Transplant de păr

Transplant de barbă în Turcia

Transplant de barbă în Turcia

Ce este un transplant de barbă?

Transplantul de barbă este procesul de transplantare a părului luat de la ceafă în cavități regionale, cum ar fi obrajii și deasupra buzelor și în zonele în care barba este rară. Transplantul de barbă, care se poate face și pentru implementarea modelului de barbă dorit, poate fi efectuat și pentru a strânge barba existentă.
În unele părți ale zonei bărbii de pe fața bărbaților, este posibil ca barba să nu crească din diverse motive. Deoarece acest lucru provoacă deformări, creează efecte negative pentru persoană. Transplantul de barbă este o aplicație care oferă o soluție definitivă în astfel de cazuri. Prin această plantare, problema este eliminată odată cu aplicațiile făcute în zonele în care barba nu crește sau barba este puțin crescută.

Tipuri de transplant de barbă

În transplantul de barbă se folosesc două metode diferite. Acestea sunt transplantul de barbă cu tehnica FUE și FUT.

Extracția unităților foliculare (FUE)

În această procedură, grefele de păr sunt îndepărtate din zona donatoare. Apoi este recoltat cu ajutorul unei mici incizii circulare. Medicul dumneavoastră va transplanta apoi foliculii de păr pe care i-a colectat în zona în care aveți nevoie de ei. În FUE, chirurgul colectează de obicei unul din cinci foliculi. Dar acest lucru variază în funcție de medic și de calitatea transplantului de păr. Procedura durează aproximativ 3-5 ore. Aceasta lasă mici pete rotunde din care sunt îndepărtați foliculii de păr. Unele clinici fac acest lucru manual. Altele folosesc ajutoare mecanice. Acest tip de însămânțare are un timp de recuperare mai rapid decât alte opțiuni. În plus, riscurile și complicațiile sunt foarte mici.

Transplantul de unități foliculare (FUT)

Celălalt tip primar de transplant preferat în transplantul de barbă este unitatea foliculară de transplant. În timpul acestei proceduri, medicul dumneavoastră îndepărtează o mică bucată de țesut din zona donatoare. Apoi închide vârful rănii. Aceste răni vor lăsa un mic semn pe dumneavoastră. Cu toate acestea, aceste semne sunt prea mici pentru a fi văzute cu ochiul liber. Transplantul de barbă cu metoda FUT durează puțin mai mult decât metoda FUE. Dar se termină întotdeauna cu o barbă mai densă. Pentru că în acest proces se transplantează, de obicei, un număr mult mai mare de fire de păr.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de transplantul de barbă

Transplantul de barbă poate fi efectuat cu scopul de a strânge barba sau de a crea un stil de barbă estetic pe o suprafață complet fără barbă. În ambele cazuri, trebuie să acordați atenție următoarelor aspecte înainte de procedură.

 • You trebuie să nu mai consumați alcool cu cel puțin trei zile înainte de transplantul de barbă. Consumul de alcool duce la o scădere a performanței de vindecare a zonei care urmează să fie plantată. De asemenea, poate provoca o creștere a ratei de sângerare în timpul procedurii.
 • At cu cel puțin una-două săptămâni înainte de transplantul de barbă, trebuie să întrerupeți utilizarea medicamentelor care au proprietăți de subțiere a sângelui. De exemplu, Aspirina, care este folosită de mulți oameni în viața de zi cu zi, este un medicament cu proprietăți de subțiere a sângelui. Dacă există un medicament pe care nu îl puteți întrerupe din cauza unor probleme de sănătate, în ciuda faptului că este un anticoagulant, asigurați-vă că îl informați pe medicul dumneavoastră despre acesta.
 • You trebuie să se oprească din fumat cu cel puțin trei zile înainte de transplantul de barbă. În mod similar, vă recomandăm să nu reîncepeți consumul decât la două săptămâni după procedură. Renunțarea la acest obicei pentru o perioadă de timp va afecta pozitiv procesul de vindecare. Substanțe precum nicotina și gudronul care se găsesc în țigări și alte produse din tutun pot încetini procesul de vindecare și vă împiedică să obțineți rezultate mai devreme.

După transplantul de barbă

Veți obține rezultatele transplantului de barbă treptat. Există câteva lucruri la care trebuie să acordați atenție pentru ca rezultatele să fie mai bune în acest proces.

 • Water sau substanțele chimice nu trebuie să atingă zona donatoare până la prima spălare după ce are loc transplantul de păr. Mai ales primele trei zile sunt un proces foarte critic pentru ca grefele de transplant să se atașeze de piele.
 • You ar trebui să stea departe de toate produsele din tutun, în special de țigări, și de alcool timp de o săptămână sau două. Consumul acestor produse slăbește procesul de vindecare și împiedică grefele să se agațe mai strâns de piele.
 • Do nu vă faceți griji cu privire la procesul de răsfrângere de șoc care va fi experimentat în prima lună după plantare. Acesta este un proces foarte natural care include vindecarea.
 • In în cazul apariției crustelor și mâncărimilor care vor apărea după transplant, este extrem de important să nu vă zgâriați barba și să nu frecați un obiect dur în zona donatoare

Procesul de transplant de barbă

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplantului de barbă în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

După transplantul de barbă, trebuie să rămâneți în Turcia câteva zile. Medicul dumneavoastră va efectua primul proces de spălare la 3 zile după procedură. Acest proces trebuie să fie făcut mai întâi de un specialist. Din acest motiv, vă sfătuim să nu vă întoarceți în țara dumneavoastră în această perioadă.

Ar fi mai bine să veniți în Turcia cu o zi înainte de transplantul de barbă. În această perioadă, pregătirile pentru operație sunt finalizate confortabil. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți fi aici și în dimineața operației.

Un transplant de barbă este cel mai eficient mod de a îmbunătăți stilul de pe fața dumneavoastră. Veți obține rezultate foarte realiste în cadrul procedurii folosind propriul păr. Procesul de vindecare este, de asemenea, destul de rapid și confortabil.

Transplantul de barbă efectuat de un medic cu experiență este destul de sigur. Este una dintre procedurile cu cel mai mic risc de complicații sau alergii. Deoarece procedura se face folosind propriul păr.

Veți obține rezultate foarte naturale, deoarece barba transplantată în timpul operației va fi propriul dumneavoastră păr.

Nu vă recomandăm să vă radeți decât după cel puțin 10 zile de la operație. La început, fața dumneavoastră va fi roșie, sensibilă sau umflată. De aceea, trebuie să fiți extrem de blând în primele momente.

Deoarece operația va fi efectuată sub sedare, nu veți simți nicio durere. În perioada postoperatorie, durerea nu va fi prea mare. Cu toate acestea, medicul vă va recomanda totuși analgezice.

Acesta poate fi aplicat celor care au cicatrici și arsuri cauzate de răni accidentale, celor care au asimetrie în barbă, celor cu barbă și mustață rară, celor cărora nu le crește barba din cauza hormonilor și persoanelor care își schimbă sexul.

Nu trebuie să vă radeți înainte de operație. Cu toate acestea, este important ca zona bărbii să fie curată. Medicul dumneavoastră va rade zona care trebuie să fie rasă în timp ce se pregătește pentru procedură.

Transplantul de barbă se efectuează sub anestezie locală și sedare și durează 2-5 ore. Se poate spune că procedura este, în general, nedureroasă. După procedură, se observă că se formează cruste mici în jurul rădăcinilor transplantate.

După 2 săptămâni după transplantul de barbă, se poate observa o pierdere bruscă a bărbii. Această condiție se numește vărsare de șoc. După ce au trecut între 4 și 8 luni de la pierderea temporară a bărbii numită vărsare de șoc, barba permanentă este îndepărtată și procesul de vindecare este finalizat.

Un transplant de barbă completă necesită de obicei între 2.500 și 3.000 de grefe. Este posibil să aveți nevoie de grefe de păr suplimentare în funcție de obiectivele dumneavoastră personale.