Transplant de păr

Transplant de păr în Istanbul

Transplant de păr în Istanbul

Ce este un transplant de păr în Istanbul?

Transplantul de păr este procesul de transplantare a unor noi foliculi de păr în zona de chelie din zona capului. Cu toate acestea, este una dintre cele mai eficiente și permanente metode de tratament pentru problema căderii părului. Medicul dumneavoastră trebuie să fie foarte experimentat pentru ca acest tratament să aibă succes. Cu toate acestea, vă recomandăm să efectuați această procedură în centre de sănătate de foarte bună calitate și aprobate. Pentru că șansele tale de a obține rezultate de succes în transplantul de păr sub scări sunt foarte mici. Din acest motiv, vă recomandăm să vă asigurați de calitatea și conștientizarea centrului în care veți face procedura.

Tipuri de transplant de păr în Istanbul

Există două tehnici utilizate frecvent în procedurile de transplant de păr în Istanbul. Acestea sunt tehnica de transplant de păr FUE și tehnica de transplant de păr DHI. Veți decide împreună cu medicul dumneavoastră de care dintre aceste tehnici aveți nevoie

Transplantul de păr DHI

Transplantul de păr DHI se realizează cu ajutorul unor dispozitive speciale numite "implanter pen". Este, de asemenea, una dintre cele mai avansate metode de transplant de păr. Este acronimul de la Direct Hair Implantation. Unul dintre cele mai importante motive pentru care tehnica DHI a ajuns în prim-plan în ultimii ani este faptul că este o metodă în două etape care nu deschide o incizie. În alte tehnici de transplant de păr, transplantul de păr, care se realizează în trei etape, cum ar fi colectarea grefei, deschiderea canalului și transplantul de grefă, se realizează cu două etape de bază, cum ar fi colectarea grefei și transplantul de grefă, folosind metoda DHI. Factorul cel mai important în reducerea operației de refacere a părului la două etape este utilizarea dispozitivelor cu stilou implanter.

Transplantul de păr FUE

Transplantul de păr FUE constă în îndepărtarea foliculilor de păr sănătoși printr-o metodă numită FUE și transferul în zona de chelie. Metoda FUE, care este o tehnică aplicată începând cu anul 2004, este o tehnică extrem de deschisă la evoluțiile tehnologice și a continuat să fie dezvoltată din ziua în care a fost implementată. În tehnica FUE, foliculii de păr sunt luați unul câte unul din partea din spate a părului, care se numește "zona donatoare", cu ajutorul unor vârfuri cu micromotoare de 0,7-1 mm și suturați în zona în care părul este rar. Fiecare rădăcină prelevată din "zona donatoare" conține 2 sau 3 celule de păr, iar aceste unități se numesc grefe. De câtă grefă va avea nevoie fiecare pacient este decisă de către medicul dumneavoastră în timpul examinării care va fi efectuată înainte de operație.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Transplant de păr Sapphire FUE

Transplantul de păr Sapphire FUE (extracția unităților foliculare) este realizarea etapei de deschidere a canalelor din tehnica de transplant de păr FUE, care este frecvent preferată în lume în acest domeniu, cu vârfuri produse din safir, care este o substanță foarte valoroasă. În tehnica de transplant de păr FUE Sapphire FUE, foliculii de păr sunt colectați din nou prin utilizarea tehnicii FUE. Cu toate acestea, canalele către zona în care se va efectua transplantul de păr nu sunt deschise cu oțel, ca în metoda FUE, ci cu minereu de safir sub formă de creion. Vârfurile de safir permit deschiderea de microcanale în zona în care se va face implantarea, mult mai mici, mai netede și mai frecvente decât oțelul. Deschiderea la nivel micro a canalelor minimizează deformarea țesuturilor și reduce formarea crustelor. Astfel, după aplicare, scalpul se vindecă rapid și nu există cicatrici vizibile.

La ce ar trebui să acordați atenție înainte de transplantul de păr în Istanbul

Înainte de a veni la Istanbul înainte de transplantul de păr, asigurați-vă că luați cu dvs. tot ce aveți nevoie. Cu toate acestea, vă recomandăm să aveți o rudă sau un prieten cu dumneavoastră. Pentru că este posibil să aveți nevoie de cineva care să vă ajute în procesul de după procedură. Trebuie să aveți la dumneavoastră bani lichizi pentru schimbarea țării. Pentru că, uneori, pot exista probleme cu plățile cu cardul de credit. Prin urmare, atunci când întâmpinați o problemă, aveți bani lichizi pentru a evita să vă aflați într-o situație dificilă.

Nu beți alcool și nu fumați înainte de procedură. Mâncați mese ușoare. Deoarece transplantul de păr este o procedură care durează mai mult de 6 ore, nu vă veți putea satisface nevoia de a mânca timp de ore lungi. Prin urmare, stomacul dumneavoastră trebuie să fie plin atunci când intrați în procedură. Dacă luați anticoagulante, trebuie să întrerupeți acest medicament cu 15 zile înainte de procedură. Diluanții de sânge provoacă sângerări în timpul procedurii. Prin urmare, este vital să încetați să luați medicamentul.

După transplantul de păr

După procedură, vă veți afla sub influența unor sedative. Medicul vă va administra analgezice, astfel încât să nu simțiți durere. Dacă totul decurge bine, vă deplasați la hotel. În mod normal, trebuie să rămâneți în Istanbul până la primul proces de spălare. Pentru că primul proces de spălare se face în clinică. După aceea, asistentele vă vor spune cum să vă spălați părul. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă întoarceți imediat în țara dumneavoastră, vă recomandăm să faceți această procedură într-o clinică din țara dumneavoastră. În schimb, medicul dumneavoastră vă poate descrie în detaliu cum să vă spălați părul. Asigurați-vă că înțelegeți acest proces.

Puteți vedea primele rezultate după aproximativ trei luni. Dar aveți nevoie de un an pentru a vedea rezultatul real. La aproximativ un an de la procedură, noul dvs. păr va crește într-un mod luxuriant și sănătos. În afară de asta, în prima săptămână după procedură, părul va cădea. Această etapă se numește scurgere de șoc. Dar nu vă faceți griji. Aceasta este o situație care se întâmplă în cursul obișnuit al procesului. Nu este ceva neașteptat. Scurgerea de șoc se termină în aproximativ o lună, iar apoi noul dumneavoastră păr începe să crească.

Procesul de transplant de păr în Istanbul

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplantului de păr în Istanbul

All inclusive package
  • Consultație gratuită
  • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Testarea pre/post-operatorie
  • Costul pentru laborator
  • Medicamente și echipamente
  • Transfer VIP complet
  • Suport 7/24
  • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Această perioadă este, de obicei, de minimum trei zile. Motivul pentru aceasta este că primul proces de spălare se va face în spital. După procedură, vă puteți întoarce în țara dumneavoastră după ce medicul dumneavoastră efectuează prima procedură de spălare. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă întoarceți în țara dumneavoastră înainte de această dată, medicul dumneavoastră vă va spune în detaliu ce trebuie să faceți acolo.

De obicei, pacienții vin la Istanbul cu o zi înainte de procedură. Motivul pentru aceasta este că se vor face pregătirile pentru procedură. Cu toate acestea, uneori există persoane care vin la Istanbul în dimineața operației. În astfel de cazuri, este mai indicat să sosiți cu o zi înainte de procedură, deoarece procesele de pregătire și procesare vor dura ceva mai mult.

Prețul transplantului de păr în Istanbul variază în funcție de anumite motive. Acestea sunt, de obicei, experiența medicului dumneavoastră. În același timp, calitatea centrului de păr la care veți face procedura este factorul determinant în ceea ce privește prețul. Cu toate acestea, în orice caz, prețul transplantului de păr în Istanbul este mai potrivit pentru alte țări europene.

Da. După ce vă odihniți timp de o zi după procedură, puteți vizita Istanbulul. Puteți să vă plimbați pe străzile acestui oraș frumos fără să vă epuizați și să gustați mâncarea sa delicioasă.

După operație, nu trebuie să închideți zona transplantată. După trei zile de așteptare, o puteți camufla purtând o pălărie, dacă doriți. Cu toate acestea, nu atingeți zona transplantată timp de trei zile după operație.

Cea mai critică perioadă după transplantul de păr este în primele trei zile de la aplicare. Indiferent de metoda prin care este plantat, găurile practicate, chiar și la nivel micro, nu se vindecă imediat. Vă recomandăm să vă odihniți timp de 3 zile după transplantul de păr. Dar dacă doriți să ieșiți și să vă plimbați, trebuie să vă protejați zona de prelucrare împotriva oricăror accidente.

Poziția dvs. în prima noapte este foarte importantă. Se recomandă să vă culcați pe spate, cu fața îndreptată spre tavan și într-o poziție ușor ridicată. Nu vă întoarceți capul în stânga și în dreapta. Se recomandă să înfășurați un prosop curat sub zona bandajată de la ceafă, deoarece acesta va împiedica contactul capului cu perna sau cu capul patului și va reduce formarea umflăturilor.

Pentru aceasta, pacienții preferă, de obicei, să poarte pălării. În același timp, zona de tratament va fi bandajată în primele trei zile. În acest fel, nu este vizibilă din exterior. La sfârșitul celei de-a treia zile, vă puteți păstra zona de tranzacționare purtând o pălărie.

Cele mai bune proceduri de transplant de păr din lume sunt efectuate în SUA, Marea Britanie și Turcia. Deoarece costul transplantului de păr în America și Anglia este foarte ridicat, pacienții preferă, de obicei, să facă această procedură în Turcia.

De obicei, vă puteți tunde cu aparatul la 3 luni după operație. Din acest moment, părul dumneavoastră este acum înrădăcinat permanent. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu vă radeți prea aproape de foliculii de păr.

Cei mai experimentați medici din Turcia deservesc în Istanbul. Cu toate acestea, centrele de transplant de păr din Istanbul sunt foarte dezvoltate. Tranzacțiile sunt efectuate folosind cele mai recente tehnici și tehnologii. Din acest motiv, Istanbul este una dintre cele mai fiabile destinații pentru transplantul de păr.

În operațiile efectuate de medici nespecialiști, crește riscul de alergie la pacient. În afară de aceasta, pot apărea edeme în zona de transplant de păr sau în zona donatoare. nerespectarea sfaturilor de specialitate după transplantul de păr poate pune probleme grave.