Transplant De Păr în Vară-O İdee Bună Sau O Rea Una

Una dintre cele mai frecvente întrebări puse de pacienții Clinicii Erdem care doresc un transplant de păr este „Pot face transplant de păr vara?”.

Sezonul care ne motivează instinctiv să avem cel mai bun aspect se apropie. Vara înseamnă, de asemenea, o evadare de la locul de muncă și de la ocupațiile noastre profesionale. Așa cum țara ne oferă o experiență estivală splendidă!

Care este cel mai bun sezon pentru transplantul de păr?

Sezonul de vară este cel în care soarele își acordă căldura într-un mod abundent. Ca urmare, transpirăm și suntem expuși la razele UV. Așadar, este firesc să ne facem griji cu privire la efectuarea unui transplant de păr în acest sezon al anului. Dar, nu trebuie să vă fie teamă nici măcar un pic!

Atunci când vă faceți un transplant de păr în timpul verii, trebuie să urmați câteva instrucțiuni simple este suficient. În plus, iarna este cea mai potrivită pentru transplantul de păr. Pentru că riscurile cu care te vei confrunta în acest sezon sunt mai puține decât în timpul verii. Drept urmare, după cum spunem iarna este cea mai potrivită pentru transplanturile de păr.

Doi factori principali interconectați sunt cruciali în transplantul de păr în timpul verii. Aceștia sunt foliculii de păr hipersensibili și procesele de vindecare a scalpului. Veți observa o roșeață notabilă pe scalp după o procedură de transplant de păr. Această situație va experimenta micile incizii care sunt făcute în timpul operației. Dar, nu vă faceți griji în legătură cu acest lucru. Pentru că aceste erupții vor trece de la sine.

Cea mai bună vârstă pentru transplantul de păr

Transplant De Păr în Vară-O İdee Bună Sau O Rea Una

Intervalul normal de vârstă este între 18 și 65 de ani. Transplanturile de păr efectuate între aceste vârste. Veți da rezultate mult mai reușite la aceste vârste. Procesele de transplant de păr pot fi efectuate și pentru persoanele din afara acestui interval de vârstă, dacă este necesar, cu aprobarea unui specialist.

Înainte de transplantul de păr

Înainte de operația de transplant de păr trebuie să informați specialistul în transplant de păr despre problemele dumneavoastră de sănătate. Dacă aveți o problemă de sănătate, nu uitați să vă consultați medicul în legătură cu operația.

Vă sfătuim să nu consumați alcool înainte de operație. În timpul operației, folosim medicamente care vor avea un efect anestezic local. Ar trebui să limitați consumul de alcool cu zece zile înainte. Pentru că alcoolul este o interacțiune cu aceste medicamente. Prin urmare, este un pericol.

Vă sfătuim să vă opriți din fumat cu o săptămână înainte de operație. Fumatul încetinește fluxul sanguin pe scalp. În plus, venele pot deveni mai înguste. Deci, acest lucru poate împiedica creșterea părului transplantat și dezvoltarea sănătoasă a acestuia. Din toate aceste motive, ar trebui să vă opriți din fumat1-2 zile înainte de operație și 7-10 zile după transplant.

Îngrijirea ulterioară a transplantului de păr

Transplant De Păr în Vară-O İdee Bună Sau O Rea Una

De fapt, procesul de îngrijire ulterioară începe înainte de operație. Vă întrebăm tot ceea ce trebuie să știm despre starea dumneavoastră de sănătate. Prin urmare, istoricul medical pentru a ne asigura că putem adapta întregul proces la dumneavoastră. Căderea șocantă a părului, poate apărea după un transplant de păr în timpul verii. Căderea de șoc, care începe să apară la două sau trei săptămâni după operație. Nu aveți nevoie să vă faceți griji. Pentru că părul care a căzut începe să crească din nou în două luni. Pentru a evita aceste procese, trebuie să efectuați corect îngrijirea ulterioară.

Suplimente de vitamine

Vitaminele A, E și D sunt cele mai bune vitamine pentru îngrijirea părului. Gradul de efect al fiecăreia dintre aceste grupe de vitamine asupra părului este atât de întâmplător. În special vitaminele B sunt foarte des recomandate după operație. În plus, produsele naturale sunt recomandate ca supliment de bază pentru oricine dorește să piardă sau să îngrijească părul.

Suplimentele alimentare, cum ar fi aminoacizii, nu trebuie luate în decurs de o lună după procesul de transplant de păr. În caz contrar, foliculii de păr ar putea încetini și transplantul de păr ar putea eșua.

Dieta de transplant de păr în timpul verii

Transplantul de păr ar trebui evaluat ca un întreg cu procesul operativ înainte și după. Folosirea nutrienților, vitaminelor sau mineralelor care ajută la creșterea părului după operație este crucială. În afară de precum și țigările, alcoolul, etc., afectează negativ procesul de vindecare. Atunci când este privit din acest unghi; Sunt determinate vitaminele și mineralele care afectează pozitiv creșterea părului. Și este necesar să se planifice mesele care conțin nutrienți care conțin aceste vitamine și minerale.

Băiatul la soare al transplantului de păr în timpul verii

Băile de soare nu sunt o activitate sănătoasă în timpul procesului de vindecare. Și ar trebui să fiți evitat până când procesul de vindecare este complet de la această activitate. De asemenea, nu vă sugerăm să înotați în mare sau în piscină până când nu ați finalizat procesul de vindecare.

Transpirația transplantului de păr în timpul verii

Transpirația zilnică obișnuită nu reprezintă o problemă. Dar dacă aveți transpirație puternică activitățile fizice grele sunt interzise. Aceste reguli se aplică atât pentru ambele, operații de păr vara, cât și iarna. Astfel, se poate spune că operația de păr este independentă de vreme și de anotimpuri.

Sportul transplantului de păr în timpul verii

După cum s-a menționat mai sus, dacă aveți transpirație puternică sunt interzise activitățile fizice grele. Mai ales, în această vară. Nu vă înscrieți în sporturi de contact sau alte activități în care ar trebui să vă atingeți scalpul. Îngrijirea ulterioară este o parte integrantă a procesului de vindecare. Prin urmare, vă rugăm să vă consultați medicul dumneavoastră cu privire la activitățile pe care le veți face.

Cea mai bună perioadă a anului pentru transplantul de păr

Transplantul de păr poate fi făcut vara sau iarna. Dar, cea mai bună perioadă a anului pentru acest proces este în lunile de iarnă. Motivul este că mai puțină expunere la razele soarelui și probleme precum transpirația în timpul lunilor de iarnă.

Cel mai bun transplant de păr în Turcia

Transplantul de păr în Turcia a devenit un proces incredibil de popular de făcut în ultima vreme. Cele mai frecvente operații sunt transplanturile de păr cu tehnicile DHI și FUE. Cu toate acestea, dacă alegeți o clinică nesigură, ați putea fi dezamăgit de rezultate. Și trebuie să plătiți mai mult pentru a vă repara lucrarea. De aceea, trebuie să investighezi clinica pe care o vei prelucra cu mult timp înainte.

Întrebări frecvente

Ce vreme este bună pentru transplantul de păr?

La vreme rece este cea mai bună perioadă pentru un transplant de păr. Dar cu condiția să nu fie prea frig. Nu veți transpira prea mult din cauza vremii mai răcoroase din timpul iernii. În această perioadă mult mai ușor să vă păstrați scalpul curat.

Transpirația afectează transplantul de păr?

Dacă sunteți îngrijorat de problemele cauzate de transpirație pentru transplantul de păr, vă puteți relaxa. Transpirația nu va deteriora părul transplantat.

Pot să fac plajă după transplantul de păr?

Ar trebui să așteptați pentru a vă proteja scalpul de soare. Trebuie să timp de cel puțin patru luni după transplantul de păr în timpul verii.