Transplant de păr

Transplant de sprâncene în Turcia

Transplant de sprâncene în Turcia

Ce este transplantul de sprâncene?

Operația de transplant de sprâncene este procesul de transplantare a foliculilor de păr preluați din zona donatoare în zona fără sprâncene, în funcție de căderea sau de caracteristicile genetice. Pierderea sprâncenelor poate apărea, de obicei, din motive cum ar fi îndepărtarea sprâncenelor din aceeași zonă pentru o perioadă lungă de timp, alopecia areata etc. diverse boli de piele care implică rădăcina părului, aplicații de machiaj permanent, tratament chimioterapic. După pierderea sprâncenelor, operația de transplant de sprâncene poate fi efectuată pentru sprâncenele care nu sunt împlinite la finalul perioadei de așteptare de 1-2 ani.

Prin această metodă, este posibil să se dea forma dorită sprâncenei. Realizarea sprâncenei cu vârful ascuțit tocit, realizarea unei părți de cap groase, conferirea unei forme drepte sprâncenei curbate se poate face în timpul transplantului de sprâncene.

Tipuri de transplant de sprâncene

Transplantul de sprâncene poate fi realizat în două moduri diferite pe scară largă. Acestea sunt transplantul de sprâncene cu tehnica DHI și FUE.

Excizia unității foliculare (FUE)

Tehnica FUE, cunoscută ca fiind cea mai recentă tehnologie în transplantul de sprâncene, este tehnica prin care puteți obține cele mai naturale rezultate. Cu metoda FUE, luăm rădăcinile una câte una și le plantăm prin forarea lor în unghiul dorit, fără a tăia pielea din zona în care intenționăm să le plantăm. Ca rezultat, putem obține sprâncene care ies la un unghi cât mai apropiat de cel natural (20-25 de grade). Este greu de distins sprânceana transplantată prin această tehnică de sprânceana naturală. Rădăcinile sunt prelevate una câte una de la ceafă prin metoda micropungerii, astfel încât afectarea este minimă în zona în care se face prelevarea.

Implantarea directă a părului (DHI)

Tehnica DHI a fost utilizată pe scară largă în aplicațiile de transplant de păr și sprâncene în ultimii ani. Un aspect estetic este obținut datorită tehnicii DHI în cazul sprâncenelor rare și al sprâncenelor care au fost pierdute din cauza arsurilor, accidentelor sau bolilor. Cu ajutorul tehnicii DHI, este posibil să se obțină structuri de sprâncene permanente și cu aspect natural. Transplantul de sprâncene cu anestezie locală este o aplicație care durează în medie 1-3 ore, în funcție de raritatea sprâncenelor.
Imaginea rezultată ca urmare a unei munci atente va fi naturală și permanentă. Sprâncenele realizate cu tehnica DHI cresc în 3 luni și ajung la forma dorită în minim 8 luni și iau forma cea mai normală,
inclusiv foliculii de păr.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

Înainte de transplantul de sprâncene

Înainte de transplantul de sprâncene, se efectuează analiza stării de sănătate a pacientului. De asemenea, se oferă informații despre posibilele riscuri care pot apărea în cadrul acestei examinări. În consecință, se ia o decizie cu privire la operație. Vă recomandăm să nu purtați machiaj atunci când veniți la operație. Cu toate acestea, trebuie să încetați să luați anticoagulante cu zece zile înainte de operație. Dacă aveți o boală cronică, informați medicul dumneavoastră despre aceasta. Luați un însoțitor cu dumneavoastră atunci când veniți în Turcia pentru transplantul de sprâncene. În afară de aceasta, este de asemenea important să aveți bani la dumneavoastră. Dacă aveți probleme cu cardul de credit la plățile pe care le veți face aici, puteți evita problema cu ajutorul banilor lichizi.

După transplantul de sprâncene

Căderea părului poate apărea imediat după transplantul de sprâncene, dar acest lucru nu ar trebui să vă îngrijoreze. Pentru că părul pierdut va începe să crească din nou. Este normal ca după transplant să existe slăbiciune și subțirime la nivelul firelor de sprâncene, dar, în timp, aceste fire vor începe să se îngroașe. După procedură, noile dvs. sprâncene vor începe să crească la 3 luni de la procedură. La 7-8 luni de la procedură, sprâncenele dvs. își iau forma finală. Nu uitați că noile dvs. sprâncene vor începe să cadă la 15 zile după ce au fost transplantate. Această problemă de cădere continuă timp de 3 luni. După a treia lună, nu mai există nicio pierdere de sprâncene Întrebări frecvente.

Procesul de transplant de sprâncene

Anestezie

Local

Durata tratamentului

4-5 Ore

Sejur în Istanbul

3 Zile

Social acceptabil

1 Săptămâna

Costul transplantului de sprâncene în Turcia

All inclusive package
  • Consultație gratuită
  • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
  • Testarea pre/post-operatorie
  • Costul pentru laborator
  • Medicamente și echipamente
  • Transfer VIP complet
  • Suport 7/24
  • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

La două zile după transplantul de sprâncene, se efectuează primul proces de spălare. Medicul dumneavoastră face acest lucru. Vă sfătuim să nu vă întoarceți imediat în țara dumneavoastră în această perioadă. După procedură, trebuie să rămâneți în Turcia timp de cel puțin 2 zile. Dar, dacă trebuie să vă întoarceți, medicul dumneavoastră vă va spune ce trebuie să faceți în țara dumneavoastră de origine.

Puteți veni în Turcia în dimineața operației. Cu toate acestea, sfatul nostru este să fiți aici cu o zi înainte de operație. Pregătirile dumneavoastră sunt mult mai confortabile în acest timp.

Acest proces durează aproximativ 3-5 ore. Se realizează sub anestezie locală.

Prețurile transplantului de sprâncene în Turcia sunt mult mai accesibile decât în alte țări europene. Prețurile variază, de obicei, în funcție de experiența medicului dumneavoastră și de calitatea centrului de sănătate.

Deoarece această procedură va fi efectuată sub anestezie locală, nu veți simți durere. Medicul dumneavoastră vă va recomanda analgezice pentru a nu simți durere după procedură.

Da. Datorită tehnologiilor în curs de dezvoltare, transplantul de sprâncene poate fi efectuat folosind propriul păr. Rezultatele unui transplant de sprâncene reușit sunt permanente.

Pentru aceasta, transplantul de sprâncene este o metodă eficientă. Multe persoane cu sprâncene rare au sprâncene mai groase și mai stufoase cu ajutorul metodei de transplant de sprâncene.

Dacă doriți ca sprâncenele să vă crească la loc, probabil că veți încerca mai întâi metodele de îngrijire cu uleiuri naturale. Cu toate acestea, cea mai eficientă metodă de tratament în acest sens este transplantul de sprâncene. Datorită procedurilor de transplant de sprâncene realizate cu ajutorul tehnicilor de ultimă generație, pacienții au un păr mult mai luxuriant și mai gros.

Transplantul de sprâncene este o metodă chirurgicală minim invazivă. Zona sprâncenelor este anesteziată cu anestezie locală, iar foliculii de păr singuri luați de la gât sunt transplantați în zona sprâncenelor în funcție de forma dorită. Începând cu 6 luni, sprâncenele transplantate încep să crească în mod natural. Rezultatele sunt permanente.

După vârsta de 50 de ani, vă puteți face să vă crească din nou sprâncenele prin transplantul de sprâncene. Puteți obține rezultate excelente cu ajutorul procedurii unui medic cu experiență.

Dacă se aplică cu tehnica potrivită, veți avea sprâncene permanente pentru o viață întreagă. Dar pentru aceasta aveți nevoie de transplant de sprâncene într-o clinică de calitate, într-un mediu steril și de către un medic cu experiență.

La aproximativ 3 luni de la transplant, sprâncenele dvs. încep să crească. Veți obține rezultatele complete în 6-9 luni.