Chirurgie plastică

Ridicarea Sânilor in Turcia

Ridicarea Sânilor in Turcia

Ce este ridicarea sânilor în Turcia?

Ridicarea sânilor este, din punct de vedere tehnic, ca o operație de reducere. Sânii sunt căzuți, dar pentru că nu sunt mari, nu este nevoie de îndepărtarea țesuturilor. Odată cu lăsarea sânului, acesta este fie în mărime normală, fie golit.

Ca urmare a pierderii în greutate, a alăptării sau a îmbătrânirii, țesutul mamar își poate pierde volumul. Cu ajutorul operației de ridicare a sânilor, este posibil să se corecteze aspectul sânilor căzuți care și-au pierdut vitalitatea. În cazul în care țesutul mamar nu are un volum suficient, este posibil ca operația de mărire a sânilor să nu fie suficientă pentru sânii căzuți. Slăbirea chirurgicală este îndepărtată, dar nu adaugă volum sânului. În astfel de cazuri, liftingul sânilor, și chirurgia de augmentare pot fi aplicate împreună.

În operația de ridicare a sânilor, se îndepărtează excesul de piele supraexpusă din punct de vedere tehnic. Areola este redusă la dimensiunea sa normală prin reducerea diametrului său. Mamelonul este poziționat acolo unde îi este locul.

Înainte de operația de breast lift?

La prima întâlnire înainte de operația de ridicare a sânilor, plângerile pacientei sunt ascultate cu atenție, iar așteptările sunt clar înțelese. Apoi, nevoile și așteptările lor de la operație sunt evaluate din punct de vedere al realității. În timpul examinării fizice, se examinează sânii și se fac măsurătorile necesare în timp ce pacienta stă în picioare sau în șezut. Sunt evaluați factori precum vârsta, starea pielii, forma și dimensiunea sânilor care pot afecta procedura de ridicare a sânilor.

În funcție de vârsta pacientei și de istoricul familial, poate fi necesară efectuarea unei mamografii înainte de operația de ridicare a sânilor. Pacienta este instruită cu privire la modul în care trebuie să se pregătească pentru intervenția chirurgicală, inclusiv orientări privind alimentația, fumatul și evitarea anumitor vitamine/medicamente.

După operația de Breast Lift

Procesul de după operația de ridicare a sânilor poate afecta în mod direct succesul operației. Succesul operației de ridicare a sânilor depinde nu numai de operația în sine, ci și de cât de bine vă pregătiți pentru operație și cât de bine aveți grijă de dumneavoastră după aceea.

Este foarte important să urmați întocmai sfaturile de recuperare pentru liftingul de sâni oferite de chirurgul dumneavoastră, din ziua dinaintea operației până la 6 săptămâni după intervenție. De la ceea ce purtați la ceea ce mâncați și până la cât de multe exerciții fizice faceți, va trebui să vă luați diferite măsuri de precauție în fiecare etapă a procesului de recuperare. Ar putea fi util să lipiți un ghid al timpului de recuperare a liftingului mamar pe birou sau în alte locuri frecvent vizitate pentru a vă reaminti la ce să vă așteptați în fiecare etapă. Bineînțeles, ar trebui să vă perfecționați programul de recuperare pe baza instrucțiunilor profesionale ale medicului dumneavoastră cu privire la ceea ce vă puteți aștepta.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Etapele de vindecare

Pentru a simți mai puțină durere și pentru a obține rezultate mai eficiente după operația de ridicare a sânilor, trebuie respectate regulile.

2 săptămâni înainte de operație

Renunțați la fumat, nu folosiți aspirină, ibuprofen, suplimente pe bază de plante, ulei de pește sau orice medicament care poate crește riscul de sângerare. Achiziționați consumabilele de care ați putea avea nevoie după operație (pungi de gheață, tifon, sutien sport). Raportați orice semne de boală. Istoricul medical poate necesita autorizare medicală, cum ar fi analize de laborator, mamografie sau EKG înainte de operație.

Cu o zi înainte de operație

Confirmați ora operației și transportul. Completați rețetele. Noaptea dinaintea operației Înainte de operație, postiți timp de 12 ore fără să mâncați sau să beți nimic. Faceți un duș, relaxați-vă, mergeți la culcare devreme și încercați să dormiți cel puțin șapte ore.

La 2-3 zile după operație

Multe femei pot avea dureri ușoare până la moderate în zilele care urmează intervenției, iar acestea pot fi gestionate cu medicamente prescrise. Greața provocată de anestezia folosită în timpul procedurii este, de asemenea, frecventă, dar de obicei dispare fără intervenție. Pansamentele chirurgicale și drenajele folosite sunt de obicei îndepărtate de către chirurg în acest interval de timp. Cu toate acestea, mulți chirurgi își vor sfătui pacienții să continue să folosească sutiene chirurgicale și bandaje de compresie pentru a proteja locurile de incizie. Până în a 2-a sau a 3-a zi, mulți pacienți vor putea face duș. Primele 2 săptămâni după operația de ridicare a sânilor sunt foarte importante.

1 săptămână după operație

În timp ce nivelurile de durere sunt de obicei reduse semnificativ, pot persista vânătăi moderate și umflarea sânilor. Multe paciente sunt competente să se întoarcă la serviciu și să facă activități zilnice ușoare, inclusiv mersul pe jos. Cu toate acestea, pacienții trebuie să evite să se aplece, să ridice obiecte grele și alte mișcări intense.

2 săptămâni după operație

Majoritatea pacientelor încep să se simtă normale și își pot desfășura activitățile zilnice fără durere. Exercițiile fizice sau activitățile intense trebuie în continuare evitate. Inciziile se vindecă de obicei complet în aproximativ 2 săptămâni, iar pacienții pot fi curățați pentru a face baie.

4 săptămâni după operație

Majoritatea pacienților se recuperează suficient de mult pentru a-și relua rutina normală de exerciții fizice (cu toate acestea, trebuie evitate exercițiile și activitățile care vizează în mod specific pieptul, cum ar fi golful, tenisul etc.).

6 săptămâni după operație

Punctul de 6 săptămâni indică, de obicei, faptul că procesul de vindecare este complet, deoarece cea mai mare parte a vânătăilor și a umflăturilor de la nivelul sânilor a dispărut. Majoritatea pacienților pot face exerciții fizice fără restricții, pot dormi pe burtă și pe o parte și este permisă purtarea de sutiene cu sârmă.

Managementul durerii

Procesul de după operația de ridicare a sânilor poate fi destul de dureros pentru unele paciente. Majoritatea pacienților raportează că se confruntă cu dureri ușoare până la moderate în urma procedurii de ridicare a sânilor. Durerea este de obicei cea mai mare în primele 2-3 zile după procedură și apoi se diminuează. Chirurgul dumneavoastră poate prescrie medicamente pentru durere pentru a ușura orice disconfort cu care se confruntă pacienta. Rețineți că mulți chirurgi nu recomandă administrarea de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene, fără prescripție medicală, cum ar fi ibuprofenul sau naproxenul, după procedură, deoarece acestea pot crește sângerarea.

Amorțeala mamelonului

După operația de ridicare a sânilor poate fi o perioadă de sensibilitate crescută din cauza operației. În săptămânile imediat după procedură, senzația mamelonului crește adesea și revine la normal.

Cicatrici

Deși procesul de după operația de ridicare a sânilor este frustrant din cauza cicatricilor, cicatricile pot fi de obicei acoperite. Operația de ridicare a sânilor poate provoca cicatrici, a căror amploare și localizare depind de tipul de tehnică de ridicare a sânilor aplicată. În unele cazuri, inciziile pot fi plasate în zone cu vizibilitate redusă, cum ar fi în jurul liniei areolei sau sub pliul sânilor. În plus, există mai multe tratamente cosmetice nechirurgicale care pot fi aplicate pentru a minimiza aspectul cicatricilor care apar.

Sfaturi pentru o vindecare rapidă și ușoară

Procesul de după operația de ridicare a sânilor este important în succesul tratamentului și în prevenirea efectelor secundare. Urmați toate instrucțiunile de îngrijire post-intervenție furnizate de chirurgul dumneavoastră plastic. Luați medicamente pentru durere, antibiotice și alte rețete prescrise de chirurgul dumneavoastră. Participați la toate întâlnirile postoperatorii programate. Evitați dușul sau baia până la confirmare. Purtați toate articolele de compresie sau sutienele chirurgicale recomandate. Planificați să vă odihniți 1-2 săptămâni.

Odihniți-vă și dormiți mult. Beți multă apă în timpul perioadei de recuperare. Mâncați alimente ușoare și sănătoase după procedură. Evitați să atingeți sau să îndepărtați bandajele de pe incizii, deoarece acest lucru vă poate redeschide rănile. Purtați haine lejere, în special bluze care nu necesită să ridicați brațele pentru a le îmbrăca. Evitați să dormiți pe burtă sau pe o parte timp de 6 săptămâni după procedură. Pacienții sunt sfătuiți să doarmă cu capul sub 2-3 perne pentru a reduce durerea și umflarea. Limitați orice formă de exerciții fizice viguroase, inclusiv mișcările fizice care determină sânii să sară (cum ar fi alergatul sau săriturile) până la recuperarea completă.

Este important să înțelegeți că experiența dvs. de recuperare poate fi diferită de informațiile prezentate aici, din cauza diverșilor factori, cum ar fi toleranța dvs. la durere și răspunsul de vindecare al organismului dvs. în perioada de după operația de lifting. Variabilele specifice procedurii, cum ar fi tehnica de ridicare a sânilor, joacă, de asemenea, un rol în recuperare. În cele din urmă, pacientele care combină un lifting mamar cu alte proceduri chirurgicale (cum ar fi o procedură de augmentare sau de reducere a sânilor) pot necesita o perioadă de recuperare mai lungă.

Îngrijirea unui lifting de sâni poate face ca timpul de recuperare să fie mai ușor

Este posibil să aveți nevoie de ajutor în timpul procesului post-operator de ridicare a sânilor. Intervenția chirurgicală de ridicare a sânilor este cu siguranță gestionabilă, dar prezintă multe provocări pe parcurs, inclusiv durerea, gama limitată de mișcare, protecția rănilor și altele. Va fi dificil să treceți prin procesul de recuperare pe cont propriu, așa că este important să vă planificați să primiți cea mai bună îngrijire posibilă pe parcursul
ecuperare. Fie cereți prietenilor apropiați sau membrilor familiei să călătorească cu dumneavoastră la Istanbul și să vă asiste în primele zile de recuperare.

Procesul de ridicare a sânilor în Turcia

Anestezie

General

Durata tratamentului

2-4 Ore

Sejur în Istanbul

7 Zile

Social acceptabil

10+ Zile

Costul de ridicare a sânilor în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 5 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Este important să fiți în Istanbul chiar înainte cu câteva zile de ziua operației. În acest fel, puteți să vă faceți toate examinările la timp și să vă pregătiți mental pentru procedură.

Recuperarea dumneavoastră va dura între 3 și 7 zile după operație. Deci, cel puțin a face o călătorie planificată de 7 zile este o necesitate. După 2 zile de la operație, puteți face un tur prin Istanbul.

Va exista o durere moderată. Dar imediat după operație veți începe să folosiți medicamente pentru a atenua durerea.

Va fi nevoie de un sutien chirurgical sau medical timp de aproximativ 2 săptămâni după operație.

Va trebui să purtați haine largi după operație. Trebuie să nu vă mișcați brațele în sus.

 • Realizați un test de laborator sau o evaluare medicală.
 • Primiți anumite medicamente sau ajustați doza celor pe care le luați deja.
 • To asistați la identificarea oricăror modificări potențiale ale țesutului mamar, faceți o mamografie de referință înainte de operație și încă una după aceea.
 • Give renunțați la fumat.

După operație nu trebuie să faceți duș timp de 48 de ore. După 48 de ore ar fi mai bine să vă spălați doar sub talie. Când drenajele sunt scoase, este din nou important să nu faceți duș timp de 48 de ore.

Timp de aproximativ 10 zile nu trebuie să vă ridicați brațele, să faceți sport sau să cărați ceva greu.4

Trebuie să dormiți pe spate, să purtați sutienul medical și să evitați să dormiți pe burtă sau pe față.

Va exista o cantitate mică de sângerare după liftingul mamar. Dar pansamentul va fi schimbat în fiecare zi.

Sânii dvs. se vor simți sensibili și umflați.
Poate dura câteva luni pentru ca senzația/ senzația la nivelul areolelor/panelor să revină la normal după ce a fost diminuată în perioada postoperatorie inițială.

După șase luni, puteți merge fără sutien!