Chirurgie plastică

Vaginoplastie în Turcia

Vaginoplastie in Turcia

Ce este vaginoplastia?

Vaginoplastia este o intervenție chirurgicală de întinerire vaginală efectuată pentru a corecta hiperlaxitatea vaginală, întinderea țesuturilor canalului vaginal, tonifierea și fixarea capacității mușchilor vaginali.
Hiperlaxitatea vaginală, unul dintre motivele vaginoplastiei, este un fenomen frecvent după naștere, în special în cazul nașterilor lungi, complexe, instrumentate și/sau al nou-născuților cu o greutate mai mare de 3.000 g.
Hiperlaxitatea vaginală este cauzată de un deficit de tonicitate a mușchilor perineali. Femeile care suferă de ea, în primul rând, se confruntă cu o scădere a sensibilității în timpul actului sexual și cu o scurgere abundentă de apă din vagin după baie.
Se obișnuiește să se asocieze mărirea labiilor mari cu infiltrații de acid hialuronic pentru a îmbunătăți netezimea și hidratarea vulvei sau cu alte tehnici de întinerire vulvară, cum ar fi labioplastia pentru a îndepărta pielea prea îmbătrânită la nivelul labiilor mici.

Înainte de operația de vaginoplastie

Deși mărirea vaginului apare de obicei după o naștere normală, predispoziția genetică este, de asemenea, un factor important. În cazul în care pielea este subțire și elasticitatea ei este mai mare decât de obicei, se observă că există o mărire a vaginului după naștere. Deși nu este o pierdere estetică vizuală, această situație poate fi sursa principală a multor probleme, cum ar fi dificultatea de a reține urina, ca urmare a relaxării mușchilor vaginali, și sunete nedorite în timpul actului sexual. Această problemă, care se întâlnește în general la femeile care au născut de mai multe ori și în mod normal, este eliminată prin îngustarea peretelui posterior al vaginului.
Înainte de decizia de intervenție chirurgicală, medicul dumneavoastră va efectua un examen fizic pentru a vă evalua dacă sunteți apt pentru operație. În timpul acestui examen fizic, se așteaptă să furnizați informații despre istoricul medical și starea generală de sănătate.
Medicul dumneavoastră vă va informa cu privire la riscurile, beneficiile și cerințele de îngrijire postoperatorie ale operației. Respectarea recomandărilor medicului dumneavoastră va reduce riscul de complicații.

Înainte de operația de vaginoplastie, este important să respectați acest lucru:

  • This trebuie să se facă după terminarea perioadei menstruale.

If pacienta folosește medicamente care conțin hormoni, aceste medicamente trebuie întrerupte cu 3 săptămâni înainte de procedură, iar ele pot începe să ia din nou medicamentele la 2 săptămâni după procedură. În cazul pacientelor care utilizează aspirină, aceasta trebuie întreruptă cu cel puțin 3 zile înainte.

 • Existing infecția vaginală trebuie tratată înainte de operație.
 • The pacienta nu trebuie să mănânce sau să bea nimic cu 6 ore înainte de procedură.

Aveți o întrebare?
Aveți nevoie de mai multe informații despre operație? Făcând clic pe Whatsapp sau pe e-mail, puteți obține o consultație gratuită pentru întrebările dumneavoastră.
Întrebați-l pe doctor

După operația de vaginoplastie

Procesul de după vaginoplastie este foarte important pentru succesul tratamentului. După ce pacienta care a suferit o operație de strângere vaginală a fost externată,

 • General regulile de igienă și curățarea umbră genitală trebuie să fie meticuloase.
 • Dressings ar trebui să se facă în conformitate cu recomandările medicului.
 • Prescribed medicamentele trebuie luate la timp și în totalitate.
 • The piscina sau sauna trebuie evitate timp de aproximativ 3 săptămâni.
 • Should abțineți-vă de la activitatea sexuală timp de cel puțin 6 săptămâni.

Punctele de sutură plasate în urma operației de vaginoplastie cad singure după aproximativ 2 săptămâni, fără a fi nevoie de nicio intervenție. Din acest motiv, nu este nevoie să consultați un medic pentru a fi îndepărtate copcile. După 1 lună de la operație, zona vaginală revine la starea sa normală, iar pacientul poate reveni la viața sexuală normală după 45 de zile.
Deși etanșeitatea regiunii vaginale este în cea mai mare parte păstrată după o operație de vaginoplastie, se poate observa o re-îngrășare din motive precum nașterile recurente și îmbătrânirea, deși cu o probabilitate scăzută. Pentru a preveni o astfel de repetare, sunt foarte utile exercițiile de întărire a mușchilor vaginului. Datorită antrenamentelor numite exerciții Kegel, pot fi întăriți atât mușchii vaginului, cât și structurile musculare din diferite părți ale corpului. De asemenea, astfel de exerciții țin femeile departe de probleme precum incontinența urinară la vârste mai înaintate.

Există cicatrice după operația de restrângere vaginală?

Dacă vor exista sau nu cicatrici în zona vaginală după intervenția chirurgicală este una dintre cele mai frecvente întrebări puse de femeile care se gândesc la o intervenție chirurgicală. Nu rămâne nicio urmă după operație și este imposibil să se vadă măcar un semn că individul a suferit o intervenție chirurgicală. Faptul că operația nu are complicații semnificative este, de asemenea, foarte reconfortant pentru femei. Operațiile de vaginoplastie, care au factori de risc simpli, cum ar fi spotting de scurtă durată, sângerări ușoare și edeme, sunt operații la care pacientele pot reveni la viața normală în scurt timp, dacă individul urmează recomandările medicului. Sângerările ușoare și formațiunile de edem care pot fi observate după operație dispar în 10 zile.

Efectul operației de vaginoplastie asupra vieții sexuale

Frecarea clitorisului cu penisul este cea care face ca femeia să ajungă la orgasm în timpul actului sexual. Dacă vaginul se slăbește din cauza nașterii sau a unui alt motiv, devine dificil de obținut plăcerea sexuală, deoarece cantitatea de frecare așteptată scade. După intervenția chirurgicală de vaginoplastie, deoarece penisul intră într-un vagin mai îngust, timpul de fricțiune cu clitorisul este prelungit și este posibil ca femeile și bărbații să ajungă la o plăcere sexuală mai satisfăcătoare. Multe paciente se plâng că nu puteau avea orgasm înainte de vaginoplastie și că au început să experimenteze orgasmul pe lângă creșterea plăcerii în urma actului sexual după operație. Din acest motiv, intervențiile chirurgicale de strângere vaginală au o mare contribuție la menținerea unei vieți sexuale mai sănătoase.

Procesul de vaginoplastie

Anestezie

Local

Durata tratamentului

2-4 Ore

Sejur în Istanbul

4 Zile

Social acceptabil

2 Săptămâni

Costul vaginoplastiei în Turcia

All inclusive package
 • Consultație gratuită
 • 3 nopți la un hotel de 5 stele în Istanbul
 • Testarea pre/post-operatorie
 • Costul pentru laborator
 • Medicamente și echipamente
 • Transfer VIP complet
 • Suport 7/24
 • Asistenții vorbesc limba engleză

Solicitați informații
Prenumele este obligatoriu!
Email-ul este obligatoriu!
Numărul de telefon este obligatoriu!
Fără cod de țară
Call Time este necesar!
În funcție de ora din țara dumneavoastră.
Operațiuni multiple
 
Politica de confidențialitate este necesară

Procesul de aplicare

Completați formularul

Pentru a ne contacta, trebuie să completați mai întâi formularul.

Consultație gratuită

După completarea formularului, consultanții noștri experți în sănătate vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Trimiteți o fotografie

Consultanții noștri experți în sănătate vă vor cere fotografii pe care să i le arătați medicului.

Planificare

După examinarea fotografiilor, medicul dumneavoastră va decide dacă sunteți potrivită pentru operație și va fi planificat procesul operației.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebarea dvs., ne puteți trimite un e-mail din formularul nostru de contact.

Întotdeauna este ideal ca pacienții să fie în Istanbul cu câteva zile înainte de operație. Astfel, se pot face aranjamentele necesare.

Planificarea unei vacanțe de cel puțin 5 zile va fi adecvată. Puteți avea parte de recuperare în acest proces.7

Termenul "întinerire vaginală" acoperă o gamă largă de proceduri de remediere vaginală. Aceste operații pot fi folosite în scopuri cosmetice sau pentru a rezolva probleme legate de vârstă, cum ar fi incontinența de urină și lipsa de etanșeitate vaginală.

Dacă vă supuneți unei operații de strângere vaginală sub anestezie generală, nu veți simți nicio durere sau disconfort pe toată durata tratamentului, iar orice efecte secundare pe care le aveți ar trebui să fie destul de minore.

După operație, ar trebui să puteți să vă deplasați și să faceți unele activități ușoare în decurs de o săptămână. După aproximativ șase săptămâni, ar trebui să fiți suficient de vindecată pentru a relua toate activitățile.

Veți fi sfătuită să evitați șederea prelungită pe pelvisul anterior în primele șase săptămâni după operație. De asemenea, timp de șase săptămâni, abțineți-vă de la activități intense. Timp de trei luni, abțineți-vă de la înot sau ciclism.

Perioada de recuperare a unei vaginoplastii durează aproximativ șase săptămâni. 1 Este esențial să respectați toate indicațiile postoperatorii ale chirurgului dumneavoastră pentru a contribui la prevenirea problemelor și pentru a garanta succesul intervenției chirurgicale.

Pe măsură ce mușchii și pielea din locurile cele mai delicate se vindecă, multe femei îndură o agonie. După operație, durerile vaginale sunt încă tipice o săptămână mai târziu. Dacă aveți dureri după operație, urmați sfatul medicului dumneavoastră și luați medicamentele care v-au fost prescrise sau aplicați gheață pe zona afectată.

Cea mai frecventă tehnică de vaginoplastie utilizează procedura de inversare a penisului. Aceasta nu creează o mucoasă vaginală. Ca urmare, vaginul nu se va autolubrifia, iar o persoană va trebui să folosească lubrifianți pentru a se supune dilatării sau pentru a avea relații sexuale cu penetrare.

În termenii cei mai simpli, o vaginoplastie afectează structura și conturul deschiderii vaginale, în timp ce o labioplastie afectează labiile mari și/sau labiile mici. Faptul că aceste două procese unice sunt efectuate în aceeași regiune a corpului nu schimbă distincția lor.

Folosind piele și țesut de la organele genitale, un chirurg efectuează o procedură de vaginoplastie pentru a crea atât vaginul exterior, cât și cel interior. Chirurgul va construi noua deschidere vaginală folosind țesut din prepuțul dumneavoastră.

După o vaginoplastie, sensibilitatea nu ar trebui să fie afectată în mod negativ, deoarece niciun nerv senzorial semnificativ nu ar fi trebuit să fie divizat în timpul operației. Într-un studiu de rezultat din 2002, 86% dintre pacienți au experimentat orgasme.