Transplant de păr

Transplant de păr DHI în Turcia

Transplant de păr DHI în Turcia

Ce este transplantul de păr DHI?

Transplantul de păr DHI înseamnă "Direct Hair Transplantation". În această metodă, se folosește un stilou medical numit choi, care trebuie folosit doar de experți. Datorită acestui stilou, medicul dumneavoastră colectează grefele. Apoi, datorită acestui stilou, acesta plasează direct foliculii de păr pe care i-a prelevat în pielea dumneavoastră, fără a deschide o incizie sau un canal. Datorită stiloului implanter utilizat în aplicație, transplantul este finalizat în două etape. Este posibil să se efectueze operațiile de deschidere a canalului și de grefare în același timp. Stiloul implanter preferat în timpul procedurii are o structură cilindrică și foarte subțire. În acest fel, permite ca părul să fie introdus în acul de implantare prin conducerea prin canale. Se știe că această metodă este cea mai practică.

Înainte de operația de transplant de păr DHI

Există câteva aspecte la care ar trebui să acordați atenție înainte de aplicarea transplantului de păr DHI. În acest fel, atât rădăcinile plantate vor putea să reziste într-un mod sănătos, cât și regiunea în care se adună rădăcinile se va putea vindeca rapid. Nu fumați începând cu 2 zile înainte de procedură. Nu beți alcool cu 3 zile înainte de procedură.

Aspirina și alte anticoagulante nu trebuie folosite cu 10 zile înainte. Scurtarea părului dumneavoastră înainte de operație se va face în clinica noastră. Ar trebui să vă spălați părul cu un duș înainte de a veni dimineața la procedură. Aveți grijă să nu vă lăsați capul la soare cu aproximativ 2 săptămâni înainte, mai ales vara. Este foarte important să nu vă bronzați capul și să nu aveți arsuri solare. Purtați haine lejere atunci când vine vorba de procesare.

După operația de transplant de păr DHI

Atunci când pacienții sunt informați cu privire la ceea ce trebuie avut în vedere după transplantul de păr DHI, procesul decurge mai eficient. Nu consumați substanțe precum cafeaua sau țigările imediat după procedură. Protejați-vă scalpul de traumatisme. Nu permiteți ca apa să vă atingă scalpul până la prima spălare. Evitați activitățile care vă vor face să transpirați excesiv. Puteți folosi accesorii precum pălăriile la o săptămână după procedură. Dormiți în poziția culcat pe spate, cu capul ușor ridicat.
Nu puneți presiune pe scalp cu un prosop atunci când vă uscați părul. Dacă aveți de gând să vă aplicați ser, cremă etc. pe păr, consultați-vă medicul pentru acest lucru. Folosiți accesorii precum beretele, pălăriile etc. pe care vi le recomandă medicul dumneavoastră. Respectați instrucțiunile de spălare pentru zece zile după procedură. Atunci când simțiți durere, folosiți doar analgezicele recomandate de medicul dumneavoastră. Aveți grijă de donatori și de locurile de transplant așa cum vă recomandă medicul dumneavoastră.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Avantajele transplantului de păr DHI

Avantajele transplantului de păr DHI utilizat în mod obișnuit sunt:

 • With Transplantul de păr DHI, este puțin mai ușor să direcționați foliculii de păr în comparație cu alte metode.
 • This metoda, care poate fi transplantată mai des, oferă un aspect natural și intens.
 • During aplicarea, pacientul nu trebuie să se radă complet. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru pacienții de sex feminin.
 • When efectuarea procedurii în metoda DHI, se oferă o deteriorare minimă a zonei respective.
 • After aplicarea, crusta și timpul de recuperare este ușor mai scurt.
 • Grafts prelevate din zona donatoare sunt păstrate pentru o perioadă minimă de timp. Cu cât această perioadă durează mai mult, cu atât este mai probabil ca foliculul de păr să fie deteriorat.

Procesul de transplant de păr DHI

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplant de păr DHI în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Nu vă recomandăm să vă întoarceți în țara dumneavoastră imediat după această procedură. După transplantul de păr, se efectuează primul proces de spălare. Acesta se face de obicei la 3 zile după procedură. Prima spălare este efectuată de către medicul dumneavoastră sau de către asistenta cu experiență din clinică. Prin urmare, trebuie să rămâneți în Turcia în această perioadă. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă întoarceți imediat, medicul dumneavoastră vă va oferi o informare detaliată. Când vă întoarceți în țara dumneavoastră, trebuie să urmați recomandările medicului dumneavoastră.

De obicei, pacienții se află în Turcia în dimineața operației. Dar este mai convenabil pentru dumneavoastră să fiți aici cu o zi înainte de procedură. Pregătirile pentru operație se fac cu ușurință într-un interval de timp mai larg în acest fel.

DHI este o metodă a tehnicii FUE realizată cu ajutorul unui implanter. În această tehnică, spre deosebire de FUE, foliculii de păr luați din zona donatoare sunt transplantați în zona care urmează să fie transplantată fără a deschide un canal cu ajutorul implanterului. Rata de vindecare este mai scurtă în tehnica DHI, iar posibilitatea de sângerare este, de asemenea, foarte redusă.

Părul recoltat din zona donatoare nu crește la loc. Această zonă rămâne rară. Absența foliculilor de păr de pe gât, care este îndepărtată proporțional cu zona donatoare ce urmează a fi îndepărtată, nu se observă din exterior.

În această tehnică, nu există cicatrice, deoarece nu se face nicio incizie. Prin urmare, este una dintre cele mai preferate metode.

Două tehnici sunt aplicate pe scară largă în Turcia. Acestea sunt tehnicile de transplant de păr cu DHI și metoda FUE. Ambele tehnici au avantaje diferite. După ce medicul dvs. vi le explică în detaliu, puteți decide care dintre ele este mai potrivită pentru dvs.

După transplantul de păr, poziția de dormit trebuie să fie pe spate. Trebuie să dormiți cu capul ușor ridicat. Odată cu acesta, puteți folosi o pernă pentru gât. În acest fel, vă puteți menține capul în aceeași poziție în timp ce dormiți.

La o săptămână după procedură, puteți să vă ascundeți zona de transplant de păr cu accesorii precum pălării, șaluri etc. pe care vi le va recomanda medicul dumneavoastră.

Cea mai nouă tehnică de transplant de păr dezvoltată recent este tehnica Neograft. Este o versiune semiautomată a tehnicii de transplant de păr cu FUE.

DHI este una dintre cele mai eficiente tehnici de transplant de păr. Prin modul în care este aplicat și prin avantajele pe care le oferă, acest procedeu este 100% de succes.

După transplantul de păr DHI, medicul dumneavoastră vă va da o explicație detaliată cu privire la poziția dumneavoastră de dormit, obiceiurile de a mânca și de a bea, activitățile și îngrijirea zonei de intervenție.
Trebuie să urmați recomandările medicului dumneavoastră în timpul acestui proces. În acest fel, puteți accelera procesul de vindecare și puteți obține rezultate mai reușite.

Medicii raportează că intervalul optim de vârstă pentru transplantul de păr este între 30-40 de ani. Conform rezultatelor obținute în urma procedurilor, s-a văzut că s-au obținut rezultate mai permanente la pacienții din acest interval de vârstă.