Transplant de păr

Transplant de păr Sapphire în Turcia

Transplant de păr Sapphire în Turcia

Ce este transplantul de păr safir?

Odată cu avansarea tehnologiei, au existat și progrese în tehnicile de transplant de păr. În fiecare zi se obțin rezultate de succes în aceste operațiuni. Transplantul de păr cu safir este o tehnică de transplant de păr obținută din piatră naturală de safir și realizată cu ajutorul unui stilou cu vârf de safir care nu cauzează nici o deteriorare a țesutului cutanat.

Un stilou cu vârf de safir este folosit pentru a deschide cuiburi în zona care urmează să fie transplantată. Prin această metodă se obțin rezultate mai rapide. De asemenea, oferă posibilitatea de a vă recupera rapid, cu mai puțină sângerare. Datorită numeroaselor avantaje, multe persoane preferă această tehnică. Transplantul de păr cu tehnica Sapphire este una dintre cele mai avansate metode de transplant de păr. Se știe că medicii preferă adesea această tehnică. Motivul pentru aceasta este că avantajele sunt prea multe.

Înainte de transplantul de păr Sapphire

După ce vă decideți asupra transplantului de păr, trebuie să faceți o cercetare detaliată despre centrele de sănătate. Dacă un medic cu experiență și de încredere efectuează procedura, rezultatul de succes al tratamentului este ridicat. Mediul atent și igienic al transplantului de păr este o necesitate pentru operația estetică.

Programările se fac, de obicei, la intervale de 15 zile. Astfel, ar trebui să întrerupeți consumul unor alimente înainte de procedură. Este vorba de alimente care au un efect de subțiere a sângelui. De asemenea, ar trebui să întrerupeți consumul de substanțe precum alcoolul și țigările. În special, întrerupeți utilizarea antibioticelor, a substanțelor care subțiază sângele și a analgezicelor cu cel puțin 10 zile înainte de procedură. Ca urmare a măsurilor luate, probabilitatea de reușită a operației este foarte mare. Înainte de operație, trebuie să discutați în detaliu întregul proces cu medicul dumneavoastră.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

După transplantul de păr Sapphire

După operație, grefele trebuie să se atașeze la foliculul de păr. Există câteva situații la care trebuie să acordați atenție, astfel încât foliculii de păr să se poată ține de piele fără probleme. Nu trebuie să faceți duș imediat după procedură. Evitați locuri precum baia turcească, sauna. Sporturile și exercițiile grele vă fac să transpirați. Transpirația excesivă poate face ca grefele să iasă din scalp. Prin urmare, evitați activitățile care vă vor face să transpirați excesiv. Alimentele dăunătoare care nu ar trebui să fie luate înainte de procedură nu ar trebui să fie luate după procedură în același mod. În acest fel, vă puteți recupera într-un timp scurt. În acest fel este mai ușor să obțineți rezultatele pe care le doriți.

Avantajele transplantului de păr Sapphire

Există multe avantaje pe care ți le va oferi transplantul de păr safir. Instrumentele de păr safir au o suprafață netedă. Este ascuțită și solidă. Acesta previne deteriorarea țesuturilor. Datorită acestor instrumente, pot fi aplicate multe tehnici de transplant de păr. Densitatea apare datorită capacității de a adăuga foliculi de păr frecvenți. Acest lucru face ca părul să arate mai natural. porii transplantați devin mici. Recuperarea după operație este mai rapidă. Se formează o textură netedă pe piele. Deoarece sunt transplantați în unghiuri naturale, nu există posibilitatea de a schimba dimensiunea lor atunci când părul crește. Această tehnică dă rezultate mult mai rapide decât altele. Procesul de vindecare este, de asemenea, destul de rapid. Procesul postoperator pentru pacienți este foarte confortabil.

Procesul de transplant de păr Sapphire

Anestezie

Local

Durata tratamentului

6-8 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplantului de păr Sapphire în Turcia

All inclusive package
  • Consultație gratuită
  • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Testarea pre/post-operatorie
  • Costul pentru laborator
  • Medicamente și echipamente
  • Transfer VIP complet
  • Suport 7/24
  • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Primele trei zile după procedură sunt foarte importante. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră ar trebui să facă prima spălare a părului. La trei zile după procedură, se efectuează prima spălare. Este important să rămâneți în Turcia în această perioadă, pentru a avea posibilitatea de a ajunge la medicul dumneavoastră ori de câte ori aveți nevoie.

Vă recomandăm să veniți cu o zi înainte de operație. Este important să ajungeți din timp pentru ca pregătirile să se poată face într-un interval de timp mai larg.

Transplantul de păr cu un stilou cu vârf de safir este mult mai rapid de recuperat. Ambele metode au avantajele lor. Cu toate acestea, cea mai preferată metodă este transplantul de păr cu tehnica safirului.

Transplantul de păr cu un stilou cu vârf de safir este mult mai rapid de recuperat. Ambele metode au avantajele lor. Cu toate acestea, cea mai preferată metodă este transplantul de păr cu tehnica safir.

Transplantul de păr efectuat de un medic cu experiență este cel mai eficient tratament. În plus, este important ca tehnica aplicată să fie tehnica safir. Transplantul de păr cu un stilou cu vârf de safir este cel mai eficient tratament.

Există aproximativ 2-3 fire de păr într-o grefă. De exemplu, 2000 de grefe înseamnă 4000-6000 de foliculi de păr. În cazul în care zona de chelie este mare, se pot însămânța 30-40% din acest număr.

Nu, nu crește, dar subțierea părului nu va fi vizibilă, deoarece rădăcinile sunt luate din zona donatoare din zona cefei, care are o structură radiculară foarte frecventă în comparație cu alte părți ale scalpului. Deoarece rădăcinile prelevate sunt luate intermitent, acestea nu se vor afla în cavități.

Cei mai experimentați medici de transplant de păr din Turcia sunt în Istanbul. Deoarece nu există o singură persoană care să efectueze cu succes transplantul de păr, nu putem scrie un anumit nume aici. Cu toate acestea, medicii de transplant de păr de la Clinica Erdem se numără printre cei mai experimentați și de succes medici de transplant de păr din Turcia.

Dacă aveți o problemă de cădere a părului și a apărut o calviție permanentă, trebuie să faceți acest tratament. Pentru că transplantul de păr elimină complet această problemă. Este o soluție permanentă aplicată pentru a elimina problema calviției.

Milioane de oameni, inclusiv celebrități, preferă Turcia pentru transplantul de păr în întreaga lume. Cu toate acestea, cele mai bune clinici de transplant de păr sunt în Anglia, America și Turcia.

Dintre acestea, Turcia este prima țară care oferă servicii de calitate la cel mai accesibil preț și, prin urmare, se află pe primul loc în clasamentul preferințelor.

Deoarece transplantul de păr este o operație efectuată la nivelul scalpului, nu are nicio legătură cu osul craniului și cu structurile interne și este imposibil să afecteze aceste părți.

Veți obține rezultate naturale în cazul unui transplant de păr reușit. Pentru aceasta, aveți nevoie de un centru de transplant de păr de calitate și de un medic care este expert în domeniu. Clinica Erdem vă oferă cele mai bune servicii în acest sens.