Chirurgie plastică

Ridicare Sprancene în Turcia

Ridicarea sprâncene in Turcia

Ce este liftingul sprâncene?

Ridicarea sprâncenelor se face cu scopul de a echilibra distanța dintre sprânceană și linia părului. Operația se efectuează cu scopul de a ridica sprâncenele deformate și căzute și de a le muta la vechiul lor loc anatomic.

Aceasta este o procedură efectuată pentru a ridica sprâncenele pentru a da un aspect tineresc, pentru a da ochilor un aspect mai semnificativ și mai atractiv sau pentru a corecta aspectul sprâncenelor joase și căzute. Fiecare punct de pe fața noastră ar trebui să fie în armonie. Există proporții între structurile de pe fața noastră. Sprâncenele sunt una dintre structurile care asigură acest raport. Datorită importanței proporției feței, ridicarea sprâncenelor este una dintre procedurile estetice care este preferată de cele mai multe ori.

Metode de ridicare a sprancene

Ridicarea sprâncenelor se poate face în mai multe moduri; Se poate face prin metoda de agățare cu frânghie și endoscopic cu liftingul frunții.

Ridicare a sprancene cu fir

Ridicarea cu fir de sprânceană este procesul de tragere a sprâncenei în sus prin intermediul unei mici incizii făcute de la nivelul scalpului și a unei suturi care coboară până la sprânceană. Este o metodă ușoară, practică și fără riscuri.

Este o procedură care poate fi efectuată sub anestezie locală.... Nu este nevoie de pansament, deoarece nu există cicatrice după aplicarea liftingului cu fir de păr pentru sprâncene. După procedură, în funcție de vârsta individului, acestea pot fi coborâte din nou. După o perioadă scurtă de timp, este posibil ca aplicarea să trebuiască să fie reînnoită.

Ridicarea endoscopică a sprâncenelor

Metoda endoscopică de ridicare a sprâncenelor se realizează pe cale subcutanată. Se efectuează o operație închisă sub pielea sprâncenelor cu ajutorul unui telescop. Vârful telescopului este extins prin mica incizie făcută în scalp. Aici, se intervine asupra ridurilor mimice și se corectează mușchii care determină persoana să arate sprâncenele joase. Persoana va să aibă imaginea sprâncenelor pe care și-o dorește și care i se potrivește. Nu există nicio problemă în a efectua împreună operația endoscopică de ridicare a sprâncenelor și alte operații estetice.

Înainte de operația de ridicare a sprâncene

Ca în toate operațiile, este necesar să se întrerupă aspirina și fumatul cu 3 săptămâni înainte de operație în cazul operației de ridicare a sprâncenelor. Este esențial să evitați să luați medicamente și alte substanțe chimice care pot subția sângele în ultima săptămână.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Ce să nu folosiți:

 • Analgezice precum Voltaren, Vermidon și Apranax (Minoset, Novalgin pot fi folosite atunci când este necesară ameliorarea durerii),
 • Suplimente de vitamine, inclusiv ginseng, ginkgo biloba, coenzima Q și alte ingrediente,
 • Toate produsele pentru pierderea în greutate

În cazul în care browliftul va fi efectuat cu anestezie locală, va fi suficient să urmați recomandările medicului înainte de operație. Cu toate acestea, dacă liftingul endoscopic al sprâncenelor este planificat cu anestezie generală, va fi necesară pregătirea pentru anestezie, post pentru o anumită perioadă și utilizarea de medicamente.

 • Dacă aveți o infecție a tractului respirator superior, informați medicul, este posibil să fie necesară amânarea operației.
 • Intervenția dvs. se efectuează de obicei cu anestezie locală. Dar dacă va fi combinată cu liftingul frontal și facial, se face cu anestezie generală.
 • Fumatul poate afecta negativ vindecarea rănilor. Din acest motiv, ar fi benefic să nu-l mai folosiți cu

Săptămână înainte de operație.

 • Poate exista tendința de a sângera în timpul perioadei lunare (perioada menstruală), astfel încât este posibil ca intervenția chirurgicală să trebuiască să fie amânată, deși nu neapărat. Informați-vă medicul dumneavoastră despre această situație.
 • Utilizarea aspirinei, a medicamentelor pe bază de plante și a comprimatelor de vitamine trebuie întreruptă cu 10 zile înainte de data operației, deoarece acestea cresc tendința de sângerare.
 • În cazul în care se va opta pentru anestezie generală, trebuie să postiți timp de 6 ore înainte de intervenție.
 • Înainte de operația de ridicare a sprâncenelor, discutați îndelung cu medicul dumneavoastră despre dorințele dumneavoastră, despre ceea ce se poate face și despre permanența acestora.
 • Se va face o fotografie și se vor face planificarea și desenele necesare.

După operația de sprâncene

 • Antibiotics pentru a preveni infecția și analgezicele pentru a evita durerea vor fi începute imediat după operație.
 • If doar ridicarea sprâncenelor a fost efectuată după operație, puteți pleca acasă în aceeași zi.
 • Do nu fumați timp de 1 săptămână după operație.
 • Do nu luați aspirină și medicamente similare, plante medicinale și tablete de vitamine timp de 10 zile după operație, deoarece acestea cresc tendința de sângerare.
 • It va fi suficient să vă odihniți acasă timp de 1-2 zile. În această perioadă, întindeți-vă cu capul deasupra nivelului inimii și aplicați gheață pe sprâncene și pe frunte la intervale de timp.
 • Returning la locul de muncă este, de obicei, 2 - 3 zile mai târziu.
 • There poate exista o mică umflătură și vânătăi, caz în care medicul vă poate recomanda unele creme) pentru o ameliorare mai rapidă.
 • poate începe exercițiile ușoare în 1 săptămână și sporturile grele în 2-3 săptămâni.
 • Poate avea dureri ușoare timp de câteva zile, dar este bine tolerată cu terapia orală de ameliorare a durerii.

Procesul de ridicare a sprâncene

Anestezie

General

Durata tratamentului

1-2 Ore

Sejur în Istanbul

4 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul de ridicare a sprâncene în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Va fi mai puțin pregătită pentru a vă face această operație. Toate examinările pot fi făcute în ziua operației.

Dacă veți avea doar operația de sprâncene, veți fi externat în aceeași zi a operației. Cu îngrijirea necesară pe care o veți face; puteți călători prin Istanbul și vă puteți bucura de activitățile pe care le doriți.

Specialiștii raportează că durează aproximativ 10-12 ani.

Vârsta ideală pentru operația de lifting de sprâncene este între 45-60 de ani.

Cicatricile, problemele cu părul, modificările senzației pielii, asimetriile sunt cele mai întâlnite complicații după operația de lifting de sprâncene.

Mini liftingul sprâncenelor, descris și ca lifting endoscopic al sprâncenelor, corectează problema prin crearea unor incizii mici, ascunse, pe scalp și eliberarea endoscopică a mușchilor încruntați, în timp ce ridică sprâncenele.

Pentru a diminua aspectul unei sprâncene grele și lăsate, se efectuează o intervenție chirurgicală. Pacienții pot folosi tehnica pentru a repara ridurile adânci și pentru a îndrepta ochii cu glugă. Pentru a scăpa de pungile de sub pleoapele inferioare și de pielea în plus de pe pleoapele superioare, se poate recomanda un lifting al pleoapelor.

Obiectivele procedurii sunt cele în care există distincția. Un lifting de sprâncene ridică poziția sprâncenelor pentru a face ca cineva să pară mai puțin obosit și, ocazional, poate ajuta pleoapele căzute. În timp ce netezirea frunții este obiectivul principal al unui lifting de frunte, poziția sprâncenelor poate să nu se schimbe semnificativ.

Liniile de încruntare dintre sprâncene pot fi tratate cu un lifting de sprâncene cu Botox. Cu injecții de Botox Cosmetic (toxină botulinică de tip A), înălțimea sprâncenelor dumneavoastră este, de asemenea, mărită. Pentru a vă netezi pielea la exterior și pentru a relaxa mușchii dintre sprâncene, aceste injecții relaxează mușchii subiacenți.

Un lifting temporal al sprâncenelor, adesea numit lifting lateral al sprâncenelor, presupune ridicarea sprâncenelor, în timp ce se fac simultan modificări în regiunea frunții. Este utilizat pentru a ajusta treimea exterioară a sprâncenelor, îmbunătățind în același timp aspectul ochilor.

După primele săptămâni, pe măsură ce nervii se trezesc din nou, scalpul începe să se simtă mâncărime. Amorțeala care este cauzată de incizie poate dura puțin mai mult de nouă luni.

În funcție de tehnica de specialitate utilizată, poate exista o modificare pe linia părului. Dacă aceasta este o problemă, consultați-vă cu medicul dumneavoastră pentru o altă tehnică.