10 Secrete de Frumusețe de La Clinica Erdem

Datorită metodelor practice de înfrumusețare, este posibil să arăți foarte bine fără a petrece mult timp. Am compilat pentru dumneavoastră secretele de frumusețe pe care chirurgii plasticieni de la Clinica Erdem le împărtășesc doar cu pacienții lor.

Care sunt secretele de frumusețe?

Atât bărbații, cât și femeile își doresc neapărat să aibă o înfățișare bună. Există, de asemenea, o mulțime de oameni care cred că este necesar să petreacă mult timp pentru a obține acest aspect. Cu toate acestea, este posibil să obțineți frumusețea ideală cu o zi de rutină zilnică, menținând doar sănătatea pielii. Cele mai bune sfaturi de frumusețe de la chirurgii noștri plasticieni depășesc secretele de frumusețe ale Barbarei Palvin sau secretele de frumusețe ale lui Hailey Baldwin, pe care le urmărim cu apreciere în fiecare zi.

Care sunt cele mai bune sfaturi de frumusețe?

Există 10 sfaturi pe care ți le vom da pentru a obține frumusețea ideală. Atunci când urmezi aceste recomandări în mod regulat, vei observa o schimbare semnificativă în tine. Dar este important să faceți un obicei din aceste recomandări. Adică, dacă încetezi să mai urmezi aceste recomandări după ce ai obținut aspectul dorit, sănătatea pielii tale se poate deteriora sau te poți întoarce la vremurile în care nu te plăcea din nou.

Iată 10 sfaturi pentru a obține frumusețea ideală, indiferent dacă este vorba de un bărbat sau de o femeie:

1- Salvatorii de îngrijire a pielii

Unele probleme apar pe pielea noastră din cauza unor factori precum stresul, fumatul, insomnia și poluarea aerului din viața noastră de zi cu zi. Acestea sunt probleme temporare sau permanente, cum ar fi punctele negre, ridurile și coșurile. Pentru a scăpa de aceste probleme, bărbații și femeile preferă acum mai multe produse naturale pentru piele. Recomandările medicilor noștri specialiști pentru îngrijirea de rutină a pielii sunt următoarele:

Spălați-vă pielea cu apă curată sau apă de trandafiri cel puțin de două ori pe zi.
Aplicați exfoliere pe față înainte de a merge la culcare pentru a regenera celulele.
Puteți aplica o baie de aburi pe față o dată sau de două ori pe săptămână. Acest lucru vă menține porii deschiși.
Folosiți măști de îngrijire a pielii care să se potrivească pielii dumneavoastră pentru curățarea punctelor negre. Vă recomandăm să folosiți aceste măști de două ori pe săptămână.
Este important ca pielea dumneavoastră să rămână umedă pentru a vă menține sănătatea pielii. Prin urmare, folosiți crema de îngrijire a pielii zilnic.

Drept urmare, trebuie să vă spălați pe față în fiecare zi și apoi să folosiți crema de îngrijire a pielii. Trebuie să faceți aplicații precum măștile și peelingul doar de două ori pe săptămână.

2-Rutine de machiaj sănătoasă

Trebuie să ai o rutină de machiaj sănătoasă pentru a menține sănătatea pielii tale și pentru a obține frumusețea ideală. Rutinele de machiaj recomandate de experții noștri pentru tine sunt:

Întotdeauna aplică pe piele protecție solară sau cremă nutritivă înainte de a te machia.
Produsele de machiaj pe care le folosești trebuie să fie testate clinic și să conțină produse minerale.
Asigurați-vă că vă curățați machiajul înainte de a merge la culcare. Dacă dormiți fără să vă curățați machiajul, porii se vor înfundă și, ca urmare, vă puteți confrunta cu îmbătrânirea prematură și alte probleme ale pielii.
Curățați-vă pielea înainte de a vă aplica machiajul. Apoi, aplicați crema hidratantă, care este cea mai potrivită pentru pielea dumneavoastră. Această hidratare va crea un strat protector între pielea ta și produsele de machiaj. Un machiaj bun crește permanența unor machiaje, precum și înfrumusețează aspectul machiajului și susține pielea.
Nu folosiți produse de machiaj care aparțin unei prietene sau altei persoane. Stați departe de produsele de probă din magazine care au fost contactate de multe ori de alte persoane. Acordați atenție curățeniei și igienei produselor auxiliare, cum ar fi pensulele etc., pe care le folosiți pentru machiaj.

Țineți cont de faptul că și mâinile trebuie să fie curate înainte de a vă aplica machiajul.
Pentru a menține proprietățile produselor de machiaj, acestea trebuie să fie protejate de umiditatea ridicată, de căldură și de lumină. Produsele de machiaj care nu sunt depozitate corespunzător își vor pierde proprietățile în scurt timp și vă pot dăuna sănătății.

3-Protejați-vă pielea la soare

10 Secrete de Frumusețe de La Clinica Erdem

Știați că secretele de frumusețe ale femeilor rusești este de a folosi crema de protecție solară corectă și regulată? Nu putem spune că trăsăturile lor genetice nu sunt eficiente în frumusețea lor, dar au câteva metode pentru a-și proteja sănătatea pielii. Experții noștri au raportat că au constatat că este foarte eficient pentru pacientele rusești să folosească regulat crema de protecție solară, mai ales pe baza datelor pe care le-au colectat cu privire la sănătatea pielii. Este foarte important să evitați razele soarelui pentru a menține sănătatea pielii împreună.

Pentru a vă proteja pielea de razele soarelui, trebuie să aplicați cremă de protecție solară la fiecare două ore din zi. Lăsând la o parte secretele de frumusețe rusești, una dintre condițiile esențiale pentru o piele de fapt sănătoasă este folosirea regulată a protecției solare. Pentru aceasta va trebui să găsești crema de protecție solară care se potrivește cel mai bine pielii tale. Poate că ar fi indicat să cereți ajutorul unui dermatolog.

4-Secretele frumuseții Produse

10 Secrete de Frumusețe de La Clinica Erdem

O pacientă mi-a spus recent că a găsit un magazin secret de frumusețe. Nu vă vine să credeți! Nu ai nevoie de un magazin plin de secrete pentru a obține o frumusețe ideală. Pentru aceasta, trebuie doar să folosiți cu regularitate produsele potrivite. Pe lângă toate acestea, merită menționat faptul că trebuie neapărat să contactați un dermatolog pentru a stabili un plan de întreținere de rutină. Dermatologul dumneavoastră va găsi și vă va recomanda produsele potrivite și cele mai precise planuri de aplicare pentru dumneavoastră.

5-Păr sănătos

Un alt secret pentru a fi un bărbat sau o femeie frumoasă și atrăgătoare este acela de a avea un păr sănătos și puternic. Pentru aceasta, va trebui să vă stabiliți o rutină de îngrijire a părului săptămânal și lunar. Poți folosi uleiuri naturale pentru îngrijirea părului tău. Printre uleiurile care sunt cele mai bune pentru păr se numără uleiul de cocos, uleiul de argan, uleiul de ylang, uleiul de migdale și uleiul de măsline. Poți face îngrijirea săptămânală pregătindu-ți un amestec din aceste uleiuri. Dar asigurați-vă că nu sunteți alergic la niciunul dintre aceste uleiuri.

6-Produse de îngrijire naturale

Dacă sunteți conștienți, este un singur lucru pe care l-am spus de la începutul articolului nostru. Îngrijire, îngrijire și îngrijire! Una dintre condițiile esențiale pentru a avea o frumusețe ideală este îngrijirea. Pentru aceasta trebuie să folosești cele mai naturale produse. Pentru că produsele de îngrijire nenaturale nu îți vor aduce niciun beneficiu. Asigură-te că produsele pe care le folosești în tratamentele pe care le aplici pe păr, pe corp și pe față sunt întotdeauna naturale. Nu uitați să vă spălați în fiecare baie pentru corpul dumneavoastră. Dacă îți îndepărtezi pielea moartă de pe corp, vei avea o piele mai sănătoasă și mai tânără.

7-Mâncarea sănătoasă

Unul dintre sfaturile de frumusețe este o alimentație sănătoasă. Asigură-te că ai în dieta ta alimente bogate în vitamine și minerale. O piele lipsită de vitamine și minerale este, din păcate, condamnată la îmbătrânire prematură. Cu toate acestea, consumul abundent de apă îți permite să ai o piele mai luminoasă. De aceea, vă recomandăm să beți cel puțin 2 litri de apă pe zi.

8-Stai la o greutate sănătoasă

După cum vă puteți imagina, dacă aveți o greutate mai mare decât greutatea ideală, nu veți avea un aspect foarte plăcut. Atenție, nu vorbim aici de o greutate standard în toată lumea. Noi vă recomandăm să rămâneți la greutatea care este „cea mai bună pentru dumneavoastră”, adică cea mai sănătoasă pentru dumneavoastră. În acest fel, puteți fi în cea mai bună formă atât din punct de vedere medical, cât și al aspectului fizic.

9-Atenție la curățarea corpului dvs.

Frumusețea este primul lucru care îți vine în minte când te gândești la frumusețe, dar adevărul nu este așa. Amintiți-vă că un bărbat sau o femeie frumoasă înseamnă și un bărbat sau o femeie cu un corp curat. Idealul în acest sens este să faci duș de cel puțin trei ori pe săptămână și să faci curățarea regulată a părului lunar. Și nu uitați să găsiți parfumul care vi se potrivește cel mai bine. Un parfum impresionant și privilegiat are puterea de a te face să arăți ca o minune a lumii.

10-Cunoaște un chirurg plastician sau o cosmeticiană

Este totul în regulă, inclusiv rutina zilnică de îngrijire, obiceiurile alimentare sănătoase și greutatea ideală? Și tot nu ești mulțumită de imaginea pe care o ai după ce ai făcut toate acestea? În acest caz, ideea ideală pe care ți-o putem oferi este să îți faci o programare la un chirurg plastician. Uneori, anumite părți ale corpului nostru nu au frumusețea necesară pentru a ne mulțumi, indiferent ce am face. În acest caz, un chirurg plastician bun vă poate oferi imaginea la care visați. Nu fiți nervoasă în această privință. Dacă doriți să aveți un nas mai bun sau un corp mai bine conturat, este dreptul dumneavoastră natural să acționați acum.

Este un lux care poate atinge frumusețea. Nu uitați că. Chirurgii plasticieni de la Clinica Erdem vor cerceta aplicația ideală pentru dumneavoastră și vă vor satisface așteptările. Contactați-ne pentru mai multe informații despre frumusețe.

Întrebări frecvente

Care sunt sfaturile de frumusețe naturală?

Singurul secret al frumuseții naturale este curățarea și îngrijirea pielii pe care o veți face în mod regulat. Așa cum am menționat mai sus, spălați-vă zilnic pielea și aplicați creme hidratante care vi se potrivesc cel mai bine. Fă-ți îngrijirea pielii săptămânal și lunar.

Ce ar trebui să aplicăm pe față noaptea?

Înainte de a merge la culcare seara, ceea ce trebuie să faci mai întâi este să îți demachiezi pielea. După o bună curățare a pielii, puteți aplica un tonic. Pentru aceasta, aveți grijă să folosiți produse naturale, cum ar fi laptele de migdale sau apa de trandafiri. Ai grijă să îți hidratezi pielea după această aplicare.

Pot să pun lapte pe față peste noapte?

Puteți aplica lapte pe piele, cu condiția ca acesta să fie natural. Beneficiile aplicării laptelui pe față înainte de a merge la culcare sunt o nutriție profundă și o hidratare completă. Lăsând laptele pe față în timpul nopții vă ajută să obțineți o piele proaspătă, hidratată și netedă, strălucitoare în mod natural, dimineața.