). Apoi, laserul Femto face o tăietură minimă pentru a slăbi și a îndepărta lentilele. Prin urmare, se evită o incizie mare și deschiderea stratului superior al corneei. Această metodă este utilizată în tratamentul pacienților cu cornee subțire, uscăciune oculară ridicată și erori de refracție.

Avantajele Relex Smile

Deoarece nu se face o incizie mare pentru a forma un lambou cornean, nu se așteaptă complicații ale țesutului lambou. Nu sunt așteptate complicații cum ar fi plierea lambourilor și faptul că nu se așează la locul lor imediat după operație. Pe termen lung, riscul de deplasare a valvei în cazul oricărui traumatism al ochiului este eliminat. Deoarece se face o incizie corneană mai mică, numărul de nervi tăiați este mai mic, iar uscăciunea oculară datorată pierderii de senzație este redusă la niveluri minime. Ca urmare a procedurii structurale, pacientul își recapătă confortul vederii.

Deoarece Relex SMILE poate fi utilizat în cazul unor defecte de vedere mari (până la 10 grade la miopie, până la 5 grade la astigmatism), acesta oferă o calitate ridicată a vederii. La pacienții care depășesc aceste grade, se va oferi satisfacția pacientului, deoarece gradul va scădea din nou după procedură.

Înainte de operația Relex Smile

Ca înainte de orice procedură chirurgicală, unele lucruri trebuie luate în considerare înainte de operația cu laser Smile;

  • Perfume și deodorantul nu trebuie folosite înainte de operație.
  • Eye și machiajul feței nu trebuie aplicate în ziua operației.
  • There nu este niciun rău în a mânca înainte de operație.
  • The pacientul ar trebui să aloce un minim de 3-4 ore pentru această intervenție chirurgicală.
  • It este necesar să vină la operație cu o persoană însoțitoare.
  • Only pacientul este dus în sala de operație.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

După operația Relex Smile

Imediat după operație, vederea devine încețoșată la unii pacienți, în timp ce alții observă o vedere mai clară imediat după procedură. Este bine să vă odihniți după operația cu laser Smile. Se trebuie evitată frecarea ochilor cu săpun, apă sau produse cosmetice și alte acțiuni care vor irita ochii. Medicamentele și picăturile administrate pentru utilizare postoperatorie trebuie folosite în mod corespunzător. Exercițiile fizice intense trebuie evitate timp de o săptămână pentru a preveni complicațiile de vindecare.
Deoarece laserul Smile susține o aplicație minim invazivă, disconfortul resimțit în timpul procesului de vindecare este, de asemenea, mic. În câteva zile de la tratament, pacienții pot conduce în mod normal, pot lucra, se pot machia și pot face sport. După operație, în ochi se pot resimți lăcrimare, sensibilitate și strălucire în lumini. Aceasta este o situație complet normală, iar picăturile recomandate de medic vor reduce aceste neplăceri. Puteți ajunge la o claritate a vederii care să vă permită să faceți multe lucruri a doua zi după procedură. înainte de operația cu laser pentru zâmbet, medicii efectuează o examinare și un examen oftalmologic foarte detaliat.

Dacă structura ochiului este potrivită pentru operația cu laser pentru zâmbet, pacientului i se oferă informațiile necesare și o programare. Operația constă într-o procedură cu laser de 27 de secunde. În timpul operației, se plasează un inel de vid care vă împiedică să vă mișcați ochii și apoi se aplică laserul. Medicul îndepărtează piesa din interiorul corneei din incizia de 2 mm. După operație, medicul vă va recomanda să vă odihniți pe tot parcursul zilei.

Procesul Relex Smile în Turcia

Anestezie

Local

Durata tratamentului

15 Proces-verbal

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Vă puteți întoarce în țara dumneavoastră după operația relex smile. Dar ar fi mai bine să rămâneți aici o zi pentru riscul de a dezvolta o complicație. După o zi, dacă totul este în ordine, vă puteți întoarce în țara dumneavoastră.

Trebuie să fiți aici în ziua în care se va efectua relex smile. Nu trebuie să ajungeți cu câteva zile înainte de operație. Dar, dacă ați planificat un tur aici, puteți ajunge mai devreme.

Relex SMILE este un tratament mai eficient decât operația LASik, în special pentru gradele mai mari de miopie. Stabilitatea biomecanică a corneei este mai bine menținută după ReLEx Smile decât în operația Lasik, unde se formează aripa. Atunci când se formează aripa în timpul femto, nervii Lasik sunt tăiați. Acest lucru, la rândul său, cauzează ulterior uscăciunea ochilor.

Vindecarea vizuală poate dura zile și săptămâni pentru a se stabiliza. În plus, timpul de recuperare completă a corneei după operația Relex va dura aproximativ 3 până la 6 luni. La sfârșitul acestei perioade, puteți face toate activitățile pe care le aveați înainte de operație fără griji.

Această operație este permanentă. Efectul operației care va apărea după aceasta este permanent. Dar, pe măsură ce îmbătrânim, ochii se schimbă. Din acest motiv, este posibil să aveți nevoie de ochelari de citit.

Această procedură nu provoacă absolut deloc durere. Medicul dumneavoastră vă va administra anestezie topică sub formă de picături pentru ochi înainte de procedură. Nu există injecții. Prin urmare, nu este necesară anestezia generală.

Această operație este mai puțin riscantă decât operația lasik. Deoarece nu implică formarea unei aripi. Pot apărea efecte secundare ușoare. Dar aceste efecte trec imediat.

Este o tehnologie care poate fi utilizată în probleme de miopie și miopie astigmatism. Nu poate fi utilizată în corecțiile hipermetropice. Sistemul laser Smile nu dispune de sistemul de urmărire a ochilor din sistemele laser excimer.

Cei mai potriviți candidați sunt: Cei care au vârsta de 21 de ani sau mai mult. Totodată, dacă ați avut o rețetă pentru ochelari sau lentile de contact fixe cel puțin în ultimii doi ani, sunteți eligibil pentru această procedură.

După această operație, problema vederii încețoșate este frecventă. Vederea încețoșată persistă timp de câteva zile. Vederea dumneavoastră va deveni clară în câteva săptămâni sau luni.

Unii pot avea sensibilitate la lumină la câteva ore după procedură. În acest timp, trebuie să închidă ochii și să se odihnească. De fapt, puteți începe să vă uitați la televizor de îndată ce vă simțiți confortabil. Puteți chiar să începeți să citiți și să vă desfășurați rutina normală mai târziu.

Nu utilizați dispozitive precum telefoane mobile și computere până când medicul oftalmolog nu vă examinează după procedură. Este posibil să apară sensibilitate la lumină timp de 24 de ore după operație. În acest caz, ochii dumneavoastră sunt grav afectați.

Multe persoane pot beneficia de SMILE. Din păcate, este posibil să nu fiți un candidat bun dacă: Dacă alăptați sau sunteți însărcinată, nu sunteți eligibilă pentru această procedură. Nu sunteți potrivit dacă aveți previziune sub formă de presbiopie sau hipermetropie și dacă aveți o eroare de refracție în schimbare care crește peste -0,5 dioptrii pe an.