Transplant de păr

Transplant de păr corporal în Turcia (BHT)

Transplant de păr corporal în Turcia (BHT)

Ce este un transplant de păr corporal (BHT) ?

Transplantul de păr folosind părul de pe corp se numește transplant de păr de pe corp. În acest proces de transplant, părul este luat din alte părți ale corpului în loc de zona frecvent utilizată a cefei. Este o metodă eficientă aplicată pentru a crește densitatea în transplantul de păr. Părul de pe corp a fost folosit încă de la apariția tehnicii FUE. FUE este o procedură de transplant de păr care implică îndepărtarea câte o unitate foliculară la un moment dat, folosind o capsă manuală și o pensă de extracție. Acest lucru o face o procedură ideală pentru a utiliza părul donator din corp.
BHT este, de asemenea, aplicat uneori pacienților care nu au suficient păr în ceafă. Este de preferat pentru ca transplantul de păr să aibă mai mult succes.

Ce tip de păr de pe corp ar trebui să fie preferat pentru transplantul pe scalp?

În transplantul de păr, prima zonă donatoare preferată după ceafă este barba. Părul din barbă este foarte potrivit pentru transplantul de păr, deoarece este puternic și gros. Partea feței de-a lungul și sub bărbie este cea mai bună zonă donatoare.

Firele de păr din barbă sunt cel mai bine transplantate în zona situată ușor în spatele coroanei și a liniei de păr a capului, poate pentru a adăuga grosime într-o zonă transplantată anterior. Nu transplantăm barbă la linia părului din față, deoarece părul nu va arăta natural din cauza grosimii sale.

O altă zonă donatoare care este cel mai frecvent utilizată este părul de pe piept. Părul de pe piept este mult mai subțire decât părul de pe față sau de pe scalp. Prin urmare, acest lucru face ca linia frontală a părului care formează un aspect păros sau zona coroanei să fie potrivită pentru mai multă acoperire.

Există și alte zone care pot fi folosite ca păr donator pentru transplantul de păr. Printre acestea se numără părul de pe spate, umeri, brațe, axile, inghinali și coapse.

Înainte de transplantul de păr pe corp

Este foarte important să nu consumați alcool cu 7-10 zile înainte de transplantul de păr în ceea ce privește dezvoltarea și alimentarea cu sânge a foliculilor de păr nou implantați. Trebuie să întrerupeți medicamentele anticoagulante descrise ca diluanți ai sângelui cu o săptămână înainte de procedură. Și ar trebui să-i spuneți medicului dumneavoastră despre medicamentele de rutină pe care le utilizați. Trebuie să încetați să consumați produse precum țigări, tutun sau alcool cu o săptămână înainte de procedură. Nu beți băuturi care conțin cofeină și derivații acesteia cu 2 zile înainte de coafură transplant. Trebuie să purtați haine confortabile, care sunt ușor de scos și care au nasturi în față.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Dacă aveți o boală cronică sau medicamente pe care le folosiți în mod continuu, trebuie să vă informați medicul despre acest lucru. Medicul dumneavoastră va planifica procesul de tratament în funcție de informațiile pe care le va primi de la dumneavoastră.

După transplantul de păr pe corp

Ceea ce trebuie luat în considerare după transplantul de păr conține mai multe substanțe. Transplantul de păr, care poate conține multe puncte de îngrijire, de la curățare la nutriție, trebuie să fii foarte atent mai ales în timpul anului de după transplant

 • Avoid muncă grea, cum ar fi transpirația constantă, oboseala sau dușul. În plus, transpirația deteriorează foliculii de păr și împiedică creșterea sănătoasă a acestuia.
 • Especially dacă părul cade din cauza stresului, nu vă puneți într-un mediu stresant după transplantul de păr.
 • Avoid relații sexuale timp de câteva nopți după operație.
 • Never beți, deoarece veți avea nevoie de antibiotice după implantare. Alcoolul este dăunător pentru părul nou transplantat, deoarece intră în sistemul circulator direct din sânge.
 • Those care trebuie să fie luate în considerare după transplantul de păr pot prezenta dureri parțiale și slăbiciune. De asemenea, se poate experimenta tensiune din cauza anesteziei locale administrate. Cu medicația recomandată de medic, aceste plângeri vor dispărea complet în câteva zile.
 • For în primele zile, trebuie să stați întins pe spate cât mai mult posibil și să evitați să atingeți zona de tratament.Dacă îl aplicați și pe ceafă, trebuie să vă întindeți.
 • If vă întindeți la locul de însămânțare după plantare, pot apărea edeme. Nu trebuie să vă faceți griji în această privință. Aceste edeme dispar în câteva zile.
 • On a doua zi după transplantul de păr, bandajele din zona epilării gâtului trebuie îndepărtate și trebuie făcut un pansament. Apoi bandajați fruntea pentru a preveni căderea edemului de pe cap pe frunte și pe ochi.
 • After a doua zi de la transplantul de păr, nu se va aplica nimic pe zona de transplant.

Procesul de transplant de păr pe corp

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplantului de păr corporal în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

După operația de BHT, trebuie să rămâneți în Turcia cel puțin 3 zile. Motivul pentru aceasta este că medicul dumneavoastră va face prima spălare. Medicul dvs. vă va spăla zona de intervenție la trei zile după operație.
El vă va spune în detaliu cum a procedat. După aceea, veți face procedurile de spălare așa cum vă indică medicul dumneavoastră.

Dacă doriți, puteți veni în Turcia în dimineața operației. Cu toate acestea, vă recomandăm să ajungeți cu o zi înainte de operație. Deoarece procesul de pregătire se finalizează mai ușor în acest fel. Procesul continuă mai confortabil.

Da. În general, în transplantul de păr se folosesc firele de păr din ceafă. Cu toate acestea, în cazurile în care densitatea părului din această zonă nu este suficientă, se îndepărtează păr din alte părți ale corpului.

Acest proces durează între 6 și 8 ore. Durata procedurii poate varia în funcție de viteza medicului dumneavoastră sau din alte motive.

Rata de succes în transplantul de păr corporal este de 95 %. Faptul că firele de păr sunt puternice și groase este eficient în rezultatele transplantului de păr. Din acest motiv, zona donatoare care urmează să fie selectată de către medic și structura părului de pe corp sunt importante pentru încheierea cu succes a procedurii.

Transplantul de păr din părul de pe picior poate fi efectuat ca urmare a faptului că nu aveți suficient păr în zona capului sau nu este considerat adecvat de către medic. Deși nu este foarte preferată, această metodă este, de asemenea, o metodă eficientă în ceea ce privește transplantul de păr.

Da. În cazurile în care nu există suficient păr în zona cefei, poate fi folosit părul pubian. Dar părul pubian devine ultima alegere. Înainte de aceasta, zone precum gâtul, barba, gâtul etc. sunt folosite ca zone donatoare.

Conform unor cercetări, japonezii și chinezii au cele mai groase fibre de păr individuale.

Operațiile pe care le va face un medic bun de transplant de păr dau rezultate absolut reușite și naturale. Cu toate acestea, o bună determinare a liniei părului este, de asemenea, eficientă pentru a face ca rezultatele să arate natural.

Testosteronul este strâns legat de creșterea părului de tip masculin. La bărbați, există structuri numite kerotinocite în foliculii de păr. Atunci când nivelul de testosteron din organism crește în timpul adolescenței, testosteronul interacționează cu această structură și crește producția de ADN și ARN, oferind o creștere a părului numită creștere a părului de tip masculin.

Nu veți simți durere, deoarece operația se va efectua sub sedare. Apoi, medicul vă va recomanda analgezice. Dacă simțiți durere în timpul perioadei de repaus, puteți folosi aceste medicamente. Cu toate acestea, acest proces nu este un proces dureros

Acest proces durează aproximativ 6-8 ore. Acest timp poate varia în funcție de viteza medicului dumneavoastră.