Secretul Frumuseții: Părul Puternic Al Bărbatului

Părul bărbatului este unul dintre factorii care afectează cel mai mult imaginea. Mulți bărbați se plâng de faptul că le cade părul și nu este voluminos. Uneori, căderea părului apare în funcție de probleme hormonale sau ereditare. Există câteva indicii pe care le puteți face pentru a stopa această problemă și pentru a vă ajuta părul să arate mai voluminos!

Ce este căderea părului?

Căderea părului este, de obicei, genetică, dar poate fi experimentată și din cauza diferitelor boli. În mod normal, este vorba de aproape 100 de tulpini de cădere a părului pe zi. Dacă, din această pierdere mai mult, înseamnă că aveți o problemă de pierdere a părului. Atunci când vă confruntați cu această problemă, trebuie să mergeți la un specialist. În afară de asta, există diferite metode pe care le puteți face. Acestea sunt îngrijirea părului, transplantul de păr și alte metode. Dar, trebuie să consultați un specialist pentru procesul de transplant de păr. Întotdeauna, specialistul decide dacă aveți nevoie de un transplant de păr sau nu.

Modalitățile de a avea un păr puternic și atractiv

Așa cum am precizat mai sus, atunci când aveți probleme cu părul, există o mulțime de metode pe care le puteți face. Mai jos le puteți găsi pe toate:

Îngrijirea părului pentru bărbați

În primul rând, nutriția este cel mai important element pentru sănătatea părului. Așadar, vă puteți proteja cu o alimentație adevărată. Dacă există nu aveți probleme de cădere a părului și nu aveți chelie, puteți face doar îngrijirea părului. Deci, trebuie să sprijiniți asta cu o dietă bună. Uleiurile naturale sunt un lucru recuperator pentru părul omului. Puteți folosi un amestec de uleiuri naturale cu sugestia unui specialist.

Viața regulată

Probleme precum neregulile de somn și incapacitatea de a mânca suficient pot crește căderea părului. Dar, trebuie să aveți o viață regulată pentru a avea un păr puternic și atractiv. Este posibil cu un somn regulat și o dietă echilibrată. În plus, trebuie să beți multă apă. În cadrul vieții regulate puteți folosi practici există urmați acest lucru:

Mâncați alimente sănătoase,
Sport,
țineți-vă departe de stres,
rutina de somn regulat.
Transplant de păr pentru bărbați

Cea mai cunoscută metodă de îngroșare a părului este plantarea părului. Așadar, un specialist decide dacă aveți nevoie sau nu de transplant de păr. Dacă trebuie să faceți acest lucru, împreună trebuie să decideți cea mai bună metodă de transplant de păr pentru dumneavoastră.

Ce este transplantul de păr?

Secretul Frumuseții: Părul Puternic Al Bărbatului

Coafura a fost un factor important atât pentru bărbați, cât și pentru femei, din trecut și până în prezent. În funcție de faptul că părul este rar sau puternic, stima de sine a cuiva crește sau scade. Părul sănătos a devenit și el o modalitate de a părea puternic pentru opusul de astăzi. Dar căderea părului, mai ales în ultimii ani, provoacă și pierderea unui număr de dificultăți psihologice.

Înlocuirea părului este o aplicație care produce soluții în timp ce se confruntă doar cu aceste probleme. Transplantul de păr este procesul de plantare a foliculului de păr care nu mai este activ în cazul în care zonele cu metode de microchirurgie.

De ce își fac băieții transplant de păr?

Bărbații au mai multe probleme de calviție decât femeile. Deci, băieții au nevoie de mai multe plantări de păr. Cu toate acestea, părul bărbaților este destul de potrivit pentru plantarea părului. Grosimea și tipurile de textură a părului existent afectează rezultatele operației. Părul cu rădăcini puternice este foarte probabil să iasă din nou.

Tipuri de păr bărbat

Una dintre problemele care se întreabă dacă coafura este eficientă în transplantul de păr sau nu. Cu toate acestea, transplanturile de păr pot fi efectuate pe toate tipurile de păr lung și scurt. Uneori, poate fi

Stil de păr lung bărbat

Uneori, poate fi vorba de chelie areală la bărbatul cu păr lung. În aceste cazuri, plantarea se efectuează doar nevoie de zonă. Rezultatele obținute sunt aceleași la ceilalți pacienți. Deci, nu există diferențe în ceea ce privește rezultatele. Atunci când părul crește în zonele chele, începe să se formeze și coafura bărbatului.

Bărbat cu părul scurt

În ceea ce privește problemele legate de părul lung, este, de asemenea, obligatoriu pentru părul scurt. Plantarea se realizează doar trebuie să zona. Rezultatele obținute sunt aceleași cu cele ale celorlalți pacienți. Dar nu sunt diferite în ceea ce privește rezultatele.

Cea mai bună metodă de transplant de păr din 2022

Secretul Frumuseții: Părul Puternic Al Bărbatului

DHI și FUE cunoscut ca fiind mai mult folosind în 2022. Cercetările arată că aceste două metode dau rezultate în mare parte pozitive. Să verificăm împreună la aceste metode.

DHI

Metoda de transplant de păr DHI înseamnă „transplant de păr direct”. Această metodă este făcută de specialiști. Un transplant de păr este efectuat împreună cu stilouri medicale folosite de un medic special. Acest stilou medical nu permite proceduri multiple. Transplantul de păr este redus la un singur proces. Acest lucru oferă confort și comoditate plantatorului de păr.

FUE

Transplantul de păr FUE este cea mai comună tehnică de transplant de păr. În metoda FUE, foliculii de păr sunt luați individual din regiunea aleasă ca zonă donatoare. Acest lucru înseamnă că pielea este separată și implantată în zona dorită. Foliculii de păr din zona donatoare sunt plantați individual, nu multiplu, în zona dorită.

Transplantul de păr face să crească părul?

Este posibil ca părul nou să vă revină cu păr nou plantat în loc să cadă. Dar părul existent pe care îl aveți nu poate crește cu această metodă. Dar puteți folosind la metode de îngrijire a părului pentru a crește firele de păr. Metodele de transplant sunt inutile pentru creșterea părului. Această tehnică este potrivită doar pentru zonele cu chelie.

Transplantul de păr pentru bărbați înainte și după

Bineînțeles, procesele sunt cele mai curioase de pacienți sunt procesele de după transplantul de păr. Ce îi așteaptă pe cei care decid să facă un transplant de păr?

Înainte de transplantul de păr

Înainte de transplantul de păr, ar trebui să aveți o opinie împotriva tuturor posibilităților și să vă informați despre întreaga procedură. Puteți obține informații eronate din anturajul și rețelele sociale înainte de proces. Ar trebui să vă amintiți că există mulți factori în transplantul de păr care afectează obținerea rezultatelor.

Iată lucrurile de care trebuie să țineți cont înainte de transplantul de păr:
Trebuie să vă opriți din fumat cu o săptămână înainte de operație.
Trebuie să nu mai beți alcool cu o săptămână înainte de operație.
Nu consumați cofeină și lucruri cofeinizate.
Nu mai beți ceai verde cu o săptămână înainte de operație.
Trebuie să informați medicul dumneavoastră despre administrarea de medicamente.
Trebuie să nu mai puneți soluție sau medicamente la pe scalp.

După transplantul de păr

În zona de plantare apar cruste roșii după operație. Pacientul evită aceste cruste spălându-se pe cap o dată pe zi după plantare. În termen de 7-10 zile, cojile sunt complet și zona de plantare se recuperează. Odată cu aceste cruste, părul plantat cade. Dar în 15 zile până la 1 lună, pacientul revine la imaginea de dinainte de plantare. Apoi, nu va exista nicio schimbare în aspectul său timp de până la 3 luni.

Iată care sunt lucrurile de care trebuie să țineți cont după transplantul de păr:

Stați departe de munca grea care vă va obosi.
Nu intrați în medii stresante.
Dacă aveți dureri mari, contactați medicul dumneavoastră.
Aflați mai multe despre produsele de spălare a părului și despre aplicația pe care ați primit-o.
Folosiți șampoanele în mod regulat și corect.
Păstrați zona de prelucrare ferită de traumatisme și lovituri.

Pentru mai multe informații despre operațiile de transplant de păr, puteți contacta call center-ul Clinicii Erdem.

Întrebări frecvente

Poate un bărbat chel să facă transplant de păr?

Da, pot. Dar, rădăcina donatoare de păr este greu de găsit la persoanele care sunt complet chele. Este plantarea rapidă are loc prin preluarea părului și a rădăcinilor de păr care există la persoanele cu păr rar.

Este dureros să faci transplant de păr?

Nu, o plantare de păr nu este dureroasă. În nici un caz nu se va simți durere și durere, deoarece operația se va efectua sub anestezie locală.

Sunt sigure implanturile de păr?

Tranzacțiile la controlul medicului, în centre de încredere și cu sprijinul unei echipe de specialiști sunt pe deplin sigure.